БХК: Мислите на Москов трябваше да са погребани с Хитлер

Българският хелзинкски комитет определи като "расистка заплаха" изявлението на здравния министър, че лекари няма да ходят в ромските махали, ако е опасно.

Обратно в новината

Коментари - БХК: Мислите на Москов трябваше да са погребани с Хитлер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Осъждат мислите вече ,свините българомразки!По-ореолувска организацията не може да стане!Тяхната враждебност към българите би засрамила много великосръбски шовинисти!По

одобрявам изказването на д-р Москов на 100%!!!!

Уважавам усилията на БХК да защитава правата на всички граждани, но въпросът ми към тях е принципен - според вас, господа, правата обвързани ли са с някакви задължения и как? Имате ли вие задължението да обясните на хората, които се нуждаят от вашата защита, че имат същите граждански задължения като на всички останали и че правата им са гарантирани, така както се очаква да изпълняват те задълженията си? Иначе, бих ви призовала да защитите правото ми да не спазвам законите, както правят циганите, които нямат здравни осигуровки.

Соросоидите от БХК би трябвало да бъдат погребани с Хитлер и Сталин !!!!

Дами и господа от...БХК,пожелавам ви от все сърце,по случай наближаващата Нова година,да имате толкова много късмет,че през нея да си получавате....субсидийката,от която се нуждаете,за да...вегетирате,от джобовете на онези,чиито права защитавате в случая:)))!!! Желая Ви го от все сърце този...късмет!!! Живи и здрави бъдете!!!

Стига бе. От този недоучил гарван зорлем направихте герой. А иначе за изказването му - подкрепям в случая

Вижте му на тоя изрод реформаторски нездравият блясък в очите! Само един прост Пожарникар, в името на властта си, може да направи този болен човек министър, както и Пръмова вицепремиер и да се съюзи с някакви отрепки от ПФСБ и АБВ, които вече парламент няма да видят! Боже, пази България!!!

БХК и в частност Кънев на сапун, за да се запознае по-добре с Хитлер!

ДПС, БХК, Атака са антибългарски създания на най-антибългарската БКП/БСП.

ДРЪЖ СЕ ! Ще има голяма атака срещу теб , защото те виждат като враг, групировки на които ще им спреш финансовите потоци ,които ще идат към хората !

Към антиБХК: Колко ромски квартала има в Хелзинки и колко лекари там са пребивани когато отиват да помогнат?????????????????????

да осигури безопасни условия на труд на неговите подчинени!

Е създаден също като ДПС да ни разединява! Защо не защитава правата на българите като претендира за толерантност

Фюрера е направил една голяма грешка,вместо да преследва еврейте, които са един работлив, скромен народ,които от пустинята наравиха градина за разлика от нас ,които от градина направиха пустиня ,трябвало е да обърне ясния си поглед към циганското племе

Не само към циганското племе, а и към т.нар. "хелзингско" токова.

Циганите (за съжаление) МНОГО добре си знаят правата - помощи за безработни, за майчински, за социално слаби и пр. ВСЕ неща които НИЕ честните БЪЛГАРСКИ данъкоплатци и работещите и пенсионерите обезпечаваме. А проявите на насилие в някой цигански район да се санкционира с категоричен отказ за спешна помощ.

Браво д-р Москов ТтИ СИ СТРАХОТЕН ЧОВЕК И МИНИСТЪР !А на циганите трябва тояга и бо!,защото те бият нашите майки!Да мре това племе аборигентско!

Св. Августин казва: "Несправедливият закон не е никакъв закон". Когато Законът не осигурява безопасността н акогото и да било при изпълнение на поетоте от него граждански и служебни задължения, то тогава той няма да се спазва. Това е казано преди векове и е валидно и днес. Когато защитаваш държавата и народа си от врагове, си даваш живота за нещо смислено. Но когато служиш на държавната машина, а тя се възпозлва от тебе, като при това те и поставя в риск за живота ти, тогава Москов се оказва напълно прав и застава зад него и неговите думи. Вярвам, че изключенията ще са малко, едно от тях са кърлежите от БХК, които соцат парички, за да изпращат лозунги в ефира. При това дори не са прочели Хипократовата клетва, за това я цитират неуместно. Неподготвени хора с ниско ниво, очевидно е. Предполагам, че са наместени там отрочета на комунисти, защото плиткият стил на изявлението е типичен за тази прослойка. Това не са рационални хора, това са безцелни и бездарни екземпляри на завет под финансовата шапка на този комитет.

Предлагам БХК да отиде на място в циганската махала и оттам да защитава тайфите развилнели се цигани. Предлагам им да си установят офис там, на смени да стоят в този офис и да ги защитават на място. За да са още по-убедителни, да заживеят непосредствено сред подопечните си обекти. Особено авторите на изявлението. Не само предлагам, а настоявам! Мястото на такив азащитиници е сред циганите.

