Скандал в БСП - Корнелия Нинова иска оставката на Антон Кутев, сравнил БСП със СПИН

Изненадващо депутатката от БСП Корнелия Нинова призова колегата си Антон Кутев да подаде оставка и да се извини заради негово изказване, че партията е като болестта СПИН.

Обратно в новината

Коментари - Скандал в БСП - Корнелия Нинова иска оставката на Антон Кутев, сравнил БСП със СПИН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДО РЪКОВОДСТВОТО НАНОВАТА ПАРТИЯ:ТРЯБВА ДА КУПИТЕ НА др. КУТЕВ НОВ КОСТЮМ С РИЗА И ОБУВКИ ЗА ТОВА ЧЕ СЕ КАЗВАТЕ Б ългарска С пинозна П артия ЧЕСТИТО другари.

Щом БСП е СПИН, то трябва да се изгради национална програма за превенция.

аззз

еми просто е - нарича се демагогия. Щом като тия бабички, гласуващи за бсп, един обикновен измамник може да ги накара по телефона да преведат пари щото племенничката им е катастрофирала (а в някой случаи може и да нямат племенничка) представи си какво могат да направят опитните манипулатори от бсп с тях. Цели огромни институти за манипулиране на общественото мнение работят за бсп. Затова са опасни, затова са като СПИН - сеят зараза навсякъде и доста народ се заразява с техните смъртоносни идеологии.

Тоя твърди, че сам е направил дъщеря си изрод като него, но не е вярно. Идиотията не се предава по полов път. Сигурно си е била увредена преди това.

аззз

МИ ПРАВ Е КУТЕВ, КОМУНДЕЛИТЕ СА СИ ЧИСТ СПИН - СМЪРТОНОСНО ЗАБОЛЯВАНЕ, ХВАНЕ ЛИ ТЕ ИЛИ МРЕШ ИЛИ СТРАДАШ ДЪЛГО ВРЕМЕ И ПАК МРЕШ, ПРЕДАВА СЕ ПО ПОЛОВ ПЪТ, НО НЕ ВИНАГИ, ИЗИСКВА ВЪНШНО ЛЕЧЕНИЕ, СТРУВАЩО МНОГО ПАРИ, ВСЕ ОЩЕ НЕ Е НАМЕРЕН ЛЕК НО ИМА НАПРЕДЪК. ХАК ДА ИМ Е НА КОМУНИСТИТЕ ВЕЧЕ ДА ИМ ВИКАМЕ СПИНОЗНИТЕ ПРЕДЛАГАМ. ЩЕ ИМ ХОДИ МНОГО :)

Винаги съм твърдял, че А. Кутев е скапан ланомет, а К.Нинова тъпа ланопръскачка. Всичките изказвания и на единия и на другата в Парламента са образци на политическа демагогия, комбинирана с безпрецедентната наглост на крадец заловен на местопрестъплението и противоречащи на нормалната човешка логика съждения, гарнирани и комбинирани с комунистическа фразеология и типичното "нищонеказване"!!

Порно актриса: Винаги е имало болести в професията :)))

Бойко Борисов СПРЯ КРАЖБИТЕ на НЕНАСИТНИТЕ КРАДЛИВИ КОМУНОИДИ и виждаме, че вече започват един-друг да се ядат! Бойко Борисов превърна Доган в МАРГИНАЛ! В състояние ли е Бойко Борисов да превърне в МАРГИНАЛИ челната кохорта на КРАДЛИВИТЕ КОМУНОИДИ, ОТВРАТИТЕЛНИТЕ И НАГЛИ КРАДЦИ от БСП? Това историята ще покаже, а дано и без надали...!

lucius

Вярно е, че ГЕРБ спря кражбите на другите, но отвори възможности за кражби на техните членове и симпатизанти. Има ли значение с какъв политически цвят е крадеца?

Браво на Корнелия! Тя по каква линия е социалистка? Името и малко говори за наследственост по полов път.

Мен ако питаш, е симбиоза между СПИН и раково заболяване - защото наистина се предава по наслесдтво, но и се развива в организма, като убива и организма, и себе си. За справка 80% от пропадналите страни са със социалистически водачи срещу около 20% несоциалистически. Пак за справка: пропаданията на икономики и държави поради социализъм са свързани с прикривани политически лъжи по основни въпроси като задлъжнялост, държавен баланс, статистика и т.н. Както Гърция лъга 15 години. както България лъга 45 години, та накрая БКП сама се обезглави, че нямаше на къде. Като Станишев, който твърди, че оставил 8 милиарда резерв, а всъщност като махнеш задълженията му, бяха 4. Това не пречи да се продължава с лъжите, защото простоте хора по света са достатъчно, за да има пазар за социалистическата идея.

