Коментари - Социолог: Няма кой да обере гнева на българските граждани | Днес.dir.bg

Социолог: Няма кой да обере гнева на българските граждани

Доходите се повишават полека, но не е достатъчно за българските граждани, заяви Стефан Георгиев от АФИС. Няма кой да обере гнева на българските граждани.

Обратно в новината

Коментари - Социолог: Няма кой да обере гнева на българските граждани | Днес.dir.bg

Коментари

доходите растат с 4-5%, а цените на стоки и услуги от първа необходимост (вкл. храни, енергия ...) растат с 25-50% на годишна база. Моля, несъгласните да си погледнат и сравнят сметките след излизане от кой да е хранителен супермаркет!

АФИС е 100% комуноидна.агенция и кореспондентите им да леви заблу- дени типове и информамията им е изкривена в полза на г-жа Лъжа и бсп.дс.дпс ДОКОГА?? Изхода е Лустрация по чехски!

Лъжеш- данни инфлация под 3% Виж доходите при соца пети разр. 2,80лв/дн или 61,60лв на месец Шести разряд 3,20/дн и 70,40лв/м Мин пенсия 18лв сега 200лв мин заплата 40лв сега 510лв АФИС е 100% комуноидна.агенция и кореспондентите им да леви заблу- дени типове и информамията им е изкривена в полза на г-жа Лъжа и бсп.дс.дпс ДОКОГА?? Изхода е Лустрация по чехски!

Шефът на АФИС е Юрий Асланов, а той е член на висшия партиен съвет на БСП....е, сега ясно ли е, защо това младо момче така говори????

Един шеф спря да плаща чудовищните провинциални 500-600 лева чисто за да се направи на мутра. Сериозен срив в дейността ни нямаше, просто сме глуха провинция. Напуснахме половината. Сега тий си търси други диванете за работа. Чул , че мутрите така правели и той така... Лошото е че така се разбягват още хора от града. Та не знам кое е доброто при герб. Не виждам такова. За 3 мандата едни келяви пътища дето ако изкарат и 2 години без ремонт е успех. Често асфалта на баири става на коловози буквално до 3 месеца след полагането. Това е единствения успех - 3 месеца.

имаше надежда. Сега няма надежда. Без надежда няма да има трета българска държава - тя ще се разпадне при първия по-сериозен трус. Хората са отчаяни. Не, че не се крадеше при Станишев, но пладнешки обири скрити зад еврочленство и мазаници и хвалби като сега не е имало. Нямам думи докъде изпаднахме с тези гербери. Жалко за народа и за държавицата.

Не си убедителен. Личи ти, че не говориш автентично, а слагаш нарочно подготвени фрази. Лъхаш отдалеч на на платен, щом при Станишев и Орешарски било по-добре :)

от оптимизъм какъв имотен балон се наду 2007ма при тогавашните заплати. Не съм плтен трол, но съм зле платен работещ. Между другото обрата от спад към растеж на икономиката стана при Орешарски. Сега половината и повече области вече нямат икономика, с която да си поемат разходите и издръжката, която имат (полиция, армия, образование, здраве, инфраструктура, пенсии....). София ще може ли да издържа повечето области? Колко време ще издържи София преди да рухне и тя?

Докъде изпаднахме ли питаш? Ами не знам докъде, но докато поскачат и викат "комунисти" тъпаците дадоха цялата власт на гилдията на измамниците - СИК. Дори в крадците има надежда, но измамниците са нещо съвсем различно - те са фалш от начало до край.

Ама пишете минуси, разира се. Къде е по-добре да вярвате на комсомолските калпазани, обърнали се в мазни измамници, пред това да ви управляват ккомунисите. Лепнали сте едни етикети и вече нищо освен етикета не виждате.

Ето едно по-нормално виждане на нещата, промъкнало се някак си покрай постоянните мутренски хвалбежи прикриващи пладнешки грабежи. Нямате си на идея какво крадене е сега. При ГЕРБ основна цел, мисия и смисъл на третата бг държава стана краденето, личното облагодетелстване и усвоявяането за лична изгода на евросредства. Винаги го е имало това у нас - откак има трета БГ държава, но сега това вече е единствения национален идеал - грабеж на народа. Няма да стане господа мутреци ипатриотарници.

този пък мамин преди 10 на колко е бил, мило дете гледам филм "дете 44" и ще разбереш защо сме на този хал все още!

...доходите растат! Всички виждаме как за едни има, за други няма... Нещата толкова силно се поляризират, че се налага изкуствено да се нагласят нещата, защото тия дето имат не искат да дават и крият доходи!!! Що се касае до покачването, то реално такова няма, защото веднаа след това скачат и тока и водата, та това увеличение, ние хорицата не го усещаме! Усещат го Топлофикация и ЧЕЗ и ИВН, та затова пак сме си бедни...

