Спецакция в ДФЗ заради делото срещу Миню Стайков

Претърсват се кабинети на служители във фонда, както и техни адреси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

напъни! Ма не се вълнувайте и него ще оправдаят, а след 10 години и обещетение ще му платим!!!

Е,и?

Спомням си какви чудеса правеше Минньо, и не смятам, че ДАНС нещо ще намерят - скапаняци са

Пено, ти ли са ма парцал? Откъде ги помниш тия работи-като се редеше на опашка за пенсията през 2014 г. ли? Пий си хапчетата и си лягай, че вече и перка!

И какво очакват да намерят? Забравени банкноти в папките?

Няма седмица без да се говори за фонд Земеделие... Кога най-накрая ще се закрие тази институция и да се подмени 100% от персонала? Само далавери, нищо позитивно от там... Не се ли изреже до дъно, нищо няма да се промени... краен съм, но това според мен е единственото решение.

Можеха да изчакат още, за какво е това бързане. Да не би чиновниците да са добавили някакви документи, които преди 10 месеца не са съществували.

Ачката цепи мрака, едно време в Елхово беше същият гений.

"Стайков е обвинен за злоупотреба с еврофондове и е в ареста от 10 месеца." Та какъф го дират след 10 месеца у земеделието, а! Или пак имитация на дейност, че идат избори.

Миньо Апаша ще завлече със себе си и сума чиновничета , които са смукали от него! А те едва ли са само от БСП-ието...?!

За да я правят тази акция,... 3начи,.... че не им стигат скалъпените обвинения.. или... за унищожаване на някой документи от които ще цъфне някой "ГОЛЯМ" каква комисионка е ЛАПНАЛ!!?? Кьорфишеци !!;)

Както казват французите - КЕЛ ФАЙДА ! Целете се по-нагоре, още по-нагоре [ако ви стиска]. Изгорял бушон не върши работа, нагледахме се.

То не бяха калинки, то не бяха професори. Айде вече го зцакрийте, че нямаме повече пари за издръжка! Ако може така де, пък ако не може, здраве да е, и това ще преживеем.

Кога го арестувахте миньо стайков?Една година мина ли вече?След една година ли се сетихте да претърсвате кабинети?Е, браво.Не си давайте толкова зор, ще вземете да счупите корупцията.

и точно днес ли? На фона на скандала с хакването на НАП, тръгнали да се занимават с това? Малоумна работа..

И мислите, че след 10 месеца ще намерите компрометиращи документи ????? Боже.....

За да я правят тази акция,... 3начи,.... че не им стигат скалъпените обвинения.. или... за унищожаване на някой документи от които ще цъфне някой "ГОЛЯМ" каква комисионка е ЛАПНАЛ!!?? Кьорфишеци !!;)