17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типично сръбско име

Впечатляваща история. Но никой не казва как така край Своге един автобус падна в пропаст и 2/3 от пътниците оцеляха а тук този обърса мантинелата и почти всички загинаха? Какво е имало в автобуса? И кое ЦРУ стои зад произвофството на хероин? Защо се мълчи? (тва последното е реторичен въпрос).

Значи твоят Бог е убиец на останалите, след като не им е помогнал! А бе къде се люпите такива кухи тикви! Няма такова чудо като Бог, кога ще ви уврат плитките мозъци!

Имало е малко време за спасение, но в тъмнината, дима и паниката никой не е успял да се добере до аварийно чукче. Пишат, че може да е нямало чукчета. Това е невероятно и невъзможно.

Добре че се е спасил.Помня обаче в предишна статия как обясняваха ,че са избили с крака задното стъкло двама човека.И то било много здраво и не успели от първия път.

добрите коментари! Същото искам да кажа! Трагедия от такъв мащаб е за урок на всички нас. А урока е следния: да се стремим да бъдем хора. А ХОРА е звание САМО за добрите. И за съжаление, винаги ще има битка, докато има лоши. За по-лесно ще ги наречем нехора, независимо от човешкото им тяло. Нека на земята да бъдат ХОРАТА!

Сили и успех!!! Дано по-скоро кошмарът започне да избледнява и да намери мир в сънищата си. На никого да не се случва такава трагедия

Хм .. верно голям късмет е извадил човека .. по една или друга причина това, което казва го взимам за най-достоверното от всички "експерти", които се счупиха да търсят под вола теле.

Бог да те благослови! Ще се ожените, ще си имате дечица. Ще се успокоиш полека лека!

Просто се чудя. как си успял да запазиш самообладание в този ужас, станал за секунди или броени минути. Действал е много хладнокръвно, не се е поддал на паниката в тази суматоха.

Някои хора под напрежение и екстремни ситуации , работят много по-добре и ефективно, превключват и мозъкът им работи на оптимален режим , за да оцелеят, или да се справят с препятсвието, задачата и тн, други хора се вцепеняват и не могат да функционират изобщо , стоят парализирани като мишки пред питон. Просто различните хора, реагират различно в подобни ситуации...

Бъди жив и здрав, човече! Щастливо семейство! Намери отново съня, но бъди винаги така БУДЕН !