Коментари - Спорове и поискани оставки белязаха заседанието на СОС за промените в движението в София | Днес.dir.bg

Спорове и поискани оставки белязаха заседанието на СОС за промените в движението в София

Кметът на София Васил Терзиев бе категоричен, че проектът за промени по централните столични булеварди трябва да бъде довършен

Обратно в новината

Коментари - Спорове и поискани оставки белязаха заседанието на СОС за промените в движението в София | Днес.dir.bg

Коментари

PEYTSCH

Снимката е характерна за наркозависимите и лгбт-тата.Браво на фотографа, хванал ги е !

Е нали е НЕЗАКОННО ? Защо жълтопаветниците не искат да изпълнят решението на съда ? Значи жълтопаветниците са ПРЕСТЪПНИЦИ и трябва да бъдат отстранени от постовете си и да поемат към затвора !

Бонка много се нерви. Пули се като маймунка.

Няма кой да окоси тревните площи в София, те малоумниците чертаят велоалеи, няма кой да изчисти шахтите и София се наводни, те чертаят велоалеи. Няма кой да спре презастрояването, те чертаят велоалеи!!!!

случайни хора избрани на длъжности за които нямат ценз, акъл, опит и дори понятие! а бе смешковци, като не разбирате от нещо, а то явно не разбирате от нищо, викнете ония дето живеят от татък унгария, ще ви кажат как става! ма дори в градче като кавала, примерно, която не е в австрия, а в гърция, знаят как става! дори в стария град си карат колите, и си ги паркират, незнайно как! дори в ксанти, дето са помаци, движението е хаотично но лежерно бе! спират в тясни улички от двете страни, и ... всичко им е наред, няма задръстване! това дали не е, защото там софиянци са екзотика, в смисъл няма ги много много?

Защо губите времето на хората с това сборище на педерсти и урбанизирани, селски лакомници?

Оставка на ДС унучето и шайката ППуДаеБъ, нови избори за кмет и общински съветници, докато тези тъпанарии не са направили неизлечими следи в града ни.

ПП ДБ и Спаси София са нежни педерасчета .Бих ги опънал,само да подържат столицата чиста

Центъра на София (синята зона) - пешехдна зона. Зелената зона - синя зона.

Като ги погледнеш на снимката - 3/4 приличат на бъдещи участници в Евровизия. Амбреаж до амбреажа мила моя майно льо! Е, как да очакваш от такива "хора" да вземат някакви нормални решения за каквото и да е?!

не са на живущите около тях. Никъф фъндък на живущите около улиците. Да си плащат като всички останали съсобственици на улицата от страната. Сградите и гаражите са на живущите около улиците. Там никой не им оспорва собственост. Но да паркира някой срещу 100 лв годишно, а друг да се гърби по 2 лв/час, сори. И коя гладна въшка държи паркинга на Александровска, там е 3 лв/час, и то от болни хора, срамота е.

Това е "ефектът Хекимян". Дори Георгиев изглежда някак странно изблещен, когато застане до него.

Ами няма да стоя в София, я!

пешеходна зона ще сложи край на проблемите. Велосипедите са полезни а здравето.

като ги гледам как се лензат на сбирките си с тия нефелни физиономи и ми е ясно че нищо няма да се подобри ........

ми ажи го тва на общинари и други разни хрантутници-държавни , те що се разпореждат все едно улицата им е бащиния ????

На снимката ми изглеждат като в училище как беше, само дето имат бради, нищо по-различно

Центъра на София между двете реки трябва да е пешеходна зона без коли, само с обществн трснспорт и никакво паркиране… който има кола, да я паркира извън центъра

Общинарите са стадо джендъри, гейове и ДС изтърсаци

Този педал кмета каза преди седмица,че ще се подчини на решението на съда.Съда реши да се спрат всички промени,сега кмета казва,че трябва да се продължи промяната.Тоя луд ли е или нещо не разбира.Как ще вървят срещу решение на съда.Нещо не ми е ясно.

как пък кмета на Париж не знае за тази брилиянтна пе далска идея!?Щото там такива неща няма!

