Борисов пази ГЕРБ от СПИН/БСП

Председателят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов е разпоредил на Изпълнителната комисия да изработи правила, които да бъдат изпратени на всички структури на ГЕРБ в страната с указания как членовете на партията да се предпазват от СПИН/БСП.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пази ГЕРБ от СПИН/БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приликата между Никола Гешев - гестаповец и кръволок,бивш член на БКП, и настоящия бивш пожарникар и охранител, син на полковник от БНА, член на БКП Борисов, е поразителна. Идеята да се пази измислената ГЕРБ от влиянието на 70 процента от населението на страната, което изповядва леви, човешки, христиански идеи, е несериозна, лунатична за един държавен ръководител. От когото хората очакваха справедливост, умно ръководене на държавата и нов стандарт на живота в рамките на ЕС. Вместо това този шарлатанин се занимава с крадене на милиарди, с тъпи идеи, влудяваща простотия и нагло, антинационално поведение. Опира се на лумпени, на биши милиционери и всякаква опиянчена чалга-сган. И това продължава, до момента, когато все ще се появи искрата на народния протест. Нали помните Катуница...

ТОЙ ДА ВИДИ, ЧЕ ГЕРБ СТРАДА ОТ СПУН СИНДРОМ НА ПРИДОБИТА УМСТВЕНА ..........

ББ остане ш историч като телчк на генерален секретар, със всички специфични функции , изпълнявани от теляк в банята.

Оправи си компьютера, гений.

За едно такова изказване затвор по европейски закони. Ще сезирам европейски съд, искам един миллион еуро.

За едно такова изказване затвор по европейски закони.

а така!

сифилистици ще се пазят от спин нали сте от едно котило бе изроди

сифилистици се пазят от спин нали сте от педно котило

ясноооо- бсп=спин.. това не е нужно да се коментира...-или просто е излишно... но какво да каже за здравословното си състояние другаря боико борисов - след като лиза и обилзва задника преди време на един червен лидер(другаря тодор живков) , като негово вярно куче и лакеи...???? и след като самия тои не си върна партииния билет за принадлежност към бкп- или според него бкп не е = на бсп ???? тоя смотлио такива идиотизми приказва- че вече не се усеща , че е за смях пред нормалните хора... а може би му е лесно- нали системно гони нормалните от родината ни- та смята , че всички са и.иоти като него ??? знае ли човек какво се върти в кухата мутренска глава....

аззз

ХОРА СТОЙТЕ НАСТРАНА ОТ ПОЗНАТИ КОМУНИСТИ - ЗАРАЗНИ СА СЪС СПИН....

Pesho

Ако това не е казано на майтап струва ми се че има сериозни проблеми със възпитанието си и като политик. Как ще говори със френския президент например. Освен това, тъй като произлиза от Симеоново а там приемаха само комунисти сигурно е заразен до мозъка на костите си.

Pesho

a

Боууууууууужееее..., Павлик Морозов(Борисов де) пак се изложи, абе какво изложи, направо се насра!

КОМУНОИДЪТ СИ ТИ, ЧОВЕЧЕ... БОЛНО ОТ ЗЛОБА И АЛЧНО ЗА ВЛАСТ И ЗА КРАЖБИ... КОМПЛЕКСИРАНО ЧОВЕЧЕНЦЕ...

аззз

вие колко сте?

Явно не сте в течение на предисторията. Всичко тръгва от изказване на Антон Кутев.

СПИН, а? Ми значи скоро да ги чакаме.....

аззз

хахахаха излезна им прякора, който Курнелия предложи - спинозните. Те комундофоните толкова горките са изпростели, че вече сами се цаката хахахах, никакви шансове договодина, ама никакви, браво.

Абе, хуморист, ти не беше ли член на "тая" партия?

pompai

Бойко спри се ,всички знаем и виждаме ,че работиш с компаний близки до БСП.