Социолози призоваха Кирил Петков да посочи кои анализатори са му искали пари

"Хвърля петно върху всички нас", възропта Димитър Ганев, "Трябва да има конкретика", подкрепи го Добромир Живков

Обратно в новината

Коментари - Социолози призоваха Кирил Петков да посочи кои анализатори са му искали пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ще ги кажа: Румяна Коларова, Шарлатан Александров (работещ за ГЕРБ), Нидал Алафранги (синът му е депутат от ГЕРБ), Кънчо Стойчев, Стойчо Стойчев, Андрей Райчев, Татяна Буруджиева, Тръбата Харизанов, Първан Симеонов и тн. Почти всички са на Пейрол при дон Чекмеджян и брат му Дебелан. Агенция ПЛИК също взема пари, за да пише кафяви статии!

Киро във канала

Този път съм съгласен с него. От 30 години една паразитна прислойка от политолози, социолози, наблюдатели, анализатори, коментатори и всякакви други "-атори" гравитира около политиците и прави пари. Всички си ги знаем - цъкнеш копчето и лицата(мутрите) им лъсват на екрана и разтягат ли разтягат локуми. Те само това си могат.

Той Киро доказателства може и да няма, така че имена трудно ще каже. Но е очевидно, че почти всички социолози и "анализатори" (много точна дума във вулгарния й смисъл) тенденциозно защитават определени политически интереси във всичките си участия.

Я му саках кинти да го социализирам чрез дълбок анализ...

когато простокиро каже нещо, гледайте слънцето къде е ! тоя досега плямпа лъжа след лъжа! ама нормално като видиш баба му !

какво се правят и тея на луди? Нова цяла година се пробва да лустрова Шиши, като всяка вечер ни го включват с дълбокомислените си селянии тип "да ги черпя по едно мазно турско кафе". тези двамата не са могли, не са си поискали и сега ги е яд

Склонен съм да вярвам на про100 Кирчо! Тия се пъчат, щот Кирчо няма доказателства и не може да спомене имена. Ама ако Кирчо извади запис, тия ще отпътуват случайно на почивка или ще излязат в болнични, докато мине шумотевицата. А той Кирчо достатъчно се и самоомаскари де.

Оставете го на страна за малко идиота Киро и погледнете основното - тия социолози как си изкарват хляба?КАК? Само вижте онуй комуне Райев - има си ГОЛФ ИГРИЩЕ!

Явно е доходна професия, но недей да гледаш в чуждо канче! Ако има нещо за казване - да го каже киро, но май пак само си измисля! Миналата и по-миналата година никой не му ли е искал пари! Сега и пари да дава вече е късно!

Когато става дума за корупция за сметка на бюджетни средства, т.е. общи пари, е задължително да се гледа в твоето "чуждо канче". Ти от тези политолози ли си? Откъде следва да не гледа човекът, да не гледаме всички? И защо реват тези, като е ясно, че КП, както и всеки разумен и честен човек няма да спомене имена? Явно е, че е казал истина, но това е крайно неудобно за самозабравили се политолози, участници в подялбата на баницата, наречена партийни субсидии.

приберете си пациента!

ако няма ала-бала Киро е в канала

подозирам че този е проект на ГЕРБ или на Доган и ще е първият политик в затвора защото е достатъчно тъп така може да блеснем че се борим с курупцията по висшите етажи

Ме може да каже нищо Просто Киро, защото Лена не дава и гледа строго от парапета. Трябва Харвардския Ромео да попее на Лена Жулиетова, за да я задоволи.

Социолози призоваха Кирил Петков да посочи кои анализатори са поискали ТОЛКОВА МАЛКО ПАРИ.

И аз това се замислих... За личен ПиАр за кандидат кмет се иска минимум 50 к. и то за град под 50хил. души... Просто някоя нула е пропуснал. А че тия агенции прибират пари е ясно.

е това показва че киро наистина лъже , лъже като млад циганин

Политическите анализатори ли, какво да кажем за тях, като например за Тома Биков или да речем Деница Сачева .... ами мнението ми е, че всичките са обективни и безпристрастни професионалисти, като Антон Хекимян, и никога, никога, ама никога не биха се продали за власт и пари., особено и най- вече на герб. Вервайте им.

Браво, на Хекимян, напусна отвратен журналистите, защото се продават. Защото собствениците та медиите упражняват натиск върху тях, да пишат поръчкови материали и да канят в студията определени хора.

Мда, собствениците на БТВ натискали Хекимян да кани Борисов и да му се подмазва, а той после с отвращение пък прие да стане кандидат кмет на герб, че на капак сега и за европейските го гласят. Горкия Антончо, как да не му съчувстваш и съжалиш за неблагодарната участ.

Имаше един истински джурналист, ама копейкин го купи с честно спечелените си рубли и сега ще го изпраща на опасна мисия в Брюксел!

Разбира се, как така анонимно!? Докато не се осъди на 10 инстанции и от всички наши и международни съдилища (без изключение) и последният мафиот - никакви приказки, че имало мафия! Ама ха, цоциолозите тръгнал да клевети ...

