Коментари - Около 100 експерти по ХИВ/СПИН загинали в падналия самолет | Днес.dir.bg

Около 100 експерти по ХИВ/СПИН загинали в падналия самолет

Стотина от 283-мата пътници на борда на малайзийския самолет, който се разби вчера в Украйна, са били лекари, експерти, учени по ХИВ/СПИН.

Обратно в новината

Коментари - Около 100 експерти по ХИВ/СПИН загинали в падналия самолет | Днес.dir.bg

Коментари

link link link link

Явно свалянето на самолета е било продиктувано от целта на убийството на 100 учени, които са измислили лек против СПИН. Американците няма да позволят на никой да измисли лек за тяхната суперболест, синтезирана в американски лаборатории. Много неудобни на американците хора по света се отстраняват именно чрез тази болест - СПИН.

За любителите на конспирационни теории. Спин от одавна не е БОЛЕСТ ОТ КОЯТО СЕ УМИРА. Хората в развитите страни си умират вече от старост с това заболяване, а не от него. Не ви знам в кой свят живеете в България, но явно информацията ви идва от учебниците от преид 20 години. От поне 10 години има лекарства които ако ги приемаш ще си живееш нормално без проблеми. Просто сега се търси начин да се унищожи вируса тотално. А това не става от 1 човек, 1 група или 1 университер, а от стотици до хиляди които си кооперират и знаят 99.99% от това което знаят другите. Престанете с конспирациите си защото това само показва наивността на хора който балвочат без да са се запознали дори с 1% от фактите. И да ви кажа под секрет - не Зевс праща мълниите, а разраждане на заредени частици в облаците.

Всуе се мориш. Колкото е по-прост един народ, толкова повече вярва на теории за конспирацията.

Аз също не мога да си обясня защо някои хора при всяка подобна новина, особенно за трагедии винаги търсят някакво екзотично и не особенно верятно обяснение пред простото и логично. Даже вече и за природните явление чета какви ли не изумителни обяснения. А в този случай логиката, че някой е свалил самолета защото в него са пътували водещите специалисти в лечението на СПИН направо е изумителна. Имал бил някой интерес да не ликвидират СПИН-а и ей така отишъл купил си ракети разположил ги в Украйна и ги ликвидирал, все е едно е най простото нещо. А че тези смърта на тези специалисти ще върне назад опитите да са унищожи изцяло СПИН-а ще върне, но няма да е като да изчезне някоя дълбока тайна. Все пак те работят с екипи, кой учен до къде е стигнали едва ли само той го е знаел. Жалко за хората, и за децата и за лекарите и за всички пътници. Просто жестока работа е това.

Някой иска трета световна. Дали пък не е свален от спътник? Защо изведнъж решиха , че е стреляно от земята?

Изобщо не е тъп въпрос, защото Мелбърн не е център на дестинациите, а се знае на лекарите как се финансират конференциите. И ако мислите, че на тези конференции се прави наука.....

Какво знаеш бе серсем? Хабер си нямаш ни от наука, ни от финансиране на наука. Само конспирационни теории на неуки хора. Аман от келеши незаещи нищо но изказващи догатките си като потвардени факти. Еее....

В случая са виновни международните авиолинии, че допускат пътнически самолети да летят над територии с военни действия. Когото и да обвиняват, който и да е свалил самолета, ако е така, то са виновни международните авиокомпании, че не са взели мерки навреме и да отбягват военните територии. Те трябва да дадат обяснение.

Ти имаш ли и най-малка представа какво международен въздушен коридор и как се определя кой къде да лети??? Или мислиш, че екипажа хвърля чоп на къде да хване след като излети или звъни да пита шефа на авиокомпанията колко кинти е заделил за гориво и от къде да минат да заредят???

Може би са били на прага да създадат ефективно лекарство срещу СПИН и някой който печели страшно много от досегашните лекарства си е решил проблема. Кой произвежда досегашните лекарства?

Най-вероятно е така. В предния малайзийски самолет, който изчезна безследно, пътуваха някакви учени, направили технологичен пробив в компютърните технологии или нещо такова.

...гей-движенията набират все по-голяма мощ в света и проникват в най-високите етажи на властта и капитала в световен мащаб ми се струва,че са доволни от загубата на толкова много специалисти по СПИН,голяма част от които се борят конкретно и срещу хомосексуализма,разпространяващ тази коварна болест! Това също може да бъде насока в разследването на тази трагедия.Никой не заслужава подобна съдба и най-вече 80-те деца на борда! Бог да ги прости!

O, я млъквай и се изстреляй към слънцето, гадино!

...щом реагираш с такива изрази! Все пак те са много ,,интелигентни,,!

поредния келеш с неговата простотиика за да се изяви все някъде копелдака с 2 леви ръце и мозък на кокошка.

Айде тоя пък гейовете. Бе ти сериозно ли го мислиш това?

В една война няма невинни. Но в случая сепаратистите трябва да си понесат последствията за този чудовищен терористичен акт. Вероятно не е било умишлено, но какво от това - глупостта не оправдава смъртта на над 80 деца.

Много, много голямо престъпление е направено. Умове и то разработени, стигнали до върха на научните познания в областта си НЕ СЕ СЪЗДАВАТ как да е. И да имат ученици и да има школи и публикации, те навярно са били в зряла, творческа възрастл Могли са да помогнат на човечеството. Молоумниците пак победиха. Жалко.

това съвсем не е терористичен акт,а дело на неграмотни, обезумели от омраза въоржени човекоподобни,които лесно се манипулират и използват колективно от коварни тайни служби.нищо ново - само жалко за загиналите в мирно време като на война.

Странно съвпадение! В изчезналия Боинг 777 на Малайзия еърлайнз имаше голяма бройка изключителни КОМПЮТЪРНИ СПЕЦИАЛИСТИ! В сваления 777 водещи специалисти в борбата СРЕЩУ СПИН!? Виждате ли нещо общо!?

Голяма бройка че и чак изключителни комютърни специалисти е меко казано силно преувеличено.

...не само! И двата самолета по случайност не подават никакъв сигнал за тревога...

Малайзия и американска фирма Боинг

Това се дешифрира као редукция на специалисти по СПИН. Те, спецовете са на път да спрат болестта, сега се връщаме в изходна позиция. Това е била и целта на новите господари!

Умни хора винаги ще има, вярно трябва да се пазят, че са кът, но други умни ще поемат щафетата. Въпрос на време...

E, на някой може да му стига да отложи с 10 години поемането на щафетата.

Не може да се върне борбата със СПИН в изходна точка. Пращите от акъл, холан !

Ставаше дума, кои са руснаци- руснаци са лошите хора.

Путин сам си призна, че вината е на сепаратистите! Путин:"""Да, такива неща ще се случват след като няма мир в този район и правителството на Украйна е подновило битката.""" Това е !

Абе аз си спомням и за друг свален пътнически самолет без да е имало война в региона и пак от руснаците.А и не се води война само в Украйна.За да свалиш пътнически самолет летящ на 10000 метра значи дори и не си ги запитал кои са.... т.е. сепаратистите са терористи.Няма никаква разлика между самолета свален над Локърби и вчерашния терористичен акт.