Господа, първичният начин на мислене и действие на социалистите им е неотменимо присъщ. Оприличаването на социализма със зараза е често заклинание сред социалистите. Така те лъжливо обявяватедин пред друг, че са завинаги единни, Не са единни, вижте - мразят се. Самият социализъм не е зараза и не се предава по наследство (генетично), а е държавно устройство, създавано от анонимно общество господстващо над гражданите за да ги използва насила. Исторически, възниква като реакция на феодалите на заплахата да отпаднат от държавната власт. Идеологията на социализма служи за обосноваване на безотговорното и незаслужено господство. Тя е слабо свързана смес от заклинания, не е съвкупност от истини за света и Човека, т.е - противонаучна е. Социализмът не е зараза, не се лекува, а се унищожава. И от Вас, Господа!

А Корнелия не знае ли, че СПИН има и друго значение / физика / ? Поне разбрахме, че Корнелия играе в комбина с Гоце !? Гоце отдавна е бита карта и червения картон му го дадоха от Изток ...

Блажен ще е света когато и последния комунист го напусне. Няма по извратена идееология и по нагли лицемери.

Явно Кутев е бил на три водки и не е уцелил сравнението!

след като вожда и учителя е бил болен от сифилис чичкото ленин исторически е доказано че заразата се е разпространила от него,по-касно сифилиса се преварща в модерна лява болест -спин. не може една болест да не се разпространява след като половите контакти в партята са безразборни ,жените са общи ,мажете са леви. няма как ...

А какво е БСП ?

А КАКВО Е МУТРИ И КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ?

Каквото е терористи и тесни социалисти от БКП!!!

Умолявам коленопреклонно колегата Красная Кухая Лейка да остави незабравимия си коментар по този тъй важен за Партията въпроЗ. Спасибо!

Aз пък тръпна за коментар на Професора по БСП - колегата KGB...

rado_7_6@

wannabee attempt :) Друаре, не се оставяйте да бъдете разединени от манипулативната хунта, яхнала властта и разделяща архар от съсльото и курнелка от балтон-путю Нека бъдем единни в мимикрията, обединени от завещанието - епична, пладнешка крадън. Ура, друаре :)

Казал е самата истина : БСП е действително като СПИН (по-скоро е Синдром на Умствена Недостатучност) : предава се по полов път (за радост с някои изключрния); заразна е; не се лекува (освен ако умствената недостатъчност не да бъде преодоляна) и струва много пари да се поддържа организма жив ....

НА КОГО ИСКАШ ОСТАВКАТА БЕ КОРНИ , ЗАБРАВИ ЛИ КАК ТИЧАШЕ СЛЕД ял. бож. и ив. костов и бе най голямата сдсарка на славянска. имай срама поне след парите които опапа от табака. ТОНИ Е НА СВ. ГОДИНИ ДУШЕВНО НАД ТЕБ.

Браво на Нинова. То кой ли не знае ,че постовете в БСП се заемат не от кадърни членове , а по наследство. Затуи тая партия ще се стопи .!!

Корнелия се е притеснила, че не е в партията по наследство и остава само втората, според Кутев, възможност? Колко е вярна приказката за крадците и техните викове!

"Скандал в БСП" - буря в чаша вода?! Нищо ново под слънцето. Отдавна се знае, че да си член на партията трябва нещо да не ти е наред с главата, а че всички са маскари не виждам защо изобщо трябва да се коментира.

Преди години това нагло човече Нинова беше разследвана за някакви далавери и беше изгонена като зам.министър.

Браво на смелостта на видната червена депутатака.Въпросът ,че А.Кутев отдавна е наблюдаван какво върши и за кого.Като депутат ,СОС съветник той винаги е на предна линия в "узаконяване"на незаконното.Например ,заиграването му с един екс.кмет от опозицията ,днес стоящ от ляво на уважаемата Кунева ,той срина цялото ни доверие към управлението на Станишев ,гонейки и узаконявайки беззаконията вършени по ЗУТ от видни столични политици от столетницата!В тандем с Гагаузов спря действия дори на ДНСК в тази насока.Нещо като "летните вили на олигархията от митническия клан.Само ,че тук в столицата наша родна!

Някой знае ли,дали Кутев има роднинска връзка с покойният Филип Кутев ?

НА ТАЗИ ДЪЛБОКО УВАЖАВАНА В БЪЛГАРСКАТА СТАРЧЕСКА ПАРТИЯ,Т.Е (БСП) ГОСПОЖА, КАК Е ПРАВИЛНО ДА СЕ ПИШЕ ИМЕТО КОРНЕЛИЯ ИЛИ КУРНЕЛИЯ?

Курнелия обидена на А. Путев за СПИНА. То да беше излъгал поне човекът.

Нас червеното знаме роди ни.....:))))

СПИН е болест е болест предавана по кръвен и полов път. БСП е партия, принадлежността към която се предава от душевно болен на умствено изостанал и т. н. Организацията на болните от СПИН (ако има такава) трябва да съди Кутев за обида.

Tандема Гоце & Запалката ще интриганстват до дупка и сега бутат фитилите на Корнелия да преекспонира простотийките на Кутев ! Ама интересно, защо всички уж плюят Боко, а му подражават като маймуни. По простотия никой няма да го бие, а всички вече се опитват да го победят в тази категория!

Хайде, следващия мисловен напън да е над темата "Гарантира ли социализма СПИН на онанистите?" Ялова мисъл, ялова политика! Дано дъщеря му не е чела ''проблясъците" му.

