"Сова Харис": Възможно е голямо разместване на гласовете при новите партии

Осем партии влизат в парламента, разликата между ГЕРБ -СДС и ПП се запазва в рамките на 8-9%, оспорвана борба между ДПС и БСП, сочат данните от проучването дни преди изборите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Възраждане 2. ГЕРБ 3. ДПС 4. ПП 5. БСП 6. ДБ 7. ИТН 8. БВ

Прочетоахх ВНИМАТЕЛНО Публикацията. Днес пазарувах и се загледах в Предизборните Постери. Това е в Русе. Почти "нищо ново под слънцето" с кандидатите на Партиите . Но едно нещо ми направи впечатление, а това е Русенския кандидат на "Български Възход" г.н Иванов. Преди време прочетох, че Съоснователката на тази Партия е напуснала предизборната кампания в знак на несъгласие с избора на Пратийни членове и Кандидати за депутати. Тогава си помислих, че става въпрос за обичайните партийнии търкания. По принцип гледам с "добро око" на "Български Възход" - Янев ми направи добро впечатление, като Служебен Премиер. Но като видях избора на Русенския кандидат, малко се стъписаах, а след това разбрах, защо съоснователката е постъпила така. Човек трябва да има "голяма фантазия" или да е много Заблуден за да Заложи в един от най-европейските градове на Бъългария на такъв човек. Познавам този Човек от години много добре., Учуден съм, коогато избираш кандидат, не се ли интересуваш какво, как и за кого е работил. Освен това некриещ симпатията си в близкото минало към ГЕРБ. Няма да се впускам в подробности. Само ще напиша, че с такъв Подбор на Кадрите тази Партия е ОБРЕЧЕНА НА НЕУСПЕХ, още при РАЖДАНЕТО СИ.

На първо място са, ПП, а тиквени ите от ГЕРБ са 3 ти

Совите не са това което са. Стига го бутахте тази марионетка на Радев Янев. Няма кой да гласува за него освен онези от тецовете на Ковачки. Отделно герберастите да водят на ПП с 8% това би станало ако броите и целия купен ц.гански вот.

от ПИК с това проучване се изсира в устата на Васил Тончев от “Сова” по най-брутален начин. Проучването е поръчано от ПИК, т.е в открит интерес на Борисов. Това не е социолгическо проучване, това си е чиста подкупена стъкмистика. Тончев, ти си боклук и менструална гюдерия!

Гласувам пак за ГЕРБ, защото НЕ искам инфлация, обедняване, нищоправене, теглене на милярди заеми и путинофилия! А тези , които не гласуват, гласуват за ДПС , защото тяхният електорат ВИНАГИ гласува !

То и вашият е така. Герб сте едни калинки на държавна хранилка, които иначе умирате гладни. И купени цигански гласове

Подкрепям. 12 години, та и повече ГЕРБ върши работа. За всичките години имат най - висок избирателен процент. Ако някой смее да обижда избирателите, които са огромна маса за всичките тези години, да се замисли да не му се стоварят на главата, защото се търпи до едно време. И да не плачете, ако платените ви протести преди струваха нещо. Сега са ZERO, никой не ви иска руски или неграмотни тролчета. Може и а няма висока избирателна активност, но за пореден път ГЕРБ ще е първа. Това не ви ли говори нещо? Българин, който е гласувал за нормален живот с евро визия бива плюван от подлога на русия или ат немай къде си, защото цял живот не е опитал да изкара пари, ценности, или култура, която впрочем поне в София колкото искаш.

Евалата батко Бойко ги мачка всичките от 15 години !

Например Възраждане да стане първа политическа сила и да изкара България от Евросъюза и НАТО.И в същото време да ни присъедини към Русия като регион на Русия.

Няма да ни изкара, но със сигурност няма да гласува на база френски факсове и американски приеми -закуски

естествено - само кремълски факсове и телефони.

