Коментари - Сова Харис: Най-голям авторитет в Европа имат Габриел, Борисов и Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако този суяк Боко е с най-голям авторитет - много сме я закъсали!

Закъсали сте. Кокорчо вчера едва събра 20 малоумни в Пловдив.

Габриелката е случаен парашутист ,който минава случайно ,а Станишев и Мутрата са най големите боклуци,..Ето защо се вмирисва Европата ,случайници като Габриелка я съсипват

То бива, бива, ама …

Предвид собственика на медията, манипулативната фалшива статистика е обяснима. Срам!

наистина ще изкараш голям късмет ако ме срещнеш. След което в главата ще приличаш на истинска сова.

Сови гарги всички са платени

И тримцата са копелета на Столетницата. Станишев е от клана на КОВЧЕЖНИЦИТЕ на Столетницата. Другите са прислуга и гавази.

си ти. Колко извади от шкафчето Банкята да ти плати да лъскаш имиджа на мутрата известна като “най-красивото лице на мафията в България”?

шегобийци.

Няма да ги бъде Съселберг и Йосифова...

Разбира се, че Тиквата, Гаргамел и серГЕЙката са любимите мижитурки на брюкселските гейтаци. Едва ли има по цялата планета Земя такава гнусна територия или държава като България, където има толкова много пълзящи безгръбначни мижитурки и подлизурковци. Територия населена с 5-6 милиона мижитурки или най-малкото такива, които желаят да станат пачаври, подлоги, изтривалки и мижитурки. При това са и много евтини, може да са мижитурки и за без пари - едно потупване по рамото и/или усмивка пред строя са напълно достатъчни за българската изтривалка(мижитурка). Тази мижитурка няма никаква чест, достойнство или себеуважение. Ами, ами, кви са тези глупости?! За мижитурката е важно да пълзи там в нечии крака и винаги да показва услужливост и раболепие.

500+

Българинът е свикнал да бъде роб на комунистите. Обича си ги и им вярва, въпреки че те му разгониха фамилията . Да си спомним за Жан Виденов и Луканов. Или пък за тройната коалиция... А пък и сайта е собственост на комунисти. Така че, резултатите не ме учудват.

Какъв авторитет може да имат тези прости българи? Може би са добри слуги, уважават ги като такива, но ще си останат слуги на западноевропеците. Гореспоменатите са мишки, безгръбначни твари, никога няма да отстояват интересите на страната ни, никога няма да тропнат по масата и да кажат, че това или онова не е в интерес на България и не са съгласни с него. Те козируват послушно, а това не е партньорско поведение, а робско бездушие - а уж сме равноправни членове в ЕС.

Ама има банани...

Бих се замислил на мястото на всички политици щом 70% от българите смятат , че ЕС няма никакво значение ! Не е лошо това да се каже в ЕК и ЕП и те да се замислят !

щом това са авторитетите на заблатеното електорат от златния милиард, откъм гъза на медиите на сорко-бандитът наци юда и неговите покровители..., то градината на нацистите борел и урсула направо е станала блатото на баскервилския пес. юдео-масонските надрусани педофил-психопати доведоха "човечеството" до края, който ктай бе същия и за динозаврите, но за динозаврите имаше някаквъ надежда. за "цивилизацията" на юдео-масонските нацисти - просто -не! скоро комундетата от бкп-кпсс па ще пеете: "45 години стигат! времеето еее наааше!" кой не скача не е юда!" юдата-с третия полов член - плитките намасурвни са злото, антихриста и педофилите на фарма концерните! те скачат по педераски. а ние не! е, верно, ваше е времето, но Съдът ви в хагебус омнибус в хага е педрас в наметало и маска- педераска! вуе пак... най-накрая Съдът е Наш! защото всеки педал ще го питаме: ти гевезе ненатурно, какво Създаде, освен мозъчна, надрусана пръдня и лайняна миризма от която се възбуждаш, ... полския пан куеба. ------------ Бог с нас

ми в либерастка европа на маронетките на сащ кой друг да има "авторитет" разбира се най-големите продажници на държавите си. Боклуци, които за тяхното благо са се надупили на господарите си, едно време такива ги разстрелваха за държавна измяна а сега им ръкопляскаме и пак си ги избираме, ми ще си сърбаме какво сме си надробили.