БХК някога направили ли са си труда да се запознаят със съдържанието на Хипократовата клетва?! Тя даже не съдържа обещание на лекаря да лекува по задължение!! Камо ли да лекува престъпни елементи с опасност за живота си! Мисля, че съвременното обшество трябва а се прочисти от тъпанари като тези от хелзинския комитет. Това са тарикати на някакви далаверски пари. При това явно тъпи. Редно е да им го кажем. Аз лично утре щре се обадя, за да им кажа с няколко думи за Хипократовата клетва, законността и дискриминацията. Обадете се и вие. Телефоните на тези пройдохи си стоят на страницата им. Както и декларацията им против защитата на лекаря от бищи полуживотни и уроди. Човек трябва да е съвсем изтъпял, за да не знае какво означава посещение на циганската махала посред нощ без въоръжение и охрана, без боева подготовка и срещу заплата от 1000 лева. Или просто келешите намериха повод да се изявят. Да си помислят за чия сметка го правят!

изпратете го тоя комитет 2-3 пъти с линейка до някое римско предградие да им стане ясно за каво иде реч и тогава да правят сравнения /:€

БХК вие сте срам за БЪЛГАРИЯ ВЪН ЧУЖДОЗЕМНИ СЛУГИ

ТОЧНО ТАКА!Предлагам вмвесто да дрънкат глупоси и да печелят пари от разни неясни фондации да работят сред циганите ,нали много ги обичат , а не да се появяват само ,за да ги видим ,че много работят !

Вместо полицаи, БХК да осигури по един придружаващ от членовете си за всяка линейка до циганска махала. Точно ще докажат че са различни от Хитлер - не е известно той да е бил пребит от български циганин!

БХК да ходят в Хелсинки...

Има и друг вариант-лекарите да ходят в ромските махли въоръжени с автомати.

D-r Менгеле да лекува Хелзинския комитет......

БХК- долни продажници!

Аз пък определям като заплаха за народната сигурност "Българския" хелзински комитет. Явно е че единствената му цел е да гарантира това ромляните да имат ПОВЕЧЕ права от българите, а също така и да се изхранват и да паразитират на гърба на изнемогващите българи. Това е антибългарска организация. (една от многото)

И все пак българите крадат повече от циганите.С амо цецо василев открадна колкото всички цигани за петилетка.

ох, горките цигани, ами дай да им дадем още права, че да си краднат повече

От лицемерието и наглостта ви на човек му се повръща. Каква кауза защитавате? На унищожителите на България! Тъкмо такива палаши като вас са изпълнителите на целенасочената циганизация на България. Защо веднъж не се чу гласа ви в защита на жертвите на циганската престъпност и безнаказаност? Що за хора сте вие? Че не сте българи, е ясно на всички. Ами като не сте какво правите тук? Трябва да бъдете съдени за насаждане на социално напрежение конфликти с поведението си.

Кое е етническо нетолерантно бе,криминалната статистика за циганските посегателства над възрастни хора която вие публикувате в дир-а или че в БХК са продажни сополи?

*Коментарът е скрит, защото е етнически нетолерантен министърът беше сравнен с хитлер! по кое: - че е педерас - че е евреин - че е спонсориран от евреи - че е избивал евреи ???

Що, не се е.е.е ма.а.а?! Марш, в обора!

.

Проблемите с циганизацията на държавата сега започват се чувстват и ще се развиват с лавинообразна сила.....

Кaкво сегa сa се сетили зa Хитлер от този цигaнски комитет? Не проумявaт ли,че зa нaчинa си нa живот,зa общественото недоволство(дори стрaх) към тях,сa си виновни цигaните и никой друг.Зaщо се държaт и мислят кaто примитиви? Зaщо не се изкaжaт и извинят тези измислени комитети нa хорaтa пострaдли от безчинствaтa нa цигaните?

Като вмъкнат името на Хитлер, слабомислещите не разсъждават по същественото, а просто насочват вниманието в друга посока. Защо пък не посочиха Сталин, който също е посочен за виновен на милиони избити в СССР?

Д-р Москов ,Вие и Правителството сте временно на власт ,но всички партии се нуждаят от подкупни гласоподаватели , а по-добри от циганите няма. Да им спрат социалните помощи и ги пратят принудително да строят магистрали и ЖП линии ,с охрана.Тогава и Хитлер ще Ви завиди на далновидността.

Много лесно ще се реши казуса.Представители на БХК да ппидружават линейките на "Бърза помощ" в рисковите квартали.По един в линейка като доброволци.После сме съгласни да ги изслушаме отново и ще видим дали ще поддържат сегашното си мнение или ще го променят.Естествено не очаквам моето предложение да се приеме,но много е лесно да се обаждаш от храсталака и да даваш мнение без да познаваш реалното положение.Искам да напомня на БХК,че подзашитните им имат не само права,но и задължения,а именно да спазват законите на държавата,нещо което тези малцинствени групи не са се изтрепали да правят.Ще напомня на форума за пребитите и заплашвани с моторен трион старци.Тогава БХК мълчаха като пукали и само глупостта на "подопечните"им помогнаха на полицията да ги залови.Тъй,че в случая "хитлеристкото" решение май е по-добро и може би ще има възпитателно действие,доколкото тази част от населението може да бъде превъзпитана да уважава ценностите на цивилизацията които предполагаме,че и БХК споделя.

