Спряха заплатите и новините в телевизия BiT

В телевизия Би Ай Ти трайно се настани тишината, пише екипът на BiT

Обратно в новината

Коментари - Спряха заплатите и новините в телевизия BiT | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАКА Е ТО, ЩОМ НЕ ХВАЛЯТ ТЪПОТО ОТ БАНКЯ И ДЕЛЯНЧО, ЩОМ НЕ ПЛАЩАТ НА СИК..................

Ко ше прай Сашо Диков сега?

Вашата гилдия се оказа коварна, продажна и лицемерна, а хората ви вярваха безрезервно! Уви, веднъж загубено доверие няма как да се върне, така че спасявайте се както можете - ваш проблем!

може,важното е да не пипат проститутките от карамел.

*баси единствената свястна телевизия и да я зарият. Та на кое място бяхме по свобода на словото?

Характерно за диктатурите е заглушаване и спиране на "неправилни" медии

ми купете си и вие телевизия и си излъчвайте денонощно! какъв е проблема?

да имаме право на избор - дали данъците ни да отиват за БНТ или за такава телевизия?

Ц това е частна телевизия!

че можем да я купим и да стане обществена

ми ние си имаме телевизия защо ни е и друга

Няма независима медия в България! Нямя и да има. BiTбеше опит за такава и й видяха сметката.

а вие защо пазихте тишина ,когато изгониха Л. Кулезич. сега вместо заплати получавате още от тишината- сами си я избрахте.

Тия наши журналисти май се сещат да задават въпросите "Защо?" и "Кой?" чак като останат без работа.

На ред след бит са дираджиите! Айде да е хаирлия. Е га па не ви затворат сайта с толкова много грешки! Опичайте си акъла, ей! Днес секой седнал да се прави на журналист и да върти информационен сайт!

Защо това управление избрано в името на евроатлантическите ценности, трети мандат дори не предлага закон за медиите, освен оная смрад на Пеевски? Защо медиите в България не си знаят и не обявяват собстеността си и колко пари получават от държавата? Каква част от нашите данъци отиват за да славословят негамотното управление на

Добро утро, журналисти! Току що бяхте наени! Взимайте контрацептиви защото копелето ще прилича я на Пеевски, я на Доган.

С вас и без вас има премного фалшименто така че единственото лошо е че не сте получавали заплати, но си стоите а искате заплати без да вършите работа...Ако тайава тишина настане и по другите подложени телевизии ще бъде радостен ден

Това е показно как парите властват, а как властващите придобиха парите вече всички знаем, но понеже те продължават да крадат, явно им е неприятно някой непрекъснато да им вади кирливите ризи на показ. А иначе аз и Вие плащаме за "обществената" телевизия и би трябвало за нея да ни вълнува защо не работи за нас, нали който плаща, той поръчвал музиката? Какъв обаче е механизмът да поръчаме да ни покажат турския доклад, който едрата дребна риба така и не намери време да прочете? Примерно.

Като знам как се действа у нас, най-вероятно повечето от тия журналисти трудно ще си намерят работа у нас от тук нататък, поради простия факт, че са си позволявали критика към Краля -Слънце, някои ще емигрират, притиснати от обстоятелствата, а Агенцията за българите в чужбина ще продължи да праща писма на вече емигриралите да се върнат у нас, щото тука е станало толкова хубаво и прекрасно - направо правова държава от Първия свят.

Къде точно и кога тия са критикували Краля слънце??Не знам и какъв рейтинг въобще са имали с ''предаванията'' си

Явно рейтингът е бил достатъчно висок и притеснителен за някои хора, предвид мерките, които се взеха за заглушаването на телевизията. А за критиките към вожда Винету знае всеки, който е гледал предаванията им.

12.11.2017 г. при откриване на реновираната зала "Фестивална": Премиерът Бойко Борисов заплаши репортера на Би Ай Ти Стоян Тричков със съд за зададен въпрос. Става дума за прословутите му бисери за матр'яла и че сме били прости, като него, та затова се разбираме. За трети път го пиша.

Частна фирма. Защо на държавата трябва да й пука за вас? С какво сте ценни? Кой ви гледа?

трябва да й пука, че е частна собственост, а не народна. Ценни са с това, че ни дават информация, която другите премълчават. Как да ги гледа някой, като не излъчват?

