Режимът на Кадафи заразил със СПИН децата в Бенгази

Режимът е заразил със СПИН децата в болницата в Бенгази, за което бяха обвинени българските медицински сестри, според записки на бивш либийски премиер.

Обратно в новината

Коментари - Режимът на Кадафи заразил със СПИН децата в Бенгази | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

записките са открити 2011 сега сме 2016 ако има нещо сензационно в тях западната пропаганда отдавна да ги е раздухала.

Някои забравят кой зарази децата- да си спомнят снимката по SNN джип на капака на който е главата на Кадафи, отпред ухилена е Килари Клинтън, около нея размахват автомати бунтовници /американски войници от спецчастите/. Сега всеки може да си измисля каквото поиска.Те са тези които заразяват, а откъде е кръвта е без значение. Между другото има официални обвинения за Киларито, заради загинали в Либия американски войници поради допуснати грешки, но ако спечели изборите разследване няма да има!

бъкгари са, останалото са измислици за глупци като теб. целият свят знае че българи са ги заразили

do lainara kibisa много биг брадър ,чак мозгът го го изкарва на фистинг....

"ГОЛЯМА"НОВИНА,БАЗИРАЩА СЕ НА НЯКАКЪВ ТЕФТЕР!!!И КАК ТОЗИ ТЕФТЕР ДОКАЗВА КАКВОТО И ДА БИЛО???ВАЖНОТО Е,ЧЕ ИМА ТЕФТЕР И В НЕГО ПИШЕ НЕЩО!!!А КОЛКО Е ДОСТОВЕРНО???ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА,ДОКАЗАНО Е ИЗПЪЛНЕНА С ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ!!!"БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ"!!!

като русофил казваш че са били българи са, останалото са измислици. целият свят знае че българи са ги , taka li?

Скалъпени истории за оправдаване агресията срещу Либия и убийството на Кадафи.

Много точен коментар, целия свят знае, че нашите медицински сестри заразиха нарочно 500 либийски деца със СПИН за пари и им се размина. Трябваше да обесят тези сестри отдавна.

сестрите бяха използвани да свършат мръсната работа на мосад...за какво могат да се използват едни овце - отговор -за стригане...

Бил съм в Либия доста години и познавам много добре положението на страната при управлението на Кадафи.С няколко думи диктатура,страх,терор,корупция, откачена мегаломания с мания за величие и безнаказаност, военни паради и трупане на руско оръжие със заплахи към Запада .И всичкото това с колосални разходи за сметка на либийския народ.Да Либия беше процъвтяваща страна, но не при Кадафи а при сваления от него през 1969 г.крал Идрис.При краля един грам злато струваше 35 пиастра а при Кадафи стигна до 40 либ. динара/ 1 динар = 100 пиастра/.По богатства Либия при Идрис се равняваше със Кувейт, Дубай, Катар и Саудитска Арабия.При Кадафи удари дъното и се превърна в една бедна държава.На беснеещите по-долу русофили ще цитирам една мисъл на Гео Милев "Всяка една диктатура ,колкото и кървава да е тя, никога не е точка в историята на една държава а .....само една запетая".

с една дума либия както и българя бяха употребени от световните банкери ...ах, какав късмет от тъп народ и интелигенти - тип- "спаси гъз" като горното изказване...

ти трябва да си тъп народ, не mosad

Точно така , а пък чехлю е заразил 8000 от протестна мреьа със жируса на хив понеье не са ползвали презервативи. Страхотни разкритиш

Като гледам коментарите - всички путинофилистици (да не обиждаме русофиистиците де) са за ислямиста. А останалите са БЪЛГАРИ и защитават СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ. Ето вижте какви изроди са путинофилистиците. А тез копейки продават родината и родата си.

"Ами ако са виновни...?" - а познайте кой български политик каза тези думи.

помним.

Не-случайно Кадафи го убиха като куче, на капака на един джип. Само родните Атакисти и русофили му се кефят, щото така са им казалаи тия дето им плащат да печатат коментари.

Иване иванее кой къде те фане да ти тегли по едно върло..

Aaa, ето как Килъри е решила да позакърпи - как да се изразя по-меко- понакърнения й имидж след имейл скандалите. 2-3 дни преди изборите излиза инфо, че хуманната и милостива Клинтън е била съвсем права да разбишка Либия и да разчисти това "чудовище" от лицето на земята. Браво-браво, наистина добър опит... за ловене на шарани.

Тошо, явно не си ходил в Либия, щом твърдиш, че била цветуща държава. Либия си бе здрава мизерия.

