Коментари - Спокойни ли сте за спестяванията си? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да,щото нямам

Да и аз нямам дреме ми ...

И тези избори са като предишните! Никой не може да бъде спокоен за нищо защото България се управлява от некадърници вече близо 100 години.

Изключително спокоен съм, защото моите спестявания са със знак минус.

Напълно спокоен съм за спестяванията си. Има спестявания - има проблем, няма спестявания - няма и проблеми, спокойствие, спокойствие и само спокойствие ...

Не. Единствената гаранция, която имаше, беше въвеждането на ЕВРОТО, но МАФИЯТА плати за сериозна кампания, защото очевидно се готви бутане на Борда и хиперинфлация, за изпомпване на спестяванията.

И да съм спокоен или неспокоен, няма никакво значение - нищо не зависи от мен. Аз съм един дришльо, който няма как да влияе на държавни, регионални (на балканите) или глобални процеси. Има си мощни геополитически играчи, които решават всичко. Всички останали слушат и изпълняват.

Да, защото няма такива :)

Много съм спокоен. Няма спестявания няма безпокойство

250 милиарда долара и 200 лева. Няма лабаво. хе-хе

За малко да си спестя коментара, но не се сдържах. Интернет е опасно място. Коментираш в дира колко си спестил и после те обират докато си споделяш ангус пържолата в инстаграм

Много съм спокоен.Щото нямам.

тъп съм и не спирам да го показвам всеки ден

Римската цивилизация е изчезнала защото се е изчерпала Кенет Кларк.

Ние сме спокойни за спестяванията си , ама вие спокойни ли сте ? Че нещо тревожни ми се струвате.

Ха ха ха... Банки фалират дето смучат милиарди от нас. Докато има евреи по земята все така ще бъде.

Евреите са ти виновни!? Американците и европейците също? Абе загубеняк -мьрзел велик ЕСТ!

Тая цивилизация си отива много Жалка и Грозна. Духовно деградирала. От алчност, безчовечност, егоизъм. Мноого Жалка и Грозна. Самоизяждане от лакомия.

Браво.

Не е за браво, защото е огромна човешка трагедия . Всички ние български жени го виждаме. Гробищата стават по големи от населените места при християните.

И курварлъкът забрави да споменеш...

Аз искам валутния борд да падне Сега на изборите ще изберете някой малоумник После той за да купи вила в Испания на любовницата си ще бутне борда После аз идвам от Германия и с 30 хиляди евро ще съм Бил Гейтс във вашите очи Сега и стая в София не мога да купя но тогава....

Ти си просто един прошляк със самочувствие В България има вече много хора с много повече от 30000евро

80% от спестяванията ми са в злато. Само за последните 5 дни, златото скочи с над 4-5%. Така, че не, не се притеснявам.

5% спрямо КОЕ ??? хартийките??? Един тон злато през 1923 г. си е пак един тон злато през 2023 г.

Спрямо всичко. То пак е колограм, ама го разменяш за повече кокошки, платове, прясно месо, хартийки... услуги. ...както ти отърва.

Златото ако решиш, не може да го пласираш ей така. Съхранението му също е вид усложнение.

Хубавецо. Аз ако държа магазин за месо а ти си гладен. С това твое злато гладен ще те оставя. Дръж си тенекията и се мисли за богат. Ще дойде време и ще осъзнаеш, че богати са хората с приятели, мечти и забавления. Нека не съм ти развалил илюзията. Съжален си.

Ще плати на двама гладни със злато, и ще ти изнесат магазина. Мисли, говедо!

Приятелите ще ти отмъкнат карантията от магазина. С тоя боклук наоколо кви приятели, кви 5 лева? Приятели имам 3-4 и всички са расли в комунизъм. Тия модерните люде не стават за приятели, щото ти изнасят магазина.

Обикновеният българин не се тревожи за спестяванията си. Той няма абсолютно никакви спестявания !!!

Аз се страхувам от ГЕРБ-авите КАЛИНКИ. Барба Ганьос ПИТА МИНИСТРИТЕ си за държавните финанси; Делян Добрев питал Н. Василев за ФР. Делянчо НЕ ЗНАЕ КЪДЕ да ПРОЧЕТЕ ДАННИТЕ за ФР?!?!?! И такива глупости наговори / "Всички цифри, които каза Василев не бяха верни. Колко е фискалният резерв може да се провери много лесно. В Гугъл пишат БНБ, управлние емисионно и там се вижда, че фискалнаият резерв е 12,4 млрд. Василев обърка фискалния резерв с 4 млрд. Никъде няма 16,4 млрд. лв. Ако не провериш, ще вземеш да му повярваш. Толкова убедително обяснява. Едно време имаше един Кашпировски по телевизиора и така обясняваше" /, че се изненадах , че А. Василев НЕ СЕ ВКЛЮЧИ по ТЕЛЕФОНА. Цв. Ризова пък изобщо няма да коментирам... И това нещо - Д. Добрев, беше ЧЛЕН на на Комисията по БЮДЖЕТ и ФИНАНСИ...

