17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Maфията в България неможе да се пипа докато на поста си е Мафиот номер едно-Гешев.

Е, вече е ред на дамаджаната!

Изненада?!? НЕ, не е.

За големите играчи и далавери и Гешев и Цацаров бездействаха-- Е, сега ще действат --- Нали трябваше да пазят законността--

Всички от подмяната са руски кавали и Мунчо е техният гуру.

Гешеф се напил и забравил каскета си в кръчмата.

Огромна е злобата и отмъстителноста на Мунчо Фърчилото. Наредил е да изровят каквото и да е, да изфабрикуват, да фалшифицират но да обвинят в нещо Гешев.

Така е, Мунчо Зеленият чорап ще схруска Буци и Гешефта като препечена филийка!

Последни издихания... А после - партиите са стигнали до извода, че нямат мнозинство за промени в Конституцията и трябва да започнат с реформи в законодателството, където е възможно - с промени в Закона за съдебната власт, закриване на спецсъда и спецпрокуратурата и ограничаване на правомощията на главния прокурор...

Е, и ? Това невъзможно ли е ? Абе Гешев е пътник, а тия дето му крепиха стола ще са безработни ! Всъщност, аз мога да им осигуря работа - имам голям селски двор, който се нуждае от прекопаване !

С тези си действия, спецпрокуратурата доказа по безспорен начин, че трябва да бъде закрита на минутата ! Абе Гешев търсеше кой е снимал в спалнята на Бочко, което е много по- малко престъпление в сравнение с публичното оповестяване на СРС-та, но подчиненото му ведомство мете след него ! Ха ! Самият той публикува и подслушването на Президента Радев, като обясни, че не той бил подслушван , а началника на ВВС, срещу който имали някакви данни за престъпление !? Е, откриха ли ги тия данни или просто Каскета направи опит да злепостави Президента ? Да не говорим за нахлуването му в Президентството като слон в стъкларски магазин и за питането му до Конституционния съд дали може да се иска импийчмънт на Радев по тези СРС-та !? Между другото, нали Бочко обеща преди изборите да издаде много важна информация относно последните снимки от нощното му шкафче ! Обаче, оказа се че … някой му бил свил телефона !? Ха ! Абе тия се подиграват с нас и ни мислят за маймуни ! Очаквам от новото мнозинство да разтури със закон спецпрокуратурата и ВСС, а Гешев и Борисов да са в една килия с бай Ставри !

Гешев се надяваше че никой няма да изслуша записите с подслушването на президента... "Разследваният" генерал бавно и ясно, все едно се е договорил с подслушващите, предлага на президента да скрие някакви незначителни документи, уж да направи услуга на бившият си колега, само че ядец, президента още по-ясно му каза да ги предаде на следствието. И Гешевата инсинуация не хвана дикиш.

Знаем, че пазят Гешев, но знаем и друго, че спец прокуратурата ще бъде закрита. Така че да си търсят работа!

Че кой прокурор има мерак да си подритва трудовата книжка... пък и иде края на годината когато и в прокуратурата ще се разпределят ДМС;)

Аз съм долна мастия и обичам да гълтам ... това гешев, цацаров, пепи еврото! Всичките ги обслужвам с кеф.

Каскета де щеше да повдигне обвинение и в съда да се самооправдае ,обаче вижда че няма време и затова не иска да рискува,което ще го вкара в задънена улица или тупик както казват рашъните.

По-точно заглавие би било: "Спецпрокуратурата отказа да образува досъдебно производство срещу Гешев по лъжите на Рашков"! А Дамаджанов няма как да обжалва, след като знае, че лъже!

а?

Поздрави човекът който ти е сложил ника. Много го бива

Аз съм долна мастия и обичам да гълтам ... това гешев, цацаров, пепи еврото! Всичките ги обслужвам с кеф.

Затова ще ги ликвидират и ще дойдат нови със задачата да тикнат Тиквата , Свинята/отслабнала/, Сокола , Цацата и други там където им е мястото-в пандиза.Може някои да получат по един внезапен инфаркт от "притеснение" ще видим.

Ще повдигне обвинение срещу себе си ,то верно е милиционер обаче не е толкоз тъп.

Не искали да се занимават с глупости. В момента си разчиствали бюрата.

