Спряха разследването срещу лекар, доставял фалшиви COVID сертификати – не било престъпление

Деянието не е нито компютърно престъпление, нито документно, защото цифровият код на сертификата се генерира от системата, а не от лекаря, обясни говорителят на Районната прокуратура в Габрово

Обратно в новината

Коментари - Спряха разследването срещу лекар, доставял фалшиви COVID сертификати – не било престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фалшифициране на документи с користна цел?!Как така не е престъпление?

Това решение ми прилича на поощрение за фалшификаторите, като ползват покрай другата апаратура и програмка за генериране на произволна номерация на фалшифицирания документ. Това решение е пълен законов цинизъм и ми прилича много на липсата на наказание за един бивш канадец, дето....

ЕПМ, ковидиот мръсен!!!

Е такива продават и фалшиви болнични, психотестове, телкове и какво ли още не.

Такива чудеса се получават, защото прокуратурата използва т.н. вещи лица. При подходящо зададен въпрос, отговорът на вещото лице води до прекратяване на разследването, дори заключението му да вярно. Прокуратурата не се занимава с това да разследва престъпления. Те са се фокусирани изцяло върху търкаляне на самия процес. Дори престъплението да очевидно, те не търсят как да го докажат, а гледат като странични наблюдатели какво ще излезе, ако извършат процесуалните действия, като кон с капаци. Нужно е да вложат поне малко усилие, да имат някаква минимална мотивация или интерес.

Що пишете измишльотини?!

Браво на Районната прокуратура в Габрово По цял свят за това се отнемат правата на лекаря. Само в България това ме е престъпление. Да си лекар и да издаваш документ с невярно съдържание срещу пари! Пази Боже тези лекари да те лекуват! Пази Боже и да те съдят в България!

Мнението ви издава очевидна некомпетентност. Остава си само мнение.

Сега остана ли на някого да не му е ясно защо има нужда от реформа на съдебната система? Докторът, давал неполагащи се сертификати, и то срещу подкуп, не бил виновен. Виновен бил QR кодът, компютърът, принтерът, химикалката на доктора --- но не и той...

БРАВО НА ДОКТОРА, ОТТЪРВАЛ Е ОТ ОТРОВНИТЕ ИНЖЕКЦИИ НЯКОЛКО НЕВИННИ ПАЦИЕНТИ! ДЪРЖАВАТА УПРАЖНИ ТОТАЛНА ПРИНУДА ВЪРХУ НАСЕЛЕНИЕТО, А ТО ОТ СВОЯ СТРАНА И ОТГОВОРИ КАТО СИ ИЗВАДИ ФАЛШИВИ СЕРТИФИКАТИ! КАКВОТО ПОВИКАЛО-ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО И ПИТО-ПЛАТЕНО!

Щом хората си мълчат, винаги ще сме переферията на Европа.

Ето за това никога няма да бъдем нормална държава и населението ще намалява, докато не изчезнем. И на последния Андрешко, пак някой ще му е виновен.

СМЕ ОТ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ НЕ САМО В ЕВРОПА, НО И В СВЕТА! С ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ НЕНАБОДЕНИ С ОТРОВНИТЕ СУБСТАНЦИИ, ПОРАДИ КОЕТО ИМАМЕ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕМ! ОСТАНАЛИТЕ СЕ ПОКЛОНИХА НА САТАНА!

Защо всички се правят на малоумни, като отлично знаят как стоят нещата?! Кога пък всичките бързо, бързо се научиха да словоблудстват като и без друго не умеят нито да говорят ,нито да пишат правилно на български. Не ,че на дреги езици могат.

Шофьор убил пешеходец на пътя не е виновен. Виновна е колата, която с движението си е генерирала смъртта на пешеходеца...

