Коментари - Спасиха 12-те деца и треньора им от пещерата в Тайланд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намаза някое друго милионче и от тази драма. На това му се вика бизнесмен.

Браво!!!!!! Адмирации!!!! Евала на СБОРНИЯТ ОТБОР.....Пардон - на СБОРНИЯТ НАРОД !!!!!!

Еййййтази вечер,да си пия ракията спокойно!Млого бях са претиснил,да ви кажа!

А ние доказахме, че ракията ти е била топла и затова говориш глупости!

Децата са преохладени, с инфекция и симптоми на пневмония. Представяте ли си, ако ги бяха държали 4 месеца в пещерата, както възнамеряваха. Още след месец и половина всички щях да са мъртви, а може би и по-рано.

представям си, какво щеше да бъде, ако изобщо не бяха влизали там.

Просто си представи, каква скука би била за Теб, ако не знаеше, как би било във вселенвта без Теб!

Всичко това стана възможно благодарение изобретението на супер изобретателя и спасител на човечеството Мъск За чиито усилия ни осведомявахте непрекъснато

Излязоха и тюлените с доктора! Браво!

без помощта на Тръмп, а аз ше кажа и без помощта на Путин - не го мисля, не ползвам случая да плюя този или онзи. Но поради многото вода и заклещените момчета не мога да не се спомня за загиналите подводничари на Русия. Светът искаше да помогне,може би нямаше да успее, но Путягата не разреши - кой знае какво имаше в подводницата, а и да не им се разбере нонхауто ха-ха.

Няма начин и от една сравнително позитивна новина да не го обърнете на политика! Пфууу, зарадвайте се искрено на нещо щастливо приключило в световен мащаб, на спасени деца! Стига бъдете Хамериканци или руснаци, сини или червени!

Колко болен мозък трябва да си, че и в тази новина да виждаш Путин?

НАТРИХА МУТРАТА НА МЪНСК И СИЕ И ДОКАЗАХА ЧЕ ГОВЕДАРНИКА Е НИКОИ

да му натрият ако се беше появил. тъпанар-рекламаджия. това да не са му сладките далаверки с държавно участие.

то трябва да имаш ма-а-алко акъл и да се сетиш защо и как са стигнали толкова навътре в пещерата.

СПРАВИХА СЕ без МЪНСК ОБОНГО ТРЪМП И Т.Н.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Е БЕЗ ВИИИИИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА КРАВАРНИКА КОИТО САМО ЗА ПАРИ ПОМАГА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ДАВАИТЕ ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА НА ФИЛИПИНИТЕ СМЯТА КРАВИТЕ ЗА ЗАРАЗА )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

това се нарича - Един за всички, всички за един, а не като при нас - разделяй и владей!

един за себе си и всички за един.

америка няма нищо общо в случая с тъпия тренер и глупавата му постъпка. глупостта е лично състояние.

Ние също дадохме съвет ,същия с която технология спасиха децата и трениора. Цивилизацията ни е на висота,лично съм доволен. Много народи се включиха. Неприятното беше ,че в началото тайванските власти решиха да си правят реклама с продължително във времето спасяване.Американците имаха много практичен начин за спасение чрез шарнирна тръба,използвана в космоса. Но явно се прие земния вариант и тогава пратиха подводница.Правилно решение.

за 15тина неориентирани, водени от един напълно ненаясно- цял свят ангажиран, със 100 човека -професионалисти, с една жертва. това е то да можеш да създаваш проблеми. браво на спасителите. и дано поумнеят малоумниците.

Браво на филипинците за организацията и подготовката! Не само на думи, а и на дела стана ясно, че хората се оправят и без мъск и неговите приумици! Мъск, вземай си старото желязо и си го скътай там дето слънце не те огрява! Мръсник! Тръгнал да си прави PR на гърба на нещастието на обикновени деца!

Браво! Герои!

Чудо на чудесата!!! Кой е казал, че не съществуват чудеса?! :))))))))

Още не са излезли австралийския доктор и 3 морски тюлена, които са били с тях от 2 юли, когато са ги намерили. През цялото това време са се грижили за децата. Успешен път навън, момчета!

Едно не разбрах в цялата патаклама - как са стигнали 7 км навътре в пещерата? Изгубили ли са се или тренерът ги е водил на екстрийм? Във всеки случай той е и за бой, и герой, че ги е държал в кондиция цяла садмица, докато ги намерят.

