Преди вота: МВР с информатори за търговия с гласове и група за киберсигурност

Подготовката за парламентарните избори върви по план, каза Иван Демерджиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че този няма да прати полиция във вилаетите на ДПС и в циганските махали.

за купуването на депутати ще се самосезира ли?

Ние ловим само дребни риби.

Този човек ми е набор. Той направо чичка бе. Може да ми мине за дядо. Няма стремеж себе си да стегне, тръгнал другите да оправя.

Жена ми каза, че няма да ми пуска ако не гласувам за Възраждане. Може ли това да се приеме за търговия с влияние или е по-скоро неизпълнение на семейни задължения? Моля прокурватурата да се задейства и да се самосезира незабавно и в двата случая!

МеВеРе и киберсигурност. Ще се спукам от смях.

Ще усвоят едни пари - ще вардят сайта на ЦИК , който е гола-вода, с масови сцени.

Да купиш 10 - 50 - 100 гласа - незаконно и ПОДСЪДНО, нали? А да купиш готов депутат, в който има 12 - 15 000 гласа е честно, почтенно и новаторско? Докато Кирчо и Кокорчо не бъдат осъдени за купуване на гласове - НЯМАМ ВЯРА нито на промяна, нито на подмяна!!!

ТО ПРИ КОМУНЕТАТА САМО КУДОШИ,ОТ ВРЕМЕ ОНО.

Този, който го хванат, че купува гласове, този, който го хванат, че си продава гласа. Трябва освен всички други наказания даму се ОТНЕМЕ ПРАВОТО НАГЛАУВАНЕ за 5 години, а при повтоно такова нарушение за 10 години да му се отнеме правото на гласуване. При трето купуване/продаване на глас, да се отнема правото на гласуване за 15 години. Т.е. на тези които купуват гласове и на тези, които си продават гласа тряба да им се отнема правото на глас за определен период. Също така трябва да се забрани двойното гражданство в България и да се забрани на българи живеещи и работещи в чужбина за повече от 170 дни в годината да могат да гласуват за народни поредставители, за общински съветници, за кметове .... Това да не важи за българите диполомати, които са изпратени в чужбина от българската държава. Българите диполомати да могат да гласуват по пощата или електронно по интернет и да не се отварят никакви избирателни секции в чужбина. Това не зависи от минитъра, това трябва да стане със закон, зависи от новите депутати.

МВР да провери купуването на депутати. Или пак ще пеем "за милиони няма закони, за кокошка няма прошка.

Не знам кой какво вижда Аз виждам че тоя милиционер в малоумен