17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българските русофили трябва да бъдат съдени с закон за национално предателство и пълна липса на национално достойнство. Най-вече заради слабата образованост на тия индивиди и болният им от пропаганда комунистически мозък. Македонска ли ви е Азбуката, русофилчета?

Ама Русия е нашият Освободител!!! Питай ги Българите от Тракия, Русия ли направи Обединението или България сама го направи въпреки руското нежелание, въпреки руският съботаж на генералите, въпреки руското куче - Сърбия което напада България. Питайте ги Българите с македонски корен, Русия ли ги освободи от турско или просто ги пороби под сръбска власт? Власт в която биват малтретирани, убивани и им е забранено да се наричат българи или да гласуват. Питай ги българските македонци защо казваха, че "парадоксът е жив" - българските македонци имаха много по-вече човешки права в Османската имерия отколкото по време на сръбската власт... Извод: Русия може да е освободила Мизия, но е била против освобождението на Тракия и е поробила завинаги Македония. В Русия по това време самите медии и Руснаци са били против решенията на държавата си и нейното решение да помага на Сърбия вместо на България... Самите Руснаци по царско са казвали не веднъж "заради тези си действия, Русия ще изгуби България завинаги" После идва комунизма, прикрива половината история и я извърта така, че Българинът да няма гордост на Българин. Да се чувства виновен, че предците му са водили 2 войни срещу Русия. Българинът да бъде смачакан от историческа гледна точка, за да може един ден в бъдеще Путин като каже "Азбуката е Македонска", българинът да е толкова смазан от пропаганда и лиспа на себеуважение, че да го повярва и да защитава Путин... Нищо чудно че българите сме най-бързо изчезващата нация. Нищо чудно че сме най-бързо асмилираните. На българинът са му нужни само 17 години за да забрави завинаги нацията си, сояат съвременни проучвания. А вие предатели подкрепящи Русия ви го казвам в прав текст - вие сте хомосексуалистите на една нация. Вие търпите да ви умаловажават, обиждат и унижават и защитавате тези които го правят и са ви причинили най-много болка. Гей парада може и да беше наскоро , но истинският парад на извратеняците с странни фетиши и пълна липса на себеуважение към себе си и нацията беше на 1ви май. Айде да ви е честито и приятно като го четете това, необразовани промити мозъци и национални предатели, прикриващи се зад русофилията :)

С нас и без нас, "Балканският съюз" не може да каже на Русия къде да се меси и къде не, те си има агенти навсякъде, много са смешни, България не може да се отлепи нито от Русия, нито от Запада, защото е единствената държава, която се съгласява с всичко, каквото и кажат това прави, а оттам нататаък непослушните да му мислят!

Пусни на българите мухата за отклоняване на вниманието и им гледай сеира. Някой си, от някакво си бог знае какво издание, финансирано от бог знае кого казва нещо си и веднага е в състояние да насъска балканските бабаите. Като се има предвид, че гей парадите са по-многолюдни вече от така наречената ни армия, нещата добиват съвсем комичен вид. Този тип пропаганда се нарича разделяй и владей и полуостровът ни е най-подходящото място за това. Поради сериозен вакум в някои части над раменете. Виждате колко просто се подпалват войните, само добавяш няколко тъжни снимки на дечица и хоп, искрата е пламнала.

И аз мисля, че има нещо такова, но зад плановете за разделение на Балканите стои не само западът, но и тайно Русия, или западът успяват всеки път щедро да " убеди" Русия в това. Великите сили винаги са се стремили да държат Балканите разделени и бедни, за да си доставят евтина работна ръка/роби от тук, да си пробутват боклуците и "инвестициите" и да ни държат слаби и зависими. Ролята на Китай не е много ясна, но те едва ли се бъркат в политиката на региони в Европа по този начин. Прав е бил Бай Ганьо с приказката си за германците и руснаците.

глупости :) как ЕССССР може да прави съюз, като всички държави са извън империята (съюз)? ЕСССССР няма власт над тези държави(чки) свободни са като просяк! всеки просяк на улицата е свободен, между другото. Няма ID, не плаща данъци, не мисли за сметки. Малко е мизерно, ама комфорта изисква робство.

