17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неизвестния който е разорал дюните за та му връчи разрешението за строеж там.

Тиква, тиква, но го избирате.

Лоша работа.Да.Но един пък пише, че преди 1989г. не се рушало......Карате си я по стара соц. традиция.Местните управници.....Те къде са ...? Защото централните си ги знаем в София.....

Ама аз не виждам нищо нередно.Това се нарича демократично ,неолиберално ,пазарно ориентирано "инвестиционно намерение" в действие.Както се пееше в кавър версията на една песничка на незабравимия Тодор Колев "и след разрухата ,пак разруха".Ще се бетонира крайбрежието до последния квадратен метър,Ще си пълнят хотелите с различни видове и от различни националности отрепки.Ще се наблюдава "на живо" балконинг,ще ритат в главите камериерки,а най-накрая ще искат компенсация за времето прекарано в България-може би това заслужаваме.Може високо технологични и иновациони фирми да няма ,но хотели,които след някоя и друга година ще почнат да се рушат,и построени в пясъчната ивица имаме в изобилие.Да се надяваме ,че Рагин и паразитиращите върху туризма политици и политически формации ще са доволни.Най-интересно е как се строи незаконно ,къде са строителния контрол,къде са местната администрация и как никога извършителя не открит,а имота е публична държавна собственост

Пропускате "ценностно"!

Даа, след като 30 години грабиха и рушиха всичко създадено с почти безплатния труд на българския народ та камък върху камък не остана, сега посегнаха и на дюните! Ама то пък и нали затова беше на 10 ноември превратът, на другарите?

Неее, няма нарушения, хич. Даже не само, че нашите хора не са разрушили дюните, ами са издигнали с багер нови на плажа. За да се множи славата герберастка на светий Боко Боко дьо Банкя, най-успешният нинджа-бабуин във вселената.

Всичките коментари са прекрасни. Ясно е че всичко се знае и е прибрано каквото вече е прибрано под масата. Това не е майтап работа, нито е на кръчмарско махаленско ниво. Аз се замислям че народа ни продължава да бъде в робство. Малкия човек никога не е бил толкова мачкан и през турско време четейки повествованията. Я иди нормални чове да се оплачеш в някоя институция и да видиш как ще защитят правото ти. А банките рекламорат себе си като казват ". Ела се подпиши бе моля те ела се подпиши НИЕ ПОСЛЕ ЩЕ ТЕ ОПРАВИМ".... Ами ако си болен кой ще ти помогне, я иди да видиш какво се случва в поликлиниките..... Ами не дай си боже изпаднеш в беда в чужбина кой ще се изправи за да ти помогне малки човеко...... Със сълзи на очите казвам БЯГАЙТЕ ОТ ТАМ МИЛИ СЪНАРОДНИЦИ..... МАХАЙТЕ СЕ ДОКАТО ГРАНИЦИТЕ СА ВСЕ ОЩЕ ОТВОРЕНИ..... ДАВАЙТЕ СМЕЛО НАПРЕД АКО ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ДОСТОЙНИ СТАРИНИ.... ОБИЧАМ ВИ

Гарантирано от 240-те проститутки на мафията!

Теоъъъъърва ще се свика комисия, ще се свикат заседания, комитети, ще се правят експертизи, после анализи и накрааааааая ще излезе решението на комисията. И всичко ще бъде точно. Нищо за гледане тук. Разпитвайте се.

Какви незаконни дейности? Аз по приветлива строителна площадка не съм виждал!

Каква безкомпромистност лъха.

Дюните значи, разорали "умниците"? Ама така е, от българските политици по-"умни" са само българските т.нар. "бизнесмени"! А българските "експерти" пък щели да установяват "дали има незаконни дейности"?!

Абе какво се правят...ония са си платили и са изравнили дюните. Сега след дъжд качулка. Какво сега ще ги накарат да връщат дюните ли?

Кво ривети? Нали екоактивистите са мафия? Нали Ска Келер беше някаква продажна еврогейка, дошла тука да ни прецака? Нали Зелените били изнудвачи и НПОта? Нали ония, които протестираха срещу застрояването на Пирин, бяха красиви и умни протестъри? Нали ги мразите всички тия, какво скачате сега като пак ще ливнат малко бетон да има за ново хотелче, където е останало незастроено?