Каквито политиците, такива и социолозите. Защо само ПП,ДБ се оплаква от социолозите?

Може би защото ГЕРБ/ДПС няма нужда да се оплакват от тях

Сиреч всички политици и социолози са само за пример, единствено ПП- ДБ за нищо не стават. Тва гербиджа сте няма дъно братче.

Много ирония има в някои от по-горните коментари.

Как пък не! Откъде накъде ще ги назовава? То е ясно,че всички тези анализатори,социолози,политолози ,са платени от основно две партии и затова ги бранят със зъби и нокти! Яко плюят само ППДБ! Какво повече да ви кажат ! Толкова сте продажни и вие и журналистите в казионните медии!

Всички социолози и анализатори,които обикалят студията и се подмазват на ГЕРП и дпС станаха доценти и професори ив Нов Български

Някой задавал ли си е въпрос как тези "независими" социолози и политолози си изкарват парите? Някои от тях демонстрират много висок стандарт на живот.

Ставай социолог, политолог, анализатор, наблюдател щом е толкоз доходно и лесно!

този е голям лъжец

А не позна-той е босът на лъжците! Моля да не го подценявате!

Ощипаните искат имена. Ха-ха.

Тези двамата клоуни сами публично се разкриха, че са умрели от глад и са ходили да просят пари. Виж, Кольо Гламавото и Андрей Разногледов не ходят при никого, обратното, всички партии ходят при тях и им хвърлят по някоя торба пари от някой пътен строеж, за да им лъскат “имиджа”. А, тия двамата да се връщат на село да плевят нивите на дедо и баба.

Да

абсолютно тпябва да каже имена

Да каже имена, ако иска. Било е на четири очи.

Така де, не по врата, а по шията - ДОГОВОР за ПР. ПУБЛИЧНА ТАЙНА.

Драскайте, ни ако не бе Кирил Петков нямаше да видфите Плана за развитие е България. От Бандита и Радев само загуби заразди Русия. Хората бяагта от вас, но вие си приказвайте. Вървите към памперсите.

Ноуп! При ГЕРБ планът за стабилност и развитие бе готов и трябваше само да бъде изпратен в Брюксел. Но Радев вдигна юмрук, организира преврата и вкара шарлатаните във властта. Те спряха готовия план, защото в него нямало техни фирми и планът се забави с две години. Едва успяхада го тапишат, вкараха близки до ПП,ДБ фирми, но ЕС навлезе в криза, войната в Украйна и това затрудни изпълнението му.

Тиливизиите са на ДпС! кирчу ако ще милиарди да им дава, винаги ще го изкарат за посмешище, точно когато най-не му се иска! Сарая не случайно ги овладя веднага щом завзе цялата съдебна система. Ама то акъл трябва, а не мозък изпържен от кристали!

Никакви анализатори не са му искали пари. Просто Киро просто лъже. Както си е свикнал.

Този добър човек дето не знае какво е лъжа живота го брули отвсякъда.То гербаджиите им провалиха правителството,то собствената му охрана го следяла,то журналята го плюеха неправилно,сега анализаторите искаха да мувземат всички пари на сиромаха,то Лена Магдалена го изтощавала.Просто на човека вече му е дошло до гуша от тази пасмина и искал да си ходи в Канадата обаче неговот достойнство не му посволявало да остави България недообрана и да позволи на неговите душмани да я доограбят без неговото и на неговата задруга активно участие.

Абе дайте ми на мен Маямата да я опъна как си требва на дзадна.....

Този човек изпада в някакви странни психични състояния и губи връзка с реалността. Кой ще те лансира по всички телевизии за 20 000 лв. на месец? Тези пари не стигат да се платят заплатите на 4 човека. Отдавна работи с милиарди и като лъже, забравия, че 20 000 лв не са пари вече. Дали въобще е разбрал, че споменатите от него 20 000 лв. всъщност не са много пари, както си е мислел по време на телевизионния екстаз.

Тогава въпросът е защо се гласува за него?

Останалите не са само зли ами и по умни. Та затова. Ти кой предпочиташ умен крадец или тъп крадец?

Тъпият крадец е по-добър от умния крадец, защото е тъп, а умният не го знаеш утре какво ще измисли.

Не гласува за тия. Макс два автобуса хора са им истинските избиратели

Избирателите на ППДБ са ясни - там става въпрос за заболяване, ама кажете ми що за подчовеци гласуват за ГЕРБ?

За кажем, че е по- малкото зло

Ето един типичен гербераст. Гласувал за ГЕРБ те обаче дали властта на ППДБ и това било по-малкото зло. И сега Бойко пак каза, че ще правят сглобка.

Нещата са прости - ППДБ се сриват до 7- 8 процента, ГЕРБ спадат до 20 процента, ИТН остават на дъното с 5 процента, БСП без промяна, Възраждане първи или втори след ГЕРБ. Единствените досега, които не са излъгали избирателите си са Възраждане и донякъде ИТН. ИТН обаче с подкрепата си за укропия и Израел отблъсква.

Кирчо истината :)))

то в ПП-то бъкано с анал лизатори....