пе далче...а тези че плащат най-високи данъци!? А това ,че нарушават правата нахората?За комунистчето кмет това е без значение...дейба пе деругите

евровизията, стой си в мухлясалата панелка в Свобода 2

малиии на туй фото колко меки китки? ЦЦЦЦЦЦ

От цялото писание не разбрах тоя общински съвет взел ли е някакво решение? има ли изобщо полза от него? С какво си заслужиха заплатите по 6 000 на калпак? И как един ДС наследник, който не е избран на честни избори и групичка меки китки, могат да си правят каквото им е кеф в София.

Не можах цялото да го изчета, пък и вече съм си казвала мнението за този безумен ремонт. Понеже и по тези празници пак ще съм дежурна по бабички, макар че то вече почти не останаха живи бабички и имам възможност да се включа, ще се включа. Имам да пиша няколко неща, по те не са спешни. Щях да питам дали някой, който е по-запознат как функционира кривосъдната ни система, може да напрпави прогноза кога ще има окончателно съдебно решение по тоя казус, защото както вече писах, докато не излезе такова, Терзиев няма как да оторизира ремонт на ремонта, така че е безпредметно да продължавате да му искате оставката. При другия сценарий - съдът каже, че е законно, но хората продължават да протестират, тогава вече ще е сложно. Но засега и единият, и другия сценарий са далеч в бъдещето - чакаме съдът да се произнесе и чак тогава може да се мисли/действа.

Мда, пак ми изтриха коментар, не е новина! Обжалва на по-горна инстанция просто, затова не е пристъпил към действие, защото чака по-горната инстанция да се произнесе.

Понеже тази статия все още е предпоследна в раздела за София, пак тук ще пиша. Относно велоалеите. Аз, както вероятно и повечето хора, не биха имали нищо против колкото щете велоалеи, но ако това не е за сметка на тротоари, платна и места за паркиране, които и без това са кът - не само в центъра, но и по кварталите. От пиарска гледна точка ми се струва, че тръгвате да повтаряте грешката на ЛГБТ кампанията, а именно със сила и измама да налагате вижданията си и да се превръща в диктатура на мнозинството. Ефектът от ЛГБТ кампанията е, че успешно настроиха хората срещу себе си - дори и на мен, която никога не съм била хомофоб, ми станаха противни. Същото и тук - и сега педалите на педалите не сте особено симпатични и на шофьори, и на пешеходци, но криво-ляво ви търпим, само че започвате да изнаглявате - като разглезени хлапета сте, които се тръшкат на родителите си само и само да стане тяхното. Е, ние не сме майка ви и баща ви и не сме длъжни да ви търпим! Надявам се Терзиев да е по-умен от майка ми навремето, която беше развила мегаяка обсесия да ме прави архитект, ако трябва и през трупа ми. Дори и да можете силово да си наложите велоалеите, не забравяйте, че при следваща смяна кмет, те също толкова бързо могат да бъдат преасфалтирани! Не можеш да тръгнеш на война с хората, особено с тези, които са гласували за теб, защото бързо ще си ходиш, което би било жалко, защото наистина имаш невероятни качества и си точно на мястото си като кмет на София! Не знам с инфантилните си съпартийци как ще излезеш на глава обаче - малките май ни приемат, ни предават, но пък се тръшкат! :(

Сори - диктатура на МАЛЦИНСТВОТО!

Още малко от мен. Мисля си, че Васето има поне грам мозък и и през ум не му минава, но както чичо ми Шамандурата и спасителния пояс (за всеки случай), все пак да ги кажа мнението. Понеже лятото е сезон на ремонтите, надявам се другите ремонти, които ще правите, да не ги правите по същия урбулешки начин, защото тогава верно ще ви резнат зелките. А Върховният съд има ли законови срокове кога да се произнесе или е кога може, ако иска както примерно КС още не е започнал да гледа по същество делото на Гешев, а вече почти година мина. Дали Върховният съд няма да реши да изчака изхода на делото на Ваня срещу Васето, което по думите на нейната адвокатка, най-рано наесен ще приключи? Ако има някой по-светнат, аз все пак не съм юрист, да хвърли светлина, моля да го направи - или всякакви прогнози са толкова точни, колкото ако хвърля един боб или ези-тура?