Ако си мислите,че хората следят политиката така както си мсилят психолозите, грешите. Хората обичат да плюят по султана, царя, партията, управниците, ей така по традиция....до като си пият ракията;)

-афисссс -юрий асланов -доведен брат на сергей станишев -апокалиптична стайтийка в дира на мониката му от образ, правещ се на младия ленин-улянов така се прави! вече сто години-така се прави...

Тоя социолог прилича на проскубан хамериканец.

Гнева на хората се обира от....черния им дроб! Всеки който не може да се овладее на време и се отдава на гняв ....е пътник!

Само след месец Трамп-наш щял да изтипоса километричен списък на най-големите крадци в света! Сещате ли се за кого става дума? Мухахахахахахаха!

Има от едно време приказката... "Парата прави фукарата". Та тва е електорате... на днешното парично време, всичко се плаща и си требват паре и за обиране и организиране на гнева, граждански!!!

Истината е, че герб-авите примати тупкат топката на място от 10 години, докато оберат и последните активи за прибиране. Няма никакво развитие, никакви реформи в нито една област. Здравеопазването е същия батак, съдебната система е същия батак, образованието цикли на проби и грешки, армия и полиция отиват на все по-зле. Бананова държава, в която обществените средства са на санитарния минимум, заради ниските данъци и мафиотския бизнес.. и оттам пълна разруха - язовири, пътища, жп-мрежа, екология, демография.. Дано след 2020, когато спрат еврофондовете никога повече не чуем за герб-авите и дойдат някакви мотивирани и кадърни хора на власт!

Има два вида хора в този свят. Едните служат на Бог, а другите на мамона и луцифер. Всички други разделения са от лукавият и служат за отвличане на вниманието и фокусирането му в грешна посока. Вниманието на хората постонянно е нагажирано от политици и медии с фалшиви алтернативи.

Половината българи да си вадят очите с другата половина, а турци (цигани, руснаци, американци .... да им арбитрират) - идеалът на политици, политолози и други политически шмекери.

Точно казано. АКТЬОР.За 9 години ГЕРБ играят цирк с тиква.И провала е пълен. Всеки който има малко повече циркаджийски талант може да управлява 80% дебили.

Този измекяр за 100 лева ще каже каквото му поръчаш. А Афис за 200 ще ти направи каквото искаш социологическо проучване с каквито искаш резултати!

Защо някой трябва да обира нечий гняв? България е това, което е благодарение всичките граждани на тази държава. Това сме ние - толкова можем, толкова правим. Държавите с висока степен на развитие са много малко на фона на всички държави и България никога не е била и няма да бъде част от тях. Аз лично нямам проблем с това - оцелявам по някакъв начин. Който има проблем, да си търси решение.

И аз нямам проблем с материалните лишения. Проблемът е с липсата на справедливост, на ред и на идея, която да ни обединява и да следваме. Разпиляваме най-ценния си ресурс - талантливите и свестни хора, като ги прогонваме да работят за други държави. Всичко това заради присвояването на няколко кирливи милиарда, които тъпаците даже не знаят какво да правят след това. Пример - Боковите инвестиции в Катар.

С колкото процента се вдигат доходите- с поне двойно повече се вдигат цените! Това е така, вижда се, дори стъкмистиката, пардон - статистиката на управляващите трудно го прикрива. Пак ще се появи някой "спасител" отнейде, пак ще му гласуваме доверие, докато той си оправи финансовото положение. Тва при условие разбира се, че Цвъки отпусне фронта, ама той едва ли би го допуснал, по скоро новия играч ще се бори за сребърен медал или за настоящата позиция на "патриотите"- да е необходимата подкрепа на боци за съставяне на правителство.

Тиквата ще напарви средна заплата 1500 лв. Нали е обещал.

Овчите гейберастски крадливи тикви са със 100 лета напред.

При русофилската крадлива тиква Жан, МРЗ-то в БГ беше 1$ При бат Бойко от Нова година става 307$, в Русия 160$! Гигантските крадливи тикви са в Русия! Мухахахахахахаха! Вижда се ясно кои са крадците, няма друга държава в света като България, в която МРЗ-то да е нараснало над 300 пъти!

В такива сравнения се взема под внимание покупателна способост на средната заплата в страната, а не абсолтната и стойност за да е коректно. Защото това интересува хората когато си вземат заплатата и ли когато я договарят с работодателя.

простреляният от нап е обрал гнева на някой,но ако управляващите не се приземят ще има други спешнооперирани или неволни клиенти на погребалните фирми .