АКО АЗ НЕ СЕ ВАКСИНИРАМ С ОТРОВИ, ТОВА СИ Е САМО МОЙ ПРОБЛЕМ! КАСАЕ САМО МОЕТО ЗДРАВЕ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ПРОТЕЧЕ ИЗСЛУШВАНЕ НА ЗАМ.ШЕФОВЕ НА "ШМАЙЗЕР", КОИТО ПРИЗНАХА, ЧЕ ТЕСТОВЕ ДАЛИ ВАКСИНИТЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ ПРЕДАВАНЕ, НЕ СА ПРАВЕНИ! ТЕ ПРОСТО ИЗЛЪГАХА ХОРАТА, ЧЕ ТАКА ЩЕ СПРАТ ПРЕДАВАНЕТО. КОЙТО Е БИЛ МАЛОУМЕН ДА СЛУША ИЗМАМНИЦИ-ДА СИ БЕРЕ СРАМА! НЕ ГО СРАВНЯВАЙ С КАТАСТРОФИТЕ И НЕ МАНИПУЛИРАЙ ЕЛЕМЕНТАРНО!

Като искаш не се ваксинирай, но не си купувай сертификат. И аз не мога да управлявам кораб, ама не отивам да си купя капитанско право - усещаш ли разликата.

Цялата основа върху която седеше издаването на такива сертификати се срина след признанията на отговорни фактори от Пфайзер, че изследвания, дали след ваксинация можеш да заразяваш не са правени. От там и тези сертификати трябва да отпаднат в целия ЕС като дискриминационни и фаршиви.

Я пак прочети "признанията" в оригинал, там казват, че не е изследвано предаването на вируса след ваксинацията :) Също така имаш и публикувани резултатите от изследванията и за заразяване след ваксината - публични са, гледам, че можеш да ползваш интернет, вземи си провери фактите, преди да се излагаш.

Евала, Гешеффтура, е те така се бори престъпността ... Наказателен кодекс: Чл. 312. (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Лекар, който снабди някого с лъжливо свидетелство за състоянието на здравето му, когато не действува като длъжностно лице, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация.

беше удостоверение за състоянието на здравето на съответния човек, тогава щеше да бъде престъпление. Поставянето на ваксина за ковид, уви не е удостоверява по никакъв начин състоянието на здравето на ваксинирания човек.

Всеки медицински документ, подписан от лекар, е удостоверяване на състояние за здравето на съответния човек. Включително документирането на поставените ваксини.

Всичко зависи от прокурора. Ако иска, ще докаже, че не е престъпление - една част от хората не реагират на ваксина, следователно сертификатът не удостоверява здравно състояние. Ако иска да докаже, че е престъпление, ще каже, че след ваксината е възможно да изтече малка капчица кръв, която да се притисне с памуче, следователно в първите минути след ваксинация сертификатът посочва, че здравното състояние се е променило - пациентът е с повишен риск от кървене. Прокуратурата може да прави каквото си поиска, да обвини невинния и да изкара престъпника невинен.

Що му обясняваш на този лаик goosse?

НА АДВОКАТ, МУНЧО! АДВОКАТ НА ДЯВОЛА! СРЕЩУ ЛЪЖАТА СЕ СКАЧА С ЛЪЖА, ТОЛКОЗ!

Хих Те такова ви е законодателството, те такива са ви и кокошкарите:) Хихих

Ами ... законодателството си го има, там има член за издаване на документ с невярно съдържание, има и член специално за лекари, които издават неверен документ за здравословно съдържание ... само дето Гешеффтурата не познава НПК, по който работи :)

А как се доказа, че е издал фалшиви? Били са на място, в кабинета и са видели как НЕ се поставя елексира? Само тогава може да се каже, че е издал нещо фалшиво. Иначе са си попълнени коректно документите. Ся, че с разни измислени заповеди, противоречащи на конституция и закони, някои си мислеха, че е задължително е друга тема. Ако мине номера.

Някой го е издал, както пише.

Самоопределям се като трансваксиниран. Тоест нямам ваксина, но вярвам че имам. Браво на българският съд. Браво и на критично мислещият български народ не повярвал на цялата пропагандна истерия и медицински фашизъм.

