Специалисти изследват генетични мутации на маймунската шарка

Вече има регистрирани над 35 000 случая в 92 държави, а 12 души са изгубили битката за живот

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дреме ми на шапката

Болимек Ура

Абе Дирници, не разбрахте ли досега, че щом е намесено СЗО, фондацията на Гейтс и тем подобни, значи нещата не са много читави? Слепи ли сте, глухи ли сте, или сте само купени??

НЯМА ТАКЪВ ВИРУС! КАКТО И ВИРУС НА СПИН! ТОВА СА ИНФЕКЦИИ,ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ-ПРОТИВОПРИРОДНИ ПРАКТИКИ,РАЗПЗДАН ЖИВОТ С-НАРКОТИЦИ ,АЛКОХОЛ!!! ПЕДАЛИТЕ УМИРАТ,СЛЕДСТВИЕ НА-СРИНАТА ИМУННА СИСТЕМА(НАЙ ЧЕСТО-ПНЕВМОНИЯ)!!! НИ ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛЯТ НЯКАКВО ОПРАВДАНИЕ,ДА СА ЖЕРТВИ!!! ОТ-Г@ЗА,В-УСТ@ТА…ВСЕКИДНЕВНО,ТАКИВА НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ!!! ЖАЛКО,МЕ НЕ Е ПО-СМЪРТОНОСНО!!!

"Специалисти изследват дали генетични мутации на вируса на маймунската шарка са предизвикали бързото разпространение на болестта" Не, еврогей ценностите и слободията предизвикаха разпространението на педерастката шарка.

Кръстете маймунската шарка ,,евроатлантическа шарка", защото 98% от заразените с мутиралите щамове практикуват евроатлантическите ценности.

И това ли е най-важното за СЗО? Да измисли ново име на шарката защото някой някак си, може би щял да направи връзка с чернокожите. Като някакво нови расистко наименование като Негро!?! хахах Под Здравна Организация човек ще си помисли, че ще се борят с пандемии и за здравето на хората, а те тръгнали да умуват за наименованието защото тия в Америка са малко чалнати в последно време и все лепят нови и нови етикети за всеки и всичко. Дай за да не се накърнят нечии чувства да се смени името. Защото това ще помогне да спре разпространението на вироса! - сарказъм Между другото в Америка имало някъде към 100+ милиона ваксини срещу маймунската шарка, но след изтичането на сроковете им не ги подменили. Ако бяха, сега нямаше да имат толкова проблеми, най-вече след голямото фецкане на "месеца на педала". С право Тръмп искаше да изтегли членството си към СЗО, а всички ревнаха как много важни били те. Е смяната на името на шарката как ще помогне на хората?

нещо неясно????? нещо неясно? нещо неясно? нещо неясно? Природата с нас Бог с нас

ㅤ

Коги се появи щам дека ти расте втори дедов, свирнете да са изпозаразим, че има много паплач за (до)ебаванье!

Вече като се оказа, че на хората спря да им пука за Ковида и не приемат насериозно постоянното зомбиране, започнаха с маймуснаката шарка да правят опит да контролират хората!