Най-влиятелните българи според списание ”Форбс България”

Списание "Форбс България" обяви класацията си за най-влиятелните хора у нас. В списъка тази година влязоха 50 българи.

Обратно в новината

Коментари - Най-влиятелните българи според списание ”Форбс България” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЧЕ НАЙ ТАЛАНТЛИВАТА НИ ПЕВИЦА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ЛИЛИ Е ПОСЕДНА

ТОВА Е ЦЕННОСНАТА СИСТЕМА НА КОНЧИТА ВУРСТ .ДА СЛОЖИШ СЛАВИ ЧАЛГАДЖИЯТА КОЙТО ОТРОВИ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ МЛАДИ БЪЛГАРИ С ЧАЛГА И ГРАФА КОЙТО ТРОВИ СЪЩИТЕ С АМЕРИКАНСКА ЧАЛГА Е ВКУСА НА ЕДИН СВЯТ НА КОЙТО ИСКАТ ДА ПРИЛИЧМЕ.ВИДНО Е ЧЕ ЖЕЛАНИЕТО ИМ Е ДА НИ ЗАТРИЯТ.

форбс даде най-точния списък ,,олигарси,, в българия !

България ще тегли руски кредит за Южен поток с огромна лихва Кредитът от 1.55 милиарда евро, който българското правителство ще получи от руския газов монополист Газпром за проекта Южен поток, се очаква да бъде взет при висока лихва.

Я се образовайте малко и не се оставяте да ви водят за носа: Тоя линк ще ви светне за доста работи: link

Хмм... тука линкове май не дават да се пускат. Както и да е... В крайна сметка се оказа че зад тоя списък стои Иво Прокопиев и умишлено си е скрил дружките от челната десетка.

Ама тая класация е за най-много откраднали от държавата ли е, май са сгрешили нещо заглавието...

Руският президент Владимир Путин задмина американския си колега Барак Обама и вече е най-влиятелният човек в света. Първенството му отреди сп. Форбс в годишната си класация за най-могъщите хора на планетата./

AZ SAM SAMO ZA VALENTIN ZLATEV....

Хе-хе, вместо Сергей не трябва ли да сложат Моника ...

Тоя ФОРБС ме кефи - Totally!! ;)

Интересно що ги няма братята тимаджии в класацията, които владеят почти половината икономика в страната, и защо за тях никой нищо не казва, а само се хвърля прах в очите на хората с този измислен "олигарх" Делян Пеевски.

ми те са си там бе неграмотник ...uhmm естествено за който може да чете,,, LoL :D

А кой е на трето място бе сельо. Или очакваш да се казват братя Тимаджиеви.

ТИМ им казваме ние по една от първите им дейности с охраната, а истинския капитал е в Химимпорт и ЦКБ, и.....

Всички сте много наивни, ако наистина се доверявате на тази супер манипулирана класация и подредбата в нея, след като НАИСТИНА емблематични фигури като Цеко Минев, Прокопиев и още толкова много други са толкова назад в тоя списък, което е просто смешно. Или наистина вярвате, че някой има повече пари и влияние от медииния магнат Делян Пеевски, подпомогнат и от майка си, и от ДПС, та и от Ц. Василев!?

ха ха а сорос къде е , или са му ударили едно рамо. от този списък се вижда само кой пречи на колонизаторите, нищо друго. умните , интилегентните ги правят на калинки:))

Къде е Боко? Да не би пак някой да иска да го саботира?! :-)

Бареков е обиден, че не е включен в десятката.

ПИТАМ: Т. нар. "протестиращи" срещу тези хора ли се борят?! Ако протестите победят тези хора какво ще ги правим; в затвор или лагер ще ги пращаме след като им вземем парите, ще ги разстрелваме ли или ще ги правим на сапун? Питам, за да знам дали си заслужава да се включа в протестите.

В тази класация има много хора, които дават хляб на народа. Защо ги плюете, без тях накъде. Друг е въпросът, че Прокопиев иска да им открадне парите и да ги съсипе. Затова диктува на Форбс нещата

известно е,че гравитазионните сили са непознати и неотменяеми. Естествено е, човек 200 кила да има гуулемо влияние върху околните, даже и филодендроните се навеждат към него като премине. Добре поне, че не предизвиква приливи в Панчаревското. Аре със здраве!!

Пеевски как да не е една от най влиятелните фигури, вижте как всички Гербери треперяха от него.

прочети кой е 11 - много е интересено, че се движи след Златев!

И защо спряхте до първите ДЕСЕТ!!! Защото "Предишният номер едно Бойко Борисов сега е на 11 позиция. Средната възраст на най-влиятелните българи е 51 години. Най-младият е на 33 г. (Делян Пеевски), най-възрастният е на 63 г. (Иван Костов)." Егати плужеците от Дир-а!

Axмед Доган. Тои нали не е Балгарин.

Не е, но ни влияе.