Нимози да бъде тъй наречените политически анализатори, да са продажни еФтини шушумиги - просто нивярвам. 15 години се надпреварваха кой ще го налапа на бою пръв, сега изведнъж - света вода ненапита. Искали били Киро да им каже. Че що не отидохте да го питате лично - щото вече сте ходили, ала да му искате пари за да му лижете гз., както сте получавали заплащане за същата дейност от лойко, че даже да ви клати с 200 и да ви нарича мисирки. Точно вие - социолози, политически анализатори, журналисти и прочие общественици появяващи се редовно пред камерите, сте най- долните продажници и отрепки в България. Вие сте тези, които зомбирате населението, че само и само герболяка да продължи да си властва. Плюя на вас мърши нещастни и евала на ПП- ДБ, че не са ви дали пукната стотинка.

Когато си пълен аджамия и искаш да крадеш на едро и да "управляваш" с "партньори" като герб и ДПС ставаш точно Киро простото и прее..ното камилче! Обаче на Кирчо му се усладиха кражбите и много иска още, но вече е невъзможно и затова започва да хвърля обвинения наляво и надясно! От цялата работа единстветото, което ще си навлече е още по-нисък резултат на изборите и излизане от политиката с обвинения и затвор за него и цялата им клика ППДБ!

социолозите да му отмъстят като публикуват истинските му проценти

ко беше - по милион на процент отгоре върху истинските?

Просто Киро изостава на изборите, може да е след Израждане и е доста напрегнат. С този Паскал, Бокю и Шиши ги държат у шие. такова нещо дори в България си е сериозен скандал Те се опитаха да атакуват през нотариуса, но Бокю ги изигра с 200. За това сега кривата джука може да каже всичко. Той беше 9 месеца коалиция с Бокю и Шиши. Прави им бибитки всеки ден, накрая се молеше да управляват с него, а сега.... Ей Просто Киро, оди се ....

за който искате, само не за тези нефелни шарлатани, въобразили си, че ние всички сме дебили...

Може, ако поемат съдебните разходи после. Всички набедени ще кажат, че няма доказателства и е организирано нарочно от конкуренти. После страхотната ни съдебна система ще влачи делото има няма едни 10-15 години, за да каже, че наистина няма доказателства. Всъщност всички знаем, че така се случват нещата в БГ. На предпоследните изроди, пардон избори, агенциите даваха 5-7 процента за ГЕРБ, после се оказа че ПП печелят с 2-3 % Това е доста извън статистическата грешка, тоест на прост език е нарочно направено. Няма какво да ми се присингьосват, всички са част от мафията, като свински черва са оплетени.

забравяш ала-балата. Затова се разминаха резултатите.

а?

е този да изтече вече в канализацията и да рахатяса народът от един шарлатанин, както каза един уважаван човек...А решението е само едно, партията на пуделите (ПП) да се сгромоляса на следващите избори. В това единствено е спасението от този, дето едно правилно изречение не може да сътвори...

Очернящи статии друг път! Напълно заслужени си бяха! То не бяха парапети, ковид в болница Лозенец, полети до Пловдив и Солун, комисионни от танкери, бутафорно пускане на газопровода с Гърция, фалшиви декларации за гражданството, парти пици, отцепници от ИТН, бой над съпартийци, гонене на преговарящи от Министерски съвет, непознаване на книжония език, лапсуси, заводи, магистрали, тунели и мостове, Дженкорп, лъжи в Австрия... Баси списъка за няма 3 години!

Дайте да направим една кампания и да съберем средства за лечението в психиазтрична клиника на Киро. Хептен се разхлопа дъската.

И какво като са му искали? Всички работим днес за пари. Ама били казали това-онова. То и Кирето какви ле ни наговори, ама на, пак е по медиите.

Добре бе пичове - това, че не сте вие двамата не означава, че не са другите !

гОЛЯм Е ПРОМЛЕМЪТ, АКО са искали. А бе дебили,не съм фен на ПП, ама защо му е на Киро да лъже предизборно за сациолози и политолози ....???

Ира, при Кирето иде реч за най-банална глупост, просто думите му изпреварват мисълта! Иначе разбира се, че изобщо не му е нужно да лъже, тази лъжа не може да му донесе никакви ползи!

Кирето е патологичен лъжец, има ли някой не когото още не му е станало ясно това? Но в главата му може пък да са няколко човека, знае ли човек. Това навежда на мисълта за друга диагноза!

От тиквата по-голям лъжец няма.

Добре, че е Кире да ни забавлява всяка вечер по телевизията. От времето на Цола Драгойчева и Робинята Изаура не съм се забавлявал толкова като пусна телевизора и си сипя една ракийка.

И да са искали пари, и да са много пари, не виждам каков е проблемът....Който е дашен, да дава.. Едно време, като се появиха тези нови специалисти и логии в СУ, ги бяхме кръстили БЕЗРАБОТОЛОГИИ... Та требваше да се появи Киро да го каже...., че нема файда от тия ...

Лопа му дъската на човека! На министър от неговото правителство му сложиха охрана, защото заплашвал него и децата му! Какво да говорим повече!