Ненков връща д-р Гелев начело на Спешна помощ

Началникът на столичната "Спешна помощ" д-р Георги Гелев може да се върне на работа като началник, ако здравето му позволява, обяви служебният здравен министър.

Обратно в новината

Коментари - Ненков връща д-р Гелев начело на Спешна помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма тоа от къде се пръкна! На коя бензиностанция го ловнаха да става министър! Абе Близнашки, абе Плевньо ама по-тъпи министри не може да има от тия! Нали е служебно правителство, нямали поне средно интелигентни хора, които да вършат експертна работа докато дойде ГЕРБ! Ми тия почнаха чистките още от сега, няма да оставят нищо за ГЕБР! А, онези като дойдат на вляст ще започнат направа с краденето, а не обърках се, ще правят магистрали и мостове на Дунава! А Гелев ще оправя Бързата помощ, а Танов митниците! Хей протестъри, умни, красиви, интелигентни , ранобудни, обратни и прави, реформатори, нещо мълчите, постигахте целите си, затова ли мълчите! Хайде свиркайте, викайте , протестирайте, не ви ли се струва, че това правителство е по-клиентско и от това на Станишко и Феса! Нали е само служебно!

Ненков и Гелев са стари познати от Дарик радио.Там се изявяваха. И затова на г-н министъра не му пука ,че Гелев прави далавери с купуването и ремонта на линейките,с горивато,с обществените поръчки ,с фиктивните ремонти на сградата и още десетки нарушения за които отдавна е сезирана прокуратурата /но тя си трае/.Десетки писмени сигнали ,предавания по БТВ и Нова телевизия,публикации на вестници от разследващи журналисти - " Труд","168 часа","Уикенд". Гелев е непоклатим,отлично владее силата на парите.През 2002 година дойде като директор с едно якенце и стар Опел,сега е на последен модел Мерцедес,сигурно след време ще вземе в Ролс Ройс Ненков да пийнат заедно.Гелев знае как да се отблагодарява.

ГЕЛЕВ , НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА СИ ПОРКАШ САМ ? ОТ ТЕБЕ ПИЯЧКАТА ОТ МЕНЕ ВИЦОВЕТЕ И ДА ЗАФАЩАМЕ

Пременил се Илия, погледнал се пак у тия

Гелев, да не ми спретнеш номер да се гътнеш. Болен не болен, незаменим си! Гледай Танев, как даврандиса!

ВСЕ ДЯЛАНИ И КАМЪНИ СЕ ПОДРЕЖДАТ- НЕНКОВ , ГЕЛЕВ , А ДАНО НЕ СЕ СРИНЕ ТОЗИ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ЗИД

А бившата министърка на комунягите Андреева, дето искаше да уволни всички, които и пречат да съсипе здравеопазването- к'во я правиме ?!

санитарка - с тази мазна стипчава усмивка - само да бърши подове и зад..ци я бива..

Лелеее, свят ни се завива от това здравеопазване. Имаме си няколко гении, които се сменят непрекъснато със скоростта на правителствата. Няма нови, е те това е. Помооощ!

Елементарно, Уотсон !

Всичко се върти в един омагьосан кръг. Едните гонят другите, после изгонените се връщат и те гонят и така до края на света. А народът- него кучета го яли и в буквалния и в преносния смисъл. Той им е необходим само, за да гласува.

кой крив и кой прав. Но тази акушерка, пардон гинеколожка - личнатга на Моника, изродила я два пъти беше назначена само от благодарност /с чужда пита - помен прави/, а тя, гинеколожката взе че се взе много на сериозно. Е, всички нейни решения трябва да се ревизират по некомпетентност.

ще ми се да имам пълно доверие на този Кабинет - на проф. Бизнашки и на целия му екип! Така може и да приемем връщането на този Гелев, но...Нямаше ли един немалък скандал, макар и преди години с този хубавец, който някак си беше спечелил една поръчка за нови линейки...с шест скорости?! Имаше такова изискване, та само правилната фирма отговаряше на това условие?! Ние помним - то не беше толкова отдавна! Та момчето може да е много хубаво - по форма и съдържание, но там някъде, където са едни държави, които се наричат демократични, това няма как да се случи. Само при най-малкото съмнение, губиш завинаги!!!! Но там - не тук, където сме географска територия на абсурдите, назовавана от някои България...На добър час, на този нов стар шеф.

деер

Разбрахте ли каква разликата между лекар и човек с медицинска диплома?? Единият лекува пациентите, а другият работи за банковата си сметка. Утре като не сте доволни не псувайте изпълнителят, а наредителят!!!! Всеки бил дялан камък и безкраен професионалист, а са едни и същи дребнави хорица! ..... Пита: Ще се уволни ли назначеният тъпанар за директор на софийска болница в последния работен ден на недоразумението Атанасова? - Няма......., защото истинските дялани камъни са подмазвачите и времето го доказва. ...Кога ще спрем да се кланим на проститутките на мафията - била тя с бели якички,мантички или колички?

Комунягите за бой се стягат. Ако не им стига бензина да се запалят, да им осигурим още.

Много добре....Този простак Гелев е най-безочливото животно.

Та като го върнеш КАКВО ! Каква беше при него -Бързата Помощ ? Безхаберна и импотентна ! Нещстни служебни калинки!!

Докторе, вие сте голем пич, имате добро чуство за хумор, не разбирам защо влизате в такива схеми, особено като сте напълно наясно, че нищо няма да направите за тези 2-3 месеца, освен да забатачите повече системата.

Точно,така!Сега с малката метличка,а след изборите с голямата,с тръните-все пак,много червен боклук се е насъбрал и трябва,да се измете!

Началникът на столичната "Спешна помощ" д-р Георги Гелев може да се върне на работа като началник, ако здравето му позволява, обяви служебният здравен министър. Явно ще трябва "Спешна помощ" и за доктор Гелев.

Очаквайте завръщането тази зима и на народните бунтове и човешките самозапалвания.

поживяхме си ЦЯЛА година. сега що да не си драснем клечката?!

Да-ама,надали!...