Две думи и две правописни грешки. Ей, ама много неук народ, бе. Тук не коментирам политическата част....

BIG AL ..::))))))) Въпрос на Ценностна система , другариии..:))) Oдобравяш или НЕ съветника на Черепа - за мин. председател ::) Oдобряваш или НЕ - Доган мафиота и неговите хора - пеевски, нефелни министри , 'консултантски",пътят през Босфора за Европа.. Oдобряваш или НЕ руските проекти , агенти , КГБ муцуни , изкупуването на Черноморието ни , руската мафия у нас , милиард - за дупка ,рубладжиите и т.н.. Oдобряваш или НЕ- България в ЕС или евроазитска путинова губерния ::) Oдобряваш или НЕ -нефелната корумпирана съдебна система - нито един олигарх в пандиза или за 15 млн. неплатени данъци - условна присъда ::) Oдобряваш или НЕ -стотиците милиони в ръцете на ДС - другарите , строителите на комунизЪма , златевци, герговци, баневци и сие червени мутри , БЕЗ да са СЪЗДАЛИ, изобретили, внедрили НЕЩО ::)) Oдобряваш или НЕ- ТИМ - мафиотите ::)), ограбването на банките - от вътрешни тогава червени мутри ,мултитата и богатите вдовици , външнотърговските дружества и т.н... Oдобряваш или НЕ -наследствените БКП- мутри, професори, доносници и офицерчета от ДС- във Висшите учебни заведения ::)) ит.н... ТОВА е различната ни ЦЕННОСТНА система в сравнение с ВАС- слугите на диктатурата и ссср..:)) Наследствените изтърсаци на комуно- сатрапите ::))) Просто е телета, червени ::))

Ако се "ИЗТЕГЛЯТ" държавните пари от банката му--Цветан Василев става НИКОЙ!!!!!

това сигурно е класацията бг мафията

Да. Именно това е класацията.

1. ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ Повече от две години братя Велчеви оглавяват българския клон на съветската банка ВТБ Капитал. В Русия се говори, че корените на финансовата институция, която е пряко свързана с еврейски капитали в САЩ например с групировката Bloomberg, водят към Лубянка Същата съветска фирма, известна в Русия като банката на Путин, прибра сериозно парче от Корпоративна банка, доверна на подготвения от източногерманската Щази другар Цветан Василев. По този начин тя се сдоби със сериозен дял в някои тукашни отрасли телекомуникации, медии и т.н. 2. Ахмед Доган Ахмед Демир Доган (ДПС) - сътрудник на ДС терорист, депутат от 36-то, 37-мо, 38-мо, 39-то Народно събрание. Пре(ц)дседател на антибългарската партия на турция ДПС. - член на борда на директорите, председател на етническата, циганско-турска партия ДПС, двоен агент - на ДС и турското разузнаване. Известен под псевдонимът си от разузнаването Сокола (агент Сава). 3. Иво Каменов, Мартин и Тихомир Митев(и) ТИМ-аджиите на всички са известни с придобивките си. 4.Сергей станишев Сергей Станишев 35 год., евреин по майка, председател на Висшия съвет на БСП, потомствен комунист, роден в Украйна. Завършил висше образование в Москва. В тесни връзки с ПЕС и Социалистическия Интернационал. Наставници са му Юри Асланов, Георги Пирински, Георги Прохаски и Мартин Заимов - Голдсмит (всички до един - евреи), майка - Дина Сергеевна Мухина, баща - Димитър Станишев. 5. Делян Пеевски Сайтовете на Пеевски: Blitz.bg Vsekiden.com Bnews. bg Monitor. bg Inews econ. bg sporta. bg get. bg Livenews .bg Class. bg Afera. bg БГНЕС Вестниците на Пеевски: Уикенд Шоу Всеки ден Телеграф Монитор Политика Новинар Борба Велико Търново Марица Пловдив Струма Благоевград Засада Стандарт Преса Труд 24 часа 168 часа 19 минути Супер 19 Галерия Europost Телевизиите на Пеевски: ТВ7 News7 The Voice музикална телевизия Телевизия ALFA Радиата на Пеевски: Magic The Voice Витоша Веселина Списанията не Пеевски: Топ Гиър Аутобилд Хелоу Уикенд за жената Биограф Тема Love story

Когато ние работниците станем "влиятелни" с тези господа ще работим рамо до рамо по заводите!:)))

Въпросът ми е каква е методологията за изготвяне на тази класация и кой я е направил? Защото от много време се знае, че Форбс са слуги на Иво Прокопиев. Слагат се истински бизнесмени до отявлени престъпници. Целта естествено да се манипулира общественото мнение.

И аз имам питанка: Какви са вашите критерии, по които разграничавате "истинските бизнесмени" от отявлените престъпници ? Дали има бизнесмен, който сам да е спечелил началния си капитал, за да го обявим за "истински" ??

Поправте се "Най-влиятелните мутри...

Къде е Орешарски ? Тук са най-влиятелните българи.Той не влияе на никой. Орешарски само изпълнява заповеди.

