Специализиран екип от ВМС унищожи балон за въздух от зенитна ракета край Созопол

Екип от състава на Военноморска база-Бургас е задействан в 17:50 часа днес по сигнал за сив предмет с кръгла форма, наподобяващ мина, забелязан на плажа пред комплекс "Св Тома"

Обратно в новината

Коментари - Специализиран екип от ВМС унищожи балон за въздух от зенитна ракета край Созопол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като видяхме как нашите "специалисти" обезвреждат мини с цигара и по потник, та се питам тия как унищожаваха балона? С прашки вероятно?!

За украински боклуци може и няма проблем да направят беля, но ако бяха руски, ах тея лоши руснаци щеше да е. И тагарката идиота и война може да им обяви.

Балонът представлява ламаринен контейнер за сгъстен въздух! Какво има да му се унищожава???

Ся с какви потници бяха сапьорите, пак черни? А джапанки?

Браво.

От зеления наркоман

Оня с потника и другия - с цигарата ли са специализирания екип ? Харесаха ми как работят - професионално и отговорно !

Какво става в тая държава бе, хора ? Вчера - дрон, днес - някакъв балон от зенитна ракета, утре - самата ракета ! Скоро и подводници ще изплуват по плажовете !

Те хохлите дойдоха с надводници и са на хотел. Който ние им плащаме

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ===----- https://marketl.ink/biocom

Нашите славни ВМС от училището на името на руския диверснт Вапцаров от база Атия са видели перископ на подводница в бургаския залив, след тщателно изследване се оказало лайно.

И са те оставили да си плуваш нататък, не им е до тебе.

Щатният русодебилен врякалник пак оврещя с глупости коментарите, как било балон как не било и т.н. селении. Дебилът няма как да знае, че противовъздушните ракети се захранват именно от балон със сгъстен въздух. По време на изстрелването въздуха се пуска да върти двигател, който върти генератор, и това захранва електрониката. Така са от 50-те насам. Такъв балон са намерили, видимо от оръжие, и са извикали сапьорите, не знаейки какво е. Кого да извикат, местната пицария ли. Никой освен поддържалите такива ракети не би могъл да разпознае какво е. Ама русодебилният врякалник да се изврещи да не пропусне.

Екипът с неопренови гащи ли е бил?

Ако не сте много заети...елате до дома. След рождения ден на внучката в неделя, басейана в задния двор е пълен ... с балони. Излъга ли я, че ги пълнят с хелий, и те не излетяха , а си плуват в басейна!

Как хохлите се изпариха при острова змейнии

В заглавието - унищожиха балон. По-надолу - иззеха предмета и го транспортираха до базата за съхранение. Абе, цялата новина е въздух под налягане!

Тва е железо бе бате. Няма зян да става. Хората няма ко да идът, те желязо ще унищожават.

Беднотия, кражби, бомби, диктатура

Тези дали различават кон и кокошка?

Пак ми пръснаха гъза черните. Никак не са внимателни !

С неопренови, анти-бомбени потници ?

Ми да

99% ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ КОИТО ВЛАДЕЯТ ПИСМЕНО И ГОВОРИМО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК .... ИСКАТ ЦЯЛА РАКЕТА ДА ПАДНЕ ВЪРХУ КОНАКА В РОСЕНЕЦ .... НЕ СМЕ ВСИЧКИТЕ -ВЪВ ВСЯКО СТАДО ИМА И ПО НЯКОЙ ПРЕДАТЕЛ :))

+++++++++++++++

Ти детройте имаш ли някакви предположения как Росенец попада от лукоилски в депесараки ръце. За някаква услуга ще да е, но каква?

lu4ka

Магаренко твърдо следва заповедите, да ни вкара във война.

ЕЙ ТИЯ БЕЗПЛАТНИ ЧАДЪРЧЕТА И МАСИЧКИ НА ПЛАЖА ... МЕ КАРАТ ДА МИСЛЯ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ :)) ....

Ако украйнски дрон падне на къщата ми и убие свойството ми въобще няма да го приема като инцидент. Тагарев не си знае законите на България. Падането на дрона на българска земя означава опит за убийство било то умишлено или неумишленно. Съответно трябва да има процедура срещу Украйна.

Не е паднал на българска земя. Паднал е някъде в морето и теченията са го докарали до нашия бряг, където вълните са го изхвърлили на скалите. Ако беше паднал на брега щеше да се взриви.

Пак ли неопренов потник?

