Специализираният съд оправда бившата съдийка Румяна Ченалова

"Благодаря на всеки, който ми вярваше и беше до мен в трудните 7 години, в които преживях клевети и задържане", заяви тя, макар решението да не е окончателно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато съдия извършва документно престъпление, това е маловажно, а ако е някой простосмъртен, тогава е особено тежък случай!

Виновна- невинна!? С калпава прокуратура и (не)зависим съд кой ли да каже? Важното е, че се задава още един иск в съда на ЕС за забавено правосъдие и претърпени вреди, т.е. ще плащаме ние.

Нищо различно не може да се очаква от еднаэизгнила съдебна система като тази на Република България

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Гнусните коври пак са на мода

Супер. Сега да я направят шеф на върховния съд.

...ме публикува ли?

Познавам я, Добра е за анален секс, ще окрещи орталъка от кеф.

Евала и правя че докато беше подсъдима по обвиненията на цацаратурата не спря да си казва мнението и да защитава това което казва с правни аргументи. За професионалната и работа нищо не мога да кажа но щом спец'съда я е оправдал значи обвиненията са били поръчкови.. Да не збравяме че от нея излезна и започна разплитане на барцелонските далавери на боко ама той не отиде в съда да я съди за клевета?????

ДИР БГ, ГЕРБЕСКО-ГЕШЕВСКА медия, щом не разбирате , че един напълно невинен човек беше съден години наред, заради Цацаров и Гешев... Ама щом стигнахте и до другата жена да обсъждате...ясно колко ви е капацитета..

Искаш да кажеш, че посланника на Франция, който я нарече гнилата ябълка в съдебната ни система е лъжец и човек на Гешев ? Между другото Въпросния Гешев по това време не беше и главен прокурор.

Гълтай бе педал

Секси мадама е.

Свински черва и ДС. Номенклатурата още диша. Тръгнали да чагъркат баце, ние сме още в 80-те.

Съдът оправдава Гнилите ябълки. Срам!

Той съда все виновен. А на гешефтаря ръцете му да не са заврени в носа, че не си е доказал обвинението?

Един път прокуратурата си върши работата, а съда пуска. Втори път прокуратурата не си върши работата, а съда няма шанс. И само си подавате топката и 30 години стремително към преизподнята. Накрая наистина ще вземем да ви избесим всички. Свински черва сте, едни и същи.

почнахте ли вече да плачете за баце, или още мучите във телешки възторг пред кьовеши и магнитски?

Снимката от горе е като част от началните кадри на филм за възрастни.

434 000 лева как не ги е видяла, юе ощетява НЕК брей, брей

"Дисциплинарното производство срещу нея беше образувано по предложение на тогавашния правосъден министър Христо Иванов и се отнасяше до четири групи нарушения - забавяне на производство, нарушение на Етичния кодекс, накърняване на престижа на съдебната власт и неизпълнение на други служебни задължения." Ха сега да го питаме тогавашния правосъден министър велекия капацитет Христо Иванов как са справя с четенето на НПК - с разбиране или с фантазия. Този ли Христо Иванов, който протестираше срещу калинките и корупцията или този който се притесни от контактите си с Маджо?

Тая на заден план изглежда като някое попрезряло лелче от филмите за възрастни.

Тази съм я блокирал във Фейсбук. Много неприятна жена

Коя е тая?

7 ГОДИНИ !!! ИДИОТИ !!! От нея съм чула най-смислените коментари за идиотското положение в България. И сега като видяха накъде духа вятъра....я оправдаха. 7 ГОДИНИ !!!

Какво е казала, а какво е направила! Пусна ли двоен убиец да избяга? Заради нея този път НЯМА да гласувам за Възраждане!

Явно някой КОРУМПИРАН съдия, също като тая е водил делото !!! Трябва да махнат съдията и да слагат съдия който осъжда крадците.. През комунизма, щяха осъдят за 1-2 месеца и да я разстрелят... В Северна Корея, Китай и Куба, и сега съдят за 1-2 месеца.. Какви са тия 5 годнини да съдят някаква мошеничка ???

Съдии, полицаи и лекари винаги се подкрепа. Щеше да е учудващо, ако тази я бяхс осъдили.

Всичките ни съдии, прокурори, политици, всичките те са светци, прекрасни хора, морални, отговорни, етични! Затова и няма един осъден, как да съдиш съвършенството, а? 30 години слушам простотии, обяснения, оправдания... Бесило, само това ще ни оправи. Ако за 30 години не сте го разбрали, цял живот няма да го разберете.

Гарван гарвану око не вади! Затова трябва народен съд за такива, от честни, компетентни и почтени граждани, които право да отсъждат!

Този съд е бухалка на Баце и това се вижда от всеки не предубеден човек. Той, както и специализираната прокуратура бяха създадени точно с тази цел от него. И когато поискаха да ги закрията, то рев, то сополи, то стенания и вопли. Унищожавала се демокрацията, не знам какво си. Ами като е толкова демократичен този спец. съд, защо гербавите простаци не приемате решенията му? Или е демократичен, когато ви изнасят присъдите му? Когато не ви изнасят е на Радевата хунта? Шизофрения мутренска и тролска. Само гърбавите изклесяци спрягат думата "опорки" за всяко очеизвадно безобразие на сикаджийската шайка.

Може и да е оправдана, но като и гледам физиономията хич не прилича на невинна!

УВОЛНЕНА ДИСЦИПЛИНАРНО, НО ... НАПЪЛНО НЕВИННА

Това няма да бъде причина да не ви закрием, нали подлоги и утрепки. Айде ся с минусите, гербич, на кво се надявате още не ми е ясно.

