Коментари - Срещу 500 хиляди лева: Специализираният съд пусна под гаранция Миньо Стайков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдаа, да живее българския съд - най-великодушния в целия свят. За 500 хил. тук и още толкова там, всеки престъпник се оказва на свобода и така до безкрай. Е, в крайна сметка всеки си го получава рано или късно, и престъпниците, и продажните доктори дето им пишат експертизите, и продажните съдии които ги оправдават в крайна сметка и т.н.

Двоен стандарт!!! (Иванчева не сме я забравили)

Ще започне да си плаща.....

Спец съда веднага пуска престъпника, защото е болен видиш ли, има експертизи.Те какви са, като тези дето се издават от ТЕЛК- овете срещу сума в плик . Спец съда ще осъди Д-р Димитров, който при защита уби така наречения "плъх"влязъл в дома му да краде. Та г-жи и г-да журналисти разяснете малко тези ситуации, че започнах да се обърквам, кой в нашата държава е престъпник и кой потърпевш. Кого съдим невинния или виновния.

Петстотин хилки в съда, пет милки спонсориране за изборите на когото трябва и после еднопосочен билет за лечение в чужбина - хахахах

Весела Томова изнесе данни как масово държавни служители във Варна живеят незаконно в общински жилища без да имат право, тоест злоупотребяват със служебното си положение. Забележете - МАСОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ и ЗЛОУПОТРЕБИ. Като зам. кметът з Пейчо Пейчев, който живеел в голямо общинско жилище д центъра на Варна срещу смешните 86 лева на месец, и ори положение че притежавал куп имоти - тоест не е крайно нуждаещ се, зз разлика от много други хира и семейства, които СА! И този бил разработвал тъста на кмета Портних в годините му, когато УБ е бил разузнавач... Друг такъв случай бил шефът ба ДАНС във Варна...И други / вкл. прокурори... И изниква въпросът къде е Специализирабата прокуратура и за какво бяха цирковете с Иванчева, и смятат ли че замазаха очите на хората тези и че заблудиха някого имитирайки дейност?

с гаранция от мутрите на ГРОБ!

Еинц! Как всички престъпници се разболяват тежко, веднага щом отидат в затвора

Връз основа на тези "лекарски експертизи" ще му дадат ли пенсията по инвалидност? Щот моята пенсия, заради онкология, е 211 лева, колко ли ще му плаща държава, на тоз "завалия", дет измамил същата тази държава на милиони левове??? Овце, овцеееее

Не разбрах кой е по-болен Миньо или Митьо, или Бенчо или Ветко или Банев или баневица . При положение , че всичкиса милионери в стотици , защо не са вземали аспирин редовно и зашо не са се лекували.

Защото един ден преди да духнат, дори са им ВЪРНАЛИ ГАРАНЦИЯТА ИМ ОТ 120000 хиляди лева... дет се казва: да имат пътни

така де :)

"На бизнесмена са направени няколко медицински експертизи, от които могат да излязат и да бъдат разпространени интимни подробности за живота на обвиняемия." Сега ще го изкарат я гей, я лезбиец, я от трети пол.

Много моля за извинение от истински болните хора, които се нуждаят от инвалидни колички. Как пък почти всички задържани по дела за престъпления в особено големи размери се явяват в съда в инвалидни колички? Този филм го гледаме години наред. Добре е да не предизвикват съдбата, заради съдебните процедури, които ги очакват.

При обвинения за милиони е страннен размер на гаранцията, която не е пъти над разследването. Смешни са и наказанията за конфискации, които в България умишлено са само до размера на доказаното престъпление, което за всяка правна система е ясно, че е пъти под цялостния размер. Така законите ни и тълкуванието им предразполагат престъпници, защото в крайна сметка съдът е благосклонен и хуманен към доказаните недоказуеми експретизи за заболявания и размер на санкции много под доходите от престъпление.

Дамо да попитам - и как сд наричат лица, които са свързани с престъпници? Как се наричат лица, които прикриват и/или подпомагат престъпници, вкл. да бягат или да се укриват? И ако тези лица по длъжност и служебни заведения трябва да сд борят с престъпността, това силно утежняващо обстоятелство с огромна обществена опасност ли са или да? Подлежат ли на наказателно преследване съгласно закона и Конституцията, или не? И имат ли право да останат на постовете си, да получават заплати, привилегии и имунитет и изобщо да са ба свобода?

Ох, горките... Всичките ни богаташи, като станат обвиняеми, на мига тежко се разболяват. Много тежко. Къса ми се сърцето.

Помните ли за колко - и точподхвъркени пари арестуваха Иванчева, и как? И как ни обясняваха колко опасно било да я пуснат под домашен арест?