Тагарев съвсем откачи... торцевияя въздушен балон е точно това балон за сгъстен въздух, който при стартирането на ракетата задвижва жиростабилизаторите на ракетата, и не, ако е чарк от паднала ракета той не е опасен, освен ако не си на пътя му докато пада Ама след "потника" и "цигарата" парен каша духа и глупостта си раздухва;)

Чекай Да им сложим х 1 стол На тия руски кавали Да си дюдюкат Цела вечер тук Нещастници

Настръхнах!

Не публикувайте такива мръчкави снимки от черноморието ще изгоните и останалите балъци , търсещи нискобюджетни дестинации. Пейзажа зад плажа може да се ползва за декор на фавела в некой треторазряден холивудски екшън

Тези дето изразявате несъгласие с мене като ми трескате минуси, сложете си цайсите увеличете снимкат и се порадавйте на този бетонен архитектурен шедьовър в горен десен ъгъл , с изпочупените прозорци и графитите . Ама може и да сте прави и тва да е някаква нова дестинация за туризъм в категория brutalist architecture, в момента е много тренд :))

Не че е нещо но това е стара снимка.В момента тази не много красива сграда я довършват и изобщо не изглежда като на снимката.

Това се казва "Шар Балон". Всичките кормила на ракетата се уплавляват с пневматика, а всичкия въздух се съдържа във въпросния Шар Балон. На Двините и Волховките беше 8 литра като обем и работното налягане беше 350 атмосфери. И честно, не знам какво има да му се унищожава на един празен метален контейнер :).

Не са го унищожили. Заглавието е подвеждащо, както в повечето статии. В самата статия пише, че са го иззели и транспортирали за съхранение във военноморската база.

Са си бая, ако балонът е поочукан и аха да се пръсне.

С райски г.з ли беше пълнеб

завръщането на потника

BTW в нито една зенитна ракета няма балони за въздух!!! Има контейнери с кислород който са капсуловани в горивната камера заедно с горивото, но щом кадрите на кандидат кмета от ГЕРБ и помашките съветници на Магарев твърдят, че така нямаме избор и ще трябва да се съгласим с тях.

Във всяка УПРАВЛЯЕМА ракета има въздух. Кислород НЯМА. Има окислител, който НЕ Е кислород. Има и гориво.

Кинезки аеростат долетел от щатско спете спакоино

Бивша Украйна ни връща подаръците на части! Само въпрос на време е да дадем жертви, заради хората на посолството ...

Дронове, балони... ВЪОРЪЖАВАЙТЕ укрите! .... "Тодор Тагарев коментира, че не може да се твърди категорично чий е дронът с прикрепен боеприпас край Тюленово, но по-вероятно е да е УКРАИНСКИ. По думите му, какъвто и да е дронът, то ТОВА НЕ И ПРЕДНАМЕРЕНО действие спрямо България. "ТОВА е ИНЦИДЕНТ, по който той е стигнал до нашия бряг" Леле, ако беше РУСКИ...

Тагарев, що направо не си кажеш, че дрона намерен до Тюленово е украински?! А пък за тоя балон от зенитна ракета - ами ако беше руски, щеше вече да си се снимал пред него, зад него, над него, около него, и да си дал вече няколко интервюта, по " независимите" национални телевизии .....

Пак ли Посрайна е осрала положението? Шарлатаните ще изпратят отново някой по потник, който да забърши задника на украинските терористи. Не е лошо неонацистите да получават и сметката за разходите които ни струва услугата.

Дайте клип на експерта с потника как далдисва!

Докато сърцето тупка Руски кавали Ще продължавам Да ви го бутам БУТАМ!!!

По джапанки ли са били ...

С неопренови мъжки превръзки

Памперси, не превръзки.

Проклети да сте, гадни московити, че превърнахте Черно море в езеро с плаващи бомби!

Дяконеее, дяконее. Ти да си проклет, че не си останахме при Ердоган под турско. Виж турците каква икономика направиха и геополитически колко мощ имат да катурнат цяла Европа в момента. Бяхме ли си с турците, щехме да сме богати търговци и да имаме свестни курорти и обслужване. А сега какво - още нямаме спасителни хеликоптери, Дяконеее! Натресе ни го здраво ти, с твойте имперски идеи да си връщаме България, върнахме ли я а? Върнахме я 300г. назад сме я върнали. И твоето дело спазихме да сме с ЕС заедно. А що не предвиди, че всички ще станат педали? Дяконеее в кое време си живял да не прозреш какво ще стане? Ей да можех да те вдигна и да ти покажа Баце и Коко и Кико с баща му. И Лена щех да ти покажа и щях и тебе да видя какъв си продажен сигурно.