Станишев за скандала в БСП: За вицове наказваха по друго време

Лидерът на БСП Сергей Станишев излезе с позиция по повод скандала около интервюто на Антон Кутев, в което той сравни БСП със СПИН. Корнелия Нинова и Румен Петков поискаха оставката на съпартиеца си и призоваха ръководството за официална позиция.

Обратно в новината

Коментари - Станишев за скандала в БСП: За вицове наказваха по друго време | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е БСП ? Партия или група с някакви еднакви интереси или група наивници на средна и старша възраст, или група кариеристи , или група презаредени младежи или всичко това заедно !

А в кои времена наказват за обиди?

Коментар на глупости. И ББ веднага се залови за темата - да си има какво да дъвче..Щото ние сме с празни хладилници. Ама кой го е еня за моя хладилник!

...и празни червени глави,като твоята...

Това не е виц, не е обида, това си е диагноза. Друг е въпроса че болният, в случая бсп, не искат да схванат.Богатите капиталисти и олигарсите, какво общо могат да имат с тия които са ограбили, и продължават да ограбват?

Бачкай и ще го напълниш , не мрънкай !

Верно е Серго, че наказваха за вицове по друго време. Времето, когато баща ти беше в Политбюро. Тогава убиваха за вицове, както убиха и Сошо Сладура - виден столичен цигулар и зевзек. Убиха го в Белене, като първо му счупили ръцете.

Серго Сергооооо. Спиш ли маме? Ако наистина милееш за БСП , а не търсиш лични облаги ,или като ББ търсиш да си чешеш егото , трябва да си подадеш оставка. Има къде ,къде по- добре подготвени , способни и енергични лирери в БСП. Ама нали си синче на Дим.Станишев( демек БСП феодал), няма да мръднеш. Е,така ще ни се скапе партията.

Мисля, че е крайно време всички леви симпатизанти да разберат само едно нещо: - докато начело на тази партия стои ЕДИН ЕВРЕИН, лява идея НЯМА и през всичките тези години политиката на БСП винаги е била в услуга на юдеите, без значение руски или американси. Да не би някой да си мисли, че въпросния господин бе избран за шеф на ПЕС без подкрепата(в т.ч. и финансова) на ЕВРЕЙСКАТА МАФИЯ???

БСП=СПИН Кратко и ясно.

Г-н Станишев,докога ще защитавате такива некъдърници като Кутев?Той с тъпоумието си петни името на партията ни.Пошегувал се,да беше се пошегувал снещо друго,но извинете ме г-н Станишев,не приемам Вашите напъни за оневиняване на Кутев.Не защитавам КНиРП- те са ясни,за собствения си интерес са готови да загробят БСП.Кажете ми г-н Станишев, на кого да се доверя ,за кого да гласувам?

Кутев е прогресивен човек, такива като него променят БСП и от една смрадлива сбирщина от загубеняци, които дообират откраднатото. Сега е апртия, в която истината е анатемосана, догмата е да се проваля всяко прогресивно начинание. От това социализъм не става, това си е чист болшевизъм. За съжаление такива отрепки все още имат подкрепата на една част от българското население, около 10%. Останалите 3-5% от привържениците гласуват с надежда, че сбирщината може да се промени в разумен прогресивен екип, който да помага в бъгарската политика като ляв полюс, а не да смарди на вехти кириши. Като чета, ми става мъчно за тези хора. Против финансиране на частното образование от държавата Срам и позор за човешкия ген! В частните училища прогресивни педагози прилагат най-добрите подходи и образоват български деца. А днес тези български деца, които са избрали частни училища не получават парите, които получават децатга за държавните училища. Срам, позор за едни социалисти, които уж се грижат за равнопоставеност. Всъщност се грижат да изпростят населенеито, за да могат да продължат с ограбването.

БСП не е партия на малоумници. Не искам да те засягам но нещо куца с твоето ниво.