Задайте си простия въпрос кой има сметка да унищожи учени, готови да излекуват СПИН, който е създаден от САЩ за контрол върху популацията , и ако си отговорите правилно ще разберете кой стои зад свалянето на самолета. Същата държава , която е отговорна за изчезването на предишния самолет. Това обаче не е Русия

Хапчетата !!! !:))))))))))))))))))

четеш много конспиративни книжки мила.

Оффф, а ти си тъпа и няма шанс да стигнеш до такива размисли! Кютай си пред телевизора и най-добре не мисли!

на самолета е пишело кой е вътре я оди улево путиноидо.

Кои има сметка?-Руско-езичните от източна Украйна .- "Борим се срещу фашистите от Майдана за свободата си и отиване към матушка, Рус, днес свалихме още един, вражески фашистки самолет"!

Ще ми се виновниците за свалянето на самолета за лепнат СПИН.

те са лепнали по страшна болест комунизъм !!

И на мен. И не само СПИН ами всички нелечеми и мъчителни болести които съществуват. Мразя да кълна, но тези си го заслужват. Изверги долни да се пържат в ада дано. Да убиеш близо 300 човека ей така за нищо. Учени, деца как може да убиеш 80 деца с едно щракване на пръста. Да не говорим колко милиони ще бъдат засегнати и от това, че всички най добри специалисти по СПИН са ликвидиран, тези които можеха да им помогнат . Ужасно нещо. Това е голям траур не само за близките и сънародниците на тези хора но и за целия свят.

Терористн,Фашист,болшевик-3в1 това еПутин тоест психопат и за това трябва да бъде съден като военнопрестъпник .

От носителят на Нобелова награда за мир ли да бъде съден!??? Избил стотици хиляди по света, докато се бори за "МИРЪТ"!!!!

Над Украйна да вземат да забранят на всички авиолинии да летят, че ужас.

А през това време евреите си трепат по 200-300 палестинци наведнъж с ракети и на никой не му дреме!!!!!!

Тази война е хилядолетна и никога няма да спре ! Тя лежи на религиозна основа и винаги ще е така, докато свят светува.

Пообъркал си се нещо с хилядолетията! От около има-няма 60 години е. Но това няма значение, значението е в това, че и ти измести фокуса. Усети ли се?

колкото ще дадат свободната енергия на тесла,толкова и лекарството за спина.злото си има център и на неговия долар пише начинанието е успешно,след това проследете всеки конфликт,всяка воина,всеки терор,всяка манипулация от каде идва!от средновековието до днешни дни,почти всички конфликти са ръководени от две места-едното е ватикана,другото е америка и не е само за пари а за власт,контрол на наи-ценното у човека неговия разум

това е безсмислеността на войната и военните. Един човек учи цял живот, специализира и трупа знания за ХИВ-СПИН , помага на заразени по целият свят да преодолеят заразата. И в един момент някакъв военен решава да си поиграе с играчката, която са му оставили... Конфликтите в Украйна са подценени - защо въздушното пространство е останало отворено и коридорите свободни, когато там се води практически война, която отричат и Русия и САЩ?

Хммм, дали пък братята зад океана нямат пръст в "случайното" сваляне на този самолет с има-няма 108 специалисти по ХИВ, които искат да провалят плановете за милиардите, хвърлени за разработване на анти-СПИН лекарства?

Ти си болен мозък!

Хахах?! Нещо не си в ред ти - болен мозък е този, който сваля самолета, а не тези които обсъждаме какво се е случило. И дали пък не е най-лесното да използваш въздушно пространство над територия, в която се води война, за да прикриеш други интереси...Най-лесното е да обвиниш най-очевидните заподозрени..

Конспирация в действие, хайде развивайте си въображението !

Населението затова лесно се управлява, защото не обича "да си развива въображението" - каквото му подскажат, това си мисли!

Ами как да не си развива човек въображението, особенно онзи който има малко мозък.Що за работа е това да се насочи пътнически самолет да преминава през зона в която ежедневно се свалят самолети и стрелят, и това се знае, че е високо рискова зона.Та именно тук трябва да се търси проблема и причината - кой насочи самолета в тази зона - а не кой го е свалил, защото в такава ситауция на бойни действия, спокойно и едните и другите могат да го свалят.Какво е търсил там този самолет....?

И аз така си мисля с един куршум два заека ,хем връщаме борбата със СПИН в изходна позиция,дали знаете ,че водещите фирми в тази област са американски , а не руски и съответно американските корпорации ще загубят ,ако се справим със СПИН и в същото време си решаваме и геополитическия интерес и обвиняваме Русия, с цел провал на БРИКС.Нали сте наясно ,че САЩ са меко казано пред фалит.Не разбрах само какво стана със златото на Германия в САЩ?

Дрънкаш глупости ! Не може да се върне борбата със СПИН в изходна точка ! В света има още хиляди специалисти, работещи по тези въпроси и изследвания.

само за инфо-спин не саществува,има само тестове които са манипулирани и лекрства които убиват.за з0 год никои не успя да покаже тоя "вирус"как изглежда,вече дори и лекари офизялно казват че не саществува....

Снощи Путлер беше препотен доста, сега ще усети гнева на света...каквото повикало,....

Защо?

Спинът ги е убил все пак!

тия руснаци са луди как може да замесват в споровете си невинни хора ...ужас http://medmall.eu

ЗАЩО МАРШРУТА НА БОИНГА Е БИЛ СМЕН 17 ЮЛИ link ПОНЕЖА РАБОТА ЗАПОЧНА ДА НАМИРИСВА С БОЙНИТЕ - КАСАПСКИ ДЕЙСТВИЯ НА УКРАЙНА СПРЯМО НАРОДА В ТИЯ ОБЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕ ТИ ИНТРИГА! И В ЕДИН ГАЛ АМЕРИКА И УКРАЙНА: ПУТИН Е ВИНОВЕН, РУСИЯ Е ВИНОВНА!

Луд си ти, що верваш на такива фишеци!

Съвестно мнение, не е спора за Путин -Украйна ..а за тези невинни човешки жертви ,които ще липсват на близките им.. Изроди са тези ,които са го направили

Там където са замесени руснаци няма "невинни"...

И затова са замесени!

където са замесени американците ?! Или, американците никога не са виновни! Нищо, че предизвикват и водят най-много войни за чужди природни ресурси и богатства, както и за евтина чужда работна ръка! Аман от хейтъри!

пренасочват се трасетата на гражданските полети над размирните райони по света , особенно когато има бойни деиствия с хеликоптери и самолети , там има вече свалени 4 броя военно въздушни машини

и никой до този много значителен инцидент, не се е сетил да затвори въздушното пространство...