бат Бойко? Така е, "когато любимата ти Меркел говори - ти мълчиш(перефразирано, по негови думи от преди години).

По скоро ще има Балканска война отколкото Балкански съюз.

Много обичате да се гъзите на Русия, ама как беше приказката, гладна мечка хоро не играе......?

Забелязвате ли, че Русия смекчи газовия подход към Покрайната.. Говори се за преки доставки на изгодна цена за самата Покрайна, по транзита много много не се разисква. Я сега помислете , ако се договорят укрите да пуснат влаковете от Китай през Крим, след това Унгария и ...към Германия . ............няма Беларус, Няма Полша... Ще видим.

Какво лошо има в това да сме в добри икономически отношения с Китай и Русия ? А Сърбия винаги ни е ревнувала от голямата любов на Българския Народ към Русия и винаги са вкарвали клин между нас и Русия , а Русия с каквото може помага на България и Народа се е отнасял с уважение към Русия ,за разлика на Управляващите ни ! Не мога да преценя че тази статия е автентична и има някаква истина или е Хибридна атака срещу България ! Ще видим бъдещото ще покаже , има и други източници и ще проверим дали има някаква истина !

не виждат, че СЪРБИЯ има ГОЛЯМО предимство в сърцата на руснаците. Докато българите (Иван Костов) даде коридор на ФАЩ (уж НАТО), а ЕС спинкаше през 1999 г., та и у нас дойдоха умни бомби (в Горна Баня), единствено на Русия разчитат сърбите. Дори не са толкова каил да влизат в ЕС-то, еле те па като ни гледат как ние изоставаме и все сме последни!

Да Русия винаги ни е "помагала" - при всеки удобен случай насъсква сръбето срещу нас! Не ни трябват врагове с такъв помощник...

Как ни е помагала Русия като всеки път връща македонските територии на Сърбия. На сърбите полу-комунизъм, а на нас пълен комунизъм, земи! На Сърбите македонско и ниш, а на нас кур. На сърбите скачат в защита като ги атакуват (1915), а нас ни оставят като кучета да гнием ние като сме атакувани (1885, 1913)... Последно Руснаците които токова много ни обичат казаха че Азбуката е Македонска... Не разбирам що за шизофреник и промит консомолски мозък би написъл коментар като твоя при положение че историяеската истина е точно обратната. Русофилчета винаги са се нагаждали на Русия, но Русия винаги си е обиала Сърбия а не нас. Приеми го! Пък и с немска помощ ще сме по-добре и от двете малоумни държави.

Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим!

Тя се пъчи и Майка ти се пъчи да се набъчи ! Сух ще и го дам !

Айде сърби и русофили пак набедиха Китай за руски таваришч и московски васал..ха.ха Факт е че Китай не признава Крим за руски !!! Китай си гледат техните интереси и нямат участие в съюзи .

Педал!

Китай не признава, но Америка признава, погледни гугъл мапс и ще се убедиш

Тия Сърбежи пак са прекалили с шльокавицата!

Това е смешно, както и да го погледнеш. Китай е влязъл вече в Румъния (350 000 китайци), в Гърция концесии на инфраструктурни обекти, Сърбия договори за милиарди. Същата тази Сърбия смята да прави канал Дунав-Бяло море, но с Китайски пари (17 милиарда). И как точно Меркел и Макрон , ще съберат сърбите с босненците и албанците срещу китайците и руснаците? Без България няма Балкански съюз.

МатрЯла не може да включи, че иде реч за страни извън ЕС и България просто няма място там. Както и Гърция, Румъния, Хърватия и Словения. Целта на западняците е белким от малко тия страни да си сътрудничат и да се кротнат.

Странна логика.Всъщност не стана ясна причината за изключването на България от този съюз.Това май е фалшива новина.

Сърбия и Албания съюзници?? Ееехехе, извинявай

Естествено, че България няма да участва! Защото от България нищо не зависи, нито на Балканите, нито В Европа. Никой няма да забележи ако България внезапно изчезне.