СерГей отново реагира като Гей. Хем знае, че с тези стари мутри не може да кара тоя бардак, хем не се възползва от момента да ги изгони и да обнови партията си и да придобие отново популярност. Да каже: "Ето - реформирахме се!", да извади нови лица. Това може да говори само за едно: Старите кучета в БСП са финансовият гръбнак на партията, а Станишката е само миловидната манекенка по бельо в тази партийка. СерГейска му работа!

Любимецът на целокупния български народ - Жан Виденов, все още е в кулоарите на БСП, но не смее да си подаде носа. А тоя крадлив съсел още си позволява да изказва мнения, като другия селяндур - Слави Трифонов

БКП=БСП=ГЕРБ=СПИН А сега гласувай, за което те кефи съкращение!

ДО SERSEMIN-BG:1НЕ СЕ ПИШЕ ИБРАННИЦИ А ИЗБРАННИЦИ.2КЪДЕ ПРОЧЕТЕ ЧЕ СЪМ ФЕН НА ГЕРБ?ЯВНО СИ НЯКОЕ ЧЕРВЕНО-СПИН ДРУГАРЧЕ.

Според мен БСП има само една цел-да грабне кокала!...

аззз

аве ейййй кви сте вие бе, ще ви изядеме на следващите избори ве еййй....

не сме безгрешни - но сме истински.Станишев да се гръмнете всички че вие сте най големите крадци- нямам предвид редовите социалисти

Почти безгрешни и най-истински крадци!

Политиката на станишев е логически обоснована и прогресивнал Своидетели сме на бъзо израстване на БСП до световно ниво на носители на модерни социалистически идеи. Моля се българите да оценят положителното в неговите непрестанни ползотворни усилия и да дадат шанс за едно по-добро тяхно бъдеще без марионетки и барози.

Дрън дрън, г-н плъх прави всичко възможно милионерите от бсп да стигнат световно ниво!-болни са от синдрома за придобита имуно-социална недостатачност.

Не се пъни ,просто Станишев води уверено партиятя на дядо Благоев към закриване.Вижте какво става и по области.В доста области на тези избори няма да има и по един депутат от БСП.

Уж комунистите имат най-голямата партия и най-много кадри пък винаги успяват да изкарат на преден план някакви недоразумения, гледайте Кутев и Румен Петков и не питайте повече. Пък многоуважаемия им лидер е като уплашено момченце не може да се справи с тях 10та поредна година, но е тръгнал и европийските социалисти да оправя.

Всъщност основния проблем,според мен е,че БСП от много време съвсем не е социалистическа партия.Съответно и хората в нея съвсем не е редно да се самообявяват за социалисти,защото всички виждаме че не са такива.Там са се събрали някаква глутница ненаядни,нагли и крадливи боклуци,на които отдавна всички се смеят,а от както ги изритахме и от властта - вече и открито се подиграват

Кутев го е чул това от някъде и е решил да блесне! Което е поредно доказателство, че за комунист демокрация и високи температури са противопоказни! Те са си за Сибир!

Кутев не е никакво острие. Той е толкова импулсивен, че в реакциите му обикновено липсва интелект, по-скоро действа като нервно-парализтичен газ с неясна посока.

Такъв смешник-управник като Станишев не бях виждал... Нистига, че тотално се провали с неговото управление и поголовното разграбване... ами взел и акъл да дава :))))

"Нистига,"... селчо, селчо... аман от селяндури с мнение и претенции за много умни.

Не ми го хвали.

Всеки знае, че виновни за сегашното положение на България са : 1. Станишев - той винаги е виновен 2. Костов - също - почти винаги 3. Доган и царя Пожарната команда е тук да ни избави от гореспоменатите зли индивиди и да ни спаси отвсякъде ! А народа - прост, живота тежък... !!!

"Станишев за скандала в БСП: За вицове наказваха по друго време." А бе серго това не беше ли вашето (и на баща ти) времето. Не съм чувал да си се отрекъл от това друго време

Ами да.Той затова говори за това време със скрита(и не толкова скрита на моменти) носталгия

Виждам предизборната реклама: "Гласуваш за БСП, получаваш СПИН!"

