Спецоперация на 4 служби във ВИК и Областна управа-Перник

По-късно на място се очаква да пристигне главният прокурор Иван Гешев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

истина - полуистина - откровнна лъжа

ПРОБЛЕМЪТ В БЪЛГАРИЯ - НАД 769 ХИЛЯДИ ПРОБЛЕМА Огромен е проблема с "работещите" в бюджетната сфера, чиито пенсии, бонуси и заплати се ФИНАНСИРАТ от данъците на останалите хора. В момента в България има над 769 хил. души, на които им се раздават ПАРИ от ЛИДЕРИТЕ - "преференции": бонуси, заплати и пенсии от бюджета. От тях над 430 хиляди лица са наети в държавния бюджет, над 130 хиляди лица са наети само в изпълнителната власт и не създават или произвеждат НИЩО, а само имитират дейност, а след това останалите граждани трябва да ги издържат цял живот и чрез "бонуса" - пенсии. Десет пъти съкращение на тези над 769 хил. души и ще има пари за останалите граждани, и проблемите на гражданите в България са окончателно решени. "Ние трябва да казваме истината, истината и САМО истината. Но - НЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА." Йозеф Гьобелс - министър на ПРОПАГАНДАТА на Нацистка Германия.

Виновни , никога !

Да му мисли кака Пена чистачката , освен нея други не виждам за виновни , както става ВИНАГИ ФЪФ Бг . .

Изчакаха 2 месеца да бъдат прикрити следите и сега циркаджийски изпълнения ще правят. Ех, че плиткоумие!

Прочетохте ли, но не в "Дир"? Само в Столипиново загубите от неплащането на вода и разхищението е 700 хил. годишно. Колко още такива гета има в България... можете ли да смятате? Навсякъде оставена водата да тече, за да не замръзне, хиляди нелегални отклонения и десетки хиляди неплащащи цигани, изкъртени тръби или запушени с кокошки и други отпадъци. Ние плащаме и мълчим и така десетилетия, дори има хора които защитават това, наричайки го културна особеност.

Иван Гешев е нашия човек. Сега ше има падни-стани.

Надявам се в областната управа да открият всичката открадната вода от язовира, складирана в кофи... гешеферадост е на крачка от това да стане гешефегерой.

Навсякъде ВиК дружествата първо си гарантират високите заплати и премии,а ако остане за подмяна на старите тръби.Това да се провери и да се съдят.Не може да се гребе от кацата с мед без да се пълни!

Много рано са се сетили?!

Много рано са се сетили?!

жалка работа, също като с Иванчева, това не е истински мъжки подход, а водеоигра за недоразвити. С маски и пушки ще търсят водата - не се ли срамуват от себе си?

Целта е да се заметат следите от нарушенията на нашит хора!!!

Цирк БорисоФ.

Толкова време измина преди поредната им пиар акция през което всичко що трябваше да се позамете се позамете , бушончетата изгоряха ама таблото с главния е предпазено...

Ненов аврамова ангелкова горанов... Запомнете едно, ама добре го запомнете. Аз владея държавата-данс, прокуратура. Тези министри са лично мои назначения, гешеф също. Няма никога да бъдат наказани.Просто няма кой да ги накаже.Каквото реша аз това става.Държа тиквата за топките с маса компромати, и тлеещи преписки в прокуратурата.

не е сигурно дали и Пеевски не е бушонче. Предвид на колко места му се появи името, май-май...

Бушон съм , ама съм посредника между генералите от дс ,които дърпат конците тук и Кремъл.Ако не дъм аз ще е друг.

От гр.Кюстендил:И в нашия град загубите със сигурност са повече от 50% ,но имаме един квартал с "шведи" които никога не са плащали за ВИК услуги.Те са с претенциите че това им се полага.

това е буквално "след дъжд, качулка", само дето няма дъжд :( На върха на езика ми е да попитам как властите смятат да напълнят празният язовир, ама всъщност май не искам да знам отговора. НО!! газ ще има - от Гърция или Турция няма значение!

Няма такива палячовци ....

Прокуратурата ходи само там, където е необходимо: 1. Изфабрикуването на доказателства 2. Заличаването на доказателства.

Е, видяхме дъното...

Всичко тече

Малко късно ми се струва, че действат. Ще навестят ли и с.винетка, която обещаваше чутовни пари за ремонти, а перничани се оказаха без ремонт и без пари? Положението е неспасяемо според мен.