Пореното разтъкаване , което все оюще не е завършило. Поредня пълен провал на прокуратурата. Поредния риск да бъдем осъдени всички ние данъкоплатците в Старзбург.

Е, да ама "Дисциплинарното производство срещу нея беше образувано по предложение на тогавашния правосъден министър Христо Иванов и се отнасяше до четири групи нарушения - забавяне на производство, нарушение на Етичния кодекс, накърняване на престижа на съдебната власт и неизпълнение на други служебни задължения." Ха сега да го питаме тогавашния правосъден министър велекия капацитет Христо Иванов как са справя с четенето на НПК - с разбиране или с фантазия.

onpackaHama, Ma...

Това, че ни си осъдена , не значи че не си виновна. Означава ,че все още не сме го доказали!

Браво на вас! Седем години не ви стигнаха!

KouTo npacka - ga npacka, onpaBgaHa e...

Каква Радева хунта, бе виещи гербави отрепки? Вие четете ли кой съд я е оправдал? Специализираният, който е Бацевата бухалка. Същия, срещу чието закриване виехте и ревахте. От кога личният съд на сикаджията стана притежание на Радев, да ви ева в тъпите кухи кратуни!

Само според опорките на ДБ и според ФБ този съд е бухалка на Баце

е що не я оправда преди 7 години, а баш баце като опразни кабинета, тогава изведнъж ?

То, па един съд.

Промяната другарки и другари!!!! Чаналова е невинна, Банев от вчера на свобода, Арабаджиеви с отменини мерки и кандидати за депутати, всички обвинения срещу братя Бобокови отпадат, дясната ръка на Черепа се върна .....Другари, от затвора можем да ви извадим, обвинения можем да свалим...ех ако можехме и другаря Илия Павлов да възкресим!!! Колко прост народ, другари, колко прост народ! Преди 89 години го държахме под контрол с милиция и бодлива тел .... сега е още по-лесно!! Да живее демокрацията другари, да живее промяната!! Специално благодарим на другаря Трифонов за логистичната подкрепа! Да живей!!!

голата истина

то в БГ отдавна няма престъпност

Как ще има вече и Рашков е на власт. Човека който за 14 войника през 95 година никой не арестува. Помияра мръсен

Другари! Какъв е смисълът да взимаме властта, ако не помогнем на нашите?!

Егати боклука!

Налага се да я оправдаят, не само защото е съдия като тях. Необходимо е, защото ако вя осъдят, тя ще си отвори устата, може за схеми, лица и имена, и ще ги повлече след себе си. Възможно е да има и някой документи за популярни политици, съдии..... Работата не е така проста, както си мисли страничния наблюдател. Не е въпрос само на купуване на съдии с пари!

Всичко е скалъпено. Обвиненията падат в съда, защото са направени нескопосано. Има арестувани, уж съдени, но после винаги оправдани! Това е схемата за пред народа. Тук съд не съди своите. За това Божков и Василев са в чужбина, ащото тук просто няма как да стане. Но пък по-добре, че тези хора няма да ни крадат повече, направо да им вземат и гражданството!

Самият факт, че чиналова води листа на " възраждане" е предостатъчен!!!

...какъв беше случая с "двете каки" ? И друго ми направи впечатление... Христо Иванов я "опраска", а последната се нарежда на опашката да протестира наравно с първия срещу Гешев. Интерсно!

Браво на Радевата хунта! Сега остава да оправдаят и Божков, и държавата ще цъфне.

Гарван гарвану око не вади! Ето заради това българина отдавна е изгубил всякакво доверие в институциите. А оттам се е отчуждил и от идеята за държава и държавност като цяло. Не знам дали някой помни онова изненадващо интервю на френския посланник в сутрешния блок. Но от тогава остават два въпроса: Ако френският посланник не се беше изтъпанил по национална телевизия, щеше ли някой да се самосезира и да прекрати грозните практики на една съдийка? Добре, подгониха една. Но колко останаха? Колко още съдии и нотариуси са част от престъпни схеми за отнемане на всякакъв вид имущество? За колкото още от т.нар. "магистрати" законът и правораздавенето е като баница на сергия - режеш, на който колкото си е платил? А иначе - разбира се, че няма да я осъдят. Те нашите съдии кого ли са осъдили?! Затворите са пълни с цигани, кокошкари и алкохолици, чиято единствена грешка е, че са прекалено бедни, за да си платят "Такса спокойствие" и "Такса правосъдие". Това е правосъдието в България - въпрос на пари и свързаности. И ако си достатъчно богат и свързан, няма да те осъдят. Защото ако пропаднеш ти, може да пропаднат и още много други. И така омертата си върви.

Дойде хунтата на Радев и започнаха да оправдават престъпниците.. чАо

си-си-миси ♥ и така

Ицо Лодката я почнал с обвиненията тая, а след това неговия съдия Лозан - започнал да рине ла%ната около нея. Да я отрива!

Така управлява мафията

За хунтата на Радев ли говориш?

че, за кой друг?

Тази пусна един двоен убиец да избяга от присъда и се опита да открадне бизнеса в България на една голяма френска компания , с което предизвика огромен дипломатически скандал! Но хунтата на Радев има нужда от такива като нея!

Подправяла протоколи и това е без значение и е оправдана? Не мога да повярвам какво чета!

"БРАВО"! Сега са наред братя Галеви и Митьо Очите, а после новите управляващи могат да мислят за Черепа.

Лозанчо!