Страхотна лъжа е, че при влизането в ЕС доходите са нараснали двойно! Хубавото на мизерията е, че няма как да е много по-лошо. То доходите сега са мизерни, какво да кажем да бъдат 2 пъти по-ниски?? Не е възможно да се живее без неспирно крадене в такъв случай.

То няма нищо, а пък вие искате да откраднете всичко.

Нека да излеем гнева си върху Славчо и оня къдравия, подлогата му.

Все едно, че слушам Нинова :(. Омръзна ми от платени червени социологически агенции и социолози на които им се спука какво да говорят и да обикалят медиите!!

И това доживяхме - младо попче с червен партиен билет компетентно да ни разяснява от екрана нещата от живота.

Посетете сайта на афис -има за обратна връзка !

Славиту - Спасител

Твърдя че връзката доходи-гняв не е много пряка. Аз например изкарвам месечно около 2000 лв., солидна умдтвена работа на тесен специалист. Понякога стигам до 3к, определено ми стигат за приличен живот. Но съм недоволен, гневен и несигурен за страната и начина на живот. И 10к да правех месечно, щях да съм притеснен по същия начин. В страната няма здравеопазване, образование, съдебна система. София си остава мърлява, неприветлива, неуредена, въпреки безспорните достижения. Притесняват ме неясните и заплашителни послания, които идват от ЕС например за "активна политика с бежанците". Притесняват ме "ромските" истории, които се замитат под килима. Притесняват ме 600-те милиона лева в бюджета, предвидени за "социално включване". Не помня да съм изключил някого социално, както и не помня някой да ме е питал съгласен ли съм данъците ми да се пилеят така безобразно. Притеснява ме един, който целува и прегръща Началници и говори като тях-неясно. Притеснява ме тематиката "Западни балкани", защото ме плаши тенденцията тук да се нанесат косовари и прочее ид и наркомафии. Притеснява ме това, че всички плащаме вноските и глобита на ЕС, а единици са "бенефициенти" на европрограмите.

за повечето тук няма надежда, но за теб има. Какво и колко още трябва да чакаш, преди да откриеш новия свят? австралия, нова зеландия, канада... хората плачат за тесни специалисти. Кого чакаш?

Не мога да напусна България, защото я обичам. Обичам българския език. Перфектно владея английски, но ми е пластмасов и след 10 мин. говорене се чувствам самия от пластмаса. Обичам българските планини, въздуха, аромата на живота. Обичам българската кухня. Жените са неповторими. България е дом или по-скоро храм. Свързан съм дълбоко с всичко.

Омръзнало ми е от оплакващи се хора. Бива рев , но ти си направо отчаян от живота бе, човек. Стегни се малко. Хленчиш като някой ромей.

Аз пък се радвам, че все още има такива дето да се оплакват тука! Понеже другите дето не се оплакват, отдавна заминаха и заминават извът тука! Така, че радвай се, че все още има такива дето се оплакват тука!!!

новия епизод на star wars : матрияла се сабyжда!

Този социолог да не е завършил семинарията?

Повишават се цените,не доходите

Да викнем Жан Виденов да ви приземи малко със заплатите. Да ви върне във времето на 3$ заплата

Епа не знам, ма от ка е демокрация моето семеиство е да речем на крачка от "ръба"! Това за почишаване на доходите дето все го слушат баща ми и маика ми при тях все не става и не става и не става! И добре, че е брат ми да праща пари от Испания, щото инак с тия "високи" доходи майка ми и баща ми отдавна да са се преселили в един мнооооого по-добър свят! Ама ето "високите" доходи ги спират! Аз поне не се оплаквам сезонното бачкане в чужбина ми носи според някой добри доходи и дори си плащам и здравни и пенсионни вноски към "държавата", но от няколкото пъти кадето ми се е налагало да "ползвам" личния си лекар почнах да си задавам въпроса ЗАЩО! Башка, че като гледам "пеннсиите" на мой роднини въпроса ЗАЩО нараства двойно и тройно! Но инак всичко е "добре" де чувам, че в БГ цените на имотите стигали 2 - 3 к евро! Средната заплата била 1к лв. (но мой познати и роднини никога не са вземали повече от 500лв.) Отделно гледам и туризъма всека година вдига ръста си с 30-48% (е пари явно от това за държавата няма а и те туристите мое и да не харчат или пък статициолозите може и да ме лъжат ма то ...) Друго и магистрали се строят по 20-30 милиона лева километъра ама пък за сметка на това пък се развалят ден два след пуксането им,ама това си мисля, че е така понеже те хората завиждаи и кълнат де и затова така става. Отделно гледам, че и правосъдната система май май в скоро време ще почне като, че ли май и да се "оправя"! И абе "добре" сме май бе! Ко се оплакваме сега! Само требе сичките да станем фермери и да си гледаме историята и сичко ше е наред мисля!? Е сега ше има и ПО-ДОБРЕ от нас ама не завиждайте сега, то който си може да си "взема" от общото си го може и тоя ше е по-добре сега!