точно при ГЕРБ такива притеснения нямаше!

Уау, ФР при ГЕРБ беше ПАДНАЛ ПОД 3 МЛРД. лв. в нач. на годината по Дянково време. Бяха ТОЧИЛИ от НЕПРИКОСНОВЕНИТЕ ЗАПАСИ на ФР. Абсолютно НАКАЗУЕМО. Та, ГЕРБ-авите се оправдаха, че ФР се ГЛЕДАЛ в КРАЯ на ГОДИНАТА. :)

Браво супер коментар

ти ли си?

Докато Европа е долнопробна подлога на САЩ, спокойствие за парите няма да има.

Мога да ви кажа, че съм спокоен. Всички спестявания са ми в рубли и в дюшека ,за по сигурно

Ако искате да сте на 100% сигурни за вашите спестявания, моля ползвайте услугите на БурканБанк и нашите колеги от Дюшекбанк и Юрганбанк. Иде Големият(Велик) взрив. The Big Bank Bang.

Всичко вече е променено. :)

Бойко, изкарвай бързо белия кон и се връщай, че тия измамници-шмекери съсипаха България

За какво изгориха души живи? За пари които ще изчезнат... Няма да им се радват. Много българи не преживяха и тази зима от глад, студ и болести.. измъчени души с какво ще ги платят? С пари?!?

Зареждайте колите с руски бкнзи до горе че свърши :)

Абсолютно съм спокоен, защото нямам спестявания.

Това е най-добрата стратегия, не можеш да нараниш този който е загубил всичко.

Да се бутне борда е добра идея за повечето българи Дълговете им ще се обезценят Много от стоките в магазина поне няма да се вдигнат много а заплатите може и да пораснат

Масово ипотеките са в евро ! А , хиперинфлацията е знаем , мерси !

Пий си хапчетата плиткоумнико

На 44 години съм и имам 6000 лева спестени. Нека всеки си напише дохода, гадините и колко спестени пари има за да се сравним.

На 27 години съм, програмист, месечно получавам по 14 хиляди лева, имам спестени към 90 хиляди евро, напълно изплатен тристаен апартамент в Изток, още 150 хиляди долара в акции и облигации и 2 кила злато. Знам, че нямам достатъчно в сравнение с другите на моята възраст, но се надявам, че до 40 годишна възраст, ще имам към 400 хиляди евро в кеш, 2 милиона в акции и облигации, още 1 напълно изплатен апартамент и 10 кила злато.

На 40 години, сервитьор, получавам към 3000 лева общо с бакшиши и заплата. Спестени пари нула, ама имам 4 кредита, това с акций и облигаций не знам кво е, ама сигорно нямам. Още живея пот наем, но ако наште продадат имоти сигорно ще си купя без заем.

Стига с тия мизерни апартаменти, хората купуват къщи с голям двор, а защо не и гора в задния двор. Ако наистина заплатата ти е 14 хил. Акциите не носят никакви доходи в момента.

Ти наистина ли му повярва, че взима 14 000?

Според данните на БНБ, 74% от сметките на частните лица са до 5000 лева

Често става така Един работи и пести а друг вместо него яде и пие

На 45 години 5 къщи имам и само в руски рубли спестявам и от субсидий живея и еврото не давам да приемаме

да нямам

Да. Дължа 800 евро. :))

Не :)

dran

Крадците с бели якички пак ще изядат нашите парички

БаМка може да се убие с вестник, тоест с медия, а медиите точно това правят, а ние знаем, че те са собственост на различни мафиотски кръгове и отдавна вече не поднасят новини, а пропаганда. Някой иска да бутне финансовата система и със сигурност ще го направи, защото така беше и с КТБ. Искаха и я събориха, после ограбиха. Така беше и през 1996 когато бутнаха наведнаж всичките, а милиардите окрадоха и изнесоха зад граница.

Имаме само кредити. Банките да се притесняват.

Нямам такива! П

Чудя се, колко ли от отговорилите в анкетата наистина имат спестявания...

Ми аз имам 1200 лева спестени, но има много завистници и не смея да им казвам.

Ахахо, не съди за другите по себе си!

Е как да не съм спокоен за нещо, което го няма? :D

Напълно...ми е все едно.Нямам спееатявания.

тия що само питат толкова пък нищо да не знаят я да попитам у ред ли сте

Всичко ми е в крипто койни. Сега дори е излезнал нов койн муун, който ще е официалната валута на луната и купувам като луд. Очаквам да достигне 500 хиляди долара в близко бъдеще. Освен това намерих фирма и ми продадоха имат от 100 хиляди декара на луната. Сега продължавам да купувам земя на луната, но сметам и да диверсифицирам риска и да купя малко земя на Марс и Венера.