Голямо браво че само за година средната продължителност на живот падна. Голямо браво, че толкова наивен народ си отиде от нещо, за което има ваксина. Голямо браво на критично "мислещите". И по-добре могат да се самозатриват като общество.

Гледай си твоя живот. Каква такава снежинка си, че вкарваш укор и вина на всички около теб. Хората измираха по стълбите на болниците, защото ковид фашизма така повеляваше и не получаваха никаква медицинска помощ за другите си заболявания- ясно ли ти е умник.

Задължителната КОВИД ваксинация си остава престъпление, ама и такава малоумна трактовка на случая от страна на прокуратурата е типично в неин стил - ми да живеят електронните престъпления, тогава

кога е имало задължителна? Винаги си имал избор, дори това да означава да си смениш работата, ако шефът ти те кара да се боцнеш.

НПК е в по голямата си част от 1965.Тогава няма електронни и кибер престъпления. А нашите депутати не променят НПК, десетилетия наред. Други неща ги интересуват. И само повтарят, че Гешев е виновен. С 60 годишни неадекватни за сегашната действителност закони и Кьовеши да дойде, това е резултата. Рай за адвокатите и престъпниците, осигурен от депутатите. Това е реалността.

И кучетата ще ни се смеят вече на българската прокуратура! Не било престъпление?! После що не ни признават документите по границите (гърците ни хванаха на втория месец), що не искат да ни пускат в Шенген, що са ни такива медиците?! Слепи с телкове карат автомобили, деца без ваксини, но с документи от лекари, посещават градини, но в тази държава нищо не е престъпление!!!! Няма такава отврат!

като надолу в коментарите куку до малоумник, мила моя майно льо. Оправдава съдийските простотии, а ако го връхлети него слепец с ТЕЛК, ще опищи нета и тв пространството. И после ще ходи да се оплаква на арменския поп.

Не е така ,оправдаха го ,защото се оказа ,че сертификатите са не законни и нямат никаква стойност на медицински документ ,т.е не е издавал фалшиви документи За другите неща,които си изброил ,тъй като са регламентирани като медицински дейности - е друго.

Ако сертификата даваше привилегии за взимане на някакви социални помощи или други средства - бъди сигурен, че щяха да го криминализират със 100 тояги на голо и 20 години в Бобов дол, строг тъмничен затвор.

Брееей, още има коронопоклонници, които смятат, че доктора има вина. Данните на пациента, въведени в системата, верни ли са? Верни са! Номерът на мускала, а.к.а. ваксината, въведен в системата, верен ли е? Верен е! И къде е престъплението?

Изумен съм както от малоумното решение, така и от положителните реакции по-долу. Това е умишлено подправяне на здравна информация, със същия успех може да ти каже че си минал поставяне на стент, лежал си в болница, боледувал си, прегледал те издал ти е болничен "от системата" каквото и да значи това и всичко това срещу пари и без грам истина.

Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха! Никога тази територия няма да стане държава! Затова вовеки ще въртите гъз на запад или на изток, а може и на югоизток, като ветропоказател!

А какво да правим с фекалните води?

Защо да осъдят докторчето, помогнало на много хора ? Нима ще осъдят някой от ония, довели до тази пандемия, или многото ръсещи вируси. Ако съдят някого, това трябва да е някой, който разпространяваше набедената пандемия .

Фъкцинациата беше "доброволна", нали! Начи, дали си факсен или не си следва да си е твоя лична работа. И какъв да казваш че си пред другите е също твоя лична работа. С доктора оформяте това, какво искаш да казваш че си, за което той ти съдейства и си е работа между вас, като между лекар и пациент. Не вредите на никого. Няма престъпление. Мога да си взема сега грипна ваксина, да ида при доктор, да не си я сложа, той да запише че ми я е сложил и да и лепне стикера където трябва.

Именно! И хурвата Урси да га ду!

Има и такива като гледам факсини те как работят

Платил си е.Какво ви учудва??