е , другия път като питат в какво мислиш да инвестираш 10 000 лв , пак напиши че ще си купиш акции от хотел

Щом са разорали дюните значи са търсили нещо. Може би са търсили някакво имане и за да не бъдат разобличени са решили по този странен начин да си заличат следите. Сега е време археолозите да направят изявление но този въпрос.

добро чувство за хумор , има вариант ? некой да си е разхождал кучето , а то е подущило заек и е разкопало дюните ?

Аз съм българче и силна майка мене е родила; с хубости, блага обилна мойта родина е мила. Аз съм българче. Обичам наште планини зелени, българин да се наричам – първа радост е за мене. Аз съм българче свободно, в край свободен аз живея, всичко българско и родно любя, тача и милея. Аз съм българче и расна в дни велики, в славно време, син съм на земя прекрасна, син съм на юнашко племе.

Браво! Да живей! Айде сега издекламирай и "В механата" на Ботев, че да лъсне истинската природа на тоя жалък народец.

Трябва да си кръгъл глупак, за да рецитираш това стихотворение под такава новина. Освен ако не е ирония - тогава си напълно прав.

200 % че това се прави със Знанието на премиера и неговия министър Нено !

Браео, брат, не си кръгъл дебил! Щото да гласуваш за Боко и да смяташ, че той има каквато и да е различна цел, освен да лапа, е присъщо само на дебил!

Щом заграбиха планината , защо да не заграбят и плажа !

Да, всички знаем кои са КУ....е на Рейзи!

Кенефър Мутроморие. Сега ще застроят бетонни кенефи. Елате да се къпите в собсвените си Л.. на. Олигофрения и селения до шия.

Е, ще установят, че всичко е законно, разбира се. Някой съмнява ли се? Я да си спомним за танкера....

Отвратително е това отношение към природата.Трябват строги санкции, огромни глоби, ако трябва затвор.Алчността на някои хора ще ги погуби, но погубва и всичко, до което се докосват.Не е само морето, ами реките? Къде са институциите да видят , че от десетилетие и повече се съсъпва коритото на река Струма, за да търсели някои злато...И това в демократична БЪЛГАРИЯ

Някак алчноста на това правителство не го е погубило до сега. Не вярвам, че алчноста ще хогуби някого.

Ми те са на власт. Съмняваш ли се? Аз защо не нарушавам Закона? Ще ме смачкат.

ТИКВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ???

Мене тука комплексче че ми построят, вие ривете! Що? Язе съм си платил дека требе! Така че да проверяват!

Значи - отивам и разоравам Сфинкса и после отиват сигурно "експерти" да установят има ли престъпление...

Но да напишеш "Локо" можеш.

Вместо веднага да натикат 5-10 човека в кауша те щели да ходят да "установяват" има ли престъпление - м-мицата ви скапана.

Според мен това го е направил някой от зелените или ДСБ или Да България за да направи мръсно на правителството. Те са способни на такива мръсотии. Те са измет

Според мен това го е направил някой от зелените или ДСБ или Да България за да направи мръсно на правителството. Те са способни на такива мръсотии. Те са измет

ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ СИ Е ДОСТАТЪЧНО МРЪСНО ЗА ДА ИМА НУЖДА НЯКОЙ ДА МУ ПРАВИ МРЪСНО. Стига сте защитавали тези професионални бандити които съсипаха и народ и Родина.

Мутризация в действие!

Кого искат да убедят псевдополитиците, че не знаят, не чуват и ще проверяват? Да- псевдопроверки ще има. На българите трябва да им е пределно ясно, че всеки ден с това правителство е ден към унищожението не само на България, но и на народа и на макар и малкото родени български деца. А да не говорим за това какво подготвят новите ,,приятели,, на България. Сега става ли ви ясно, че ако не ни бяха освободили от турско и до сега щяхме да ходим с фесове- защото сме такъв овчи народ. Интересно дали някога ще смеете да се противопоставите, да протестирате или ще продължите да гледате тъпо как чуждите отново вършеят в България?