..."защо телевизия, купена за милиони, няма пари за заплати и спря да работи?" Защото... така! А защо е "така"... ами пуснете си предаванията на Диков и Кулезич и веднага ще ви стане ясно защо ИЗОБЩО тази телевизия НЕ ТРЯБВАШЕ да работи!;) Честито ви 111 място по свобода на словото и продължавайте да си задавате писмено въпросите и да си пишете отворените писма! Може пък някой и да ви отговори!

Последното на Кулезич дори го няма в архива на сайта им.А беше много интересно, точно като за последно предаване.М.Иванов и Ас.Йорданов за иракски бизнесмени, контрабанда и още нещо ...

Това е демокрация и свобода на словото по български.

по десарски

Поискайте малко пари на заем от Гала!!!!!Тя има много и дадени и за тъпотии в предаванията и!!!!!Помолете се и на ХаризаноФФФ,КуритароФФФФ от Европата те са добре платени за лизачеството си!!!

Вие обичате да се будите в края на филма...

Измислена телевизия, която имаше измислени цели. Никога не съм я гледал, предполагам, още по-малко бих я гледал, ако бях в чужбина. Логично, като всяко ненужно нещо, потъна в небитието. А екипът да не ни занимава с глупости. Собственикът има право да прави със собствеността си каквото си поиска, включително да я затрие. Тя си е негова. Журналистите, като имат трудово-правен проблем, да си наемат адвокати и да си го решават този проблем в съда. А ако толкова не им харесва, да напускат. Никой не ги е вързал там.

Жената от пазара каза, че ти си един глупак, който си няма и хал-хабер за какво говориш. Създадоха я българи в Щатите, като опозиционна и даваща гласност, бързо набра скорост, но след това започна изнудването и се принудиха да я продадат на Певски. А той сложи палячо за директор и съвсем естествено да я ЛИКВИДИРА.

А една друга жена каза, че ти си патка. Помниш ли "Свободна Европа"? Сигурно не, предвид зрелостта на коментара ти. Е, целта ѝ беше същата, навремето. Не само че не затвори, а беше през цялото време трън в задника на комунистите около Бай Тошо. Що не я купиха нея? Някак си не стана. Щото една сделка има ДВЕ СТРАНИ - този, който купува, и този, който ПРОДАВА. Що я продадоха, тез "родолюбиви" българи в чужбина? Отговори си на този въпрос, и ако има нещо в главата ти, ще разбереш за какво иде реч.

jingiby

Когато Дебелашки и Тикварски действат в тандем, хватката е смаъртоносна...

Много хубаво ,че я затварят беше супер необективна и злобна като наглеците от дай България.

Тихо прасе дебело, тихо. И се научи да не крадеш чужди никове.

Не беше ли това целта на покупката??? ТЕ я купиха за да я закрият.

е тва е ..да си купиш цяла телевизия, и да я убиеш, за да спреш критиките към дебелия си прасешки г*з !!!

малък медиен пазар у БГ и една телевизия е много! Видяла жабата, че ......

В тиквунската губерния вече дори не си правят труда дори да замазват очите на хората, толкова безочливи и арогантни са станали: критикуваш ли властта - заминаваш в небитието! Поне някакви анимационни филми да бяха пуснали от кумова срама, че затриха телевизията.

Моля? критикуваш властта - заминаваш в небитието? И как става така с частна телевизия? Може би ББ трябва да спасява от фалит некадърниците които са и мениджъри? Кухите червени кратуни могат да си го начукат във всички джендърски дупки, защото на следващите избори няма да има милост!

Планета, някой знае ли как - защото я има във всеки пакет, т.е. плащам за тази телевизия без да желая

Поредният безмислен проект тип "ТВ7". Идваш, изпираш и си заминаваш.Оставяш след себе си разочарование и тъга но, не им дреме. А може и нарочно да се прави за да дойде господин #кой и да купи на безценица. Времето ще покаже. Жалко за екипа!

Доста си заблуден... ТОЙ вече я купи и това беше ясно, че ще се случи с нея...

Сития сит

Направили сте грешката да вършите дейност в България. Да се бяхте преместили в Америка да излъчвате оттам. Библиотекарите нямаше да ви правят проблеми.

Няма как да стане: дори да приемем, че всички водещи се преместят в Чикаго, няма как за всеки гост да подсигуряват билет отиване -връщане + спане и закуска;)

Не е задължително да се канят гостите в студиото, прави се видеовръзка наживо и проблемът е решен. Ако пък е крайно належащо, прави се едно студио и в България.

Телевизията първоначално работеше в Америка. Излъчването в България дойде след това и тогава започнаха да махат хора от канала в Щатите. След това дойде и продажбата. Едни пари се перат...