Спешно ремонтират мост, построен само преди 4 години

До края на седмицата проектанти ще извършат оглед и ще дадат решение за укрепването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази снимка е подвеждаща - хора, така изглеждаше мостът преди ремонта, когато беше напълно разрушен - това е 2013 или 2014 година

Ей така изглежда актуално мостът: https://trafficnews.bg/bulgaria/most-900-bona-krai-ivailovgrad-se-rushi-postroili-go-edva-131403/

Така "работят" управляващите - уж ремонта за милион, а реално направен на две-на три за половината пари, а разликата се усвоява/присвоява от наши хора. Това е правило за всички строителства и ремонти. Трагедия..., но ДОКОГА?!

след такива новини това че си по дгатвям докоментите за чужбина спира да ми мъчно за родината...

След като последните 30 години всичко кадърно напуска страната, кой аджеба е останал да живее в нея?

моста е ремонтиран за 300 000. Останалите 2/3 са откраднати.

Ремонт на ремонта не е и не може да бъде поминък. Изглежда, че някои сегашни "стр. работници", са се позаблудили малко в това отношение. Човешко е човек да греши, дори когато не си върши работата качествено - до такъв извод се стига. А озъбената истината е че вече "нема 'ора" и силно недостигат в някои сектори на икономиката.

Е така строй ГЕРБ всичко се разпада а ние плащаме!!!

Прост народ слаба държава продажна крадлива власт заспало племе.

lu4ka

А пари? Откъде?

С 10 милиона за ремонт, може да издържи даже още 2 години.....

Построен е за 900 000 лв. Откъде измисли милиони и то за ремонт?

Щом е за толкова значи според вас ''много е издържал'' нали?????

Трудно "ВДЯВАШ"!!!

Нормално ежедневие в кучкарника на боко

Поредният Та шак ,емонстрация на кражби и рушвети !

Строителите нали изкараха 1000 камиона да протестират.Ха сега да отидат с 10 камиона ида оправят моста. ЗА ЧЕСТА НА СТРОИТЕЛНАТА КАМАРА.

Ето като чета такива новини и изобщо не й вярвам на Елена Йончева!

Боколандия ... И да милиона да струваше, но да беше изкарал поне 20-тина години

Гледам, гледам снимката. Ми то мост няма бе

Е то щото е нямало мост е построен новия. То си пише, че моста е бил отнесен от наводнение и затова е построен нов.

ми то и новия го няма

Авееей, немаш и грам фантазия, ве. Еми, представи си го виртуално, ве.

Явно само Уста̀ Колю Фичето е строил както трябва.

Навярно майстор Кольо Фичето не е бил от ГЕРБ.

Какъвто народ политика това и работа смрад.

ма това е на бойко правителството бре!защо да открадне веднъж 900000 , като може да открадне два пъти? и да не забравите да го преизберете за 4 полумандат!че досега ни един нема завършен....нема и да има

Подвеждаща е снимката. Снимката е от преди построяването на новия мост, това са останките от стария. Внушава се, че едва ли не моста се е разпаднал, което не е много коректно.

Прав си. ДИР не са коректни и народът го знае, но все пак подвеждащата снимка си свърши работата. 90% са прочели само заглавието и са видяли снимката.

Покажете тогава снимаката новопостроения да му се''зарадваме'' че все още не се е разпаднал ама на там върви,,,

3евзек

Издаваш заповеди на хора, на които не им е това работата. А изводът е един - каквито строителите, такива и журналистите.

Така 30г.изтичат нащи пари ,загубени сме ние ,а крадците живеят охолно в имения с прислуга ,карат бентлита,ичат участие в десетки фирми,спят си спокойно необезпокоявани от никого. Прокълната държавица с население колкото един град,без природа вече с бетон навсякъде ,но без бъдеще.

900 000 лв за мост,който се разпада за 4 години,като моста е съвсем малък... Няма такова крадене! Сега нови 900 000 лв ли ще се дадат за ремонта? Ново крадене ли ще падне? Къде е прокуратурата??? Как така преди да влезем в ЕС се строяха мостове,много по големи от този на по ниска цена и издържат по над 50 години,а след като влязохме в ЕС,каквото и да се строи се разпада след максимум 2до 4 години?!? Защо продължават кражбите и прокуратура и съд спят?!?

Няма съд и прокуратура щом е за #наши хора.

баце ви..... трябва да се срине на ръба н агаранцията за д аима нова поръчка! не като тъпите римляни ..техните мостове са вечени и не може да се направи нова поръчка където ги има.

Бат Бою рязал ли е лентата при откриването му? Питка със сол хапна ли? А колко камери го снимаха? И колко струваше на данъкоплатеца командировката му до там заедно с все юнаците от НСО?

Така ще е с тези обществени поръчки, като се избира най-евтината оферта резултата е видим. Вместо да се търси високо качество на съответната цена се спестява от всичко. Вместо да се изгради със качествени материали да се направи от експерти и да издържи в годините се прави с най-малкото възжможни средства с най-евтините проекти и с най-нископлатените стройтели и от всичко това като се открадне и се разделят комисионните за възложителя и изъплнителя и за самия проект не остава нищо. Затова евтиното в последствие излиза скъпо.

900 000лв. за обикновен селски мост са огромна сума. Ако е спестявано е с цел кражба. Нормално за комунягите.

Пребоядисаните комуняги от ГЕРБ ли имаш предвид?

Моста е строен по времето на Орешарски. защо ли не се учудвам...Комуниста може само да краде, неже ли да построи нещо.

Път не се кърпи когато вали сняг и дупките са пълни с вода. Това кърпене ще издържи една седмица и дупките ще зинат отново. Но нали трябва да се краде. Там да отидат Офшоркова и Трансимпексова ако искат да открият реална и лесно доказуема кражба.