Темата почти я няма на първа страница, но пак да се включа. Ще погледна интервюто пред Нова, но когато/ако имам време. Пускай такива линкове към интервюта във ФейкБук - нямам време да ровя дали преди си пускал линкове, но скоро не съм виждала. Видях само, че си бил отличник и си обичал математика и физика. Надявам се да не си бил пълен отличник или да имаш извинителна причина, защото поне от моя випуск малко преди теб, пълните отличници и най-вече отличнички, както се говореше бяха на шепа антидепресанти, язви от стрес, посещения при психиатър и/ли кардиолог по спешност, заплахи за самоубийство, ако не й пишат заветната шестица и прочие. Макар че на дърти години се преоткрихме и се оказа, че поне 2 от мацките пълни отличнички всъщност не са с чак толкова сбъркани представи живота, нито са чак такива задръстени зубърки, за каквито ги мислехме на времето. За теб не толкова, но за Черепухин имах идея да подскажа да мисли за готини случки от НМГ, защото по тоя начин мисля, че по-лесно ще го брандираме като интелигентният гангстер. Само че случките трябва да са сравнително чисти - например как у 10-ти клас на стрип покер жена ми остави всичките съученици по бели гащи не е случка за разказване в национален ефир. :) Освен това не трябва да включват прекалено много математика, защото тогава няма всички да ги разберат, а и хората, които мразят математика няма да ги оценят. Например аз у гимназията намразих математиката до дъното на душата си не толкова заради самата математика, макар че си ми беше скучна, за разлика от физиката, колкото заради оново нещастно недоразумение, което ни предаваше, или поне са опитваше. Вероятно и поради тази причина Черепухин толкова трудно ме спечели, защото на подсъзнателно ниво съм го отхвърляла, понеже е математик - дали и при други хора това се случва да пренасят омразата си към математиката и върху него?

Коментари - Спорове и поискани оставки белязаха заседанието на СОС за промените в движението в София | Днес.dir.bg

Спорове и поискани оставки белязаха заседанието на СОС за промените в движението в София

Кметът на София Васил Терзиев бе категоричен, че проектът за промени по централните столични булеварди трябва да бъде довършен

Обратно в новината

Коментари - Спорове и поискани оставки белязаха заседанието на СОС за промените в движението в София | Днес.dir.bg

Коментари

PEYTSCH

Снимката е характерна за наркозависимите и лгбт-тата.Браво на фотографа, хванал ги е !

Е нали е НЕЗАКОННО ? Защо жълтопаветниците не искат да изпълнят решението на съда ? Значи жълтопаветниците са ПРЕСТЪПНИЦИ и трябва да бъдат отстранени от постовете си и да поемат към затвора !

Бонка много се нерви. Пули се като маймунка.

Няма кой да окоси тревните площи в София, те малоумниците чертаят велоалеи, няма кой да изчисти шахтите и София се наводни, те чертаят велоалеи. Няма кой да спре презастрояването, те чертаят велоалеи!!!!

случайни хора избрани на длъжности за които нямат ценз, акъл, опит и дори понятие! а бе смешковци, като не разбирате от нещо, а то явно не разбирате от нищо, викнете ония дето живеят от татък унгария, ще ви кажат как става! ма дори в градче като кавала, примерно, която не е в австрия, а в гърция, знаят как става! дори в стария град си карат колите, и си ги паркират, незнайно как! дори в ксанти, дето са помаци, движението е хаотично но лежерно бе! спират в тясни улички от двете страни, и ... всичко им е наред, няма задръстване! това дали не е, защото там софиянци са екзотика, в смисъл няма ги много много?

Защо губите времето на хората с това сборище на педерсти и урбанизирани, селски лакомници?

Оставка на ДС унучето и шайката ППуДаеБъ, нови избори за кмет и общински съветници, докато тези тъпанарии не са направили неизлечими следи в града ни.