Преди години в разгара на студената война американците отклониха напълно умишлено един южно корейски пътнически самолет пълен с пътници за да премине над строго охраняваната далекоизточна част на СССР за да задействат радарите на противовъздушната отбрана и с това да ги ,,осветят"като през това време летящи извън съветската територия американски самолети засичали радарите. Въпреки предупрежденията корейския самолет не се подчинил и продължил да лети в забранената територия и е бил свален при приближаването си до строго секретна зана..Нима това не беше красноречиво доказателство за това ,че за американките интереси човешкия живот на напълно невинни няма никакво значение още повече ако за смъртта на тези хора може да се обвини Русия.В сегашния случай нима биха се спрели пред мащабите на тази безчовечна провокация целяща да дискредитира Русия а и със сигурност самолета не е избран случайно както и неговите жертви.

Как си личи висшата партийна школа.

Popokatepetala@abv.bg

Никога не съм членувал в никаква партия а истината не е въпрос нито на гледна точка нито на лични интереси .Историята трябва да се знае така лесно се забелязва ,че непрекъснато се повтаря защото световните интереси и силите които стоят зад тях са винаги едни и същи дори и формално да се променят

След случая пастрадалите американски семейства сами направиха разкритие и доказаха безспорната вина на американското правителство-за случая направиха игрален филм,в който целият свят видя истината представена от трезвомислещите американци.Към всички вземащи отношение по важни теми ,за които не са сигурни-не заблуждавайте!

Как пък все на тъпите руснаци им ги отклоняват или пък им е в повечко водката.

Казва се опит за компрометиране! А на тебе мозъка ти е малко!!!!!

Ако всичко написано от теб е вярно, защо руснаците криха дълги години "черните кутии" на самолета? Защо международното разследване в което взе участие и руски специалисти излязоха категорично, че свалянето на самолета е било грешка от ПВО на Русия?

Че като дадат черните кутии и истината ще излезе наяве... Ситуация: дават черните кутии, американците черни кутии не им трябват, но като са им ги дали ето вече имат веществено доказателство, че самолетът не е нарушил въздушното пространство... Какво печелят като ги дадат кутиите..?! Оневиняване. ХА ХА По време на студената война човек не може да вярва на учите си даже, толкова всичко беше размито....

Ей много са опасни тия пътническите самолети за комунистите даже атомни бомби носят! Вземи се скрий! Нищо не оправдава свалянето на цивилни самолети!

браво бе, значи при тебе се сахранява истински достоверената секретна информаця. Hе усещаш ли какав идиот си? прост фитилджя!

Донякъде си прав. Самолета е бил отклонен, два руски изстребителя са го следвали и са му казвали на няколко пъти да се отклони и да напусне руското въздушно пространство, но не са получили никакъв отговор. През това време монтирана на корема на ссамолета камера е снимала и предвала на сателит снимки от повърхността на Русия, бази и т.н. Изстребителите са свалили самолета знаейки, че вътре има хора, обикновенни хора защото са ги виждали през прозорците. Било е много късно да се разбират със знаци и т.н. било е истинска война тогава и подобни неща не са били толерирани.

ПРАВ БЕШЕ РОНИ - ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО - СССР РУСИЯ И ВСИЧКИТЕ И ПРОИЗВОДНИ

Кой знае защо по асоциация и аз си помислих същото...

Да живее "Чичо Сам"!!!!!!!!

Педалите са в потрес, избиха им експертите!

НЯМАМ ДУМИ. АКО ТОВА СА СТОРИЛИ РУСНАЦИТЕ, КОЕТО НЕ ИМ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ--------АНАТЕМА!!

Ако са го "сторили" украинците, а наборе! Или казваш, нашето маймунче си е най-красивото маймунче!?

ще имаш достатъчно думи, ако са го направили украинците, за да ги оправдаеш, нали, многознайко?

кога руските/ Руската Федерация/ ПВО са стреляли по граждански самолет

На 1-ви Септември 1983, Руснаците свалят пътнически самолет на Южна Корея, като самолета е свален от изтребител. Първоначално комунистите отричат, но после се оправдават че пътническия самолет бил на шпионска мисия и за това го свалили. Жертвите тогава са 269.

И кога е било другият път????????? А да ми изкоментираш снайперистите на Майдана, дето изпотрепаха стотина души! Я изкоментирай и световното медийно затъмнение по случая и неговото развитие- кои са, защо са, от къде са, търсят ли ги, хванаха ли ги?!?!?!?!?Малоумник!

Ах, колко удобно! Имах известни съмнения, ама сега съм почти сигурен, че целта не е избрана случайно. Познайте коя държава в света се управлява от огромни корпорации, и дали фармацевтичната мафия не е разделена на огромни корпорации.

как все случайно учени в областта на спина умират без да искат , на всичкото от горе не 1 а 100 ....

Мен лично ме учудва при 283 пътници да има 80 деца. При това от Холандия до Куала Лумпур. Излиза, че 160 души са семейства с деца /240 общо/, останалите 40+ са др. туристи, бизнесмени и т.н. Освен ако не е пътувала група деца по някаква причина. Ами тогава защо казват за групата СПИН-лекари, а не и за група деца, организирани също някъде.

офффффф смао си намираш на приказка, нищо смислено не каза

Не мога да разбера само как толкова бързо се доказа, че руска ракета е свалила самолета. Само да вметна, че Путин няма сметка от това "сини каски" да влезнат в Украйна. Друг важен момент е скорошен анализ на виден американски финансист според който златния резерв на САЩ е стопен. Още повече, че Германия не може да си получи нейното злато въпреки настоятелността си, защото по всяка вероятност и то е похарчено, т.е. огрномна част от златния резерв по всяка вероятност е в Китай, на когото САЩ дължат колосална сума пари. Хартийки без стойност, защото злато, което да ги обезпечава дефакто няма. От друга страна имаме богата на залежи Русия, която наскоро разшири азиатския си пазар и няма никакви симптоми на скорошен банкрут, а точно обратното. Ха сега помислете кой има повече сметка от война.

vinsa

Отдавна книжните пари не се обезпечават със злато, самото злато няма по-големи качества от книжните пари и на златото и на книжните пари, стойността се определя от доверието в тях, нито хартията можеш да ядеш, нито златото.

Да, но все пак книжните пари трябва да бъдат обезпечени с нещо, а това е обикновено стоките, произвеждани от съответната страна. Когато доларът стана световна резервна валута половината от световното индустриално производство е било в САЩ. Последните две десетилетия американските корпорации изнесоха почти цялата американска индустрия извън страната, главно в Китай и Индия. Така че доларът в момента е почти без покритие, и е световна резервна валута просто по навик, и е въпрос на време да изгуби тази си роля, и да се обезцени рязко при това.

Когато нещо се случи по грешка, не се пита кой има и кой няма интерес. Онези глупаци на земята са мислили, че целят украински военно транспортен самолет. Даже самите те го казват в прихваната комуникация между тях. Само някой сега да не каже, че е постановка, съвсем истински си звучи разговорът.

Приятелю, плиткоумен, взимаме две радиостанции от некои сотаджии и с трето елементарно устройство записваме разговор в който ти казвам, че ще счупя прозорците на кварталното даскало. После го правя. След което казвам, че го е направила подпийнала компания, приятели на Пешо, хулигана и двойкаджията на училището, които случайно са си говорили за това по радиостанции, а аз случайно съм ги прихванал и записъл. Те са заподозрени, защото са хулигани, а аз имам стъкларски бизнес и директорката на училището ми е леля. Схвана ли, или ти е трудно?

