Спецсъдът отказа свобода на шефа на "Тад Груп"

Магистратите се съгласиха с прокуратурата, че обвиняемият може да се укрие и да затрудни разследването

Обратно в новината

Коментари - Спецсъдът отказа свобода на шефа на "Тад Груп" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На компютрите на частна фирма се намират личните данни на 5 милиона българи. И той ми разправя, че е невинен. Не знае какво правят там. Всичко е възможно, когато плащаш по 500 лева на час за адвокат Марковски или Ина Лулчева. Може накрая да се окаже, че НАП нарочно са си копирали данните, че да го злепоставят.

за да се прикрие руската хибридка цаците сготвят този

... за руското айти-мекере, само съд и затвор...!!!!!!

Браво на спец съда. Достойно дело.

Интересно, до кога ли ??

Видях си ВСИЧИ данни: ЕГН, трите имена, банкови сметки... "Белият хакер", както и шефовете му са за затвора. Осъдили НАП, по за лев на калпак, щетите са за многократно повече. Пак ние ще платим глобата на НАП от данъците.

Не е проблема в изтичането на данните. проблема е че няма механизъм, някой друг да не ги използва.

Човекът се вдигна чак от Канада... за да се укрие в България. На първо четене съдът реши че доказателствата на прокуратурата издишат и го пусна в къщи. Прокуратурата отвърна с голяма медийна кампания,от която всеки който може да чете разбра че на прокуратурата много и се иска да вкара таджиите в кауша... но наистина няма доказателства. На второ четене съдът реши че не може да се сбори с шпицкомандите на прокуратурата и за да им е мирна главата решиха че е по-лесно да задържат Иван Тодоров, тъй и тъй друг ще плаща обезщетенията за това тяхно дело;)

човека дойде в БГ за да се укрие а мене прокуратурата ме пусна

Каква свобода,това е тотална деформация на личността!За тях 5 млн. българи са някаква бройка ,едно нищо ,чак младото диване ги изтъргува за 16000 лв. и беше доволно!Политиката на фирмата се води от управителя,а той е наясно с Н.Имат сертификати за " бели" хакери,т.е. не трябва да прескачат границата,а то било само за прикритие!Какъв морал с такъв собственик може да изградят служителите?

Тоя дълги години е живеел с мисълта, че е недосегаем...лоша мисъл!

Ти видял ли си им компютрите? Ако не, не вярвай на прокурори и йурналисти в Б-я.

За малко да свалят кабинета.. добре че не хакнаха фейсбука на тиквата.. тогава щеше да е страшно...

А синът на Гълъбин Боевси сключил сделка с прокуратурата.... Приоритети.

Какво мажете очите. Я дайте кой в НАП какви заплати получава, какви бонуси взима и дали има корупция в тази организация и колко пари коя фирма е взела за IT поддържка. Да не вземе да се окаже че има наша фирма за целта, дето по принцип работи по държавните институции?

Не е важно кой кого е накарал и дали е накарал да копира данни. Важното е че данните са били на ачика, достъпни за всеки който ги иска. Сега поне се знае че са открадни и банки и други институции трябва да подхождат много по-критично към проверка на заявления и други документи.

Такива мерки не са вземани нито срещу наркотрафиканти, нито срещу убийци, а някои от тях и съвсем духнаха от държавата, докато бяха под домашен арест, а този бизнесмен го държат като извънземен пленник.

Но синът на шефа на НАП е свободен, въпреки че е убил човек и е избягал от местопрестъплението, че бил млад. И как ще се укрие, като е бил в чужбина и се е върнал, очевидно трябва да продаде бизнеса си във Варна - Subway, Между другото какво стана със захарния бизнес на Гриша Ганчев.

Иванчева - 2.

Същото беше и с Иванчева, съдията Хинов се бореше да ги пуснат под домашен арест, постигна го и накрая за една вечер ги осъди на 20 години за непоискан и неполучен подкуп.

Този тип, трябва да изгние в затвора.