Гневът на българските граждани го обра Курнелия Нинова. Не й дадоха да стане премиер, както беше се заканила.

непосилни увеличения на вода,ток,парно....лекарства и храни от първа необходимост. Купих си 5 яйца по 0,45 ст.едното... това ми прилича на хипер инфлация.

Лека-полека пораства единствено носа на Пинокио.

Специално аз съм 10 години напред.

В кое си 10 години напред ? в Свирките ли ? :)

имаме толкова некадърни социолози, политолози и ....и др.ПР-ри. Ако са верни изследванията,обясненията са нефелни. От март до декември...ами г-дине...2 месеца бяха употребени за договорки за съставяне на правителство. Очакванията бяха големи..поради обещанията на ОП. Какво се получи?Пълно разочарование... За какви увеличени доходи говориш господине,при такова драстично увеличаване на цени? Не е нужно да ни предлагате нефелни анализи,всеки усеща истината по джоба. А тенденциите за големи глупи от хора са ясни....обедняване.

просто се чудя, защо си мислиш, че това или онова правителство ще ти увеличи заплатата? Това си е твоя работа пич! Ако се чувстваш недооценен - намери нова работа. Ако в твоето село няма кой да те оцени, отиди в съседното село! свят широк! Или? крепостен селянин? панелката определя стандарта на живот? купил съм си панелка и ще живея в квартала на панелката цял живот? и дори да няма работа, дори да ми крадят парното, дори да не косят трваа или поправят плочките пред тази панелка, АЗ НЯМА ДА СЕ ПРЕМЕСТЯ!!!

А ти в кво живееш бе шушляк, в барака или панелка хахахахахаах нещастен ябанджия.

Един комунистически мислител е казал, чеБитието определя съзнанието на масите, колкото е беден народа, толкова е гневен и агресивен, Римляните поне са давали по малко хляб и зрелища, а тия наште - не дават никакви развлечения- само един Гришо му се радвахме

На когото му дреме на уя за теб нищо че е бабоеб.

Какъв гняв?! Само това ни липсва, да се изложим пред чужденците!!! Нали сега председателстваме ЕС!

при последните завишавания на цените някои дори обеняха.... тоя са му розави очилата и чорапите и те...

БРЦК

Има нов актьор - Слаги.

Има кой да материализира гнева на българите, но докато сме 80% дебилите, Той няма да се навие да го стори. Вече си има обеца на ухото от "Голгота". Затова пък едни "КОЛАБОРАционисти" си имат "програма" от 1988 година, в която са записали": "VIII. Масова дебилизация на гоите 1. Врагът в максимална степен се деморализира, когато вижда, че всичко, което става около него, е лъжа, разруха и грабеж. 2. Образованието за гоите трябва да създава морални уроди. 3. Схемата за действия трябва да бъде съгласувана с Единния план, разработен от Световното правителство. 4. Засега няма по-разрушително нещо от алкохолизма. Да не се допуска намаляване градуса на спиртните напитки."

Доходите изобщо не се вдигат , а намаляват ! Цените на всички стоки и услуги нарастват с много по-голяма скорост !

как да не се вдигат? аз 2013 работех за 4000 лв, 2014 за $7000, 2016 за $8000, днес вече съм над $11000. Годишно ми е $200000 и минах в някаква тъпа катергория за повече данък... пууу

СамърОф69

Избягвам да коментирам коментиращи, но ето учебникарски пример за това как когато някой твърди, колко е богат, в какъв дворец живее, колко много работи, какъв сексатлет е и т. н., колко е безсмислена тази информация в анонимен форум, а и където и да е, както и какви психологически дефицити има въпросната персона.

мекия спусък - това е.

Не със 10г , а с 100г ни върна назад капитализма.

Не е в капитализма проблема, а в некасърния социализъм, който даде парите в ръцете на обчари и свинари, които мислят само за това как да откраднат.

КГБ? Че къде сте били та ви е върнал ?

Няма, ли?

...Намерил дъртия комуняга Юрий Асланов (собственикът на агенцията) едно младо лекенце с брадичка да обяснява как видиш ли- нямало кой да обере гнева..?!... После защо хората не вярват на соц агенции- ами виж им собствениците и после всички ... е ясно!

Абе на тея българи колко и пари да им дадеш, все ще се оплакват.