Въоръжени до зъби командоси с маски нахлуват при някакви жалки чиновници все едно превземат къщата на наркобарон. Кому са нужни тия тъпи демонстрации ? И ми е чудно тия нинжди как ще се проявят пред лицето на истинска опасност - терористи с оръжия ? Май опита е плачевен - чичак с ловна пушка ги направи за смях.

Точно, но някой играч е откраднал доста, а не се е отчел. Сега му подсказват с държавните маскирани балерини да си плати, те затова стигат, а ние ебаните данъкоплатци ще платим отново сметката.

Да спрат с тези безумни и ненужни ,,спец операции,,? Провеждат ги там де не трябва ! Всички го знаем

Къде е водата и къде са милионите??????

Влязат ли в министерствата?Или отново всичко ще потулят.

Ти лут ли си ???

Спецоперация на 4 служби във ВИК и Областна управа-Перник - леле, започнали третата световна война в Перник ?

гешевТИ ,циркове- театрото продължава,по гербаджийски...вид ,че нещо се прави...години наред...тикви,министри ,качулки ,бандити,тераси,апартаменти,къщи за гости,избори,самолети,дронове,американци,пречиствателни станции,парчета от МАГИСТРАЛИ,хвалби...

Ми да дойда аз да ги сменя тръбите, а ?! Някои хора не разбраха че да управляваш държава не означава само да строиш магистрали... В една Държава има ток, вода, пенсии , здравеопазване, образование, наука, култура, работни места и други не особено важни неща...

Те магистралите са така "построени". Пълна кражба и липса на качество. Мизерия и беззаконие. Опасни са за живота на пътниците.

Арестували са, казват, шефа на ВиК Перник - Витанов... Ще даваш интервюта на неправилни журналистки, а?! Ще топиш стария управител и понастоящем "чисто нов" прокурист на държавата, а?! Така ти се пада! Сега чакаме хероя наш - Гешеф - да го накове яко пред медиите и да се получи като в онова стихче: "Арест ужасен се случи, прекрасен Пи-аР се получи..."

Ako 80% от водата е изгубена е водопроводната мрежа, тогава Перник трябваше да стане язовир.

"Легни,падни...."барети,клоунада,екшън,пунта мара,като в нискобюджетен филм. Търси се виновник.В Перник.Чия е Областната управа-на ГЕРБ.Там не пип.ВиК перник е с 51% държавно участие,в лицето на МРРБ.До край МОСВ е подписвало ежедневно,дебита на източваната вода да не се редуцира-изборна ситуация все пак. В София са виновните за водоморът в Перник.В Перник единствено може да се търси бушон,виновен за радост на Народа,Партията и Правителството.

30 г. Само се ползва и не се влага нищо в поддръжка. Така е и с енергото. Положението е ...

Малко пернишки маскарад за хората стоящи на топло ама без вода по къщите си. Честито перничани. СТойте щото тея много бият , мишкувайте си и не се занимавайте с глупости ! Вода като няма , няма тва е . голяма работа !

абе те перничани бият повече.. само се чудя защо още не са на протест (с винкелите). Явно дядо ми е бил прав като ми обясняваше на времето как до всеки по-голям водоизточник има по една вила на партиен деятел...

Невиждано.Ресурси на вятъра.Симулации. Виновникът на всеки е ясен.ненов какъв го играе?Маникен? Няма такава държава. Сега Херо Мустава да гледа зрелища ,които никъде няма да ги види.

Може би трябва да благодарим за сушата, че да ни лъснат проблемите. Защото докато не опре ножа до кокала - никой не си помисля да си мръдне пръста - никой. ВиК шефовете къде са били толкова години? Като си началник на подобна институция - ще говориш за проблемите и ще искаш решение. Дори да не ти осигурят решение, поне няма да си мълчал като пача...

Милиционерските изпълнения продължават със страшна сила. Както каза едрата дребна риба нека най-после назначим прокурор на поста и назначиха милиционера, а той друго не знае - в Симеоново само на това ги учат.

А в Ботевград при ВЕЦ-а на правешкия глиган кога !?

И ето така, мили деца, се имитира държавност! Така драгите зрители си лягат с чувство за светло бъдеще, защото знаят, че там някъде, някой прави нещо в тая държава!!! Прекрасната Никол Станкулова не смее да дава прогноза за повече от 2 дни напред, да не би, опазил я Господ, да изрече на глас онова, което ние вече знаем - няма сняг - няма и да има в следващите 20 дни, няма дъжд - няма и да има, а, ако има такива, то трябва да вали ден и нощ в продължение на седмици, за да може това язовирче да качи поне 2 метра ниво - не да се напълни!!! До май месец може и да не видим подобрение... ЖАЛКО за обикновените хора!