Че това с лъжливите сертификати си е обществена тайна.Едно "законно престъпление".По документи ваксината е направена,но в действителност НЕ Е !!!Всичко е въпрос на професионална етика и лична отговорност.За съжаление този "доктор" не подлежи на наказание,защото престъпление по документи няма. А всъщност има такова.

По-голяма глупост не бях чувал. Значи, тъй като не може да повдигнем обвинение срещу "системата", няма престъпление. Абе прокурори тъпи, така наречената "система" не е изкуствен интелект. Нали някой вкарва данни (в случая - неверни) в тая система, така че да бъде генериран електронния сертификат. Е няма ли как този мошеник да бъде обвинен в измама и да бъде изпавен пред съда?

А мошениците с ковида няма ли...ковид малоумник

Какво общо има това? Липса на адекватно правосъдие когато ви е "изгодно"и вас ще захапе по г-за някой ден, борците за защита от ваксините.

Умникооооо, доста хора измряха от уж ""измисления"" Ви ковид!!! Гледал ли си статистиката колко хиляди пенсии са прекратени, колко е увеличението псрямо предходни години и същевременно колко нови са отпуснати добавка за починал съпруг/съпруга?!!! Прост народ -слаба държава, ама то нали това е целта, плазмодиии да се въдят само ядене и с*ане да ги интересува!

Кунчев, тробм гломп, радка пиратка и другите боклуци са за разстрел.

Ами такива освен да лежат, трябва и да нямат право д практикуват. Как ще държавата и обществото ще повери живота ни на измамник , има лекарска етика , комисии и т.н.

С какво те е измамил бе цървул ? Всичко е доброволно. По-малоумно действие е да се ваксинираш. Там не е ясно дали пази и какви са последствията. От фалшив сертификат няма последствия.

Има последствия.Още един спасен живот

Прекалено много вярвате на медицината. За затвор са тези, които бодяха хората с неизвестните течности и си затварят очите за последиците от тези свои действия. Другите, които не се поддадоха са истнски герои.

Медал трябва да му дадат на лекаря! Спасил толкова хора от безмислени ваксини и увреждане на имуната система. Малко са смелите и мислещи хора в днешно време

Щяха да съдят и Манъров, прокуратурата се беше самосезирала. Увяхнаха като изпразнен х., понеже щаха да нагазят лука яко. Манъров беше прав...

Тези ваксини бяха с незаконно допускан до пазара и бяха налагани за прилагане по незаконен начин. Св. Авустин е казал: "Несправедлив закон не е никакъв закон!" Камо ли беззаконие, след което то се налага с разпоредби, които очевидно са незаконни. Става дума за престъпления срещу човечеството! Вече смъртността в страните с висока квота е нараснала със средно 10-20%! Раждаемостта е спаднала с 30%! Изброените индикации съответстват на неизследваните противопоказания от първа фаза на проучванията, орязани в следващите фази с цел да се продадат ваксини за стотици милиарди. Това е престъпление срещу човечеството - знаехме го и тогава, но сега започваме да виждаме последствията! Тогава смъртността от Ковид беше преди всичко при старите хора и като цяло беше средно около 0.3% от наслението. Сега смъртността изобщо се е покачила с 10-20%!!! И то не от вирус, който отминава, а от ваксини, които все още се промотират из света! Прави ли някому впечатление, че уж данните за заболелите от Ковид сега нарастват, но не налагат повче ваксини, само са налични. Вече започнаха да излизат данните за страничните ефекти, които до сега не бяха изследвани! Забравих да кажа, че сърдечносъдовите заболявания в цялото населние се се покачили с над 30%!!!!! Ще има съд до дупка. За това тихо са спрели делото. Знаят, че само се чака искра от някъде, за да пламне голям пожар. А искра ще има, няма как да няма!