Коментари - Социолог: Няма кой да обере гнева на българските граждани | Днес.dir.bg

Социолог: Няма кой да обере гнева на българските граждани

Доходите се повишават полека, но не е достатъчно за българските граждани, заяви Стефан Георгиев от АФИС. Няма кой да обере гнева на българските граждани.

Обратно в новината

Коментари - Социолог: Няма кой да обере гнева на българските граждани | Днес.dir.bg

Коментари

доходите растат с 4-5%, а цените на стоки и услуги от първа необходимост (вкл. храни, енергия ...) растат с 25-50% на годишна база. Моля, несъгласните да си погледнат и сравнят сметките след излизане от кой да е хранителен супермаркет!

АФИС е 100% комуноидна.агенция и кореспондентите им да леви заблу- дени типове и информамията им е изкривена в полза на г-жа Лъжа и бсп.дс.дпс ДОКОГА?? Изхода е Лустрация по чехски!

Лъжеш- данни инфлация под 3% Виж доходите при соца пети разр. 2,80лв/дн или 61,60лв на месец Шести разряд 3,20/дн и 70,40лв/м Мин пенсия 18лв сега 200лв мин заплата 40лв сега 510лв АФИС е 100% комуноидна.агенция и кореспондентите им да леви заблу- дени типове и информамията им е изкривена в полза на г-жа Лъжа и бсп.дс.дпс ДОКОГА?? Изхода е Лустрация по чехски!

Шефът на АФИС е Юрий Асланов, а той е член на висшия партиен съвет на БСП....е, сега ясно ли е, защо това младо момче така говори????

Един шеф спря да плаща чудовищните провинциални 500-600 лева чисто за да се направи на мутра. Сериозен срив в дейността ни нямаше, просто сме глуха провинция. Напуснахме половината. Сега тий си търси други диванете за работа. Чул , че мутрите така правели и той така... Лошото е че така се разбягват още хора от града. Та не знам кое е доброто при герб. Не виждам такова. За 3 мандата едни келяви пътища дето ако изкарат и 2 години без ремонт е успех. Често асфалта на баири става на коловози буквално до 3 месеца след полагането. Това е единствения успех - 3 месеца.

имаше надежда. Сега няма надежда. Без надежда няма да има трета българска държава - тя ще се разпадне при първия по-сериозен трус. Хората са отчаяни. Не, че не се крадеше при Станишев, но пладнешки обири скрити зад еврочленство и мазаници и хвалби като сега не е имало. Нямам думи докъде изпаднахме с тези гербери. Жалко за народа и за държавицата.

Не си убедителен. Личи ти, че не говориш автентично, а слагаш нарочно подготвени фрази. Лъхаш отдалеч на на платен, щом при Станишев и Орешарски било по-добре :)

от оптимизъм какъв имотен балон се наду 2007ма при тогавашните заплати. Не съм плтен трол, но съм зле платен работещ. Между другото обрата от спад към растеж на икономиката стана при Орешарски. Сега половината и повече области вече нямат икономика, с която да си поемат разходите и издръжката, която имат (полиция, армия, образование, здраве, инфраструктура, пенсии....). София ще може ли да издържа повечето области? Колко време ще издържи София преди да рухне и тя?

Докъде изпаднахме ли питаш? Ами не знам докъде, но докато поскачат и викат "комунисти" тъпаците дадоха цялата власт на гилдията на измамниците - СИК. Дори в крадците има надежда, но измамниците са нещо съвсем различно - те са фалш от начало до край.

Ама пишете минуси, разира се. Къде е по-добре да вярвате на комсомолските калпазани, обърнали се в мазни измамници, пред това да ви управляват ккомунисите. Лепнали сте едни етикети и вече нищо освен етикета не виждате.

Ето едно по-нормално виждане на нещата, промъкнало се някак си покрай постоянните мутренски хвалбежи прикриващи пладнешки грабежи. Нямате си на идея какво крадене е сега. При ГЕРБ основна цел, мисия и смисъл на третата бг държава стана краденето, личното облагодетелстване и усвоявяането за лична изгода на евросредства. Винаги го е имало това у нас - откак има трета БГ държава, но сега това вече е единствения национален идеал - грабеж на народа. Няма да стане господа мутреци ипатриотарници.

този пък мамин преди 10 на колко е бил, мило дете гледам филм "дете 44" и ще разбереш защо сме на този хал все още!

...доходите растат! Всички виждаме как за едни има, за други няма... Нещата толкова силно се поляризират, че се налага изкуствено да се нагласят нещата, защото тия дето имат не искат да дават и крият доходи!!! Що се касае до покачването, то реално такова няма, защото веднаа след това скачат и тока и водата, та това увеличение, ние хорицата не го усещаме! Усещат го Топлофикация и ЧЕЗ и ИВН, та затова пак сме си бедни...