Пияните мужици свалиха без да искат грешния самолет... Мир на праха на загиналите!

Сигурно и предишния малайзийски самолет е свален от руснаци, а? До Австралия!?!?!?! Тъпак!

И какви обиди, цинизми и накърнявания на добри имена имаше в коментара ми бе, дирници!?Та го скрихте!?

руснаците друго не могат...и нас ни чака сащото

колко други етноси и националности ВКЛЮЧВАТЕ Н ТОВА "РУСНАЦИ " ? До скоро дори ЧЕЧЕНЦИТЕ БЯХА РУСНАЦИ ,НО ВЕЧЕ НЕ СА -ОТКАКТО ЧЕЧНЯ НЕ Е ЧАСТ ОТ РУСИЯ /РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ / .

Руснаци са всички лоши хора!

Я пак? Откога Чечня не била част от федерацията казваш?

И МНОГО ВЪНШНИ -НАПР ИРАНЦИ Е ИМАЛО И ПРЕДИ СЪБИТИЯТА ,те са отбележимо малцинство в Украйна т.е отбелязват ИРАНЦИ сред малцинствата в Украйна

по-правилното заглавие не е ли: руснаците избиха 100 експерти ....

Все пак сигурно имаш логично обяснение за това, че обозначителните цветове на самолета съвпадат с цветовете на руския флаг?!

тези цветове се виждат идеално от 10 000 метра..........

А най-правилно е след многоточието да напишеш- освен, че съм тъп, съм и многопрост.

Кървавите игрички на Путя Первий, на геополитичка, завършиха по най-страшния начин!

Жалко за невинните хора! Но не разбирам защо над район с активни военни действия, продължават да действат въздушните граждански коридори? Ами да ги отклонят малко, макар и с повишен разход на гориво!

ама що мълча досега, а не го каза по-рано?

Е, сега може да си сигурен, че ще ги отклонят! Нещо като почистването на деретата СЛЕД наводнение!

щом го има във филм значи е така неможе да поставяме фимите под съмнение нали мале мале

Ха ха ха!!!! Изглежда интернет публиката на дира е пълна с прикрити ционоФАШИСТИ, които не го и прикриват ..... Какви са тия специалисти по СПин , уважаеми , след като цял свет знае ,че СпинА е поръчкова разработка на ПЕНТАгона, а???? А тоя фашага който заплашва с блекУОтьр - да му се случи това, което укрофашагите сьтвориха с децата и жените в славянск след изтеглянето на опълчеието. А що се отнася до самолета - некой да е чувал за блек опеьрейшьните и за 9/11. Кой ги прави - дет из дъ куесчън?????

ама ти всичко знаеш бе хахахаха вземи се варни малко в реалността стига с тоя интернет и тия вестници :д

B лудницата! Hемедлено! Cлед успешно лечение да се запише в трето отделение!

К'ви "укрофашаги", к'ви "ционофашисти" те гонят бе, парцалче червено?! Руските наемни терористи са изтрепали сума-ти народ, в това число учени-лекари, деца, а тоя мърльо задава малоумни "куесчъни"! Самолетът е прелетял почти над цяла Украйна (от Холандия на изток" и го свалят с ракета точно в района, в който в последно време про-путинските терористи свалят украински военни самолети. Дори се радваха, че са успели да свалят поредния, преди да се усетят, че този път са ударили нещо друго.

Има един много добър филм по темата, казва се The other side of AIDS. Та в този филм твърдят, че СПИН-а е измислено заболяване и болните умират от лекарствата, а не от самата "болест" (същото важи и за рака - химиотерапията и лъчетерапията са много вредни за организма, водещи до смърт). Също, че в организма има периодични спадове на силата на имунната система (след прекарани заболявания и т.н.), и не може да се заключва генерално, че ако човек днес е със слаба имунна система, утре също ще бъде. Най-фрапиращото беше за една "спинозна" бременна, която отказваше да пие лекарства (защото знаеше за вредните им ефекти) ... та със помощта адвокати, я принудиха да подпише, че ще пие лекарства и след като детето се ражда, и става на две години се оказва, че има някаква форма на аутизъм, не може да говори и пр. Но гледайте филма, има още примери. И имайте в предвид, че бизнеса със лечението на рак и СПИН е бизнес за МИЛИАРДИ долари, дори СТОТИЦИ МИЛИАРДИ!

Всичко, което си написал, е вярно. Имаше още един филм House of.. в който също се говореше за обстоятелството, че лекарствата с които се лекува HIV всъчщност водят до отслабване на имунната система. Много интересен е филмът гледайте го.

самолетът е свален нарочно! и това може да има връзка с фармацевтичния бизнес или с някаква конспирация, свързана със т.нар. спин! спомнете си преди няколко години колко микробиолози по света умряха при странни обстоятелство!

самолет и ИМАЛО ПЪТНИЦИ ,КОИТО СА ЕКСПЕРТИ ПО ОТБРАНАТА -ПО ЕЛЕКТРОНИКАТА ЗА ОТБРАНАТА .Или това се явява втори инцидент с тази авиолиния наскоро . Така че,наистина е сериозно ,и доста сложно да се търсят виновниците ...

И защо учените трябва да ходят чак на такова екзотично и луксозно място да обсъждат проблемите на СПИН? Кой плаща разходките им? фармацевтичните компании.

Типичен тъп български въпрос.Ами все някаде трябва да се съберат.На тази конференция се събират хора от целия свят.Така че все някой трябва да измине голямо разстояние.Тъп си Саше тъп.

Изобщо не е тъп въпрос, защото Мелбърн не е център на дестинациите, а се знае на лекарите как се финансират конференциите. И ако мислите, че на тези конференции се прави наука.....Нарича се конферентен туризъм.

Ми то от тези войни няма никакъв смисъл от полови актове. Така, че и от специалисти по СПИН няма нужда. Къв е смисъла от правене на деца след като в някой райони на Света ги избиват ей така.

ЗА ДА НАПИШЕШ КОМЕНТАР Е НУЖНО ОКОЛО 1 МИНУТА ВРЕМЕ ... .... ЗА ЕДНА МИНУТА ВРЕМЕ В СВЕТА УМИРАТ 4 ДЕЦА ОТ ГЛАД ...... .... 365/24

Така е. Ама западното общество не иска да ги знае тези факти, че му зацапват розовите очила. Още по-малко иска да знае, че то е в основата на това явление.

За руснаците човекия живот никога не е значи нещо!

Репликата на Сталин: "Не жали войниците, жените ще народят".

При това се отнася за войниците на собствената му страна!

По повод на какво са минусите тук - няма такава реплика или не искате да се цитира? Има такава реплика!

За руските власти - да бъдем конкретни. Вярно! И това е било и е така от векове - и при царете и при болшевишките изроди и при днешните кремълски копелета.

Гледам плюсовете и се плаша колко хора има, които не знаят определението на процеса "мислене".