Това е правосъдието в БГ. Платил си е яко. И банка да обереш в БГ и си платиш на прокуратурата достатъчно ще преценят че парите са ти трябвали

Лекарят може да лежи САМО след като бъдат екзекутирани всичките фарма курви, политици и мисирки участвали в измамата.

Поредният правен абсурд... За всеки е ясно, че това е сериозно престъпление, което следва да бъде наказвано със затвор.

То и сегрегацията е престъпление, при това, далеч по-тежко, класифицирано като престъпление срещу човечеството. То също следва да бъде наказано със затвор.

То и принудата, независимо дали пряка или непряка, хората да се ваксинират с експериментални боклуци също е престъпление срещу човечеството.

Ами то и укриването на чифути е било престъпление в Германия по едно време.

В този случай не. Защото тези ваксини бяха с незаконно допускан до пазара и бяха налагани за прилагане по незаконен начин. Св. Авустин е казал: Несправедлив закон не е никакъв закон! Камо ли беззаконие, след което то се налага с разпоредби, които очевидно са незаконни. Става дума за престъпления срещу човечеството! Вече смъртността в страните с висока квота е нараснала със средно 10-20%! Раждаемостта е спаднала с 30%! Изброените индикации съответстват на неизследваните противопоказания от първа фаза на проучванията, орязани в следващите фази с цел да се продадат ваксини за стотици милиарди. Това е престъпление срещу човечеството - знаехме го и тогава, но сега започваме да виждаме последствията! Тогава смъртността от Ковид беше преди всичко при старите хора и като цяло беше средно около 0.3% от наслението. Сега смъртността изобщо се е покачила с 10-20%!!! И то не от вирус, който отминава, а от ваксини, които все още се промотират из света! Прави ли някому впечатление, че уж данните за заболелите от Ковид сега нарастват, но не налагат повче ваксини, само са налични. Вече започнаха да излизат данните за страничните ефекти, които до сега не бяха изследвани! Забравих да кажа, че сърдечносъдовите заболявания в цялото населние се се покачили с над 30%!!!!! Ще има съд до дупка. За това тихо са спрели делото. Знаят, че само се чака искра от някъде, за да пламне голям пожар. А искра ще има, няма как да няма!

Истината е толкова далече от туй твоето писание, колкото да не може да бъде по-далеч.

Не може. Защото може да докаже че всъщност е действал запазвайки здравето на тези хора. Вече не може, затова го прекратяват за да не се разсмърди и ваксинираните да поискат правосъдие.

Браво на лекаря и на всички лекари, които не се поддадоха на масовата истерия и пропаганда и защитиха хората с фалшивите сертификати! Поклон!

Не коментирам медицинския ефект от тази ваксинация, но ... лекарят заявява неверни данни в системата, до която има достъп, така се генерира сертификат на база невярна информация. Единственият виновен това да е възможно и реално да се случва, е лекарят. Пациентът е (евентуално) виновен по съвсем друго престъпление. В общи линии нещата са сходни на това да отидете в магазина и да сложите в количката един хляб, но касиерката да ви "чукне" пет (или обратно - взели сте пет, плащате един). Има ощетен (вие или магазинът), има и виновен - касиерката. Защото тя въвежда невярната информация в системата.

Нищо общо с магазина. Ако докара прецени че притежаването на такъв сертификат е полезно за пациента на а защо да се оправдава.

3евзек

Докторът може така да прецени, че на пациента му е полезно да използва 4-5 месеца болничен. Преди вече доста време един бивш колега така зачезна в болничен за 6 месеца, колкото беше лимитът за изплащане в пълния му размер. Уж заради операция... После се появи за около 2 месеца, колкото е предизвестието за уволнение. Просто го бяха уволнили и 6-те месеца на пълен болничен, през които времето за предизвестие не тече, без да работи нищо, много му бяха полезни. Докторът е преценил. Не кой знае каква рядкост такива, които срещу 500 лева ще преценят каквото им кажеш.

Може да прецени какво лечение да предпише, може да прецени в какви дози да са лекарствата ... В случая не преценява, а лъже ... вероятно срещу стимул, всички се досещаме какъв.