Ако си мислите,че хората следят политиката така както си мсилят психолозите, грешите. Хората обичат да плюят по султана, царя, партията, управниците, ей така по традиция....до като си пият ракията;)

-афисссс -юрий асланов -доведен брат на сергей станишев -апокалиптична стайтийка в дира на мониката му от образ, правещ се на младия ленин-улянов така се прави! вече сто години-така се прави...

Тоя социолог прилича на проскубан хамериканец.

Гнева на хората се обира от....черния им дроб! Всеки който не може да се овладее на време и се отдава на гняв ....е пътник!

Само след месец Трамп-наш щял да изтипоса километричен списък на най-големите крадци в света! Сещате ли се за кого става дума? Мухахахахахахаха!

Има от едно време приказката... "Парата прави фукарата". Та тва е електорате... на днешното парично време, всичко се плаща и си требват паре и за обиране и организиране на гнева, граждански!!!

Истината е, че герб-авите примати тупкат топката на място от 10 години, докато оберат и последните активи за прибиране. Няма никакво развитие, никакви реформи в нито една област. Здравеопазването е същия батак, съдебната система е същия батак, образованието цикли на проби и грешки, армия и полиция отиват на все по-зле. Бананова държава, в която обществените средства са на санитарния минимум, заради ниските данъци и мафиотския бизнес.. и оттам пълна разруха - язовири, пътища, жп-мрежа, екология, демография.. Дано след 2020, когато спрат еврофондовете никога повече не чуем за герб-авите и дойдат някакви мотивирани и кадърни хора на власт!

Има два вида хора в този свят. Едните служат на Бог, а другите на мамона и луцифер. Всички други разделения са от лукавият и служат за отвличане на вниманието и фокусирането му в грешна посока. Вниманието на хората постонянно е нагажирано от политици и медии с фалшиви алтернативи.

Половината българи да си вадят очите с другата половина, а турци (цигани, руснаци, американци .... да им арбитрират) - идеалът на политици, политолози и други политически шмекери.

Точно казано. АКТЬОР.За 9 години ГЕРБ играят цирк с тиква.И провала е пълен. Всеки който има малко повече циркаджийски талант може да управлява 80% дебили.

Този измекяр за 100 лева ще каже каквото му поръчаш. А Афис за 200 ще ти направи каквото искаш социологическо проучване с каквито искаш резултати!

Защо някой трябва да обира нечий гняв? България е това, което е благодарение всичките граждани на тази държава. Това сме ние - толкова можем, толкова правим. Държавите с висока степен на развитие са много малко на фона на всички държави и България никога не е била и няма да бъде част от тях. Аз лично нямам проблем с това - оцелявам по някакъв начин. Който има проблем, да си търси решение.

И аз нямам проблем с материалните лишения. Проблемът е с липсата на справедливост, на ред и на идея, която да ни обединява и да следваме. Разпиляваме най-ценния си ресурс - талантливите и свестни хора, като ги прогонваме да работят за други държави. Всичко това заради присвояването на няколко кирливи милиарда, които тъпаците даже не знаят какво да правят след това. Пример - Боковите инвестиции в Катар.

С колкото процента се вдигат доходите- с поне двойно повече се вдигат цените! Това е така, вижда се, дори стъкмистиката, пардон - статистиката на управляващите трудно го прикрива. Пак ще се появи някой "спасител" отнейде, пак ще му гласуваме доверие, докато той си оправи финансовото положение. Тва при условие разбира се, че Цвъки отпусне фронта, ама той едва ли би го допуснал, по скоро новия играч ще се бори за сребърен медал или за настоящата позиция на "патриотите"- да е необходимата подкрепа на боци за съставяне на правителство.

Тиквата ще напарви средна заплата 1500 лв. Нали е обещал.

Овчите гейберастски крадливи тикви са със 100 лета напред.

При русофилската крадлива тиква Жан, МРЗ-то в БГ беше 1$ При бат Бойко от Нова година става 307$, в Русия 160$! Гигантските крадливи тикви са в Русия! Мухахахахахахаха! Вижда се ясно кои са крадците, няма друга държава в света като България, в която МРЗ-то да е нараснало над 300 пъти!

В такива сравнения се взема под внимание покупателна способост на средната заплата в страната, а не абсолтната и стойност за да е коректно. Защото това интересува хората когато си вземат заплатата и ли когато я договарят с работодателя.

простреляният от нап е обрал гнева на някой,но ако управляващите не се приземят ще има други спешнооперирани или неволни клиенти на погребалните фирми .