А гласуваш за ГЕРБ получаваш ГРОБ ?

Ако изборите променяха нещо-щяха да ги забранят.Би трябвало да сте го чували.Просто има повече и по-малко нагли крадци,а Станишката няма кой да го стигне скоро в класацията на наглярите..

Ако нямаш нищо, ако нямаш дори СПИН, не унивай - имаш БСП!

Вижда се, че има доста пари, заделяни за злословене. Мунчо, Дунчо, Гербунчо и т.п. Нищо смислено! Само и само бедно и постно слюнчене... Разбира се, че Сергей е прав! Какво е станало- някаква шибана реплика, казано по американски. Партията, с главна буква, не е тоя или оня Румен, Корнелия, Георги, Антон и т.н. Партията е нещо съвсем друго, което жалки отрепковци, никога няма да разберете! И има да се чудите: Как така толкова години Я има! Жалки и глупави сте, защото сигурно и сред вас има тикви, заради които Тя е създадена- да ви пази, да ви закриля, да се бори например за 8-часовия ви работен ден, срещу бедността ви и т.н. Не вярвам всички да сте реститутки и наследници на чорбаджии! Ако сте такива -напълно ви оправдавам! Но ако не сте -вие сте истински лумпени, които не знаят себе си! Тази Партия ще остане много, много след вас, защото , независимо от своите си слабости, носи идеите на Прогреса и бъдещето...и въпреки слюнката ви, хвърлена по нея...тя не се обижда, защото ще работи и за ...такива като вас! В това е силата й, което също не може да разберете! Да, вие ще изчезнете-Тя ще остане, това е! Риткайте...

Аз го правя не за пари, а от любоФ към Партията, бе другарю! Ама чиста любоФ, не от онази - вашата.. А БСП е социалистическа партия, колкото и Сталин е бил човеколюбив. Цялото съществуване на БСП е свързано с действия, точно обратни на социалистическите партии - кой въведе плоския данък? Макар това да е единственото, което одобрявам в действията на тази мафия и те да го направиха само за да изперат парите от строителния бум.

Уважаеми Колега/жке, на мен-лично ни ми плащат, ни ме инструктират. Каквото мога -- давам го. ...А Партията (, която очевидно у Нас е само една .... макар и с хиляди лица, или другото) Е Задължително: 1.Да престане да ровичка из моя-собствен джоб данъкоплатски; 2.Да Помоли за Извинение най-официално от мен-сиромаха; 3.Да се Издължи на мен-сиромаха до наностинка (и за Окраденото, и относно пропуснати ползи и причинени загуби ... С Лихвите ! ) ====== Или накратко : -- да се Вразуми и Стане съвременна-такава от 21 Век ! ...Инак -- ще се Наложи да извините.

МНОГО СТЕ ЛАБАВИ И МЕКУШАВИ!!ГЕРБ ПРАВЯТ ТОЛКОВА ФАЛОВЕ И ПОРАЗИИ ,ЧЕ АКО ПРИ ВАС ИМАШЕ ЕДИН МЪЖ ОТ МАЙКА РАЖДАН,ТРЯВАШ ДА МУ РАЗГОНИТЕ ФАМИЛИЯТА НА БОКО!!НЕ ТРЯБВА ДА МУ ДАВАТЕ И МИНУТА СПОКОЙСТВИЕ,НО БСП СПИ И ОТПРАВЯ "НЕЖНИ"ЗАКЛИНАНИЯ!!

Не знам СерГея какъв е, но има един човек, който в момента управлява, и въпреки, че се прави на голям мъж, при вземането на важни решения или пред чужденци се държи като п*тка. Още повече, че беше обещал, че ще вкара предишните (Сергея, Сопола и Царот) в затвора.

сергооо, серго станахте за смях. Сега до изборите ще ви подиграваме пък вие си дърдорете каквото щете. Това не е виц, а начин на мислене на секретарчето кутев, а той нали ви е острието срещу управляващите. Ега ти острието приело спин по полов път. ХА ХА ХА смешници жалки.