Не сравнявай касиерката от бакалията с човека спасил живот.Със съгласието на застрашения

Престъпление ли е да използваш служебното си положение и да създаваш невярна информация за пациент срещу незаконно лично обогатяване (корупция). Нали се борите срещу корупцията, защо я толерирате????

Престъпление ли е да се възползваш от служебното си положение, за да принуждаваш пряко или непряко хората да си наливат експериментални течности, които не са минали нужните изпитания? Престъпление ли е да променяш дефиницията на понятието ваксина, за да лъжеш хората, че представените продукти са ваксини? Престъпление ли е да сегрегираш хората, след като и изследванията, и наблюденията показват, че тези т.нар. ваксини практически не предпазват от заразяване и не намаляват по никакъв начин разпространението на болестта? А, престъпление ли е да криеш информация, която доказва, че тия "ваксини" реално не вършат никаква работа? А, престъпление ли е да фалшифицираш статистиката, за да заблуждаваш хората, че тези "ваксини" работят? А, престъпление ли е да криеш информация за по-ефективни лечения от официалния "протокол"? Според Харатата за правата на човека, гореизброените са класифицирани като престъпления срещу човечеството.

10000000000000000....ю+×++++

Кой каза, че е взел пари? Направил го е по съвест

Естествено че нищо не могат да му направят.....ковидари ненормални

Този е патриот, изключително тежка нелегална работа срещу ковид терора. Поклон, халал да са му парите дето взел за сертификатите, главно е дето е вършил велико дело. След време ако не площад, поне някоя улица ще носи името му.

Плашещо британско проучване: В страните с високо ниво на ваксинация срещу COVID-19 има увеличение на свръхсмъртните случаи. 26 септември 2022 Британски журналисти обърнаха внимание на плашещата статистика - наскоро в страната се увеличи броят на необяснимите смъртни случаи сред здрави и млади граждани. Разследващите обаче бяха шокирани от странното съвпадение, което обедини всички тези смъртни случаи. Както се разбира от доклада, който беше показан по британската телевизия, увеличението на смъртните случаи е пряко свързано с нивото на ваксинация срещу коронавирус. Журналистът сравни статистиките за смъртността по държави. И така, според графиката, в страните с високо ниво на ваксинация срещу COVID-19 има увеличение на свръхсмъртните случаи. “Ето списък на страните в низходящ ред. Вижте. България е с най-ниска ваксинация и най-ниска свръхсмъртност. Еха. Е, Малта е най-добре присадената в Европа. Тя не беше включена в графика за свръхсмъртност. Та да минем направо на второ място в списъка на ваксинираните. Това е Португалия. Тя също така има най-високата свръхсмъртност в Европа. Така че в страна, в която малко хора се ваксинират, малко хора умират. И обратно. Разбира се, ние не намекваме нищо ”, цитира Царград думите на британски журналист. Между другото, на смъртността след ваксинация се е обръщало внимание и преди. Така официалният Twitter акаунт на руската ваксина Sputnik V предостави статистика от отворени източници към април 2021 г. Така че смъртността от ваксината на Pfizer е три пъти по-висока от тази сред ваксинираните с AstraZeneca. Така смъртността след ваксинация с Pfizer и BioNTech е 39, 4 случая на един милион поставени дози, Moderna - 20, 2 случая, AstraZeneca - 12, 8 смъртни случая, Johnson & Johnson - 7, 5 смъртни случая, а Sputnik V е с показател, равен на 2. Авторите на изследването отбелязват, че няма ясна връзка между ваксинацията и смъртта, но причините за подобни несъответствия в процентите трябва да бъдат предмет на честна научна и обществена дискусия. Някои анализатори обясняват плашещото явление с факта, че, колкото повече хора ще бъдат ваксинирани на планетата, толкова по-голям процент от починалите ще бъдат ваксинирани. Все още обаче е загадка защо умират млади и здрави ваксинирани хора. /zdrave. to

