17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом се появи специализирана, то това е БУХАЛКА за едни и ПОКРИВАЛО за други, а като прибавиш прокуратура и се получава мръсен развращаващ израз. Това са принципи, а дали конкретният случай е изключение - кой да ти каже.

Каракачанов требе да слушка!

А ще се отнемат ли тези документи, издадени на чужденци /без български корени/ в нарушение на законите и нормите на тази държава?! Искаме да знаем какъв е произходът на тези чужденци и представляват ли опасност за националната сигурност?

Акцията е за затвърждаване на коалицията, че агента Иван взе много да обръща внимание на Корнелия в последно време.

Сега и тримата Баце ги държи с нещо.

Задържането е само първата стъпка, но по-важното е да бъдат осъдени ако са виновни и вкарани в затвора, защото не ги ли осъдят задържането се обезсмисля. Досега прокуратурата правеше шумни арести и след това губеше делата, а не рядко беше осъдена и в Страсбург, като гледам и сега няма да е по-различно. С тези акции се цели да се отслаби доколкото е възможно натиска върху Бойко, от една страна с отклонява вниманието от него и се говори за задържанията на прокуратурата, а от друга Бойко може да се бие в гърдите до посиняване, че арестували олигарси макар и късно.

Значи вярно било!!! А, аз разправям на братята македонци че такива работи в българия не стават... Ле ле ле ле, за смях станах ...

БИА СА САС ЛОШИТИ !!

А чичо Гошо?

Борисов се готви за избори и изведнъж стана борец с лошите. То не бяха Баневи, Арабаджиеви и разни зли държавни служители. Ама да попитам през последните 10 години тези хора не правеха ли същото? Някой досега освен обвинения да е получил и присъда? А защо разни други хитреци като Гриша Ганчев или Домусчиев някак си остават в сянка

И Шиши остава в сянка. Също и Пашата и Каратиста. Като запишеш за тия последните и ти цензурират мнението.

Идват избори, вика му се 'отчитане на дейност преди заплата' ;)) То няма ден да не натиснат Баневи, Арабаджиеви, онези с виното и ракията от Винпром Карнобат, Агенции разследват, Митьо Очита, Бенчовци мале мале !! Голяма рабУта туй ГЕЙБ, 3 години спят - на 4-тата направо мачкат наред, най-вече червени олигарси дето не си плащат..

Bсеки продава това което е най търсено, тоя намерил колая ! - Петко плет плете , оплел го е !! плетачите в БГ нямат свършване. Какво плете Боката, никой не знае и няма да научи никога, неговия плет не се разплита. Продадохте дарзажата мръсни мутри. Изгонихте младите хора на гурбет, да ви изпращат помощи от чужбина.

Всички разклонения на изпълнителната власт се тресат от корупция ноо според мутрафона Борисов държава е ОК и се развиваме. Аз се питам как може да се развива една държав а в която корупцията е необходимост?

За Протокола : Картинката е ВсеПоЯсна в Тази насока : а. БГ гражданството (ID документи) е СамоМеждинен етап ..и б. Същността/Целта е в Зависимост от Конкретният получаващ - ако Е от „бежанците“ – просто за Да се премине Нататък (Австрия, Германия, Франция и т.н.), а НЕ за да Остава у Нас…а какво е Целта Там – да НЕ изключваме Тероризъм - ако Е от онея-там Кремълските (било Русия, Украйна, Молдова, Белорусия) – Всичко гореИзказано (ама И към други Континенти), плюс – „закупуване“ имот и/или „бизнес“ у Нас.

Обществена тайна от много години е, че там паспортите за българско гражданство се раздаваха на килограм, ама май много късно властите се сетиха. Всички получили гражданство заминаха за Европа , пътувайки свободно като български граждани, иначе сигурно са и в избирателните ни списъци. Продажен народ, както пише в една френска енциклопедия от минали векове - Беден, трудолюбив народ, склонен към предателство. Та и днес нищо не се е променило, а едни ПатриОти, се биеха в гърдите колко много ставали българските граждани, абе какви нови български граждани.

Спец. прокуратурата! Ма мноу внимавайте, така както сте се засилили да не вземете да атакувате някой наш човек. А те, кресливите, ще повикат, повикат, па ше спрат.

с 10% от нова година.....за "особени" заслуги....

Този Харалампиев е назначен по времето на правителството на Боко Тъпото, а и както се вижда от биографията му, винаги е бил герберастка калинка. Имало е отчисления към партийната каса на герп, така че за какво разследване става въпрос?

Когато разследванията тръгнат от депутат нагоре кам министри и министър-председател, тогава ще повярваме, че се върши нещо. В момента се хвърля прах в очите на хората, правителството си изтегли заеми, част от които са потънали в нечии джобове.