На 17 място.

А, така!?Щъфнаха ли, написано черно на бяло, една съществена част от така наречените, български олигарси!?Максимално заслужили, с какви ли не престъпления, българската държава да върви стремително към пропаста!

Все престъпници и свързани с БСП и ДПС хора. Това са онези, които гледат само себе си...

Аз бих ги сложил в класация с предимство за затвора.Гледах главния редактор на българското списание ФОРБС тази сутрин, ами той вероятно е нечий роднина на тези влиятелни "българи". Много ми е интересно какво допринесоха за благосъстоянието на народа си като са толкова влиятелни или по-скоро с влиянието си успяват да забогатяват на гърба на останалите. Срам ме е ,че съм българин, мамка му.

Много си прав ама или направи нещо или не се коси... тия отдавна са си подсигурили спокойствито...

най влиятелните са в сянка и дърпат конците, а тези са фигурки на дъската. нормалните хора са извън дъската!

ВНИМАНИЕ-ВНИМАНИЕ!!!!!!!! Нова класация на ``Форбс`` 1)Най важните стоки за българската икономика...... а) ТИКВАТА (Б.Б.) б) ОКТОПОДЪТ(А.П.)и други морски дарове.... в)Дюнери(за външата политика)и пици(за бюджета) 2)Технологията подпомагаща развитието а)ТРАКТОРИ(А.П.)и други селскостопански машини б)Хидроинженерство(А.Д.)

А Йоло Денев къде е А .

Сещате ли се защо Цветелинка Бориславова и Прокопиев ги няма в тая класация. Те са я поръчали, за да привлекат общественото мнение към другите и да могат през това време да правят мизерии, с които ощетяват държавата с милиони...

Каквато държавата-такава и класацията.

Иво Каменов, Марин Митев и Тихомир Митев от криминалната варненска групировка октопод "ТИМ" имат по-голямо влияние от политиците! Защо, не протестирате срещу това студенти?

Ко речи? Цеко Василев и Доган много ли ви плащат? Трите варненски безнесменчета как ги сравняваш с вашите шмекери които реално управляват тая държава??? Ае моля ти се.

Защото политиците олицетворяват държавата-затова протестират срещу тях.

Бизнесмените дават работа на хората и "хляб" на политиците. Те са основата на кап. система. а на нас ни харесва тази система!

Жалко за Пламен! Варненци не заслужават тази жертва! И по Тошово време не помня такъв СТРАХ!

Педерас*и От-До :)

Влиятелни=крадливи! Мноого оригинално...

Тази класация е и част от отговора на големия въпрос КОЙ предложи Дел.Пее...!!! И отговорът на въпросът "Кой дърпа конците на Орешарски" И на много други въпроси... въпроси... Това е отговорът!!!

Абсолютно - отговорът е даден. И какво от това?

стига де! това не е верно!! В демокрацията сме всички равни!! Всеки държи по един глас:)))

като прибавим и Лютви Местан и другаря Бареков това са първите десетина най - мразени хора в България. ОСТАВКА..........ДРУГАРИ

за празни глави!!!

Химимпорт смехория. Напишете мафиотската групировка ТИМ та да е ясно за всеки.

Много ясно и аз питах преди години от какво се храни БУДА/сигурно само е медитирал/,но вярно е ,че Бареков прави това,но дали ще доведе нещата докрай-други дърпат конците.Бре какво стана с "първата"дама ва Б.Б.Цветелинка,та се скри толкова плитко ,кактго и Боко-така тгрябва те не са от ония олигарси срещу,които скачат онези лумпени без да разбират ЗАЩО?-сега са наред тези подстрекавани ,но не голобради студентчета,а брадати,но не от ум и старание да се изучат...а да изглеждат по заплашителни и по-големи патриоти от "БОТЕВА",както казват бургазлийци....Писнахте ни та те са тези от Раковска дето бяха с червените нослета пред Парламента хахаха

Поред ли ще ги бесят, или ще измислят някакъв друг начин?

Е ОТ ДС И УБО .... :)

Имам питане към редакторчета: ако сега стане преврат и управляващата върхушка се гътне, дали и олигарха , който стои зад нея скоропостижно ще се гътне от първото място, на което гордо седи сега?;о))

странна и мисля неочаквана класация за всинца ни. Част от хората са повече скрити от погледа ни. Едно обаче личи. Амалгама от политици и бизнес. Дали тази класация отговаря на истината или е повлияна от вълненията напоследък поради връзката на олигархията с властта.

мисля че е повлияна. Тук липсват политици от другата страна. Борисов и сие. А до вчера те имаха тясна връзка със същите тези олгарси- Цеко, Мутафчие, Зветан Василев, Златев. Да не би да искат да ни кажат че като се смени властта въпросните лица обръщат стрелката на 180 гр. Внушението се нуждае от факти. Логически е основателно, но на практика дали е толкова просто?