По същата логика, къде са Гърция и Румъния ?

hihi, в ЕС, където и неи. Хихи

evra52k

Разбраха че реакторите ще се правят от Китай. Франция закри 3,4 реактор заедно с любезното съдействие на воения комплес на русия. Сега се мъчат да ни сплашат. Гърмян заек плаши ли се?

Китайските инвестиции в Сърбия са големи.КНР не признава Косово.Ха-ха-ха.Сърбия,Албания и Босна-Херцеговина в един съюз?Някой се е насмъркал нещо....И дори този съюз от прошляци теоретично да се случи и към него да се присъедини Задунайският Нужник,освен со дупе не знам с какво ще спрат Китай.

Толкова са големи тези инвестиции, че въобще не се виждат.

Мокри сънища на югославистки носталгици

Изглежда, че Сърбия иска да се продава скъпо по същия начин като Гърция, но за съжаление времето им е изтекло

Червените фашистки тролове бълват змии и гущери. От друга страна им влизам в положението - изнервени са горките. Губят държава след държава - все бивши васали и роби на господаря си гном от кремъл.

Гого Тарабата и той искаше да прави балканска федерация. добре, че се гътна навреме та ни го спести.

Толкова си кух, че няма накъде повече. Една силна Балканска федерация е добре за нас, но Великите сили, и най-вече Гейропа никога няма да ни го позволят. Те имат интерес от спорове, военни конфликти, разпри, омраза между балканските държави, а не от единни и силни Балкани. Но такива лумпени като теб се радват на това, защото предателското семе няма край по тези земи...

Егати фалшивата новина :)))

Ха ха Сърбия е може би едиснтвеният останал съюзник на Русия в Източна Европа, как те ще са срещу Русия.

Абсолютна партенка!!!! Сърбия без Русия е загубена, а ще прави съюз против нея!?

Без България, Ръмъния и Хърватска, които са в ЕС...

А защо се забравя и Гърция ?

Остана да измислят как да ги спрат да не почнат да се колят един друг отново.

В мавзолея имаше идея за Бслканска федерация под шапката на Тито/ сесесере Добре че се гътна и не можа да ни подари на сърбите и Алкашите

За рассия Китай и за Сърбия Аре у лево

Е закъде без тиквата?

Загуба на време, сръбските свиняри и русофистилиците само калъчката ги оправя.

А лудите "демократи" като тебе само инжекцията със силното лекарство и якия санитар ги оправя. Пуснаха всичките луди ноември 1989 и сега не можем да ги съберем обратно в лудниците и пишат ли пишат изз нета, дорде ги набара санитаря.

„страни„ като България Румъния, Гъция, на бивша Югославия, Албания са „нарисувани„ на салфетка и образувани със приключването на необходимост !!! да има Османска империя. Основна роля във създаването им имат Британската империя / „християнина„ Дизраели и Франция „католика Клемансо .... Сега изброените „страни“ със ликвидирана за последните 30 години икономика и със „поставени„ слуги за управляващи вече няма за какво да съществуват. Възстановява се Османската империя но контролирана от Великобритания Франция и северна Италия част от „изброените сстрани ..се връщат в Османската империя друга изграждат санитарен пояс ....чак до „измислените страни на Балтийско море /включително недуразумението полша...на земитена Прусия и Силезия това устройва и Руската федерация и Китай и Съединените Щати

.............................абе, неграмотник научи се да пишеш......

това е ход на Меркел да привлече тези балкански държавици за европейски каузи, без да ги прави членове на съюза, защото имат горчив опит с българия и румъния...

Пробвай пак - тази полу-истина не върви! България е пълноправен член на ЕС и НАТО, сърбокомунисите и сифилитиците вият на умряло.

Ако има някакъв фейк в тази новина, то е , че Сърбия ще спира Китай и Русия. Навремето Тито беше най-големият приятел на Мао, а сега Вучич е най-големият приятел на Путин. Въпросът е защо нас ни няма в тази група ? Причината е или защото ни смятат за троянски кон на Русия , или защото нашият пощенски гълъб лети само до Ердоган ?