Няма нищо за учудване. Дежурната бригада от "Позитано" 20 работи неумарно :)

Коментари - Около 100 експерти по ХИВ/СПИН загинали в падналия самолет | Днес.dir.bg

Около 100 експерти по ХИВ/СПИН загинали в падналия самолет

Стотина от 283-мата пътници на борда на малайзийския самолет, който се разби вчера в Украйна, са били лекари, експерти, учени по ХИВ/СПИН.

Обратно в новината

Коментари - Около 100 експерти по ХИВ/СПИН загинали в падналия самолет | Днес.dir.bg

Коментари

link link link link

Явно свалянето на самолета е било продиктувано от целта на убийството на 100 учени, които са измислили лек против СПИН. Американците няма да позволят на никой да измисли лек за тяхната суперболест, синтезирана в американски лаборатории. Много неудобни на американците хора по света се отстраняват именно чрез тази болест - СПИН.

За любителите на конспирационни теории. Спин от одавна не е БОЛЕСТ ОТ КОЯТО СЕ УМИРА. Хората в развитите страни си умират вече от старост с това заболяване, а не от него. Не ви знам в кой свят живеете в България, но явно информацията ви идва от учебниците от преид 20 години. От поне 10 години има лекарства които ако ги приемаш ще си живееш нормално без проблеми. Просто сега се търси начин да се унищожи вируса тотално. А това не става от 1 човек, 1 група или 1 университер, а от стотици до хиляди които си кооперират и знаят 99.99% от това което знаят другите. Престанете с конспирациите си защото това само показва наивността на хора който балвочат без да са се запознали дори с 1% от фактите. И да ви кажа под секрет - не Зевс праща мълниите, а разраждане на заредени частици в облаците.

Всуе се мориш. Колкото е по-прост един народ, толкова повече вярва на теории за конспирацията.

Аз също не мога да си обясня защо някои хора при всяка подобна новина, особенно за трагедии винаги търсят някакво екзотично и не особенно верятно обяснение пред простото и логично. Даже вече и за природните явление чета какви ли не изумителни обяснения. А в този случай логиката, че някой е свалил самолета защото в него са пътували водещите специалисти в лечението на СПИН направо е изумителна. Имал бил някой интерес да не ликвидират СПИН-а и ей така отишъл купил си ракети разположил ги в Украйна и ги ликвидирал, все е едно е най простото нещо. А че тези смърта на тези специалисти ще върне назад опитите да са унищожи изцяло СПИН-а ще върне, но няма да е като да изчезне някоя дълбока тайна. Все пак те работят с екипи, кой учен до къде е стигнали едва ли само той го е знаел. Жалко за хората, и за децата и за лекарите и за всички пътници. Просто жестока работа е това.

Някой иска трета световна. Дали пък не е свален от спътник? Защо изведнъж решиха , че е стреляно от земята?

Изобщо не е тъп въпрос, защото Мелбърн не е център на дестинациите, а се знае на лекарите как се финансират конференциите. И ако мислите, че на тези конференции се прави наука.....

Какво знаеш бе серсем? Хабер си нямаш ни от наука, ни от финансиране на наука. Само конспирационни теории на неуки хора. Аман от келеши незаещи нищо но изказващи догатките си като потвардени факти. Еее....

В случая са виновни международните авиолинии, че допускат пътнически самолети да летят над територии с военни действия. Когото и да обвиняват, който и да е свалил самолета, ако е така, то са виновни международните авиокомпании, че не са взели мерки навреме и да отбягват военните територии. Те трябва да дадат обяснение.

Ти имаш ли и най-малка представа какво международен въздушен коридор и как се определя кой къде да лети??? Или мислиш, че екипажа хвърля чоп на къде да хване след като излети или звъни да пита шефа на авиокомпанията колко кинти е заделил за гориво и от къде да минат да заредят???

Може би са били на прага да създадат ефективно лекарство срещу СПИН и някой който печели страшно много от досегашните лекарства си е решил проблема. Кой произвежда досегашните лекарства?

Най-вероятно е така. В предния малайзийски самолет, който изчезна безследно, пътуваха някакви учени, направили технологичен пробив в компютърните технологии или нещо такова.

...гей-движенията набират все по-голяма мощ в света и проникват в най-високите етажи на властта и капитала в световен мащаб ми се струва,че са доволни от загубата на толкова много специалисти по СПИН,голяма част от които се борят конкретно и срещу хомосексуализма,разпространяващ тази коварна болест! Това също може да бъде насока в разследването на тази трагедия.Никой не заслужава подобна съдба и най-вече 80-те деца на борда! Бог да ги прости!

O, я млъквай и се изстреляй към слънцето, гадино!

...щом реагираш с такива изрази! Все пак те са много ,,интелигентни,,!

поредния келеш с неговата простотиика за да се изяви все някъде копелдака с 2 леви ръце и мозък на кокошка.

Айде тоя пък гейовете. Бе ти сериозно ли го мислиш това?

В една война няма невинни. Но в случая сепаратистите трябва да си понесат последствията за този чудовищен терористичен акт. Вероятно не е било умишлено, но какво от това - глупостта не оправдава смъртта на над 80 деца.

Много, много голямо престъпление е направено. Умове и то разработени, стигнали до върха на научните познания в областта си НЕ СЕ СЪЗДАВАТ как да е. И да имат ученици и да има школи и публикации, те навярно са били в зряла, творческа възрастл Могли са да помогнат на човечеството. Молоумниците пак победиха. Жалко.

това съвсем не е терористичен акт,а дело на неграмотни, обезумели от омраза въоржени човекоподобни,които лесно се манипулират и използват колективно от коварни тайни служби.нищо ново - само жалко за загиналите в мирно време като на война.

Странно съвпадение! В изчезналия Боинг 777 на Малайзия еърлайнз имаше голяма бройка изключителни КОМПЮТЪРНИ СПЕЦИАЛИСТИ! В сваления 777 водещи специалисти в борбата СРЕЩУ СПИН!? Виждате ли нещо общо!?

Голяма бройка че и чак изключителни комютърни специалисти е меко казано силно преувеличено.

...не само! И двата самолета по случайност не подават никакъв сигнал за тревога...

Малайзия и американска фирма Боинг

Това се дешифрира као редукция на специалисти по СПИН. Те, спецовете са на път да спрат болестта, сега се връщаме в изходна позиция. Това е била и целта на новите господари!

Умни хора винаги ще има, вярно трябва да се пазят, че са кът, но други умни ще поемат щафетата. Въпрос на време...

E, на някой може да му стига да отложи с 10 години поемането на щафетата.

Не може да се върне борбата със СПИН в изходна точка. Пращите от акъл, холан !

Ставаше дума, кои са руснаци- руснаци са лошите хора.

Путин сам си призна, че вината е на сепаратистите! Путин:"""Да, такива неща ще се случват след като няма мир в този район и правителството на Украйна е подновило битката.""" Това е !

Абе аз си спомням и за друг свален пътнически самолет без да е имало война в региона и пак от руснаците.А и не се води война само в Украйна.За да свалиш пътнически самолет летящ на 10000 метра значи дори и не си ги запитал кои са.... т.е. сепаратистите са терористи.Няма никаква разлика между самолета свален над Локърби и вчерашния терористичен акт.