пускат го, за да може да прехвърли определени активи на мафията....пардон управляващите

Всеки народ си заслужава управниците. Само това ще кажа! Бива то съскане , ама чак толкова . Защо никой от вас не се замисли защо изобщо го подпукаха човека? Не го защитавам! Не са много фирмите , на които подчинените скачат да си защитават шефовете (само това ще отбележа). Замислете се . Може да не е толкова лош и гаден този Миньо.Само някак си ми се струва , че целият цирк и всичките зрелищни подобни събития... ами някак са се пренареждат интереси в бг. Махнат един, сложат друг. И не виждам с какво се подобрява състоянието в държавата- пътищата ли са без дупки, докторите ли се върнаха от чужбина , училищата ли реновираха ... ама важно е Ганьо да има да мрази и да плюе, за да може промените да бъдат “позитивни”.

Ще ни праща картички от ЮАР.

500 хиляди гаранция, и 500 хиляди в плик - офшорка. Злед 3 месеца ще го издирват.

Като лекар мога да ви кажа, че ако се публикуват данните от медицинските документи на Миню на повечето ще им стане ясно че нищо му няма, Съдията или е глупав или му е и изгодно да го мислят за глупав. Ако е второто- цената е разликата до милион

Едни престъпници, пускат на свобода други престъпници. Поредното доказателство, че мафията си има държава. Защо ли нашите деди са давали живота си за тази страна ?

Прокуратурата се била разработила,ама май само на пиар акции,един не можха да вкарат в затвора!!! Защо го пускат,дори и срещу 500 000 лв?!?!? Тоя трябва да изгние в затвора,а те го пускат,болен бил... Всички знаем,че е здрав на бик и всичко това са циркове за да отърве пандиза! Какво са за него 500 000 лв,та той е правил по 6 000 000 на седмица,бълха го ухапала! Няма такава пропаднала Съдебна система! Всичко в България е един голям цирк,затова всички ще се изселим от тук,защото тук е царството на престъпниците!

Моля, моля. Сис Стема има ! :-)

Да попитам само този... Специализиран съд за събиране на легален рекет от такива пишман бизнесмени като този... мним инвалид ли го създадоха олигофрените с бели якички в тази кочина:)))??? И не се ли изтърка вече номер с тези... "болни" подсъдими:)))??? Толкова ли са тъпи и от двете страни, че толкова години вече ни "минават" с един и същ номер?!?

До да не минава този номер пак и пак? Бг цирк има постоянна програма

А, бе, каквото и да разправят - ХУБАВО Е ДА СЕ ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ!!!

Името на съдията, моля; да си проверим кои други е пуснал и оздравели ли са,

За да го ликвидират, щото той много знае. Помнете ми думите!

Става въпрос за много пари. Току виж се отърве, като си изиграе правилно картите.

Не му е лесно - от работа гърбица се получава

Интимни "Подробности" ... аде Интимни - Педераст, Сифилис или СПИН ... че то какво друго има? Пускайте го този и да му готвят Паметника в Карнобат

Сигурно е, че лицето може да се укрие и да намери средствата за това. Все пак не го прибраха за крадена кокошка. За мен тази новина е като скръбна вест. Тук въпроса е кои са съдиите?

Като им скажет, че ще ликвидират семейството им, ще пускат не само този , а и в комплект с Очите... Кадесарска дьржава

Кажат

Когато се Прекали с Черния и Червен хайвер, така става. Смъртта не се интерисува от Банковите ти сметки. И този ще го погребат в Махагонов Суртюк.

:) ????!!!! :) да не са му скъсали трътката ???

Ура а а!Има сделка!!!

Явно за съда важи правилото богат="болен"

Този Кретен е за УТРЕПВАНЕ .... а 500 хилядярки да се дадат на сиропиталищата.

Поредният , който като го приберат на топло - веднага "тежко се разболява ", много болнави тези млади мъже.... Докато въртят далаверите - нищо им няма !

Има глисти..от интимен характер с Митьо очите...той здрав ли е или не дава 500 бона?

Нямам думи.......НАРОД ли сме или мърша?????

Дядо Славейков отдавна е дал отговора, а годините след него само затвърждават правотата на думите му!!!

А Баневи и Арабаджиеви,кога ще ги пуснете!?Те не са ли в именията си на Френската Ривиера са повече от болни.

Тоя половин милион пари ли са?

Точно. Някои швейцарски банки изискват саморъчен подпис за да се разпоредиш със сметката.

Интересно е как всички подобни плъхове пращят от здраве, а като ги вкарат в клетката и се "разболяват" веднага??

Предполагам има и забрана да напуска страната.

И този се разболя. Ще го търсят при Галевите.

Заминава на яхт терапия в топлите екзотики.Ма що толкоз чакахте да го пуснете?Минъо си изпусна ски сезона и сега кой ще му го компенсира?

ПовервАхме!

Баце му дава шанс да се отчете преди да е почнало делото ;)