Мери.Недей с лошо.Повтаряш се.

Грешиш баце, Мери не я познавам,но не бих имал нищо против да се запознаем.Това си е мое мнение и ако съвпада с нечие друго нямям нищо против.Ясно?

нищо неправилно няма в изказването на г-н Москов. По-скоро беше много ясен, честен и коректен в това което каза, защото то отговаря на пълната истина. ТЕЗИ ОТ БХК явно никога не са посещавали циганска махала зада разберат и да видят колко прав всъщност е бил г-н Москов в изказването си. А относно простотията с Хитлер която са тълкували е толкова неуместан колкото и създаването на БХК

А бе тия от БХК са едни цигани по-образовани от другите, които само лапат европейски пари по програми уж да интегрират своите, но само се кокорят и плещят нечленоразделно с пяна по устата когато някой циганин - убиец и крадец попадне в общественото полизрение.

Каква еднопосочност в мислите на двама лекари. само се страхувам от погледа.

АААБЕЕЕ, що не си еее....е ма,ката !!!

Австрийският художник беше прав 88.

Проблемите с ромите биха могли да бъдат разрешени само с помощта на реактивната система за залпов огън "Град".

това е мечтата на Мери.Е няма как да стане в 21 век.

Виж майдановците и "Десен сектор" какво правят в Украйна през 21 век!

Наистина си много жалък/а. Не мисля никому злото. Не ми приписвай нечии "мечти"! Мисля преди всички за реда и законността в тая страна. Но вие от БХК не се интересувате от това, вашите мисли и действия се определят от хонорарите в чужда валута. Спрат ли ви финансите, ще оттеглите веднага "защитата" си към когото и да било. Това е типично за продажниците.

Уважаеми съфорумци, от дира най-нагло се опитват да изопачат дискусията, като манипулират гласуването - забележете, че 3-4 мнения, които са явно на привърженици на БХК, изведнъж се сдобиват с по 30 плюсчета. Дир, щеше да бъде много смешно, ако не беше толкова жалко!

Плюсчетат им са от самите тях (БХК) и подобните им от БИЛИТИС.

И аз съм абсолютно сигурен, че се правят някакви манипулации с + и - за мненията. Абсурдно е някой да иска да ни убеди, че пребиваните медици за виновната страна, а другите са набедените. Явно някой клати демокрацията в тези форуми, опитвайки се да създава подкрепа за наглото отношение на неандерталците към медиците.

Благодаря ви! Просто случайно забелязах, че мненията на А1, Няма и Синти изведнъж са получили по 30-40 +. Не е ли малко странно? Почвам да си мисля, че дир-а е подразделение на антибългарския БХК.

бе Мери.Ти ли искаш да манипулираш дискусията.Я се виж колко поста в стил колко е велик Москов под различни имена,но с един IP адрес си пуснала.

не качите и по един от човеколюбците от БХК та да убеждават насилниците в човешките ценности?! Обучете ги за парамедици и ги натоварете в линейките да помагат на медиците от спешната помощ! Но когато побърканите, циганорите, дрогираните или пияните ги нападнат не ги защитавайте, а ги оставете да се оправят сами! Те са радетели за правата на човека и използвайки красноречието си и правните си познания в областта на човешките права сами ще се справят с всяка застрашаваща живота и здравето им ситуация! Качвайте ги по-скоро на линейките и не се страхувайте за тях! Те като човеколюбци сами ще решат проблемите на хората и повече няма да има инциденти! И като епилог : Какво полезно сте свършили до сега, освен да плюете по всички и "да ръсите мозъци" и за това направо и без извинение Защо не вървите на майната си всички от БХК?!

През 1930 год. в Германия живеят 400 000 цигани. Хитлер избива около 90 %.Днеес в Германия има около 100 000. Но как живеят и спазват ли законите.Това важи и за всички останали етноси. Дори жестокият Айхман е гледал по-меко от някои българи ,на висши длъжности.

Нещо не ти схванах мисълта? В Германия циганите със сигурност са малко по-цивилизовани от нашите. Ако си от небългарския ХК - ходи да цивилизоваш нашите цигани, а не да ревеш по медиите за нарушените им права. Отивай във Факултето и работи директно с етноса!

РОМИТЕ КЪМ ХЕЛЗИНКИ!!!!!! Там и пари повече и по-добра лекапска помощ дават. АОз ше ходим некаъде да вършим работа и ше ме послещат с насилие?!?!?!?! НАЛИ ТРЕБЕ ДА ЗАПАЛИМ ДОМА ЗАРАДИ НАРАНЕНОТО ДОСТОЙНСТВО И ПОРУГАНАТА ЧЕСТ.