Ооо възможно е, възможно е. Само гледайте Възраждане какво ще извади като резултат. Дано получат достатъчно да блокират американските мажоретки в парламента

Идиотът от Харвард Киро мастията влетя в студиото на БТВ НЕКАНЕН( вместо В.Сабрутев)Цънцарова гневно му направи забележка,че НАРУШАВА РЕГЛАМЕНТА НА ДЕБАТА,но нахалния Киро остана и даже се втурна към Цънцарката за да я сграбчи за малката стегната дупа...!? Тя изкрещя:"Аз да не съм ти Лена ГУГЪЛКАТА,бе урод?" Резил резил резил..Киро се вихри НЕКАНЕН НА ДЕБАТА!! ПОЗОРР!! Сачева и Дончев от ГЕРБ НАПУСНАХА с ПЪЛНО ПРАВО ДЕБАТА! ПРАВИЛАТА СА ЗА ВСИЧКИ !! ПОЗОРРР

Проблемът с партия Възраждане е, че е от типа ИТН, Атака, цар Симеон. Просто излизат и говорят неща, които хората коментират на ракия и салата обикновено, и това се харесва, защото звучи близко до хората и емоциите им. Народът избира партии от такъв тип, а проблемите започват след това, защото едно са приказките на маса, друго е реалната политика. Трябва да имаш визия и готовност да ръководиш политически и икиномически една държава. Възраждане нямат такъв потенциал.

С партии, които трезво заявяват "това не е в интерес на България", противно на взелите подкупи. Дори в предишния парламент ВМРО успя да спре няколко изцепки на простатата тиква, за разлика от уж опозицията. Така че хич не минават опорките "балансиращи националисти са излишни ". Баста на чуждото управление в България, на тези избори лгбт изхвърча

Е то по-чуждо управление от това на Възраждане може ли да има? ТОва са директно руски подлоги?

Знаете за кого да гласувате, за да не остане от България ядрен кратер

"Голям" дебат има по бТВ. Вулгарното магаре Киру Петков осра студиото, селото и реве на селския мост. Този невъзпитан необразован лумпен и в селската кръчма няма да го допуснат.

Нищо не става от Киро…. но “умните” хора са готови пак за ПП да гласуват, въпреки, че видяхме какво са….. жалко

Това е анкетата . https://filternews.bg/anketa-izbori/

Това верно ще докара инфаркт в американското посолство и фон ден Лайден ;) няма лошо

Тия резултати много се отличават от всички агенции .???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? Вече сте гласували Резултати Атака 11 БСП 36 ВМРО 8 Възраждане 1597 75% ГЕРБ 220 10% Демократична България 30 ДПС 6 Изправи се, България 11 Има такъв народ 22 КОД 7 Продължаваме промяната 56 За друга 41 Няма да гласувам 51 На 2 октомври съм за гъби 44

Изследването е ПО ПОРЪЧКА на ПИК. :) Достатъчно!

От наще са

Борисов е развързал кесията с кюлчета. Няма как иначе да е. Няма такива хора, които да го харесват - абсурд!

Такива, които се облажиха по времето му и се надяват това да продължи!

Ако залагаме, ми се струва, че има по голяма вероятност да уцелим резултатите отколкото нашите тъй наречени соц. Агенции

Що за име е Сова Харис??? От къде идва?

Туин Пийкс

Всеки глас за БСП, Възраждане, Атака, ПП е глас против България! Гласувайте за ГЕРБ - СДС или ДБ!

и да го вярва само ИНТЕЛЕКТУАЛЕН КАСТРАТ!!!

И на първо място за ПП!!!

Нема отърване от новите душмани ГЕРБ-ПП :(((((((((((((((((((((((((

С ГЕРБ НАПРЕД! УСПЕХ!!!!!!!!!!!!

Много е вероятно Възраждане да бият и гербавата измет освен ПП

Прост и беден си!