Задайте си простия въпрос кой има сметка да унищожи учени, готови да излекуват СПИН, който е създаден от САЩ за контрол върху популацията , и ако си отговорите правилно ще разберете кой стои зад свалянето на самолета. Същата държава , която е отговорна за изчезването на предишния самолет. Това обаче не е Русия

Хапчетата !!! !:))))))))))))))))))

четеш много конспиративни книжки мила.

Оффф, а ти си тъпа и няма шанс да стигнеш до такива размисли! Кютай си пред телевизора и най-добре не мисли!

на самолета е пишело кой е вътре я оди улево путиноидо.

Кои има сметка?-Руско-езичните от източна Украйна .- "Борим се срещу фашистите от Майдана за свободата си и отиване към матушка, Рус, днес свалихме още един, вражески фашистки самолет"!

Ще ми се виновниците за свалянето на самолета за лепнат СПИН.

те са лепнали по страшна болест комунизъм !!

И на мен. И не само СПИН ами всички нелечеми и мъчителни болести които съществуват. Мразя да кълна, но тези си го заслужват. Изверги долни да се пържат в ада дано. Да убиеш близо 300 човека ей така за нищо. Учени, деца как може да убиеш 80 деца с едно щракване на пръста. Да не говорим колко милиони ще бъдат засегнати и от това, че всички най добри специалисти по СПИН са ликвидиран, тези които можеха да им помогнат . Ужасно нещо. Това е голям траур не само за близките и сънародниците на тези хора но и за целия свят.

Терористн,Фашист,болшевик-3в1 това еПутин тоест психопат и за това трябва да бъде съден като военнопрестъпник .

От носителят на Нобелова награда за мир ли да бъде съден!??? Избил стотици хиляди по света, докато се бори за "МИРЪТ"!!!!

Над Украйна да вземат да забранят на всички авиолинии да летят, че ужас.

А през това време евреите си трепат по 200-300 палестинци наведнъж с ракети и на никой не му дреме!!!!!!

Тази война е хилядолетна и никога няма да спре ! Тя лежи на религиозна основа и винаги ще е така, докато свят светува.

Пообъркал си се нещо с хилядолетията! От около има-няма 60 години е. Но това няма значение, значението е в това, че и ти измести фокуса. Усети ли се?

колкото ще дадат свободната енергия на тесла,толкова и лекарството за спина.злото си има център и на неговия долар пише начинанието е успешно,след това проследете всеки конфликт,всяка воина,всеки терор,всяка манипулация от каде идва!от средновековието до днешни дни,почти всички конфликти са ръководени от две места-едното е ватикана,другото е америка и не е само за пари а за власт,контрол на наи-ценното у човека неговия разум

това е безсмислеността на войната и военните. Един човек учи цял живот, специализира и трупа знания за ХИВ-СПИН , помага на заразени по целият свят да преодолеят заразата. И в един момент някакъв военен решава да си поиграе с играчката, която са му оставили... Конфликтите в Украйна са подценени - защо въздушното пространство е останало отворено и коридорите свободни, когато там се води практически война, която отричат и Русия и САЩ?

Хммм, дали пък братята зад океана нямат пръст в "случайното" сваляне на този самолет с има-няма 108 специалисти по ХИВ, които искат да провалят плановете за милиардите, хвърлени за разработване на анти-СПИН лекарства?

Ти си болен мозък!

Хахах?! Нещо не си в ред ти - болен мозък е този, който сваля самолета, а не тези които обсъждаме какво се е случило. И дали пък не е най-лесното да използваш въздушно пространство над територия, в която се води война, за да прикриеш други интереси...Най-лесното е да обвиниш най-очевидните заподозрени..

Конспирация в действие, хайде развивайте си въображението !

Населението затова лесно се управлява, защото не обича "да си развива въображението" - каквото му подскажат, това си мисли!

Ами как да не си развива човек въображението, особенно онзи който има малко мозък.Що за работа е това да се насочи пътнически самолет да преминава през зона в която ежедневно се свалят самолети и стрелят, и това се знае, че е високо рискова зона.Та именно тук трябва да се търси проблема и причината - кой насочи самолета в тази зона - а не кой го е свалил, защото в такава ситауция на бойни действия, спокойно и едните и другите могат да го свалят.Какво е търсил там този самолет....?

И аз така си мисля с един куршум два заека ,хем връщаме борбата със СПИН в изходна позиция,дали знаете ,че водещите фирми в тази област са американски , а не руски и съответно американските корпорации ще загубят ,ако се справим със СПИН и в същото време си решаваме и геополитическия интерес и обвиняваме Русия, с цел провал на БРИКС.Нали сте наясно ,че САЩ са меко казано пред фалит.Не разбрах само какво стана със златото на Германия в САЩ?

Дрънкаш глупости ! Не може да се върне борбата със СПИН в изходна точка ! В света има още хиляди специалисти, работещи по тези въпроси и изследвания.

само за инфо-спин не саществува,има само тестове които са манипулирани и лекрства които убиват.за з0 год никои не успя да покаже тоя "вирус"как изглежда,вече дори и лекари офизялно казват че не саществува....

Снощи Путлер беше препотен доста, сега ще усети гнева на света...каквото повикало,....

Защо?

Спинът ги е убил все пак!

тия руснаци са луди как може да замесват в споровете си невинни хора ...ужас http://medmall.eu

ЗАЩО МАРШРУТА НА БОИНГА Е БИЛ СМЕН 17 ЮЛИ link ПОНЕЖА РАБОТА ЗАПОЧНА ДА НАМИРИСВА С БОЙНИТЕ - КАСАПСКИ ДЕЙСТВИЯ НА УКРАЙНА СПРЯМО НАРОДА В ТИЯ ОБЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕ ТИ ИНТРИГА! И В ЕДИН ГАЛ АМЕРИКА И УКРАЙНА: ПУТИН Е ВИНОВЕН, РУСИЯ Е ВИНОВНА!

Луд си ти, що верваш на такива фишеци!

Съвестно мнение, не е спора за Путин -Украйна ..а за тези невинни човешки жертви ,които ще липсват на близките им.. Изроди са тези ,които са го направили

Там където са замесени руснаци няма "невинни"...

И затова са замесени!

където са замесени американците ?! Или, американците никога не са виновни! Нищо, че предизвикват и водят най-много войни за чужди природни ресурси и богатства, както и за евтина чужда работна ръка! Аман от хейтъри!

пренасочват се трасетата на гражданските полети над размирните райони по света , особенно когато има бойни деиствия с хеликоптери и самолети , там има вече свалени 4 броя военно въздушни машини

и никой до този много значителен инцидент, не се е сетил да затвори въздушното пространство...