Не мога да не се съглася напълно със г-н Станишев този път! Смешките и закачките- добре, а мизерията и корупцията, некадърноста на правителството- нея кой ще осмее ?

действай. Това което чета, само те издига в очите ми. Крайно време е на някои хора да се покаже вратата, щом не искат да служат на партията по достоен начин. Румен Петков с неговите изцепки и издънки и дрл КУРнелия, допринесоха нашата партия да е в това незавидно положение. Това са хората на Гоце и те ако нямат лична облага не си помръдват пръста. Това са хората които разяждат партията отвътре. Кутев поне е честен човек. Може изказването му да е непремерено, но работи в името на партията и затова отдавна е трън в очите на много хора. довери се на честните, тия г видяхме що за стока са. За Куйович, уйович и пикаенето в шадраваните що нямаше наказания.

Като му викаш "Браво" на тоя Съсел, дано поне имаш някакво оправдание за пред себе си за откраднатите 5 700 000 лева народна пара от него. 5 000 000 даде на любовницата си Моника като държавна поръчка, а той лично уреди смешният ПР цирк с Хохрегер (който в момента е подсъдим) че да му върне в личната сметка 700 000 лева.

Той Бойко сега ползва Моника за същата държавна поръчка..

щото ако не една дума, а една буква в това което си написал, беше наполовина истина, твоя идол щеше да го даде на прокуратурата. Но явно си много запознат и тогава въпроса ми е, тоя смел мъж Боко тиквата, защо още не е сезирал услужливата прокуратура.

Действай смело срещу подлогите на Първанов-Гоце. Докато те се опитват да диктуват дневния ред на партията, изборна победа няма да видиме. Тия няма да се примирят и след изборите ще ги видиме под крилото я на тиквата, я на някоя друга измислена партия. За да не счупиш хатъра на Гоце ги вкара в предишното правителство и точно тия двамата направиха със гафовете си всичко възможно, да докарат приятеля на Гоце на власт.

Съсела си го е страх от Корнелия,това си е ясно...Обградил се е ,хамстера нещастен с дърти комунисти и се ослушва...Ами ако не го изберат за председател на ПЕС,нали Нинова ще се кандидатира за шеф на Висшия партиен съвет?

Смешници! Как могат да ви наричат КОМУНИСТИ! Вие сте малки ,жалки РЕНЕГАТИ!

Кутев е казал, че е готов да се яви на публичен дебат с Корнелия, но да говорят и за БАНКОВИ СМЕТКИ ... Но Корнелия , след като чула за банкови сметки , премълчала за дебата ... Корнелия е свързана с Гоце, който твърди, че не е млад милиардер ... Какво повече да коментираме ?

е как- наистина гоце не е млад милионер- по скоро е стар и то милярдер...

Другарю Станишев, Вашето изказване:"За вицове наказваха по друго време" сега има по-фини методи. "Съобщението не бе прието - banned IP address.", е един от тях. Преди 4 години - 2008 г., по времето на Вашето управление- "Триглавата ламя", цензурата във форума беше съвсем същата. Сега ни управлява "Чумата на парите" - ГРОБ.

В темноте: " Я люблю тебя! Я тоже! Меня зовут Серожа! Меня тоже! Ааа..." 30 процента от загубите са от приятелски огън! Честито!

На Посрано 20 да запалят по един червен фенер от двете страни на входа.

И там да те ИЗНЕНАДАТ .

Аз не мога да повярвам, че СерГей отново реагира като Гей. Хем знае, че с тези стари к*ви не може да кара тоя бардак, хем не се възползва от момента да ги изгони и да обнови партията си и да придобие отново популярност. Да каже: "Ето - реформирахме се!", да извади нови лица. Това може да говори само за едно: Старите кучета в БСП са финансовият гръбнак на партията, а Станишката е само миловидната манекенка по бельо в тази партийка. СерГейска му работа!

Ми като ги изгони, ако се разприказват???.....

Серго, викнете на Позитано някоя жрица на любовта поне да те направи мъж.