ГУЩЕРЪТ затова има опашка Опашката за НАРОДъ

Тоя си направил солунска митница....

СОРОС пак не си е плащал ВНОСКИТЕ

Много опашки за РЯЗАНЕ Този ГУЩЕР излезна ГМО

Значи провинцията е чужбина, това е ново за мен. Софиянци да спрат да нарушат , законите.

Вече има доста въпроси. Ще стигнат ли прокурорите докрая, а именно лицето Каракачанов и сие?

ПатрЕот е - душа дава за парици, за изгода .... Всички партии са котило за алчни службогонци, за власт и пари, долна измет !!! Нещо ми намирисва на атака срещу ПатрЕотите - първо Валери Симеонов, сега този дебил - настъпили са ги, с партийни земетресения " ? После ще се договорят , ще разделят кльопачката и всичко ще утихне...

Щом се е заела спец.прокуратурата - няма страшно, до сряда -четвъртък ще се забрави за случая. Това да не ти е случая " ИВАНЧЕВА ". Айде, де !!!

Логиката за ПРЕВАНТИВНИЯТ УДАР с ЦЕЛ ЗАБРАВЯНЕ и УЗАКОНЯВАНЕ

по добре да ги бяха эадържали в франция холандия да ги попитат там

Хванаха ги, защото започнаха да издават документи за български произход на доказани джихадисти от Албания и Сирия и ги засякоха чуждите служби. Затова.

В друг сайт прочетох зе става въпрос за издаване на български документи по произход!

Това е една от най-корумпираните агенции. Няма паспорт, който да е издаден без рекет и за това се знаеше от както съществува тази агенция. Цял бизнес за паспорти на макета има, опорочиха идеята.

"Откакто" и " затова"- това са правилните форми, скъпи форумци! Моля за извинение, обаче елементарните пропуски от началния курс ме вадят от равновесие.Живи и здрави!

Никакво извинение, колега! Иска да си напише мнението, а всъщност показва неграмотността си. Масово явление последните години.

Тъжно е, че хора без основни знания по правопис, но с излишно самочувствие, дори не осъзнават колко се излагат по форумите.

В случая " за това" е правилното, защото "това" е показателно местоимение, а "за" е предлогът. "Затова" е наречие и обозначава връзка причина - следствие. За "откакто" сте прав.

разследващите и до политическа парнтия? Нали не си мислите че са играли единствено за себе си?

Я Специализираната прокуратура да вземе да разследва всички институции. Кой знае какво ще се открие. То май чисто място не остана.

"Цената на един такъв документ е била 5000 евро..." Не се казва "Е била", казва се "цената била 5000 евро"! Смисълът е - говори се, че цената била еди колко си... А "цената Е била.." означчава "цената тогава някога си Е била 5000, а сега е друга..."

БГ журналистика, сър....

Ами,нали разследваха и Максим Минчев, но и той и тези от агенцията са в Скопие,заедно с перачите на пари чрез издания на българите в чужбина.Тях кой ще ги разследва чии пари перат?

Това място сигурно е много сладко. Помня един виден син политик, който на косъм влезе в НС, много бързо се преориентира и стана министър. Та този човек веднага пожела да назначи тогавашната си приятелка за шеф на същата служба, но възникна скандал и го отказаха.

Това, което сте написали, е по-скоро комюнике. Но, защо не вземете да ни информирате с какво точно се занимава тази агенция? Свършете си журналистическата работа, поне ни информирайте какви са дейностите на тази агенция?

Тази агенция съществува от поне 30 години и ако се интересуваш с какво се занимава, има гугъл...

Т.е. всеки читател, който не е запознат, трябва да си загуби час от деня, за да разбере нещо, което може журналистите да напишат? В такъв случай, със същия успех можеха въобще да не пишат комюникето.

Това, че сте неинформиран не е журналистически проблем. Ако акцията беше в Министерство на икономиката, пак ли щяхте да питате с какво се занимава. Защото разлика няма!

Питам се има ли поне едно местенце, в което да не смърди и не вони в тая прогнила страна, мъдро ръководена вече десет години от хора със съмнително минало???

Честно ти казвам, не ти разбирам изказа. Какво съмнително има в миналото на тиквун, примерно? Бил е мутра, с бухалка в ръце. Правил е каквото му наредят мутренските шефове - побоища, отвличания. Това са факти, няма никакви съмнения!

а преди тези десет години от кого беше ръководена? От хора с безспорно минало и ясно бъдеще?:)

Каква точно е функцията на тази агенция?

Този Харлампиев като Областен на София не продаде ли Царските Конюшни ????

Нямам представа кой е този човек, но имайки предвид поста, който заема, разсъждавам принципно. В природата нищо не се губи - само преминава от един вид, в друг. Така е и с полезните партийни кадри в нашата политика - и преди беше така, и сега пак същото.