Страхотна лъжа е, че при влизането в ЕС доходите са нараснали двойно! Хубавото на мизерията е, че няма как да е много по-лошо. То доходите сега са мизерни, какво да кажем да бъдат 2 пъти по-ниски?? Не е възможно да се живее без неспирно крадене в такъв случай.

То няма нищо, а пък вие искате да откраднете всичко.

Нека да излеем гнева си върху Славчо и оня къдравия, подлогата му.

Все едно, че слушам Нинова :(. Омръзна ми от платени червени социологически агенции и социолози на които им се спука какво да говорят и да обикалят медиите!!

И това доживяхме - младо попче с червен партиен билет компетентно да ни разяснява от екрана нещата от живота.

Посетете сайта на афис -има за обратна връзка !

Славиту - Спасител

Твърдя че връзката доходи-гняв не е много пряка. Аз например изкарвам месечно около 2000 лв., солидна умдтвена работа на тесен специалист. Понякога стигам до 3к, определено ми стигат за приличен живот. Но съм недоволен, гневен и несигурен за страната и начина на живот. И 10к да правех месечно, щях да съм притеснен по същия начин. В страната няма здравеопазване, образование, съдебна система. София си остава мърлява, неприветлива, неуредена, въпреки безспорните достижения. Притесняват ме неясните и заплашителни послания, които идват от ЕС например за "активна политика с бежанците". Притесняват ме "ромските" истории, които се замитат под килима. Притесняват ме 600-те милиона лева в бюджета, предвидени за "социално включване". Не помня да съм изключил някого социално, както и не помня някой да ме е питал съгласен ли съм данъците ми да се пилеят така безобразно. Притеснява ме един, който целува и прегръща Началници и говори като тях-неясно. Притеснява ме тематиката "Западни балкани", защото ме плаши тенденцията тук да се нанесат косовари и прочее ид и наркомафии. Притеснява ме това, че всички плащаме вноските и глобита на ЕС, а единици са "бенефициенти" на европрограмите.

за повечето тук няма надежда, но за теб има. Какво и колко още трябва да чакаш, преди да откриеш новия свят? австралия, нова зеландия, канада... хората плачат за тесни специалисти. Кого чакаш?

Не мога да напусна България, защото я обичам. Обичам българския език. Перфектно владея английски, но ми е пластмасов и след 10 мин. говорене се чувствам самия от пластмаса. Обичам българските планини, въздуха, аромата на живота. Обичам българската кухня. Жените са неповторими. България е дом или по-скоро храм. Свързан съм дълбоко с всичко.

Омръзнало ми е от оплакващи се хора. Бива рев , но ти си направо отчаян от живота бе, човек. Стегни се малко. Хленчиш като някой ромей.

Аз пък се радвам, че все още има такива дето да се оплакват тука! Понеже другите дето не се оплакват, отдавна заминаха и заминават извът тука! Така, че радвай се, че все още има такива дето се оплакват тука!!!

новия епизод на star wars : матрияла се сабyжда!

Този социолог да не е завършил семинарията?

Повишават се цените,не доходите

Да викнем Жан Виденов да ви приземи малко със заплатите. Да ви върне във времето на 3$ заплата

Епа не знам, ма от ка е демокрация моето семеиство е да речем на крачка от "ръба"! Това за почишаване на доходите дето все го слушат баща ми и маика ми при тях все не става и не става и не става! И добре, че е брат ми да праща пари от Испания, щото инак с тия "високи" доходи майка ми и баща ми отдавна да са се преселили в един мнооооого по-добър свят! Ама ето "високите" доходи ги спират! Аз поне не се оплаквам сезонното бачкане в чужбина ми носи според някой добри доходи и дори си плащам и здравни и пенсионни вноски към "държавата", но от няколкото пъти кадето ми се е налагало да "ползвам" личния си лекар почнах да си задавам въпроса ЗАЩО! Башка, че като гледам "пеннсиите" на мой роднини въпроса ЗАЩО нараства двойно и тройно! Но инак всичко е "добре" де чувам, че в БГ цените на имотите стигали 2 - 3 к евро! Средната заплата била 1к лв. (но мой познати и роднини никога не са вземали повече от 500лв.) Отделно гледам и туризъма всека година вдига ръста си с 30-48% (е пари явно от това за държавата няма а и те туристите мое и да не харчат или пък статициолозите може и да ме лъжат ма то ...) Друго и магистрали се строят по 20-30 милиона лева километъра ама пък за сметка на това пък се развалят ден два след пуксането им,ама това си мисля, че е така понеже те хората завиждаи и кълнат де и затова така става. Отделно гледам, че и правосъдната система май май в скоро време ще почне като, че ли май и да се "оправя"! И абе "добре" сме май бе! Ко се оплакваме сега! Само требе сичките да станем фермери и да си гледаме историята и сичко ше е наред мисля!? Е сега ше има и ПО-ДОБРЕ от нас ама не завиждайте сега, то който си може да си "взема" от общото си го може и тоя ше е по-добре сега!