Единственото престъпление на прокурора Гешев е че вкара в ареста основните спонсори на червените кхмери Наглите мошеници Баневи ,Миню Стайковци и подобни ганя уруди .Сега е време да разследват пияният охлюв Рашков за фалшиви обвинения конспирации и злоупотреба със служебно положение .Следващият да е Румен потника

пропусна мутрата

ползвал имената на герои. Как да работи прокуратурата- тя не знае какво е това. Лежи и лапа по бюрата. Само г-н Гешев има някакво приятно излъчване.

Шрек никой не вкара в затвора, Шрек се споразумя с всички .До момента всички дела в Страсбург водени от баневи ,Миню Стайков и сие са спечелени срещу България. И ще ги плащаш ти ,а не този дето те използва с розовия си презерватив...

Последната преграда пред мафията! Народа е с теб!

Подобни решения още повече озлобяват хората. Накрая като сменят Гешеф - всички ще викат "ура" и никой няма да го защити.

Змията хапе, когато умира! Сбогом Гешев!

Затова ли Рашков постоянно се опитва да хапе?

Рашков би трябвало да знае, че Гешев не може да го бутне нито бъдещото НС, нито следващото, а само ВНС! Аман от аматьори в политиката!!!!

по закон никой не може да бутне никого ... но след протести всеки може да бъде принуден да подаде оставка, за да не го изгонят с камъни... То и Кадафи така се инатеше, и Саддам... . и други такива....

Да питам, платени протести може ли ?

Първо се разкарва ВСС, пълен с кадри на свинята и тиквата.Назначават се подходящи хора и те взимат скалпа на Гешев.Повод винаги ще се намери.В казармата му казваха гонка по устав-винаги ще ти намерят цаката.А ако много се запъва може да му се случи някоя злополука или внезапен "сърдечен удар"- начини дал господ.

изборите и копоя се пойзгуби , сега изглежда на хоризонта се задава нещо гнило та пак напомня за себе си :)))

Що триеш коментари ма Възбужда ли те

СтигаВече с туй хА на”лево”, хА на”десно” ! - Аман от туй Нонстоп джапване в Дермо”ново” задунайшко КремълБесно !

Евала Гешев ,остава Президенството !Ще бъде интересно ,като извади разкритията ..Ще има веселба скоро ....

банкет на търтеите да има. Кой сив мръднал....пръста да разкрива....

Рашков, много ялово бе. То е като пушката, като минеш една възраст стреля как да е... ама халостни.

Му Го

Лигльо, ако имаше нещо за лапане, то и прокуратурата щеше да се заиграе. Но толкоз ви е акъла в една държава от футболни агитки.

Спецпрокуратурата отказа да образува досъдебно производство срещу Гешев по сигнала на Рашков - каква изненада !!!

Че то само аз знам за не едно и две престъпления на прокуратурата - основно престъпно бездействие. Каква част е конкретно на Гешев, е спорно, но той ги ръководи. Прокурорите трябва да са деполитизирани. А Гешев се изказва за политическа ориентация на България и така нататък. Той не отговаря на условията за какъвто и да е прокурор. Гешев в парламента си чати с ПР на ГЕРБ Арнаудова, вместо да я разследва, как като държавен служител, си купува къща за малко над милион лева. Сигурно и покрай имоти на Гешев и негови роднини, където има статии: "Иван Гешев дал над 53 000 лв. за 8 имота в София" Където умишлено не искат да разследват и съдят. Най-неоспоримият пример е с Московски, където с моторна шейна утрепа единият си син. Има си в НК за причиняване на смърт по непредпазливост. Поне условна присъда да искаха. А те какво - престъпно бездействат. Но факта е, че прокуратурата пропусна дори убийство. За Бойко да не говорим и разни като Горанов, дето не иска да разследват за около 700 милиона изпуснати данъци. Но да си изберем например екология. Като отровиха 29 крави на Марица, какво направи прокуратурата - нищо. Като имаше отравяне на риба - пак нищо. Като шламохранилище заляло Перник - нищо. Като излети фекални води във Варна - нищо. Прокуратурата ни е едно голямо - нищо. Лошото е, че за конституционни промени трябват 2/3 в парламента, а не се събират. Трябва прокуратурата да се децентрализира и дори да има длъжност главен прокурор, други да могат да почват дела и той да не може да ги стопира по никакъв начин. Може и някакъв съвет на прокурори, които да могат отменят негови решения или налагат решения. При децентрализация има някакъв риск за хаос и трябва да се прецени точно. Могат дори да решат и изпълнителната власт и МВР да могат да започват наказателни дела, а не само прокуратурата. Прокуратурата май преди бе към МВР и после я отделиха. На теория да може да разследва и властта. Но така се къса нишката и сега години напред няма да има правосъдие за определени групи хора.