ПП ДБ и Спаси София са нежни педерасчета .Бих ги опънал,само да подържат столицата чиста

Центъра на София (синята зона) - пешехдна зона. Зелената зона - синя зона.

Като ги погледнеш на снимката - 3/4 приличат на бъдещи участници в Евровизия. Амбреаж до амбреажа мила моя майно льо! Е, как да очакваш от такива "хора" да вземат някакви нормални решения за каквото и да е?!

не са на живущите около тях. Никъф фъндък на живущите около улиците. Да си плащат като всички останали съсобственици на улицата от страната. Сградите и гаражите са на живущите около улиците. Там никой не им оспорва собственост. Но да паркира някой срещу 100 лв годишно, а друг да се гърби по 2 лв/час, сори. И коя гладна въшка държи паркинга на Александровска, там е 3 лв/час, и то от болни хора, срамота е.

Това е "ефектът Хекимян". Дори Георгиев изглежда някак странно изблещен, когато застане до него.

Ами няма да стоя в София, я!

пешеходна зона ще сложи край на проблемите. Велосипедите са полезни а здравето.

като ги гледам как се лензат на сбирките си с тия нефелни физиономи и ми е ясно че нищо няма да се подобри ........

ми ажи го тва на общинари и други разни хрантутници-държавни , те що се разпореждат все едно улицата им е бащиния ????

На снимката ми изглеждат като в училище как беше, само дето имат бради, нищо по-различно

Центъра на София между двете реки трябва да е пешеходна зона без коли, само с обществн трснспорт и никакво паркиране… който има кола, да я паркира извън центъра

Общинарите са стадо джендъри, гейове и ДС изтърсаци

Този педал кмета каза преди седмица,че ще се подчини на решението на съда.Съда реши да се спрат всички промени,сега кмета казва,че трябва да се продължи промяната.Тоя луд ли е или нещо не разбира.Как ще вървят срещу решение на съда.Нещо не ми е ясно.

как пък кмета на Париж не знае за тази брилиянтна пе далска идея!?Щото там такива неща няма!

пе далче...а тези че плащат най-високи данъци!? А това ,че нарушават правата нахората?За комунистчето кмет това е без значение...дейба пе деругите

евровизията, стой си в мухлясалата панелка в Свобода 2

малиии на туй фото колко меки китки? ЦЦЦЦЦЦ

От цялото писание не разбрах тоя общински съвет взел ли е някакво решение? има ли изобщо полза от него? С какво си заслужиха заплатите по 6 000 на калпак? И как един ДС наследник, който не е избран на честни избори и групичка меки китки, могат да си правят каквото им е кеф в София.

Не можах цялото да го изчета, пък и вече съм си казвала мнението за този безумен ремонт. Понеже и по тези празници пак ще съм дежурна по бабички, макар че то вече почти не останаха живи бабички и имам възможност да се включа, ще се включа. Имам да пиша няколко неща, по те не са спешни. Щях да питам дали някой, който е по-запознат как функционира кривосъдната ни система, може да напрпави прогноза кога ще има окончателно съдебно решение по тоя казус, защото както вече писах, докато не излезе такова, Терзиев няма как да оторизира ремонт на ремонта, така че е безпредметно да продължавате да му искате оставката. При другия сценарий - съдът каже, че е законно, но хората продължават да протестират, тогава вече ще е сложно. Но засега и единият, и другия сценарий са далеч в бъдещето - чакаме съдът да се произнесе и чак тогава може да се мисли/действа.

Мда, пак ми изтриха коментар, не е новина! Обжалва на по-горна инстанция просто, затова не е пристъпил към действие, защото чака по-горната инстанция да се произнесе.