Ало, инфо, троле руски, Свръхсмъртността следва ковид вълните. Тук сума народ преболедува алфа и делта и резултатът беше няколко месеца със 100-150% свръхсмъртност, довело до увеличение от 40% на годишна база. В другите държави се ваксинираха и се опазиха, в резултат на което тази година масово преболедуваха значитено по-безопасния Омикрон и сега имат 1-2 месеца с 10-15% свръхсмъртност, което на годишна база представлява около 2% увеличение. Лошото е, че след още два месеца, когато ефектът отмине, то теб или няма да те има, или ще си правиш оглушки, когатъо те питам пак за свръхсмъртността. И всичко това само защото си трол.

3евзек

Ало, КМЕТА НА СИМИТЛИ, троле надрусан, Едно време дилърите бяха по-изкусни в зарибяването. Не аз трябва да пия хапчета, а ти трябва да намериш сила да ги спреш. Пий си по три дози на ден, пък обяснявай колко било лошо 2 дози ваксина за година. Трол!

Не е така. В момента правим статистиката. От ваксините е. Но две модерна с файзер излиза най-зле, а астра зенека и j&j почти няма увеличение. За спутник няма статистика, няма бройки, като астра зенека ще е. Получава се от възпаление. Субклинично, но много продължително, около 2 години може би. Засилва се при стресови ситуации, например жега или скачане в студена вода. Със съвсем малки количества ибупрофен може би може да се махне. Вероятно и тези миниатюрите аспиринчета даже помагат. Изобщо, Пфайзер и Модерна ни пробутаха неизпробвани парцуци, които не помагат или помагат само три четири месеца, но за сметка на здравето ни. На Този доктор трябва паметник да му направят.

,,другите държави се ваксинираха и се опазиха, в резултат на което тази година масово преболедуваха значитено по-безопасния Омикрон и сега имат 1-2 месеца с 10-15% свръхсмъртност, ,,

Плашещо руско проучване: намерена е притеснителна връзка между държавите с ниско ниво на ваксинация и нациите с най-нисък коефициент на интелигентност. Проучването се потвърждава от всички мезависими световни източници.

Наскоро излезе БРИТАНСКО проучване за СМЪРТНОСТТА. Изводите от него са, че КОЛКОТО 1 нация е ПО-ВАКСИНИРАНА, ТОЛКОВА СМЪРТНОСТТА е ПО-ВИСОКА. Правопропорционална зависимост. И познайте къде е България в класацията! :)

Ало, инфо, тролице проста, Затова ли смъртността за 2021 е 40% нагоре само в България? Това ли ти е пропорционалното. Защо лъжеш бе?

Има пряка зависимост от мерките. И също дали някой е бил под карантина и ила сърдечно съдово заболяване или рисков фактор за такова (диабет). България е много, много зле със сърдечно съдовите заболявания и затлъстяването. Затова е и голямата смъртност.

3евзек

Г-н От Испания, След като има пряка заивисимост от мерките, тогава защо у нас през пролетта на 2020 година, когато само да напомня, имаше КПП-та, счупени пейки, забрана за разходки по паркове, включително планини, забранени планови операции... защо тогава нямаше такава смъртност? Тогава съдови заболявания и затлъстяване нямаше ли? А защо лятото на 2020, когато на практика никакви мерки нямаше, смъртността растеше чак до втората половина на ноември, когато решиха пак да затегнат? Да не би и ти все още да смяташ, че БЦЖ-то ни пазеше, след което есента оттегли подкрепата си?

Евала на прокурорката. Колко точно е взела?

Обикновената тарифа - всичко!

С други думи фалшифицирането на ваксиниране срещу фалшива болест не е престъпление! Престъпление е всяването на паника и страх чрез обществени средства за информация , но и по това обвинение няма обвиняеми!

Ало, Гощо, троле наш, Това не е паника, а информация, която властите по закон са длъжни да дават. Сега въпросът е по силата на какъв договор ти си длъжен да пишеш което пишеш?