Алчността, арогантността и изобщо - безочието му нямат равни на друг народ! Що за нагъл престъпник трябва да си, за да съсипеш природното ни богатство и естествена среда за живот на уникални растителни и животински видове?!

В този район се намира комплекс Грийн Лайф на бившия депутат от Атака и Областен Управител на София от квотата на ``Патриотите`` Николай Пехливанов. Плажа е взет за 20 години на концесия

Какъв е този Пехливанов по професия и колко годишен е? Как се казва баща му?

Нека разорават дюните. Само да не ни провалят тазгодишния гей-парад, който ще бъде ново тържество на евроантлантическите ценности.

Хахахахахаха. Смешници

Алчността, арогантността и изобщо - безочието му нямат равни на друг народ! Що за нагъл престъпник трябва да си, за да съсипеш природното ни богатство и естествена среда за живот на уникални растителни и животински видове?!

Комунист ! Банев искаше частен плаж.

Следващият път като ви кажат ЛУСТРАЦИЯ, за всички партизански отрочета, платени комунистически и комсомолски секретари, не се правете на хуманисти, те не се церемоняят с вас.

Любимите ми държавни чиновници с увеличени заплати си седят на топло и работят само за прослужено време.Служат на себе си и на принципа ден да мине самун да загине.Естествено е че няма никога виновни.Е.ха майката на българското черноморие , затова ще ходим в Гърция и Турция.Там не са освирепели толкова и водата не е пълна с фекалии.Да направим една бетонна стена от ръманската граница до Резово както предлага господина Тръмп за Мексико и накрая мутрите ще се успокоят.Които премине през стената да плаща при докопване до морето.Плажове няма да има озобщо, пък и за какво са ни с тези измислени цени.Накрая ще стане като в Испания ще почне да се разрушава.Чужденците не искат бетон а пясък и чисто море.Гаражите през този сезон бълват количества с алкохол менте за да са готови за сезона.На всички кръчмари е забранено да изхвърлят олиото от миналата година за да имат да пържат цаца и картофи и тази година в същото.Които иска може да отиде в Лозенец за да опита миш-маш и таратор по 6 лева /има нема 3 евро/ чадърче за 10 евро срещу нищо.Лайноморието ви очаква драги курортисти.Ще ви посрещне с хляб и сол цяла плеяда представители на различни министерства.МОСВ на туризма ,МРРБ и всякакви контроли,ДНСК, КОНПИ ,ДАНС, МАНС ,НАП и т.н. Добре дошли в бункерите.Войната срещу плажа е започнала отдавна и ще свърши с пълната победа на мутрите закриляни от държавната мафия.

Българина е безобразно нагъл, алчен и крадлив. Може би само циганите го бият по тези показатели.

А някой българи служещи на руски интереси са безобразно тъпи и глупави!Всеки циганинв България е по добър и по умен от тия посерковци плюещи рода си!

Хаха,щели да проверяват...че кой друг освен същата тази нагла сган ще посмее да оре така зверски. Безродници

Никога не е имало такова крадене, както при герберите! Надминаха дори църния Костов! Ще дойде и вашия ред. Специално за вас ще има втори народен съд!

Край!Отиде си още една естествена природна забележителност по нашето черноморие! НяКОЙ могъщ и нагъл е решил да бетонира дюните и за целта вече ги е разорал! Останалото е въпрос но време!

Така е редно. От тоя пясък става много хубава и фина мазилка за външна изолация. Санирането не е без пари, противно на очакванията на публиката...

то преди 5-6 г. една дебела мома се гласеше, уж да тури ред по дюните на Смокини, ама защо ли нищо не последва, само един Боко може да каже, или па тоя де си плати?

В България, няма реално работеща институция. Може би единствено НАП и то не за всички.

сМешна проверка ?

Отвратително. Правят се че не забелязват. Някой си е платил комуто трябва. Смокиня си отиваааа.

кърти миФки... Вместо да си кажат истината - МИНИСТЕРСТВОТО НИ САМО ТИЧА СЛЕД СЪБИТИЯТА... При Баце Първи, Втори, Трети - след дюните край Несебър, дето не бяха дюни... Ама то е по приемственост.. Още от хотел ДЮН на плажа в слънчако..