17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както виждам са иззели огромните запаси от 90+30 грама трева. Хората от това хващат тонове. А, и електронни везни. Младите булки дето пазят диета да внимават че повечето имат такава да си мерят колко са сложили на д.то. А може и в кухнята да имат ако готвят по книга. Изобщо, ако трябваше да си плащат заплатите с изработеното, щяха да умрат от глад. Този богат край там е на милионери селски стопани, които живеят всъщност мизерно, защото не знаят как да жевеят добре. И вместо да гонят кокошкараски истории е по-добре да провереят транзитните мафиоти от Украйна. Ако поканят на проверките няколко украинки бежанки, те ще ги надушват отдалече.

Шкембаците и продължавате,а после казвате че сте на 15 и гото

Не вярвайте на написаното, истината е че искат да спрат хилядите българи, тръгнали по суша и вода да се запишат в украинската армия. Омразата ни към Русия е голяма, и аз бих отишъл да избивам руснаци но съм пенсионер и няма да ме вземат.

И вълната ти пречи.

Ако шефа не каже да не се пипат някои нали тпи прасета.Ще ни се правят на Хорейшио а престъпници и мутри ги командват

По селатаа,по селата кога ще има полция и ред!?Само акции и пи ар!

Що не ревахте на диктатурата на Борисов, бе, отпадъци. Дето месец бе можехте да мръднете. Тука ревете за проверки, гнили Гербери.

Той си получи заслуженото.Вече е никой. Но Радев много бързо го настига.

Нищо не е получил. Ей сега пак ще си го изберат, щото му вярват на дебилният мутрафон.

Ще го върнат, защото виждат че всички други крадат повече.

На Радев!Президент и премиер едновременно.Фори в Русия няма такова извращение.

Може да е предизборно сплашване на циганския електорат. Под небето нищо ново. Той Рашков беше сложен точно от Мунчо. За да спечели ПП трябват мадуровки и циганите и отрудените селени да бъдат лишени от глас. Иначе не става. За ПП гласуват само градски първенюта.

Ей, от както другаря Путин направи спец операцията, нашите не мотат да останат по-назад. Какви вещици ловят по пътищата. Това лято ме спираха 2-÷ пъти да записват лична карта данни. Нищо не правят, само дразнят населението.

В Каварна имаше една патрулка от София, която глобяваше неправилно паркирали на едно место, където никога не е ставала катастрофа, винаги се е паркирали така, защото маркировката става сигурно само за най-късите фиатчета и пътя е широк 22 метра. Изобщо, майстори по събиране на глоби. Май глобяваше само местни. То това лято много туристи нямаше, благодарение на минната пропаганда на медии подобни на дировската.

Комунисти,военни и милиционери. Това да не е подготовка за мобилизация?

алооооу, бекапето, нещо за конституция чували ли сте?? а за правата на гражданите? а за закона за движение по пътищата? за обиските и полицейщината ?? за превишаване на правата?? кой дава право на някакви милиционери да ме обискират на пътя?? може да ми иска документите, може и проба за алкохол, но до там!1! спретесе, дрОгаре!полицейщината преди избори е признак за путинизация!

Мунчовци,сложете КПП на всеки километър.

Най-накрая някакъв отпор на тия орки от югоизточна румъния.

По голяма простотия не бяхме чели... Като ще се противодейства на престъпността,защо няма арестувани политици,олигарси,прокурори,съдии и висши полицаи,които са в основата на организираната престъпност в България,а се занимавате с кокошкарите варили си ракия,пушили трева,сваляли си порно,филми и софтуер с торенти,откраднали 5 лв,сбили се в някоя кръчма,возили се без билет в градския транспорт,е с такива се занимавате,което е тотално заливане на очите на народа с пясък,но народа вижда,че сте медийни герои и освен да се хвалите в тях,че борите битовата престъпност,друго не правите,защото явно сте пазители на останалите престъпници горе... Защо напоследък няма нито един арест на политик,олигарх,съдия,прокурор,висш полицаи,ни един арест на държавни чиновници за корупция и престъпления,къде отиде борбата с корупцията и престъпността по високите етажи на властта,къде?!? Защо се занимавате с най големите галоши,това не е противодействие на престъпността,а подигравка с народа и отбиване на номера,че вършите нещо!

По-неграмотен коментар не бях чел.