Тези муун койни пак NEXO ли ги продава? Замята на Луната, Марс и Венера пак ли я купуваш от тях?

Не, има си специални борси и такива фирми, които продават имоти на другите планети. Сериозни са, получаваш снимка на имота и са ти очертали границите там, както и печат и подпис имаш. До момента съм похарчил към 20 хиляди лева за такива земи, но ми предлагат и нови с 50% отстъпка, защото имам статус на ВИП клиент. Имат си имейл, сайта е в процес на разработка, та мога само имейла им да ти дам.

Тоз ли е емейла: пп-дб@nexo.com?

Глупаците имат деца, които им изяодат парите. Умните нямаме деца и имаме много пари.

Дънинг - Крюгер яко те тресе!

Важното е, че съм богат и имам много пари и имам всичко. А вие издържаъте деца, които после ще станат наркомани и ще ви убият.

Човек, който не е отгледал и възпита поне едно. дете, не е нищо повече от л@йновоз

Не, защото ни управляват руски марионетки начело с Мунчо - агент на руското влияние в България.

От 10 години спестявам и всеки месец слагам по 10 лева в банка. Сигурно съм събрал едно 300 хиляди лева в банката само от лихви. Не съм проверявал от 9 години, но имайки предвид, че преди 9 години имах 121 лева, сега трябва да са бая пари.

Готин, супер си!

А така, НАЛИВАЙТЕ МАСЛО в ОГЪНЯ с анкетите! ... Към към 10.03.2023 във ФР в БНБ има 12.477 735 МЛРД. лв. ФР в БНБ паднал ВРЕМЕННО, както винаги след плащанията на ПЕНСИИТЕ, с 2 МЛРД. лв. Докрая на месеца ФР ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ размера си до 14 МЛРД. лв. В БАНКИТЕ има 800 МЛН. лв. ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ; + 1.2 МЛРД. лв. ВЗЕМАНИЯ от ЕС. РЕКОРД на ФР, откакто е създаден. Предстои плащане на 3 МЛРД. лв. ДЪЛГ на Асфалт Паша. СТРАХОВЕТЕ са в ГЛАВИТЕ на 80%-овите.

казват така , както казваше съсель преди 15 години де :)))

Спокоен съм защото нямам.

А нямаш, защото си прозт.

Такъв въпрос в този сайт е пълен майтап. Кой човек има пари и продава Родината си за жълти копейки?! Но, някак си, тези без един лев спестявания са най-неспокойни?! Инак който не е спокоен, а има спестявания, може да ги изтегли спокойно от банката и да ги инвестира там, където ще е спокоен - в акции, в имоти в злато, в буркани и в каквото още се сети. Това е чарът на пазарната икономика - "всеки сам си преценя".

Целта е да се предизвика паника - за да обявят масово българските банки липса на ликвидност и на практика да фалират. За това мисля, че преди години в България беше приет закон, който преследва и наказва хора (включително и най-вече интернет тролове) със ЗАТВОР тези които разпространяват страх и паника по отношение на финансовата система. Ще ми е кеф да бъдат наказани не един и два интернет трола, но и журналята (с прякор мисирките) за това, че напълно безпочвено разпространяват лъжи, както с ковид, само за да им се четат статиите повече!

Целта е ясна, но средствата за постигането и са смехотворни. Народа отдавна го е казал - "сит на гладен не вярва". Който има пари, той със сигурност от мнението на троловете не се влияе. А пък който няма, то и да се влияе какво - ща си изтегли 74.56 лева от банката и ще ни фалира ли? Но ние сме демокрация - който иска да тегли и да слага в буркани. После политиците ще са му виновни.

Да Всичко е извън банката в имоти или нещо друго. Да държиш по-големи суми пари в брой в банка е най-голямата глупост

Спокоен съм ,защото просто казано нямам спестявания.и Банките работят с парите на спестовниците като печелят от кредитиране ,а те облагат с такси за парите ти в банката и при нужда ако си искаш пари те товарят с нови такси.Такса за откриване на сметка,такса за съхранение на парите и такса при теглене и накрая такса за закриване на банковата сметка.

Аз съм на 700 лева заплата, жената на 600 лева. Общият ни месечен доход и 1300 лева и имаме 2 деца на 4 и на 8 години. След като платим ипотека, храна, комунални разходи и всички останали ежедневни, спестяваме средно по 600 лева на месец.

Nie sme s 1600leva obsto, Nqmame ipoteka, 2 deca na 2 i 5 godini. Pestim po 1000lv na mesec, Po4ti ne qdem,kato sme gladni stoim pred Macdonalds I debnem nekoi da ostavi nesto da doqdem. Imame 350 000 leva na smetka i ni e mnogo strah.