Просто сте вие, вождът ви си ви го каза право куме в очи :)

Цъ, нито едното. Затова не чакаме на държавни заеми и поръчки

Тия еврогейски агенции като кажат добър ден, погледни къде е слънцето

Българските социологически проучвания. Politico има Pol of Polls , техните прогнози са най верни.

А те откъде взимат социологическите данни. Според мен осредняват резултатите на няколко по-големи социологически агенции.

По-консервативно ориентираните, основно по- млади и проевропейски, предимно градски избиратели, отхвърлящи напълно статуквото и модела ГЕРБ, ще дадат своя вот за ПП. Либерално ориентираните, про европейски, проамерикански, анти-руско настроени избератели, предимно млади и на средна възраст, жители на централните райони на по-големите градове, ще се доверят на ДБ. Протурски настроените десни избиратели, както и голяма част от представителите на ромската общност, ще подкрепят ДПС. Ляво-ориентираните, предимно по-възрастни, про-руски и носталгично настроени към социалистическите времена избиратели, населяващи, както големи, така и по-малки населени места, ще пуснат бюлетина за БСП Консервативно ориентираните избиратели на средна възраст и пенсионери, предимно от по-малките и средно големи градове, както и от селата, ще се доверят на ГЕРБ Про-руски настроените избиратели, предимно на средна възраст, вариращи от крайно леви до крайно десни, живеещи в по-малки населени места, подкрепящи Путин в конфликта в Украйна, анти-Европейски съюз и анти-Нато настроени, ще се спрат на Възраждане или Атака. Патриотично настроените, център-дясно, про-европейски избиратели, предимно на средна възраст, ще подкрепят ВМРО. Консервативно ориентираните избиратели, подкрепящи европейския път на страната, но без ярко скъсване на връзките с Русия, предимно на средна възраст, населяващи от средни до по-големи населени места, ще гласуват за Български Възход.

За свободна и независима БЪЛГАРИЯ Само ВЪЗРАЖДАНЕ !

На изборите... Мислете! (нерегистриран) Всеки глас за ДБ, ГЕРБ, ПП, ДПС , БСП . е глас за фон дер Лайнен, Борел, Байдън, и други знайни и незнайни Врагове на нас европейците. Гласувайте против тях .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чудех се между Възраждане и БСП. Ама Възраждане ме отблъснахте с безмерната си наглост. Ще гласувам за бсп.

Щом така усещаш нещата... не си за Възраждане. ЛГБТ, ДБ, ПП са твоите хора.

Всеки глас за ДБ, ГЕРБ, ПП, ДПС е глас за фон дер Лайнен, Борел, Байдън, и други знайни и незнайни Врагове на нас европейците. Гласувайте за БСП и Възраждане.

много голямо разместване ще е,всички агенции пак ще са изненадани.

Проблема че тия които са над клавиатурите гласуват за тая анкета https://filternews.bg/anketa-izbori/ и резултата на платените агенции се различава много от ние гласувалите .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Защо е така .????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Спрете с тези прогнози, само заблуждавате хората и влияете на изборния резултат, което м/у впрочем ви е платената цел. В Италия със закон е забранео 15 дни преди изборите да се публикуват всякакви подобни "изследвания, сещайте се защо.

Със сигурност ще има изненади. ДБ са много агресивни, всяка втора реклама във фейса е тяхна, наляли са яко пари. БСП малък шанс да са 4-ти. Електоратът ненавижда Корнела.

Вярвам на проучвания които съм си платил сам. Чърчил.

ПП да хване 19% само ако разрешат гласуването в Психиатрията.

E там всичко е окупирано от ГЕРБ вече...

Ха хаа, че това новина ли е? Отдавна е ясно, че не само е възможно голямо разместване на гласовете на предстоящите избори, ами е 100% сигурно. Както и на предишните избори с абсолютно неконтролируемите Мунчо-Мъдуровски машини и софтуер със списък на другаката Мустафа. И разбира се, този път с оше по-надеждните според нея шорошки дупедавци!

луди да гласуват за Простите П.,те са вън от парламента.Що за платена реклама е това.