Преди години в разгара на студената война американците отклониха напълно умишлено един южно корейски пътнически самолет пълен с пътници за да премине над строго охраняваната далекоизточна част на СССР за да задействат радарите на противовъздушната отбрана и с това да ги ,,осветят"като през това време летящи извън съветската територия американски самолети засичали радарите. Въпреки предупрежденията корейския самолет не се подчинил и продължил да лети в забранената територия и е бил свален при приближаването си до строго секретна зана..Нима това не беше красноречиво доказателство за това ,че за американките интереси човешкия живот на напълно невинни няма никакво значение още повече ако за смъртта на тези хора може да се обвини Русия.В сегашния случай нима биха се спрели пред мащабите на тази безчовечна провокация целяща да дискредитира Русия а и със сигурност самолета не е избран случайно както и неговите жертви.

Как си личи висшата партийна школа.

Popokatepetala@abv.bg

Никога не съм членувал в никаква партия а истината не е въпрос нито на гледна точка нито на лични интереси .Историята трябва да се знае така лесно се забелязва ,че непрекъснато се повтаря защото световните интереси и силите които стоят зад тях са винаги едни и същи дори и формално да се променят

След случая пастрадалите американски семейства сами направиха разкритие и доказаха безспорната вина на американското правителство-за случая направиха игрален филм,в който целият свят видя истината представена от трезвомислещите американци.Към всички вземащи отношение по важни теми ,за които не са сигурни-не заблуждавайте!

Как пък все на тъпите руснаци им ги отклоняват или пък им е в повечко водката.

Казва се опит за компрометиране! А на тебе мозъка ти е малко!!!!!

Ако всичко написано от теб е вярно, защо руснаците криха дълги години "черните кутии" на самолета? Защо международното разследване в което взе участие и руски специалисти излязоха категорично, че свалянето на самолета е било грешка от ПВО на Русия?

Че като дадат черните кутии и истината ще излезе наяве... Ситуация: дават черните кутии, американците черни кутии не им трябват, но като са им ги дали ето вече имат веществено доказателство, че самолетът не е нарушил въздушното пространство... Какво печелят като ги дадат кутиите..?! Оневиняване. ХА ХА По време на студената война човек не може да вярва на учите си даже, толкова всичко беше размито....

Ей много са опасни тия пътническите самолети за комунистите даже атомни бомби носят! Вземи се скрий! Нищо не оправдава свалянето на цивилни самолети!

браво бе, значи при тебе се сахранява истински достоверената секретна информаця. Hе усещаш ли какав идиот си? прост фитилджя!

Донякъде си прав. Самолета е бил отклонен, два руски изстребителя са го следвали и са му казвали на няколко пъти да се отклони и да напусне руското въздушно пространство, но не са получили никакъв отговор. През това време монтирана на корема на ссамолета камера е снимала и предвала на сателит снимки от повърхността на Русия, бази и т.н. Изстребителите са свалили самолета знаейки, че вътре има хора, обикновенни хора защото са ги виждали през прозорците. Било е много късно да се разбират със знаци и т.н. било е истинска война тогава и подобни неща не са били толерирани.

ПРАВ БЕШЕ РОНИ - ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО - СССР РУСИЯ И ВСИЧКИТЕ И ПРОИЗВОДНИ

Кой знае защо по асоциация и аз си помислих същото...

Да живее "Чичо Сам"!!!!!!!!

Педалите са в потрес, избиха им експертите!

НЯМАМ ДУМИ. АКО ТОВА СА СТОРИЛИ РУСНАЦИТЕ, КОЕТО НЕ ИМ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ--------АНАТЕМА!!

Ако са го "сторили" украинците, а наборе! Или казваш, нашето маймунче си е най-красивото маймунче!?

ще имаш достатъчно думи, ако са го направили украинците, за да ги оправдаеш, нали, многознайко?

кога руските/ Руската Федерация/ ПВО са стреляли по граждански самолет

На 1-ви Септември 1983, Руснаците свалят пътнически самолет на Южна Корея, като самолета е свален от изтребител. Първоначално комунистите отричат, но после се оправдават че пътническия самолет бил на шпионска мисия и за това го свалили. Жертвите тогава са 269.

И кога е било другият път????????? А да ми изкоментираш снайперистите на Майдана, дето изпотрепаха стотина души! Я изкоментирай и световното медийно затъмнение по случая и неговото развитие- кои са, защо са, от къде са, търсят ли ги, хванаха ли ги?!?!?!?!?Малоумник!

Ах, колко удобно! Имах известни съмнения, ама сега съм почти сигурен, че целта не е избрана случайно. Познайте коя държава в света се управлява от огромни корпорации, и дали фармацевтичната мафия не е разделена на огромни корпорации.

как все случайно учени в областта на спина умират без да искат , на всичкото от горе не 1 а 100 ....

Мен лично ме учудва при 283 пътници да има 80 деца. При това от Холандия до Куала Лумпур. Излиза, че 160 души са семейства с деца /240 общо/, останалите 40+ са др. туристи, бизнесмени и т.н. Освен ако не е пътувала група деца по някаква причина. Ами тогава защо казват за групата СПИН-лекари, а не и за група деца, организирани също някъде.

офффффф смао си намираш на приказка, нищо смислено не каза

Не мога да разбера само как толкова бързо се доказа, че руска ракета е свалила самолета. Само да вметна, че Путин няма сметка от това "сини каски" да влезнат в Украйна. Друг важен момент е скорошен анализ на виден американски финансист според който златния резерв на САЩ е стопен. Още повече, че Германия не може да си получи нейното злато въпреки настоятелността си, защото по всяка вероятност и то е похарчено, т.е. огрномна част от златния резерв по всяка вероятност е в Китай, на когото САЩ дължат колосална сума пари. Хартийки без стойност, защото злато, което да ги обезпечава дефакто няма. От друга страна имаме богата на залежи Русия, която наскоро разшири азиатския си пазар и няма никакви симптоми на скорошен банкрут, а точно обратното. Ха сега помислете кой има повече сметка от война.

vinsa

Отдавна книжните пари не се обезпечават със злато, самото злато няма по-големи качества от книжните пари и на златото и на книжните пари, стойността се определя от доверието в тях, нито хартията можеш да ядеш, нито златото.

Да, но все пак книжните пари трябва да бъдат обезпечени с нещо, а това е обикновено стоките, произвеждани от съответната страна. Когато доларът стана световна резервна валута половината от световното индустриално производство е било в САЩ. Последните две десетилетия американските корпорации изнесоха почти цялата американска индустрия извън страната, главно в Китай и Индия. Така че доларът в момента е почти без покритие, и е световна резервна валута просто по навик, и е въпрос на време да изгуби тази си роля, и да се обезцени рязко при това.

Когато нещо се случи по грешка, не се пита кой има и кой няма интерес. Онези глупаци на земята са мислили, че целят украински военно транспортен самолет. Даже самите те го казват в прихваната комуникация между тях. Само някой сега да не каже, че е постановка, съвсем истински си звучи разговорът.

Приятелю, плиткоумен, взимаме две радиостанции от некои сотаджии и с трето елементарно устройство записваме разговор в който ти казвам, че ще счупя прозорците на кварталното даскало. После го правя. След което казвам, че го е направила подпийнала компания, приятели на Пешо, хулигана и двойкаджията на училището, които случайно са си говорили за това по радиостанции, а аз случайно съм ги прихванал и записъл. Те са заподозрени, защото са хулигани, а аз имам стъкларски бизнес и директорката на училището ми е леля. Схвана ли, или ти е трудно?