Пишат, че изведнъж се оказали отрязани от голямата вода, която ги е заляла изведнъж и са влизали навътре , за да намерях това островче на около 4-5 километра . А треньорът ги е държал в кондиция с медитация и разни други будистки техники. Освен това момчетата са тренирани и здрави физически. Само едно от тях било астматик.

то хубаво будистки техники и прочее, ма си трябва и малко акъл да провериш прогнозата за времето и да се информираш дали аджеба таз пещера не предлага изненади от време на време около дъждовно време. и толкова са му и техниките щом водолази го спасяват.

Велико! Изумителен подвиг!!!

Тамън акостира с миниподводницата си нейде около пещерата.. Ма то няма кого вече да спасява.. Дъл сам сега ша са пусне по трасето с нея да я изпробва дали е ставала.. Пуста реклама и шумотевица на гърба на човешкото нещастие в началото и присламчване към щастливия край, осъществен от други..

Мъск направи клипче, поразходи се из пещерата и си тръгна

И тук сициалистическата простотия се изяви. Какво общо има премиера бе пе..ди.

че простотията не е на десните, бе чадо?? Що мислиш, че наследниците на тез дет са биха, кой да затвори последен вратата на Дондуков 1 - след Баце, са му простили за оставката. И пращането им пак на стълбичките изпод опашката на коня..

И като се шегувам с премиера ,значи съм социалист,така ли? Анонимно смешен си!

Браво на спасителите. Професионална работа! Съвсем очевидно и в Тайланд са на 50 г пред нас в развитието си!

Само се вижте по коментарите колко сте заспали... Въобще не сте прочели даже заглавието като хората, но вече коментирате... Новината е, че са излезли и са ги прегледали даже, а вие се молите да излязат успешно и други подобни псевдозагрижености... То бива напъни да действате като стадни животни, ама това вече...

Вината е на дир. Новината им е отпреди 15 мин, а са оставили отдолу коментари отпреди 3 часа. Явно с аактуализирали стара новина.

Заглавието беше променено преди известно време. Хората, които са писали тези неща са ги писали преди статията да бъде осъвременена.

Браво на спасителите и герой е този които спаси дете с цената на живота си

клон на ТАСС ли сте? Направо от гугъл транслейта пускате статиите, а?

Нали се сещате кой е изнесъл половината деца и тренера? НЕ? Ама вие сериозни ли сте? Естествено, че СуперТиквата! Сега е свободен и почва Западналите Балкани! После ще пооправи Китай, Щатите... Русия - не! Сърдит е на Путин, че го изгони от Москва още първия ден и трябваше да пътува по нощите, за да не му видим резила.

него не се сещам , но се сещам за доста червеногъзи педераси на който няма да им мигне окото да компроментират добрата вест !

Чудесна новина!!! Браво на спасителите!!! Бог беше милостив и този път!!!

Леле, сега за какво ще пишете? И Мъск няма с какво да си направи реклама! Лоша работа!

Децата вече са ги извадили, но най-радостното е, че другарката Лиляна Попова е шеф на нЕкакъв глобален център.

Другарю комунде, на Позитано не ви ли казват да коментирате поне малко от малко по темата?!

ДАЙ БОЖЕ шанс за всички НЕКА и те със слънчевоте очила

Вече съобщават, че всички са изведени.

Дано всичко мине успешно! Голямо браво на спасителите и лекарите! Горе главата момчета! А след време да станете силен и прочут футболен отбор!

Вече е изведено и последното дете заедно с треньора им.

Сигурно вече се пишат няколко холивудски сценарии и книги, "по действителен случай".

Червен помяр и тука ли намери да се изходиш.

прочетеш книгата... По западните покраинини...на Емилио Салгари ще разбереш за аналогичен случай още през 18 век. Явно тия сценарий не вървят ...

Мъск участва ли, че ми е едно притеснено...

Не знам за Мъск,но знам ,че Боцето ако беше там ,щеше да изкара 22 деца... поне!

И поне 3ма треньори и 3ма съдии. Всичко сам естествено.

Дано извадят най-скоро и последните двама. Стискам палци спасяването да е успешно за всички! С цената на един загинал, дано да се спасят всички деца! Да почива в мир душата на загиналия спасител!

Боже, помогни, всички да се спасят и оцелеят! От сърце им го желая!