Тази новина ми прилича на гъбка за измиване на гузна съвест !

Мюсюлманите са изпратени лично от сатаната на земята, няма две мнения по въпроса.

според мен юдеите... шиптърите и дунметата

ами нашия режим. Направи ни пълни просяци.Даже в Албания заплатите и пенсиите са по-високи. Ние сме пълен провал и срам за Европа. Сами си го направихме - търпим прекалено много.

По настояване на Кремъл, Либия обвинява българските медици. Това е отмъщение за политиката на България, която се обръща към НАТО и ЕС. Но няма нищо чудно тука. Всичко знаем, че зад всяко зло за България, стои Масква. Историята е пълна с факти за това !!!

само дето мосад е зад америка днес.... нато е окупационната сила на мосад бе смешник толкова ли си тъп или просто пореден черав....?

И какъв е геноцида? Ти въобще знаеш ли какво и как стана в Либия?

Хехеееее!Американците пак се изказаха!Не им стига,че го убиха ами и след това искат да го доочернят!Долни хора!

Не американци, а либиец прави тези признания. Нима и ти си от идиотите дето вярват във виновността на българските меди. сестри?

тоз е сигурено вербуван от мосад, като скрита опозиця

Да, бе! Правил признания! Тетрадката открита преди четири години, пък сега решили и на нас да я разкрият. А какво стана с използваната кръв за преливане? От Швейцария ли беше или от Австрия? А българските нефтени концесии в Либия отидоха за Франция

Изопачаване! САЩ не са влизали в Либия, а това правят Великобритания и Франция!

Кадафи беше създал - въз основа на печалбите от нефта, отлично осигурен живот за либийците. Благоденстваща Либия му е била фикс-идея. Изключено е този човек да е имал каквото и да било отношение към някакво хипотетично злоумишлено заразяване на либийски деца. По-скоро бих заподозрял Хилари Клинтън.

Потърси "Владимира Янева "съветвана" да подкрепи Мондешки" и ще прочетеш за гнусните постъпки на Нашенския.

Аз пък подозирам, че ти и понятие си нямаш кой и какъв е Кадафи.

нереформираните тайни служби в България дали са способни на такива злодеяния?

И на по-големи са способни - виж какво направиха държавата? Не живееш ли в нея?

а кога ще кажат къде са милиардите на либия ?

статията е неточна - не режимът а лично кадафито вечер обикалял из болниците и заразявал децата , има анонимен свидетел които разкрива злодеянията на кадафи .

Аз не мога да проумея що за човек си, да заразиш толкова много невинни деца. Това не са хора, това са някакви чудовища. Ами не се чуудвам все пак- военни- и на работата ми има такива и моралът и човеколюбието им се изправят, когато дойде време за интереса им. България е това!

За радост спинът вече се лекува. Само в бг-то това не е известно, в бедна държава- какво да е известно, освен интриги и мизерии.

Има един филм Сириана от 2005-та, който мого добре описва държави като Либия, Ирак, Саудитска арабия, Сирия. Цитат: "Преди двадесет години сте имали най-висок брутен вътрешен продукт в света, сега сте на нивото на Албания. Вашият вторият по големина експорт е стоки втора употреба, плътно следван от датите, които сте загубили пет цента на фунт от ... Знаеш ли какво мисли за вас бизнес общността? Те си мислят, че преди сто години сте живяли в палатки там в пустинята и сте си рязали главите един друг и след още сто гидин пак ще сте на същото положение."

Този превод на филма е леко неточен, тези "дати" за които говориш всъщност са фурми. date = фурма

Ако нашите медицински сестри и доктора бяха граждани на САЩ, щяха да скъсат от съдебни дела каквото там е останало от държавата Либия и цял свят щеше да разбере, че са невинни. Холивуд и филм щеше да е направил. Само Мавъра Костов щеше да се изкаже дълбокомислено, ами ако все пак са виновни ?

Ако бяха граждани на САЩ - Шести флот щеше да е завардил Бенгази, а зелените барети да извеждат Кадафи за ушите от двореца му още 1999-та!

Кадафи въобще избра най-безгръбначната и смачкана страна, защото още от Съветско време ни знаеше, каква ни е държавата!

ако бяха граждани на са(е)щ,може би нямаше и да се случи случката ,но по принцип те винаги извличат ползи от "боклуците",а ние нямаме право да правиме филми ,особено разобличителни ...то и на кой ли му пука от нещастията на другите ,Левски отдавна го няма !