Гневът на българските граждани го обра Курнелия Нинова. Не й дадоха да стане премиер, както беше се заканила.

непосилни увеличения на вода,ток,парно....лекарства и храни от първа необходимост. Купих си 5 яйца по 0,45 ст.едното... това ми прилича на хипер инфлация.

Лека-полека пораства единствено носа на Пинокио.

Специално аз съм 10 години напред.

В кое си 10 години напред ? в Свирките ли ? :)

имаме толкова некадърни социолози, политолози и ....и др.ПР-ри. Ако са верни изследванията,обясненията са нефелни. От март до декември...ами г-дине...2 месеца бяха употребени за договорки за съставяне на правителство. Очакванията бяха големи..поради обещанията на ОП. Какво се получи?Пълно разочарование... За какви увеличени доходи говориш господине,при такова драстично увеличаване на цени? Не е нужно да ни предлагате нефелни анализи,всеки усеща истината по джоба. А тенденциите за големи глупи от хора са ясни....обедняване.

просто се чудя, защо си мислиш, че това или онова правителство ще ти увеличи заплатата? Това си е твоя работа пич! Ако се чувстваш недооценен - намери нова работа. Ако в твоето село няма кой да те оцени, отиди в съседното село! свят широк! Или? крепостен селянин? панелката определя стандарта на живот? купил съм си панелка и ще живея в квартала на панелката цял живот? и дори да няма работа, дори да ми крадят парното, дори да не косят трваа или поправят плочките пред тази панелка, АЗ НЯМА ДА СЕ ПРЕМЕСТЯ!!!

А ти в кво живееш бе шушляк, в барака или панелка хахахахахаах нещастен ябанджия.

Един комунистически мислител е казал, чеБитието определя съзнанието на масите, колкото е беден народа, толкова е гневен и агресивен, Римляните поне са давали по малко хляб и зрелища, а тия наште - не дават никакви развлечения- само един Гришо му се радвахме

На когото му дреме на уя за теб нищо че е бабоеб.

Какъв гняв?! Само това ни липсва, да се изложим пред чужденците!!! Нали сега председателстваме ЕС!

при последните завишавания на цените някои дори обеняха.... тоя са му розави очилата и чорапите и те...

БРЦК

Има нов актьор - Слаги.

Има кой да материализира гнева на българите, но докато сме 80% дебилите, Той няма да се навие да го стори. Вече си има обеца на ухото от "Голгота". Затова пък едни "КОЛАБОРАционисти" си имат "програма" от 1988 година, в която са записали": "VIII. Масова дебилизация на гоите 1. Врагът в максимална степен се деморализира, когато вижда, че всичко, което става около него, е лъжа, разруха и грабеж. 2. Образованието за гоите трябва да създава морални уроди. 3. Схемата за действия трябва да бъде съгласувана с Единния план, разработен от Световното правителство. 4. Засега няма по-разрушително нещо от алкохолизма. Да не се допуска намаляване градуса на спиртните напитки."

Доходите изобщо не се вдигат , а намаляват ! Цените на всички стоки и услуги нарастват с много по-голяма скорост !

как да не се вдигат? аз 2013 работех за 4000 лв, 2014 за $7000, 2016 за $8000, днес вече съм над $11000. Годишно ми е $200000 и минах в някаква тъпа катергория за повече данък... пууу

СамърОф69

Избягвам да коментирам коментиращи, но ето учебникарски пример за това как когато някой твърди, колко е богат, в какъв дворец живее, колко много работи, какъв сексатлет е и т. н., колко е безсмислена тази информация в анонимен форум, а и където и да е, както и какви психологически дефицити има въпросната персона.

мекия спусък - това е.

Не със 10г , а с 100г ни върна назад капитализма.

Не е в капитализма проблема, а в некасърния социализъм, който даде парите в ръцете на обчари и свинари, които мислят само за това как да откраднат.

КГБ? Че къде сте били та ви е върнал ?

Няма, ли?

...Намерил дъртия комуняга Юрий Асланов (собственикът на агенцията) едно младо лекенце с брадичка да обяснява как видиш ли- нямало кой да обере гнева..?!... После защо хората не вярват на соц агенции- ами виж им собствениците и после всички ... е ясно!

Абе на тея българи колко и пари да им дадеш, все ще се оплакват.