Троянският кон е Сърбия

Ами ще ти кажем щом се не сещаш. Тук се спрягат единствено държави извън ЕС. Като гледам нивото ти е като на редакторите на ДИРа. Дано ви плащат нещо.

Никой нищо не ми плаща, но понякога си мисля, че за всички глупости които чета тук , трябва да поискам някакава компенсация.

Изобщо не разбирам в коя група трябва да сме-в групата на балканските народи които ще приемат нямаме място, в групата на Германия и Франция, пак. Може би в групата на Русия и Китай?

Този "съюз" включва до една нечленките на ЕС. Естествено ги няма България, Румъния, Гърция и Хърватия - все членове на ЕС. Сърбите още дълго ще лежат на каквото са си постлали.

Ще им се на сърбите. Ами че те са по голям проводник на руските интереси.

Истината е, че нашият пощенски гълъб не беше поканен на тази среща. причината я знаят Меркел и Макрон.

Истината е,че си трол

Я мръдни от огледалото, че да видя какво виждаш .

На сърбите точно там им е мястото, с албанците. Както виждам в тоя съюз ги няма Хърватия, Румъния, Словения и нас. Което е една добра новина.

Много точна статия, макар че е тотален фейк. България е член на ЕС, а те нека си правят балкански съюзи. Тоя балкански съюз сме го гледали вече, сгромоляса се твърдо.

Да не съм пропуснал нещо ? Франция и Германия не са ли членове на ЕС ?

На тапанари трудно се обяснява.Проспуснал си много

Нищо не разбрах от тъпата ви статия, вероятно недоносче.

как ще разбереш като си hifi

Зад тази идея стоят Меркел и Макрон, които са верните пионки на САЩ в Европа. България и Европа трябва да бъдат съюзници на най-мощната икономика в света - китайската, от това може да имаме само ползи. А американците да си се оправят! Това че те водят икономическа война с Китай и се чудят как да спасят разпадащата си се икономика, нас не ни касае!

Все пак без американците китайците щяха да правят само ориз.

А , не само ориз. И чесън правят тез серсеми, много чесън, че и на нас продават.

Европа газ и петрол ще си намери, а Русия пари и технологии от къде?

Технологиите ще са от където ще се доставят газ и петрол.

Що, Петър велики, като не е продавал газ и петрол на Европа от къде е вземал пари и технологии ?

Е кви пари и технологии при Петър "Велики"?

Учил е как се строят кораби като чирак в Холандия, а първият кораб му подарява Англия. Все неща, които не са от руските степи.

До дебила под мен. Тулските топове не са ли ги правили по технология ? Сигурно са ги вадили на 3D принтери . А корабите ? Аман от дебили !!

От Европа. След Петър Първи пак от там. И в детските разкази на Толстой пише, че немецът кара влака.

Целта на ФН е да бъдат разпространявани по възможно най либералния начин без проверяване.Целта в случая е разделяй и владей но не трябва да и се обръща прекалено внимание защото това също е целта.

Фейк, какъв Балкански съюз, аман от тъпи внушения. БГ е член на ЕС.

Ние винаги сме били част от Изтока. Запада ДГД :)

Ти, Адолф, винаги си бил сифилистичен трол - сега в последна фаза на разкапване. Мавзолей обаче няма да ти построят.

И каква ще е важната роля на тоя могъщ балкански съюз?Напук на Русия няма да ползват газ?Ще си пекат тухлите със слама по традиционната балканска технология?Няма да купуват електроника от китай?Пак по стара балканска традиция ще пишат с гъше перо и мастило от ламбени сажди?Леле мале, дръж се русийо, дръж се китайо тука че се спрете.

Само името на тази сръбска свинска медия е достатъчно за да се разбере че новината е фалшива. Иначе е похвално че нас и Румъния ни имат за европейци. Колкото до поясите и газтъ отдавна се разцра че и двете са със съмнителни перспективи

Нас и Румъния ни вземат за европейци ама до Шенген !

.. като продадоха Цецо на свинята майка ..

ОТ 70 години най-верния васал на Кремъл е Задунайска Губерния! Дори гаргите в Германия и врабчетата в Австрия знаят това!