Що за "българи" са почитателите на Кадфи! Тоя тип унижи България и я изнуди за два милиарда!!! Аз лично се радвам като му светиха маслото!

А дали той ни е изнудил или отговорни другари са му предложили сделка - той ще иска опрощаване на дълга, те ще се съгласят, а в замяна получават сестрите и по няколко милиона персонално внимануе. С други думи поредното източване от държавните пари.

Хайде сега либийските прокурори и следователи по делото срещу нашите медицински сестри да заповядат за 8 г. в Белене!

няма как да не е замесен некой ротшилдче ,това са техните специалитети ,трябва да се довърши делото на "австриеца",но този път да не остане и зрънце .злото се изкоренява ,дори когато ни се струва непосилно ,вместо да му се робува ! потърсете в гугъл:ужасът наречен ротшилд това дава ясна представа за причините и следствията за всичко ,което няма да чуете в тв,радио и печат ,свързано с нечовешката цивилизация !

TIREX

не са невинни т.н сестри и псевдодоктора/ учил само 3 г медицина/ сестрите имаха по няколко присъди за проституция, алкохол и други престъпления. всеизвестна и алчноста им.Поради това французите са им платили да си тестват лекарства чрез тях. трябваше да ги обесят.

По-голяма глупост не бях чела. Докторът със сигурност е завършил медицина и е бил практикуващ лекар дълги години и то с много добра репутация.

Учудваш ли се? Тия Кадафофили-путлерасти са българомразци! Ей на такива Червената армия даде 1944-та властта!

То и Иван Костов това искаше и се надяваше , но французите ги измъкнаха с пазарлъци !

много биг брадър ,чак мозгът го го изкарва на фистинг....

Толкова вода е изтекла оттогава и такива промени станаха в тази държава, че сега може всичко да кажат.

няма да се изненадам, ако това е работа на руснаците, те са експерти по големите гадости, а кадафи беше тяхна креатура.

За малко да им повервам

Se taia

"Епруветки със заразен вирус..." Да ви имам и образованието... С какво точно е заразен вируса? С друг вирус ли?

Вирусът е зарАзен. Не заразЕн.

Se taia

Кажи ми поне един незарАзен вирус ;)

Se taia

Има си друга думичка, с която се измерва "заразността" на вируса - вирулентност, ама де акъл да се чете и пише у един журналист...

хахаха колко луди гъби....вече и собственят език не си разбират....

Не знам какви руски агенти сънуват някои хора тук но всичко това се случи по времето на Първанов и Калфин. Айде сега всички патриоти натовци и демократи отидете да цункате тези освободители по....

А Иван Костов тогава каза " А Може и да са виновни !" медиците Ни . И ГИ остави в ръцете на либийското " правосъдие " Ром родолюбец !

Нагла лъжа. Каза "А ако са виновни? Трябва ли държавата да поеме отговорността за действията им?" В ръцете на Либийското правосъдие бяха до 2007 г. Защо ги оставиха в ръцете им Царвула и Гея Станишев?

Изрод

И ти си предател като него Трябваше да застане твърдо зад тях ,Както застанахме хиляди БЪЛГАРИ !

Не им ли бяхме опростили дълг, че май им плащахме и обезщетение. Сега няма как да си го върнем, те са едни диваци.

Милошевич, Садам, Кадафи, Асад най-добрите приятели на руснаците. Добре, че виетнамците и кубинците се разграничиха от тях. Няма да се учудя, ако и сирийците им ритнат канчето. В края на краищата ЕС и САЩ ще възстановяват страната им. Руснаците нямат сметка, а и пари сирийците да живеят добре.

В Либия италианците за наказание са хвърляли либийци от самолетите си. Някои от тях са оживял падайки в пясъците и дори един от тях бил национален герой. Е, от ударите е. повредил се е генът.

Единствената полза от кукуто Кадафи бе, че спираше чернилките но и изнудваше, заради това запада . Бетонна ограда на границата с Турция, Ердо е същия.

Боговете Сталин, Ленин, Андропов, Хрущев, Путин и останалите, защо не спасиха силно верващия в тях Кадафи? Защо не му помогнаха?

И знаете ли как ги разкрих? Много лесно. Като един Шерлок Холмс и Уотсън, веднага се сетих, че не казват от къде Кадафи е взел този СПИН? СПИН има в Кравария и евро....съюз, но не и в Русия, която по брий на заболелите на глава от колхозниците задмина Африка. И не защото в Африка няма колхозници, а просто защото колхозниците са болнави.

Ку ку.