този тумор- прокуратура- от много години. Никога срещу мутри и престъпници, винаги срещу малките хора. И корумпирани-за пари и майка си продават. И страшно мързеливи-лъжат, че "работят".

Стига си слугувал на Толупа Не ти ли омръзна Да ядеш от крадени от пенсии пари...

Баща ти ми е адаш и си говориш с него форумно ?

Майкати е у нас Ела я прибери

Що му преказваш на този ненормалник? Не го ли виждаш, че не е добре?

Сигналът на Рашков по поръчка на Божков ли е? За един приАтел питам. Не за друго, защото според Рашков, Гешев е нарушил закона, като е пуснал записите с Божков де говореше как ще вкарат в правилната посока президента.

Що да не е от Божков? Неосъждан гражданин! Даже няма внесен обвинителен акт в съда.

злодеи има. А има такива с опит за осъждане:" бизнесмена" с бизнеса с кучешки телца-Софиянски.

Гледам и все боклуци виждам, мърши, без грам достойнсвто... станали по 200 кила, месата им висят на парцали, очите им блуждаят от корупция, пиянство и похот.. обиколили се с курви и курвари и само тая пуста власт ги държи живи, ако я пуснат и съвсем ще замиришат на изгнило.

Парите, Колега ! …всичко дето “творят” Вси”наште” - Е за да Доят НашитеДанъкоплатски пари, респ.да Крадат Повсеместно Нонстоп ! …защото Освен да Ни крадат - тея Свине НЕ могат АбсолютноНищо.

На прашкОФФ май му хареса да попръцква на фара на Гешев ?

Ти така ли правиш, курво?

Комунистически маскарад.

Обещават, че ще сменят главния прокурор. Обещават. Макар да знаят, че това е абсолютно невъзможно – няма да имат достатъчно гласове в този Парламент – и в следващите няколко - за да променят Конституцията/в частта за Висшия съдебен съвет. Но парадират с това измамничество. Щом си позволяват такава лъжа, представяте ли си, какви други фантазии къдрят.

Комунистически маскарад!

Рашков,Демерджиев-послушните кучета на Радев.

Плащат Или вече тролоте по инерция

То на Чашков една сериозна жена му е казала ...

Пробваха по всякакъв начин да махнат Гешев, той им боде очите, сега щели да пробват с призиви и декларации от парламента, навсякъде удрят на камък, изолираха Герб и ДПС и сега нямат мнозинство за промяна в конституцията, единствено по този начин биха махнали Гешев, като се правят на много умни, хак им е сега

Избирателите на РАДЕВ СА невероятно глупави и ограничени .Абе ходили ли сте на училище .Не могат едно смислено изречение да напишат Уникална тъпота ,както Радев.. Вземете се образовайте ,прочетете някоя книга ,научете историята ни . Тръгнали. Гл.Прокурор да оправят.. Погледнете ,какво направи Мун чо ...НУЛА НИЩО ..

Сложили сте 2 еднакви снимки На този дълбоко заспал индивид

Мутрата Гешев като иска тази декларация, да нападне пак президентството, както го нападна преди, както нападна с глутницата си и КТБ, за да я обере Пеевски и мафията, и да прикрият безобразията си там. Нали се изживяваше за ръката на Господ и че него нямало кой да го накаже.

Боклук черепарски!

Сигналите на Рашков са за чатовете на Божков, значи Гешев е виновен, че ги е публикувал публично и да се махне Гешев и да се закрие спец прокуратурата,заради това, ей това е прозрачността на новите почтени

кой е? Някакъв важен ли е

Рашков не е обжалвал, защото още при пращане на сигнала му е било ясно на самия него, че е фишек и димка, но беше длъжен да опита

Пияниците удариха на камък:)))

…и Сега - ччччакат ДъСъ Смръзнеее …:-)))))))

Гешев 2, Мунчо 0 !

само не ми стана ясно от кога спец-прокуратурата се занимава с престъпления по разкриване на СРС-та, та им е изпратен такъв сигнал "по компетенция".

Май Чашков е забравил да почерпи :) Да еба алкохолика, всичко сам иска да изпие :)