добрутру, Гешеф!

ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО С ВИК НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ИЛИ ТЕРИТОРИЯ - ПАРИТЕ ИЗТЕКОХА КЪМ ХОТЕЛИ, КЪЩИ ЗА ГОСТИ, ВИЛИ В ГЪРЦИЯ И ИТАЛИЯ, КРУИЗИ ПО СВЕТА- БЪЛГАРСКАТА КЛЕПТОКРАЦИЯ СИ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ПО НАЙ-ТЪП НАЧИН, СЕГА СА НУЖНИ КЪМ 100 МИЛИАРДА САМО ЗА НОВИ ВИК ПРЕНОСНИ МРЕЖИ

Виновните не са в Перник ! Трябва да бъдат подведени под отгооврности министри и зам.министри ! Аврамова, Нанков - това са иситинските виновни, и то не само за Перник, а и за цялата ВИК система в България !

Водопреносната мрежа е на повече от 70 години. Цитираните имена са министри най-много от 3-4 години, предполагам. Това не значи, че не трябва да си изпълняват ангажиментите. Но 70 години никой не се е заинтересувал от водопреносната мрежа, а са били на власт различни политически сили. Тези повреди не стават за един ден, нито за година, нито дори за 5 години. Всички, които малко поне разбират, знаят, че ВиК мрежата иска сериозна и отговорна поддръжка. Както всеки ремонтира дома си, а не го държи 70 години без да го погледне... Всичко се износва и е вярно, че в цялата страна има нужда от подновяване на водопреносната мрежа. На каналната също-там където я има...

ползвали ли са 32 млн. от бюджета и 150 общо за да направят ремонт?

Разбира се, че проблемът не е от миналия месец или даже година. НО.. ако знаеш какви тежки справки се изпращат в тези министерства, но там НИКОЙ НЕ ГИ ЧЕТЕ. Щото ако някой поне малко обръщаше внимание на тази информация, нямаше да се дават пари за стадиони и спортни зали, а щеше да се започне подмяна на остарелите инфраструктури.

Тая ВиК система в 2017 ли я създадохме?

Ще изземат счупени тръби и кранове за доказателства ли или чешмеджийския ключ на бай ..уууйй Пак търсят под вола теле! Търсете по банките и имотите на властимащите малоумници ! Търсите дето знаете,че няма нищо

Герберите източиха язовира за да сложат мушама за 32 милиона после като стана напечено пуснаха по тръбите 7 атмосфери налягане да гръмнат тръбите и от 65% загуби сега са над 80% с цел да обвинят тези от ВиК,а Боко и сие в бяло!хаха

Да му се не види - как може за 30, та дори 50год никой да не започне да оправя трасетата на ВиК. Самите шефове на ВиК дружествата за толкова години само си мълчат и си вземат заплатките (които сигурно не са минимални). А, сигурно в цяла България положението е такова - загуби от порядъка на 50-80%. Ние сме за затвор!!!! Всички. Водата е по-ценна от злато, без нея няма живот - тука я пилеем и крадем като все едно е на баща ни....

Искаш много. Не може хем магистрали, хем подмяна на ВИК

Виж сега, ПРОСТ! Водопроводите май не са пипвани от 50год и повече. Май от времето когато в БГ имаше една магистрала. Така че, въпросът е: Защо не започнаха ремонтите още средата на 80те? Началото на 90те?

На това ВИК някой му подля вода !!!

Хе хе хе. Баретите няма ли да ги пратят у малъта да търсят водомери. Да не стане така като в Пловдив. Никой нито в виждал нито е чувал за ВодуМери и какво е тва Нещу.

не само земята под Перник, но и целите Пернишко, Радомирско и Бобов долско полета, а водата не е глупава и си намира най-лесния път за оттичане и нищо чудно водата на язовир "Студена" да си е проправила път към подпочвените води в бившите минни галерии. Разбира се това не оневинява безхаберието на тези, които по закон и функционални длъжностни характеристики отговарят за водите в тази басейнова дирекция!!!

А може ли без циркове и без качулати .Толкова са неефективни тези служби ,че всички вкупом се събират ...

Така се правят проверки: въоръжени и много опасни. През това време водата си тече...