Спешните медици се разграничиха от "Защита": Не протестираме

Това е шофьорски синдикат, който лъже публично, се твърди в писмото им

Обратно в новината

Коментари - Спешните медици се разграничиха от "Защита": Не протестираме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И затова утре като излезете пък Вие 20-30 човека на протест , никой няма да Ви отрази и затова ще се катерите по прозорците на министерствата , другите ще се направят на ударени и така ще скимтите вечно и никога нищо няма да постигнете !

нея си вАли тънка, ние сме си на сушина! нали?

нек си вАли...

Май е дело на руснаците. И тук путлер е виновен, че заплатите на шофьорите не стигат да свържат двата края.

Подрепям лекарите и медицинските сестри - не може един шофьор с основно образование, който има интелект стигащ до песните на Мара Отварачката и да зяпа клипове в порно сайтове и в ТикТок, та такъв индивид да се реди да взема колкото лекар. Ай сектир от тука бе шафиори, марш обратно в канализацията от където изпълзяхте.

Много сте тъпи! Като се разграничавате от тях, утре те и други ще се разграничат от вас! Прост народ, ама много1 Мангалите се обединяват като един, дори за гадостите, които правят, а булгаристанските олигофрени само се делят, ей затова ще тъпенет в лайна!

Ами абсурдно е лекар да взима колкото шофьор..но ние сме държава на абсурда..продавач в Магазин 1700 лв...Човек образовалсе години ..едва хваща 1000 лв срамота..Лекар в Германия започва на 4000-5000 евро..и като вземе срециализация до 20 бона

не може шофер да рзима като лекар

Докарахме се шофьорите и циганите да ни командват.

Не, ти не си тъп- ти си МЕГА, ГИГА тъп. Предлагам утре, ти и детето ти, като легнете да мрете - да ви оперира шафиор. Мисля, че е справедлива сделка за теб. Заслужаваш да те лекува мазен, дебел и брадат шафиор дето е надул мазни бузки с биричка, пърди, орига, чопли семки и слуша песни на Миле Китич. Ей това са всички шафиори, те ше те излекуват - вервай ми.

Самозабравили се едноклетъчни. Ми напуснете, бе - шофьори много, лекарите са ни кът.

Престани глупако да обиждаж има много свистни интелигентнш мъже шофьори...смърдиш ти...Тукхвъпроса е друг

Тъпанари! Ще се сравняват с докторите, къде го има това???

Всеки който си върши доцре работата и е съвестен трячва да получава пари, видяхме че и много лекари не са стока с далавери и кражби...Но въпрося е принципен, екип не могат да бъдат с човек учил 10г тежка специалност и носещ отгонорност за нечий живот

Не мога да се съглася мазен, дебел и брадат шафиор дето е надул мазни бузки с биричка, пърди, орига, бърка си в носа, чопли семки и слуша песни на банго Васил ("напипай го, ..., дай-дай-дай, напипай го ....") - е не приемам такъв нискочел примат да получава заплата наравно с Лекаря. Това е тотален абсурд.

Жено, фани се скрий некъде - да сравняваш прост шафиор с Лекар. То верно има тъпи жени (както и тъпи мъже), ама твойта глупост, чупи тъпомера. Тръгнала нашта мома да си фали шофиора дето имала у къщи и той бил на нивото на Лекаря и той искал да се очеше у лекарите. Марш в канализацията, плъхове.

Жено на жена ти... аз съм дама, казах има много свестни мъже шофьори , коментирам гнусия ти изякз

Искате да живеете като в Германия. Или като в Зап.. Европа. Я да видим как е там. Има си йерархия. На най високото място е лекарят. Той носи отговорност, той лекува. И никой никога от персонала не оспотва неговото мнение. После са сестрите. После санитарите. И най накраяцибслужващия персонал. Който блесно може да бъде подменен. С тук какво. Всяка сестра се прави на по умна от лекаря. Санитарите, най гилеми специалисти по всичко. А шофьорите най важните.Един лекар може да работи и като мед. Сестра, и като санитар и като шофьор. Една сестра, освен като сестра може да работи и като санитарка. Санитарите може да работи като шофьор, а шофьорът като санитар. Но нищо повече. И последно. Колко санитари и шофьори отиват на работа в Германия. И въобще на Запад. Единици. Масово бягат лекари и сестри. Тъй че...айде по кротко

Жена на шафиор не може да е дама, може да бъде само гола носачка на бири и семки. А изказа ми е напълно приличен в сравнение с изказа на шафиорите. Умишлено не се изказвам възпитано - шафиорите не го заслужават, всички са Euglena viridis. Та да си дойдем на думата - не е приемливо Лекар да получава колкото един гьонсурат дето цял ден "върти геврека". Дето се казва - шафиори ше намерим и на село, и местните жипсита стават за шафиори - а виж Лекари - трудно ше намериш на село и у гетото на жипситата. И за шафиор се учи има-няма 20-30 листовки и си готов, виж за Лекар - малко ти е акъла да ти обяснявам - на голата носачка на бири и семки.

Там където лекарската заплата започва от 5000евро нагоре..в повечето евространи има максимум 30..40 болници..отношението към хората е друго лекуват ги безплатно ако нямат пари..В Бг се поддържат 500 болници там отиват лекарските пари

е криминална структура еквивалентна на “Бандата с чуковете”.

Бачо кире ,някои казвал ли ти е ,че си мазен п....ст