Може би помните,че Нинова беше в СДС,когато бяха на власт.След това-в БСП,когато бяха на власт.Реакцията й в момента показва,че по всяка вероятност пак ще си смени партията-ще бъде с някоя,която е на власт.Така е свикнала госпожата и явно винаги има кой да гласува за нея. Що се отнася до Кутев-голяма простотия изръси и наистина е добре да се маха.Всъщност поведението и на двамата говори за политическа проституция.

И Боко беше главен секретар при Царо, а сега е със собствена партия. Където те прати Партията-майка, там отиваш. И изпълняваш каквото ти поръча.

Сещам се за интерпретацията на стар шлагер: "Гза си с рози накичи, нараното да не личи"

ЕДНО УТОЧНЕНИЕ:БСП НЕ Е 100г. ПАРТИЯ.ТАКА ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ СЪС СПИН ТЪЙ КАТО ТАЗИ БОЛЕСТ Е НОВА КАКТО И БСП.

Моля ви, проверете пак фактите - използвайте сайта на БСП.

Стефанке, през всичките години от 92 Бузлуджа, тази партия си е сменяла нееднократно името и логото. За това хората казват пременил се Алия, погледнал се пак в тия. Като във вица дето се преименувал Аарон. Пише автобиография Аз Иван Иванич(старо име Иван Давидович) по рождение Аарон Моше Леви ....

Ами всички заразени в изолатор, остров Белене например, само тъй ще се оттървем от туй зло:)

по последни данни на Агинцията за проучване и поддържане нивото на р. Дунав -няма острови при Белене.

Браво на доктор Кутев и мед.сестрата диагнозата е абсолютно точна .

Аз немога да си представя тая старческа партия да си предава партйността като СПИН, щото това е невъзможно. Тя си отива скоропостижно заедно с изкуфелите фанатизирани старци.

АЙДЕ ПОЧНА СЕ.ЯВНО ГОРЕЩЕНИТЕ МНОГО ЛОШО ДЕЙСТВУВАТ НА НАШИТЕ "ПОЛИТИЦИ".НО НА ТОЯ НЕ МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ.САМО КАК БЯХА НАРЕЧЕНИ ЖИТЕЛИТЕ НА ПЕРНИК.БОРБА ЗА ВЛАСТ.ТОВА СА КОМУНЕТАТА.Я БУДУ С ВАМ МАИ ТАВАРИЩИ.

Ех, най-накрая някой да комунист да си го признае, че са вредни и водят до летален изход.

Социалистите с нищо не се отличават от управлявалите преди тях тарикати - само са малко по-обиграни и умеят да се докарват с популизъм. В същността си, обаче, те са най-крупните капиталисти в обрулената ни държавица (който не вярва - нка провери кой управлява повечето от големите "холдинги", курорти, хотели, панаира в Пловдив и т.н.)

Не ма,Курнелийке,глупавият Антончо е сбъркал като е сравнил БСП /БКП/ с болестта СПИН. Това и аз не мога да го приема. Сравнението е удачно само със смартоносна чума!

Бойко тъй ша ви нахрани, че маз ще пуснете, както казваше баба ми!

Браво на Антон Кутев! Невероятно точен коментар, вече повече от 23 години и аз им се чудя на социалистическите отрочета, как въобще е възможно примерно 16, 17, 18, 20 г. и т.н момичета и момчета да казват, че са за БСП и да гласуват, когато получат правото за тази невероятна шайка разбойници... Естествено, че те всичките са родени в такива престъпни семейства, свикнали само да получават на готово всичко от държавната софра, и въпреки това има се чудех как е възможно здравомислещи и интелигентни младежи, да нямат никакво чувство за справедливост и отговорност и да подкрепят една мафиотска организация като БСП!!?? Е постепенно започнах да си отговарям и да разбирам защо са го правили: Всеки от тях дължи абсолютно всичко на БСП: първото си шоколадово яйце, първата кукла барби, първото БМВ или Мерцедес, първата малка обществена поръчка за 50 или 100 хил. лева за създаване например на профил във фейсбук... И сега естествено всички тези отрочета вече на по-над 25-35 години отново са на държавна хранилка, до един станаха аташета, съветници в политически кабинети, асистенти, експерти в министерства, прокурори и т.н, абсолютно всички благодарение на семейните си връзки и отново и отново дължат целият си живот и кариера, както собствените си родители на тази "социалистическа" зараза, в която няма и капка социално. Наистина поздравявам Антон Кутев за смелостта да си каже нещата едно към едно.

СерГей да си направи веднага тест, и ако се окаже положителен..., тутакси да спре да заразява простолюдието:)

Чалгата да се репетира в кухнята, холът е за гости. Развалени манджи никой не яде, още по-малко плаща за тях.

тази другарка да не му е хвърлила око на този другар

При толкова много безразборен секс със собствения си народ, както и със страни предимно от третия свят и подмолни афери с развити страни, изобщо не е необосновано това ''Кутево" сравнение. Каквито им членовете, такива им и меренията/сравненията/