На кого ще го дава бизнеса си бе мъдурко прост - на Бойко дето имал 4 милиарда в сметката си ли? На мене що никой не дойде да ми вземе бизнеса, а и на другите милион фирми в БГ?

Тролска му работа - всичко знае и всичко разбира... хахаха

Бий , за да те уважават! Сега него бият.. Който не иска да влиза в затвора, да бие, а не разкрива тайни! Искам да пратя 1 лв на всяка фирма, която оперира с моите данни и да освободи всички безделници свързани с личните данни!

Спец прокуратура и Спец съд = инструмент за затриване на неудобни и непослушни хора . РЕЖИМЪТ БОКО си създаде за удобство спец съд и спец прокуратура. Сега всеки който дръзне да надигне глава попада в полезрението на Гешев и компания! Разбира се всичко това се случва с одобрението на Козяк и ЕС...

Нещо не ми е ясно - задържаха Тодоров, защото има 100% доказателства, че е хакнал НАП??? Че през повечето време се пише как имал някакви бази данни на някакви фирми, които нямат нищо общо с НАП! Най-интересното - НИТО ЕДНА ОТ ТЕЗИ ФИРМИ ДО МОМЕНТА НЕ СА СЕ ОПЛАКАЛИ, ЧЕ НЕЩО ГИ Е ИЗНУДВАЛ И Т.Н.! Че да му повдигнат други обвинения...

Споко, наближават избори. Трябва да се правим на твърди и справедливи. За Коледа ще го пуснат, защото ако не скалъпят нещо, не могат да го осъдят.

Що бе задник?

За сведение на всички НЕГРАМОТНИ ЗАДНИЦИ, делото не само, че е скалъпено и поръчково, но и ще се провали с пълен трясък, ако се направи независим анализ на обемът на изнесените данни! Всички данни са изтеглени чрез преносим диск или голяма по обем флашка при това от вътрешен човек на фирмата, защото трябва да се фалшифицират логовите на системата и авторизираният достъп на потребителя! Точно по същият начин банките продават информация за притежаваните от клиентите им кредитни карти и чрез фалшиви мейлове за уж неправомерен трафик искат актуализация на данните на картопри!тежателя!

Задникът си остава задник, дори когато дава отрицателен вот!

обикновено зомби съм!

На компютрите има само дед..вия, ама веке мек!

Все пак НАП са най-силни да ударят някоя баба която продава цветя или магданоз без касов апарат. НАП са много яки да затворят някой малък магазин за не издаден касов бон за 1 лев. Специалисти са по народните танци - играят хоро. Така се лъска имидж. Браво НАП!!! Хайде сега да сменим още веднъж касовите апарати и да убием още малки и обикновенни хора които работят със семействата си! Ние от НАП не пипаме бизнес на: - ГЕРБ или ДПС - Мутри приятели на нашата мутра - не пипаме и Лукойл Ако сте малки и независим ще ви разбием. Ако продавате през ЕКОНТ и Спиди ще ви съсипем. Ако се обикновенни хора и продавате в БАЗАР и ОЛХ ще ви направим данъчни проверки до скъсване! Ние от НАП сме удърната група за рекет на ГЕРБ! Ние крадем законно за да може ГЕРБ да краде от вас!!!

Не завиждам на съдията по делото, а още по-малко на прокурора!

Тая българска фирма разкри измамата -Електронно управление, заедно с всичките такива измамнически Посреднически фирми на Б. Борисов- за БИЛЕТИ в градския транспорт, за ВИНЕТКИ за път и други такива.Искаха да направят още по- гоялма измама- Електронно гласуване..... Добре че тая фирма удари мошениците, та да стане СКАНДАЛ и да се разбере че Борисов краде и лъже, заедно с турците.

За банките не съм съгласен - получавал съм писма от поне 3 различни банки, в които никога не съм имал сметки. Просто заливат със спам всички, на които имат ел. поща и където хване.

Щото си дребна хлебарка. Имаш ли да извадиш 100 бона за гаранция за 1 ден?