..остаряла ви е информацията! Намериха отдавна такава жрица - назаем я взеха от един престарял член на ЦК, дето вече не можеше да я ползва по предначначение.

мунчо- ти нали си експерт по делата на тиквата- там се интересуваи как е курса на хероина за деня... още ли пада цената на амфетамините от боико-борисовите лаборатории... , колко още милиона ще паднат в ваще джобове за поредните няколко километра измислена магистрала... не даваи акъл там дет не ти щат - от тъпи мутрета и лумпени-фенове на нарко-партията герб- акъл никои не ще ... наи-много някоия закъсала дрога - да му трябва някое от хапчетата за момента...

Ами сега е време да покаже че е безкомпромисен и да отстрани Кутев защото и на слепия стана ясно че с неговите приказки се подпомогна герб....

Братле, той ГЕРБ си е подпомогнат ,откакто тоя олигофрен остана лидер на БСП. ГЕРБ все ще ги бомби ,докато Сержко е начело.

А ти защо се изказваш по казуса. Нали не искаш да отвличаш вниманието от ситуацията в България. Пак Б.Борисов ти вновен. Той искал да отвлича вниманието. Той ли направи този ПОШЪЛ СКАНДАЛ.Ама не, на вас комунягите все другите са ви виновни. Като не можете да мислите, кой ви е крив. Да е мислил Кутев, Да е мислил Гергов като говори за черквите и вярата. Няма друг повече да го мразят от този комунист-милионер - само как звучи. Исках да кажа комунист-крадец и вие сте го сложили на челно място в партията ви.Това е много тъп пиар. Не искам да говоря за пиарката ви, защото ще стана груба, а не ми е присъщо.

Я помисли малко , кой през последните три години се оправдава с предишните и все някой му е виновен ... Това е твоя идол- Боко Тиквата ... Недей да изкривяваш истината .По- некадърно , нагло , мафиотско и чалгарско правителство от това на герб , никога не сме имали . А теб те съветвам , да ходиш да си слушаш Азис и да си чоплиш маникюпа ... Мисленето не е твоята силна страна ..Аман от разни фенки на тиквата , слушащи чалга и пълни със силикон ...

По-неграмотни партийни акционери едва ли ще видим!

0007, пак ли ти изскочи от някъде? Нещо се загуби след президентските избори? Да не би да идат нови или да ви стягат редиците за евентуални предсрочни?

Не се сърди, синдрома за имуно социална недостатачност води да мозачни растроиства, забравенето и преписването на своите грехове на другите. Масово се наблюдава в ръководството на бсп, и ниния лидер.Бъди милостив с тежко болните!

Какъв СПИН бе , на нас отдавна не ни става нищо . То ако някой от нас хване СПИН направо си е за гордост . Тц,тц . На тия години....де късмет де....

Амчи тъй де , тъй. :-))

За зла участ,този път Сергей е прав.Всичките сте маскари всичките имена в статията(Б.Б.,Р.Пет.Р.Овч .Сергей и тн.)са мерзавци и заслужават въжето.,без изключение и оправдание.За национално предателство винаги присъдата е една смърт.То може би за това искате да махнете Левски и Ботев от учебниците.

Изключителна наглост е след такова изказване на един от рупорите на "столетницата", след признание, че настоящи и бивши лидери на партията раздухват този "измислен" скандал да го извъртиш в опит на управляващите да прафитирали от това е меко казано КРЕТЕНИЗЪМ, БЕЗОЧИЕ, НЕАДЕКВАТНОСТ И ПРОЯВА НА ЛУМПЕН ОТ ПЕЩЕРНИЯ КОМУНИЗЪМ!!

"...пред БСП има само една цел да бъде свалено от власт това зловредно, опасно и арогантно управление . . ." Серго и да не забравите за другите крадльовци от тройната коалиция, че Доганчо ще ти дърпа ушите. Как не Ви е срам да говорите за "светло бъдеще". Абсолютен популизъм, но хората прогледнаха и се надявам да изпратят БСП в архивите.