уточнете че става въпрос за "управата на Европа" която няма нищо общо с народа на ЕС - назначени са си от сащ, работят за сащ, тяхна марионетка са, така че нас какво ни грее този "авторитет", вместо да са в затвора те успешно раздават държавата/ресурсите ни и младото ни население за техни черноработници, а БГ-то превръщат в мигрантски хъб, гара разпределителна за Европа. И 500 млн народ в ЕС не може да се справи с една шайка управници-марионетки в ЕС, колко сме беззсилни пред властта, и с избори нищо не променяме.

Ма тя европата е една КОЧИНА - Борел, Лайнен, Шолц, Столтенберг, Джонсън, Магрончо - КЪФ ИВТОРИТЕТ бе джанъм - тези са за зоологическата градина при шимпанзетата техните най-близки родственици.

+++++++++++++++++++++++++++++

А защо мерите кой какъв е в ЕВРОПА? А какъв е аторитета на тия тримцата в България?

въпроса, след тази статия е - Откъде, кой финансира "Сова-Харис"?

Сорос...!

Много подвеждащо заглавие. В първият момент станах с впечатление от него, че са питали граждани и/или политици от различни европейски страни, а то било български граждани. Ами затова социолозите ще се радват на все по-малко социологическо одобрение. Отвсякъде поръчка ...

Поръчково написана статия!

Ало совите Борисов не е политик. Той е мафиот. Ясно ми е,че и вие сте платена от Герб "социологическа" агенция.

Кой преценява Тиквата какъв авторитет има в Европа?Та той срина имиджа на страната ни до нула.Потупваха го по рамото и го галиха по главата като пудел.Там му се подиграваха ,а той започна да се взема насериозно

Шефа каза че Борисов не струва и да викаме за промената

Това е поръчкова стъкмистика, колега! Срам за бранша!

в кои точно зоопаркове на Запад е проведена, че не разбрах?

1/3 имат неква евро-ориентация, с тенденция към 1/10

16.1 % имат доверие на Андрей Слабаков?!? Този има ли изобщо изказване в евро парламента?!?

Тоя бил жив ?!?!

Има запазена маса ... СРЕЩУ Европарламента...

са минало. Бяха. Нови няма. Тончев винаги дава най-неточните прогнози.

Интересно е кой е по-неграмотен - Сова Харис или редакторите на Дир-а, за да пльоснат думата турболенция. Защото не са за турбо, а за директна инжекция. Совен това - правилното е: кого българите предполагат, че е авторитет в Европа

Да имаш авторитет в Европата е анти-индикатор за качеството на един политик. Там "авторитет" имат тези, които не искат нищо, но се съгласяват с всичко. Ако получат накрая нещо, то става срещу отстъпки: затваряне на блокове от електроцентрали, приемане на емигранти, раздаване на концесии за природни богтства и прочие.

Ха ха ха!

Ако за европейците, неграмотна мутра- феодал, полуграмотна личност употребяваща предимно клишета и провалил се Министър председател са най- авторитетните личности, представете си какво е моментното интелектуално ниво на Европа!!! Трагикомедия!!!

Баси неграмотника дето не може да печете една статия. Изследването е проведено сред българите, не сред европейците.

Погледни си правописа и тогава говори за грамотност! Ако българите не са европейци, тогава какви са?!

Егати и съюза, щом тия плазмодии имат най-голям авторитет!!! Време е да излизаме от тая кчоина, наречена ес!!!

не ти е виновен съюза, тях никой не ги е питал! Ганя е виновен , той ги е посочил! ;)

А теб като те гледам не си и влизал, а ако съвсем излезеш няма да ни липсваш

Наистина ли? Много жалко ако е вярно, но не вярвамл

Кой друг да има ? Коцето Копейкин ли ? Или Пеевски ? Или Нинова ?

Това е според запитаните българи, не според европейците...