68% доволни от първия месец от мандата на Радев

Шейсет и осем процента оценяват първия месец от мандата на президента Румен Радев положително, показват данни на "Галъп интернешънъл".

Обратно в новината

Коментари - 68% доволни от първия месец от мандата на Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пенцията със 100 лева отгоре ако щете да вервате щото и аз не вервам

Напомняме че нагли орг престъпници около кабинета Борисов ни набутаха с десетки милиарди разходи само за корупционни обекти.През парламента цачева са гласувани стотици нагло престъпни НЕзаконни проекто наредби.НАгло престъпен е и ударно гласувания бюджет

Добър, умен, еродиран, знаещ езици, а и ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МЪЖ, хубавец на мама и тати, айде хейтъри започнете сега и веднага стига някой да ви се върже на писанията ви. Баща му е на 80(роден преди 1944...) с висше образование, може ли някой да ни каже--- бащите ви родени по това време имаха ли висше образование техническо и пр. Селянин бил. Селяци сме ние, а не той. А и бедняци от демокрацията, не всеки има талант, всичко на държавата на самотек , цели семейства и не ви го пожелаваме, на 40 и кусур без работа, без талант, умирате прави... БОГ ДА ВИ БОГОСЛОВИ ВСИЧКИ ВИ!

Още първия месец започна с гафовете ала Станишев ... Гласувал ЗА, а после обяснява, че е против. И вземи си назначи компетентни хора, че цяла Европа ще ни се смее. Конституционният съд на страна-членка на ЕС не може да отменя нищо в ЕС, а страната - членка е длъжна да си хармонизира законодателството с ЕС. Сложно за един пилот със съветници от неговия интелектуален праг.

Какъв Станишев, кви 5лв, до вчера Баце ви Тиквоч се връткаше като вентилатор в мненията си, за няколко часа си менеше мнението от едната крайност до' другата, тоя за Станишев взел да си спомня...Станишев има много други грехове, ама Тиквата е ненадминат в това всеки час да цепи мрака с нова глупост.....но че от комунист добро няма да видим съм категоричен

Аз не съм! Пребройте ме....

Ако дойдат на власт,ще видите какво ви чака.Ще даде на концесия единсвеното нещо останало и печалившо ,,ЛЕТИЩЕТО И МАГИСТРАЛИТЕ,, ЩЕ ИЗПЛАЩАМЕ МАГИСТРАЛИТЕ,А ОТДЕЛНО ЩЕ ПЛАЩАМЕ КАТО МИНАВАМЕ ПО ТЯХ.БОЖКОВ.....ЩЕ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕ И КАСИ,А НАРОДА КАКТО ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ПРЕЕБ

Какво ли прави в този ранен час "просълзената"арийна секретарка, дето си бе направила сметки без кръчмар - да е....майката на нацията?

НА. БЪЛГАРИЯ ЕВРО НЕ И ТРЯБВА, ПОВТАРЯМ ТАКА. ЩЕ Е ОТИДЕ М. В. ЗАДЪНЕНА УЛИЦА!

СТАРАЕ СЕ ДА НИ ИЗВАДИ ОТ ПЕРИФЕРИЯТА,В КОЯТО НИ НАБУТА ФЕОДАЛА!!!

ама платените тролове на гроб може да си плещите за надника квото си щете,истината се видя на президентските избори ще ги видите и на 26,с подобно поведение ще докарата хората наказателно да гласуват масово за БСП и няма да сбъркат,не ми дреме за манипулацийте и внушенията ви,едвам свързваме двата края,обезверени,крадени,прогонихте децата ни,правите ни за смях пред света,кланяте се на историчиският ни враг Турция,авери сте с Местан,гледах снимките при посещението на бойко при ердоган и се засрамих...унизително...роб пред господаря си...всеки може да ги види в нета,на 26 всеки с малко мозък против гроб...мафия са,платените скоро сте без работа измекярчета нещастни...гласувах за герб от самото им създаване...бахти и глупака съм бил

ЗАЩО МУ СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ГАЛЪП-ПАК-ПОСЛЪГАЛ ? КОГА СА МУ БИЛИ ВЕРНИ ПРОЦЕНТИТЕ? РАДЕВ ИМА ОСАНКА И НЕ СЕ КЛАТИ КАТО МАКАК, НО СИ ЛИЧИ ЧЕ Е КУХ И ПАРТИЙНО ЗАВИСИМ. ПФУ.