Пияните мужици свалиха без да искат грешния самолет... Мир на праха на загиналите!

Сигурно и предишния малайзийски самолет е свален от руснаци, а? До Австралия!?!?!?! Тъпак!

И какви обиди, цинизми и накърнявания на добри имена имаше в коментара ми бе, дирници!?Та го скрихте!?

руснаците друго не могат...и нас ни чака сащото

колко други етноси и националности ВКЛЮЧВАТЕ Н ТОВА "РУСНАЦИ " ? До скоро дори ЧЕЧЕНЦИТЕ БЯХА РУСНАЦИ ,НО ВЕЧЕ НЕ СА -ОТКАКТО ЧЕЧНЯ НЕ Е ЧАСТ ОТ РУСИЯ /РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ / .

Руснаци са всички лоши хора!

Я пак? Откога Чечня не била част от федерацията казваш?

И МНОГО ВЪНШНИ -НАПР ИРАНЦИ Е ИМАЛО И ПРЕДИ СЪБИТИЯТА ,те са отбележимо малцинство в Украйна т.е отбелязват ИРАНЦИ сред малцинствата в Украйна

по-правилното заглавие не е ли: руснаците избиха 100 експерти ....

Все пак сигурно имаш логично обяснение за това, че обозначителните цветове на самолета съвпадат с цветовете на руския флаг?!

тези цветове се виждат идеално от 10 000 метра..........

А най-правилно е след многоточието да напишеш- освен, че съм тъп, съм и многопрост.

Кървавите игрички на Путя Первий, на геополитичка, завършиха по най-страшния начин!

Жалко за невинните хора! Но не разбирам защо над район с активни военни действия, продължават да действат въздушните граждански коридори? Ами да ги отклонят малко, макар и с повишен разход на гориво!

ама що мълча досега, а не го каза по-рано?

Е, сега може да си сигурен, че ще ги отклонят! Нещо като почистването на деретата СЛЕД наводнение!

щом го има във филм значи е така неможе да поставяме фимите под съмнение нали мале мале

Ха ха ха!!!! Изглежда интернет публиката на дира е пълна с прикрити ционоФАШИСТИ, които не го и прикриват ..... Какви са тия специалисти по СПин , уважаеми , след като цял свет знае ,че СпинА е поръчкова разработка на ПЕНТАгона, а???? А тоя фашага който заплашва с блекУОтьр - да му се случи това, което укрофашагите сьтвориха с децата и жените в славянск след изтеглянето на опълчеието. А що се отнася до самолета - некой да е чувал за блек опеьрейшьните и за 9/11. Кой ги прави - дет из дъ куесчън?????

ама ти всичко знаеш бе хахахаха вземи се варни малко в реалността стига с тоя интернет и тия вестници :д

B лудницата! Hемедлено! Cлед успешно лечение да се запише в трето отделение!

К'ви "укрофашаги", к'ви "ционофашисти" те гонят бе, парцалче червено?! Руските наемни терористи са изтрепали сума-ти народ, в това число учени-лекари, деца, а тоя мърльо задава малоумни "куесчъни"! Самолетът е прелетял почти над цяла Украйна (от Холандия на изток" и го свалят с ракета точно в района, в който в последно време про-путинските терористи свалят украински военни самолети. Дори се радваха, че са успели да свалят поредния, преди да се усетят, че този път са ударили нещо друго.

Има един много добър филм по темата, казва се The other side of AIDS. Та в този филм твърдят, че СПИН-а е измислено заболяване и болните умират от лекарствата, а не от самата "болест" (същото важи и за рака - химиотерапията и лъчетерапията са много вредни за организма, водещи до смърт). Също, че в организма има периодични спадове на силата на имунната система (след прекарани заболявания и т.н.), и не може да се заключва генерално, че ако човек днес е със слаба имунна система, утре също ще бъде. Най-фрапиращото беше за една "спинозна" бременна, която отказваше да пие лекарства (защото знаеше за вредните им ефекти) ... та със помощта адвокати, я принудиха да подпише, че ще пие лекарства и след като детето се ражда, и става на две години се оказва, че има някаква форма на аутизъм, не може да говори и пр. Но гледайте филма, има още примери. И имайте в предвид, че бизнеса със лечението на рак и СПИН е бизнес за МИЛИАРДИ долари, дори СТОТИЦИ МИЛИАРДИ!

Всичко, което си написал, е вярно. Имаше още един филм House of.. в който също се говореше за обстоятелството, че лекарствата с които се лекува HIV всъчщност водят до отслабване на имунната система. Много интересен е филмът гледайте го.

самолетът е свален нарочно! и това може да има връзка с фармацевтичния бизнес или с някаква конспирация, свързана със т.нар. спин! спомнете си преди няколко години колко микробиолози по света умряха при странни обстоятелство!

самолет и ИМАЛО ПЪТНИЦИ ,КОИТО СА ЕКСПЕРТИ ПО ОТБРАНАТА -ПО ЕЛЕКТРОНИКАТА ЗА ОТБРАНАТА .Или това се явява втори инцидент с тази авиолиния наскоро . Така че,наистина е сериозно ,и доста сложно да се търсят виновниците ...

И защо учените трябва да ходят чак на такова екзотично и луксозно място да обсъждат проблемите на СПИН? Кой плаща разходките им? фармацевтичните компании.

Типичен тъп български въпрос.Ами все някаде трябва да се съберат.На тази конференция се събират хора от целия свят.Така че все някой трябва да измине голямо разстояние.Тъп си Саше тъп.

Изобщо не е тъп въпрос, защото Мелбърн не е център на дестинациите, а се знае на лекарите как се финансират конференциите. И ако мислите, че на тези конференции се прави наука.....Нарича се конферентен туризъм.

Ми то от тези войни няма никакъв смисъл от полови актове. Така, че и от специалисти по СПИН няма нужда. Къв е смисъла от правене на деца след като в някой райони на Света ги избиват ей така.

ЗА ДА НАПИШЕШ КОМЕНТАР Е НУЖНО ОКОЛО 1 МИНУТА ВРЕМЕ ... .... ЗА ЕДНА МИНУТА ВРЕМЕ В СВЕТА УМИРАТ 4 ДЕЦА ОТ ГЛАД ...... .... 365/24

Така е. Ама западното общество не иска да ги знае тези факти, че му зацапват розовите очила. Още по-малко иска да знае, че то е в основата на това явление.

За руснаците човекия живот никога не е значи нещо!

Репликата на Сталин: "Не жали войниците, жените ще народят".

При това се отнася за войниците на собствената му страна!

По повод на какво са минусите тук - няма такава реплика или не искате да се цитира? Има такава реплика!

За руските власти - да бъдем конкретни. Вярно! И това е било и е така от векове - и при царете и при болшевишките изроди и при днешните кремълски копелета.

Гледам плюсовете и се плаша колко хора има, които не знаят определението на процеса "мислене".

Няма нищо за учудване. Дежурната бригада от "Позитано" 20 работи неумарно :)