Коментари - Спецакция срещу купения вот и битовата престъпност, Врачанско е под полицейска блокада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

арестувате чалгорептила Трифонов, това е негов регион, там той купува гласове с кашони пари! Действайте заптиета.

Няма нито един арестуван за търговия с гласове. Нито се намерени каквито и да било доказателства за опити за купуване на гласове.

Цирк по Рашковски.. Ауу колко сме строги и безкомпромисни борци за правдини* .... Ще хванат поредните цигани за два дена,да има мисирките какво да снимат за новините .

Да не ми влизате в бараката, ке ви тепам. Преведено на български Добро утро.

Тези пък не спряха да тероризират цели градове с тези полицейски акции. Предизвикват блокади и задръствания и тормозят нормалните хора да си вършат работата. Закъсняват за работа и вдигат шумотевица още от рано рано. Това си е чист полицейски тормоз над нормалното население.

"Искате спокойствие, изберете ГЕРБ. " Това е посланието на деня.

На по-миналите избори натиснаха циганите и спряха купения вот. После на последните избори Америка ни натисна и оставиха ГЕРБ и сие да си купуват свободно.. иначе имаше опасност Възраждане да дойде с повече. Сега същото - Америка организира изборите, всички ще се купуват и гласуват под строй за СДС, ДБ и ГЕРБ боклуците

Я провери какво пише на сайта на цик. И само между другото-би ли обяснил каква е тая странна любов между варненската циганска махала и възраждане? Защото във варна циганите гласуваха за възраждане.

ей ся на ГЕРБ им се ева майката . Няма да вземат и 20%. хартия марти пак ше ядат шамарите и бойко и севдето тая платена мастия...

Ченгетата и прокурорите ровят на грешното място. Спец акциите трябва да се провеждат ежедневно в партийните централи, да се отреже главата на причината, а не на следствието на далаверата купен вот. Корумпираните политичета са за еба.е., а не бай .... или баба.....

И винаги ромляните все за опг гроб(ака къде е асфалта, ктб, кюлчета) и дпс фърлят.

"МВР няма да е част от Националното междуведомствено звено за изборите" /БНР/

Ето защо гербо - комунистите и техните ортаци бсп, дпс си гласуваха хартиената бюлетина! Червената ЦИК от сега са готови с резултатите от изборите, само чакат да минат и ги обявява!

ПАЗАРДЖИК ЯВНО Е ХАРИЗАН НА ДПС . ФАКУЛТЕТо ? МНОГО ПРОПУСКИ ДЕРМЕНДЖИЕВ !

Самоков и Бобов дол - на Ковачки и Янев...

Важно!!! вижте как брпоят плюсовете и минисите на коментарите в дира ! така броят и гласовете на изборите и на референдумите! не гласувайте на избори и на референдуми! ще дадат гласовете ви на фалшификаторите, окупаторите, озурпаторите и болните от западната цивилизация! единственият начин да протестирате срещу окупаторите и фалшификаторите е като не отидете на избори и на референдуми! единственият наин да промените системата е като не ходите на избори и референдуми! за 33 години и десетки избори не видяхте ли закономерноистта? както и да се гласува все умно-красивите евро-аталантиците цветно-половите и др. такива печелят!

против гласуването е на Радев. /по-малко зло от него няма ???/ Тази опорка се следва и от Моника, и от Прокопи.

правят акция, ама нямат дори и сигнали, поне като тоя на простКиро срещу Бойко. Това не се ли нарича полицейски произвол ?!

"МВР Пикчърс презент..." Цирковете на Рашков продължават.

Файда йок от такива циркови номера наречени акции обикновенно прези избори.Утре пак ще тръгнат да крадат.Борбата с битовата престъпност може да бъде ефективна само когато полицаите обикалят из района си постоянно.Тогава ще предотвратяват много престъпления в тяхното начало .

Смешно. Вота не е купен от хората. Пълни Простотии и проДай България си го купуват от информационно обслужване.