Пише по твоя договор, Троле ваш.

"Троле наш...." - обръщение на трол към коментираш !

3евзек

Ало, Като твоя, троле наш, Защо лъжеш бе? По моя договор не пише такива работи. Гледал си договора на друг колега, не моя. Пък и аз съм Зевзек, не трол, докато при теб е обратното.

Случайно ти не обясняваше ли преди две години и половина как смъртността по време на пандемия била по- ниска?

3евзек

Ало, Гощо, троле наш, Защо лъжеш хората бе? "Троле наш" е обръщение към трол, колкото и да се опитваш да го изкараш като обратното. Всички ли сте такива обратни бе?

3евзек

Ало, Гощо, троле наш, Не съм обяснявал преди две години как смъртността по време на пандемия е била по-ниска. И въобще не беше случайно. Коментарите ми от преди две години и половина до ден днешен си стоят под моето име. А на теб пак са ти инсталирали грешни спомени. И това е отново защото си трол.

божеее, имало и съдии с мозък!

Ало, Стига бе, троле наш, Какви съдии бе? Това е прокуратурата, която изневиделица си е променила намерението и на практика е потулила случая. Защо ли?

То това нещо не прави разлика между съдия и прокурор, тръгнало да дава мнение. Алоу, алнкоолу, мнението ти е колкото и разбирането ти на статията: объркано и немеродавно

най-после, доживяхме и това да чуем - извършено е престъпление, което не е престъпление, защото . . . . . . Правосъдието в БГ достигна нови висоти, или по-скоро дълбочини, в тъпотата си!!! Уважаеми ректори на университети, моля закрийте всички правни факултети!!! А след това и държавата!!!

Те, за разлика от теб, имат мозък за поне 5ст ... Покрай разрастващата се криза, хората позабравиха издевателствата с ваксините. Тези се досещат, че не е добра идея да припомнят на народа, за да не тръгнат да търсят сметка на властите за злоупотреби, сегрегация и налагане на противоконституционни мерки; че и приемане на неадекватни закони, прехвърлящи отговорността на дребни чиновници ...

Анти- ваксерска България е на едно от последните места по Ковид грамотност и на едно от първите места по процент на смъртност от Ковид от части благодарение на такива като по- долу анти- наука всезнайковци. Нито се ваксинирате нито Паксловид имате - няма да е лесно….

Абе дофторе, знаеш ли кой е най големият пропагандатор на "ваксината" / отровата в Германия ? Ми малоумният им здраен министър та същия след 3 ваксини и паксловид едвам се оправи ...от Ковид. Така че тия глупости ги разказвай на некой шемет дето още ви вярва.

Вие в краварника химическото кастриране на деца го промотирате като "право", така че не ми говори за "жертвите" на измисления грип, а погледни данните на VAERS колко са жертвите на работодателите ти от Биг фарма.,

Ти си УС капут, а не лекар. Здравна система, която промотира операции за смяна на пола вместо да им лекува психиката на тия хора не ми я хвали. Всичките пишман хирурзи, участващи в това са за затвора, защото масата транс се самоубиват до някоя друга година след като са се осакатили.

Егати държавата... Винаги ще се намери някой подкупен и/или балъци, които предпочитат да плащат пред това да спазват общите правила. Не било престъпление, Ами добре, да не го глобяват а да му вземат правата за 5 години например.

Веднага, след като обесят боклуците, които въведоха сегрегацията на базата на зеления сертификат ...

Истинското престъпление е организирането на пЛандемията и налагането и. Многократно по-големи престъпници от тоя лекар са и медиите, които имаха съществена роля в Операция Ковид.

Ако не беше лекар щеше да е престъпление, но щом е лекар не е. Ето затова ги бият и боят им е малко. Трябва да ги лишават от практика. Тогава ще видят от къде изгрява слънцето и как на ден се заработват има няма 1000 лева.