ПП(Педко Педкоф) са втори, са втори, са втори, са втори. И пак и пак, докато малоумниците си го набият в тъпите кратуни! А има ли нормално и, които да харесват 3 лева бензин, 2 лева хляб, гас, мас и т.н. да вкарат новите охранители в Парламента, вместо в затвора? Агенции, магенции, прогнози, магнози. А да видим кой ще духа супата на 2-ри...

Ама много лъжат платените МЕДИАНА , ГАЛЪП и други агенции .!!!!!!!!!!!!!! Сами си направете проучване без да се плаща и сравнявайте .!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

Не лъжат, а гадаят! С Мунчо-Мъдуровските машини е без значение за коя партия или коалиция ще гласуваме на 2 октомври! Както му е вече редът, в НС отново ще се влиза по предварителен списък. На другарката Мустафа!

Бате Бойко,много искам ГЕРБ-СДС да спечели изборите в неделя,че голяма мъка ме е налегнала....Преди месец един камион с мигранти сгази мойта обична мама Мецанка..и съвсем осиротях..аз вашия малък сладунчо Мече Пух..Няма кой сладка круша да ми даде,малко мръвчица,медец да близна...Мазнинката дето ти я беше събрал бате Бойко вече я няма...Сега лежа на гръб в храсталака,жално гледам звездите и посмърчам гладничък.. Харвардските мастии,шумкарите и меките китки от ДеБъ докараха страната ни до трета национална катастрофа и просешка тояга!! Народът ни гладува като мен,а люта зима иде... Бате Бойко желая ти успех в неделя ГЕРБ-СДС да поеме управлението и пак да има мазнинка за изгладняло то ми коремче.. П О Б Е Д А !!

По данни на Галъп, Сова Харис и Тренд, ГЕРБ водят със 4% на референдумите в Донецк и Луганск.

само на киро канадеца имам вяра

С две изречения, няма никакво значение кой ке спечели изборите,българия ще си остане пропаднала,понеже 90% от материала тук е отпадък, и съответно такива свои представители изпраща в парламента.

Трябва да си със сериозна психиатрична епикриза за да гласуваш за ГЕРБ, ВЪЗРАЖДАНЕ,ВЪЗХОДА,ИТН !

само киро канадеца ще ни довърши

ееех сова, ех харис, дпс губи 1%, а бсп прибавя почти 3% вие вярвате ли си, или вдъхвате кураж на курнелия??

Вота за Възраждане ще е много по-висок. Голяма част от хората не споделят, че ще гласуват за тях. Има го и момента с нагласените анкети. Очаквам ДБ да не минат 4те процента. За Янев също имам съмнения.

А аз очаквам Възраждане да вземат по-малко гласове от ДБ !

Нормално, все пак си глупак.

и в Неделя Вечерта, ако Машините не са хакнати, ще го видите!

изненади не се очакват; резултатите , по традиция, са договорени още преди изборите

хубаво са договорени, ама защо след изборите никой не може да управлява? И както изглежда някъде февруари-март пак пред урните.

Българите стават все по прости и тикат държавата си към "екзитус леталис"...

Има ли някой който Вярва, че има Хора да гласуват за ПП, ДБ и БСП докарали 60% инфлация при Храните?

то някога имало ли е значение за кого гласуват хората?

Няма значение, че няма такива хора, важното е машинките на мадуро да вярват в това

получаваш БСП!

Наказателният ми Вот отива за Възраждане! Цените минаха тези от при Жан Виденов - може да си намерите в Интернет цени на Основни Хранителни Продукти 1997-1998 година да видите!! дори при Жан хляба 1 кило, беше 600 лева, т.е. 0.60 лева нови и тези нови лева са още същите в обращение!!

...и ще накажеш себе си.

няма да накаже себе си, но ти си наказан от природата. Пълни малоумници и идиоти могат само да гласуват за ПП и ДБ ,....две формации, сформирани от чужда държава, заплатени от НПО-та.