Понеже тази статия все още е предпоследна в раздела за София, пак тук ще пиша. Относно велоалеите. Аз, както вероятно и повечето хора, не биха имали нищо против колкото щете велоалеи, но ако това не е за сметка на тротоари, платна и места за паркиране, които и без това са кът - не само в центъра, но и по кварталите. От пиарска гледна точка ми се струва, че тръгвате да повтаряте грешката на ЛГБТ кампанията, а именно със сила и измама да налагате вижданията си и да се превръща в диктатура на мнозинството. Ефектът от ЛГБТ кампанията е, че успешно настроиха хората срещу себе си - дори и на мен, която никога не съм била хомофоб, ми станаха противни. Същото и тук - и сега педалите на педалите не сте особено симпатични и на шофьори, и на пешеходци, но криво-ляво ви търпим, само че започвате да изнаглявате - като разглезени хлапета сте, които се тръшкат на родителите си само и само да стане тяхното. Е, ние не сме майка ви и баща ви и не сме длъжни да ви търпим! Надявам се Терзиев да е по-умен от майка ми навремето, която беше развила мегаяка обсесия да ме прави архитект, ако трябва и през трупа ми. Дори и да можете силово да си наложите велоалеите, не забравяйте, че при следваща смяна кмет, те също толкова бързо могат да бъдат преасфалтирани! Не можеш да тръгнеш на война с хората, особено с тези, които са гласували за теб, защото бързо ще си ходиш, което би било жалко, защото наистина имаш невероятни качества и си точно на мястото си като кмет на София! Не знам с инфантилните си съпартийци как ще излезеш на глава обаче - малките май ни приемат, ни предават, но пък се тръшкат! :(

Сори - диктатура на МАЛЦИНСТВОТО!

Още малко от мен. Мисля си, че Васето има поне грам мозък и и през ум не му минава, но както чичо ми Шамандурата и спасителния пояс (за всеки случай), все пак да ги кажа мнението. Понеже лятото е сезон на ремонтите, надявам се другите ремонти, които ще правите, да не ги правите по същия урбулешки начин, защото тогава верно ще ви резнат зелките. А Върховният съд има ли законови срокове кога да се произнесе или е кога може, ако иска както примерно КС още не е започнал да гледа по същество делото на Гешев, а вече почти година мина. Дали Върховният съд няма да реши да изчака изхода на делото на Ваня срещу Васето, което по думите на нейната адвокатка, най-рано наесен ще приключи? Ако има някой по-светнат, аз все пак не съм юрист, да хвърли светлина, моля да го направи - или всякакви прогнози са толкова точни, колкото ако хвърля един боб или ези-тура?

Темата почти я няма на първа страница, но пак да се включа. Ще погледна интервюто пред Нова, но когато/ако имам време. Пускай такива линкове към интервюта във ФейкБук - нямам време да ровя дали преди си пускал линкове, но скоро не съм виждала. Видях само, че си бил отличник и си обичал математика и физика. Надявам се да не си бил пълен отличник или да имаш извинителна причина, защото поне от моя випуск малко преди теб, пълните отличници и най-вече отличнички, както се говореше бяха на шепа антидепресанти, язви от стрес, посещения при психиатър и/ли кардиолог по спешност, заплахи за самоубийство, ако не й пишат заветната шестица и прочие. Макар че на дърти години се преоткрихме и се оказа, че поне 2 от мацките пълни отличнички всъщност не са с чак толкова сбъркани представи живота, нито са чак такива задръстени зубърки, за каквито ги мислехме на времето. За теб не толкова, но за Черепухин имах идея да подскажа да мисли за готини случки от НМГ, защото по тоя начин мисля, че по-лесно ще го брандираме като интелигентният гангстер. Само че случките трябва да са сравнително чисти - например как у 10-ти клас на стрип покер жена ми остави всичките съученици по бели гащи не е случка за разказване в национален ефир. :) Освен това не трябва да включват прекалено много математика, защото тогава няма всички да ги разберат, а и хората, които мразят математика няма да ги оценят. Например аз у гимназията намразих математиката до дъното на душата си не толкова заради самата математика, макар че си ми беше скучна, за разлика от физиката, колкото заради оново нещастно недоразумение, което ни предаваше, или поне са опитваше. Вероятно и поради тази причина Черепухин толкова трудно ме спечели, защото на подсъзнателно ниво съм го отхвърляла, понеже е математик - дали и при други хора това се случва да пренасят омразата си към математиката и върху него?