Влизате на сайта на Европейския съвет - информацията е от 10/03/2017 00:45 Пише го и на български. РУМЕНЧО ПАК ЛЪЖЕШ - ГЛАСУВАЛ СИ "ЗА" - 27 гласували "ЗА", 1 "ПРОТИВ" - Полша. Как можеш да продължаваш да лъжеш народа?!!!! Как можеш да гласуваш там ЗА, а като се върнеш да плямпаш, че си ПРОТИВ това, за което си гласувал с двете ръце. Ние да не сме идиоти БЕ, можем да четем...все пак. http://www.consilium.europa.eu/bg/press/press-releases/2017/ 03/09-conclusion-pec/

Бре, той почти стигна рейтинга на Путин, че и Туитър има като Медведев. Радев, Туитър не е популярен в България. Преиграваш душко. Но нивото им посмъртно не можеш да стигнеш. Акъл се иска, чест и достойнство. Ти си изгуби достойнството, продавайки се на Корнелия и ДПС. Забележи Корнелия, защото нейното няма нищо общо със социалистите. Там останаха олигарсите със зомбираните си фенове.

!00% съм доволен, че още не ми е резнал пенсията! Добро момче!

И аз съдоволен на 68% от Радев ...много му се смях , а можеше още !

Това са предимно циганите,които са тормозени в кавички на расова основа.Българите загиваме бавно и упорито.

Червените милионери-голфаджии ще ме скъсат от смях с техните социологични проучвания. Как пък веднъж не уцелиха, ама то затова са милионери. Фурашкаджията с ушаците още не знае на кой свят е, ама засега все още му е добре. Ще му се стъжни като дойде новото правителство.

68% от българите виждат, че отдавна не сме имали политик, който да ни представя така достойно, както президента Радев! Европейските му колеги се спират при него, защото знаят, че не само няма да си позволят покровителствено да го тупат по рамото, но и ще могат да разговарят с него като равни с равен. Червените милиционери, пребоядисали се в сиво, за да изглеждат различно, се скъсват от яд и не могат да преглътнат тази истина!

"Европейските му колеги" засега изчакват да видят състава на бъдещото правителство и каква посока ще поеме. И ако поеме източна посока, любима на тоя с ушаците, ще му хлопнат кепенците. Ще ходи само по азиатски незнайни държавици. този филм вече сме го гледали.

И коя е тази агенция, на червените задници Райчев и Кольо.

Достоен президент има България , за първи път !!

А най-достоен е, когато Деситу го стисне под мишница. ха ха ха

И по какви критерий го оцениха- обещана солидарност с ЕС и изпълнение на НАТО- вските поръчки.

То само Нинова е доволна 60% от марионетката си ;}

Целият български народ е готов да следва своя вожд и учител -другарят Радев !

Мурзилажа пръщи от щастие и доволност, но само докато огладнее като гладната курнелия изкълве просото. :) Смешно.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е И НИЕ ....БЪЛГАРИТЕ ДА ИМАМЕ НЯКОЙ /УПРАВЛЕНЕЦ/ С КОЙТО ДА СЕ ГОРДЕЕМ ... ЗА СЕГА , ДАНО И ЗА В БЪДЕЩЕ!!!!!

Аха....провели са преброяване на овцете в БГ. Ами 68% показва защо БГ е на опашката в ЕС. За по малко от 2 месеца, Рако изприказва толкова глупсти, колкото Тошо Правешки за 35г

Мда, щото Радев обърка Чехия първо с Полша, а после с Чехословакия...

NA POMIARA I TIKWATA

Значи, аз съм от другите 32%.

ти си гербер, то си личи хората са доволни и искат още радев

Понеже ме разсмя, та да те попитам - от кое точно сте доволни!?

Какво има да не му одобряваш? Живея в пъти по-добре, отколкото преди месец. Да е жив и здрав!

Наистина куха лейка!

Разбира се, за първи път президент, който да се застъпва за България по цивилизован начин. А не като предишното мекотело с комсомолските обноски, което се напъваше да бъде европеец и изглеждаше като палячо.

Не само се застъпва за Родината, ами доведе и американски военни в нея - и те да се застъпят при нужда. То опасност няма, защото Русия ни е пръв приятел, ама страх лозе пази.

68% доволни от първия месец от мандата на Радев А доволни ли са от живота си?

А този въпрос го задай на любимата си тиква, чието правителство подаде за втори път страхливо оставка! "Б.Б". -преведено, "булката беглец"! Толкова!