Социологът от "Тренд" Евелина Славкова: ПП все още не могат да разберат, че загубиха властта

"Когато си реализирал първи успешен вот на недоверие, подкрепа за друг кабинет на досега управлявалите би било истинско самоубийство"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната пеевско-блъскова сирена получаваща 4000лв/месец Кой те пита бе дребно човече ?

Че далаверите вече секват. Landslide за ПП наесен, в момента изтискват всичкия възможен сок за да му уври на Ганьо тъпата глава за кого трябва да гласува.

ПП нищо не са разбрали от самото начало, че бяха случайно попаднали на власт, защото българският избирател е прост като англичанин, немец и руснак след запой, взети заедно. Това е истината. Нито четат и разбират политическите програми, нито се вслушват в казаното. Само комунисти, турци и доносници им се привиждат. БСП е пътник. ДБ са ненормалници от София, които с презрение се отнасят към простоватото и чалгаризирано население. На следващите избори Бойко ще се върне на бял кон.

Аре, градската ти изтече, прибирай се обратно в Карлуково, че ти е време за връзване.

на село всички от циганската махала и викат Джофранка, кога се е преименувала на Евелина не ми е ясно.

снощи към 8 ч. си беше дигнала полата и ми махаше с нея на околовръстното.

Трудно се заслужават 4000 месечно.

но тази жена е зле мисловно. Докога ще сваляте нивото чрез такива на и без това ...трудно разбиращото население?! Мисля, че е леко престъпно.

Да взимат властта и да се махат. Дайте им по една книжка да оцветяват на връщане към втората родина. И по един голям МОЛИВ да острят.

Защо не си вземеш един еднопосочен. И си развивай тезите наволя.

е тая менгиянка от снимката, бе?

Голяма пропаганда срещу ПП и правителството на Петков.Още от самото начало!Някой плаща яко на медиите и разни самозвани социолози.Ако отново се справят ПП,ДБ и БСП,както се справиха добре в условията на пандемия и война,плащачите ще фалират!

Пропаганда и медиен комфорт имаха именно ПП и компания. Тези измислени герои дойдоха на власт с перфектен пиар, но простотиите и дребнавостта, с които управляваха ги самосвали. И именно кризи се управляват от ГРАМОТНИ, РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ, не от аматьори и егоцентрици, както и от съмнителни в ментално отношение субекти.

алабализми

Но всички разбираме чий е ТРЕНД...

Много поръчково ми се струва! Ами ако ПП успеят да формират правителство - дали пишещата ще се извини за манипулирането?

Да ива таз проста герберка ! Самоубийство ще е да се върне мутрата !

Тази на кого духа?

На южния отвес.

И какъв е ТРЕНДът? ББ вместо в затвора пак на власт? Даде ли ти хубави парички да лъжеш всички? хах

защо се занимаваш с нещо, от което нямаш никакво понятие?

Те си знаят, но народа прост заради изгонването на руснаците са готови пак да гласуват за тия ПП….

Отдавна съм разбрал, че ако случайно се появи някой читав, ще бъде окраска от 80те %.

Славкова говори като селски бек. Може да се опитва да говори по народно му, ама няма нужда. Би трябва поне тя да говори нормално. Да я разкарча в простата пача недоебана...

Не бе, те си знаят, че са загубили властта, ама защо да не пооткраднат още малко, след като им се дава такава възможност?

Те още не могат да разберат, че ще ги осъдят за престъпленията им.

Да, ама не! ГЕРБ по-скоро все още не могат да разберат, че са загубили властта - вече близо една година откак не са на власт! Тук-там има огнища на съпротивление - Столична Община, АПИ, главният прокурор... но това са последните мохикани на мафията! И техният колаборационист, Дългия Чалгар, момченцето пораснало повече отколкото му се е искало и с когото никой не иска да си играе! Дори втория човек в ИТН! Въпрос на време е...

А на Кирчо олигофрена кой ще оправи помията, която забърка??? Прост народ, слаба държавица. Мишоци.

А 12 година помия от тикви? Нея кой ще оправи? Тоя ли, дето обеща да "изчегърта" виновните? Какво изчегърта той от това което беше обещал?

От българските социолози чеп за зеле не става. Продали са се. Да ходят да произвеждат мигачи за BMW - по-голям принос ще имат за обществото.

Ще разберат, 40 дни след смъртта, когато вече не си виждат образа в огледалото.

социоложка която забогатя и се разви като патерица и изпълнител на Герб. Да си харчи заработеното. Ясна е

щом е платена.

"отново да кажеш - искаме да седнем, пак с вас да управляваме, е несериозно, показва липсата на политически опит" _Това го казва въпросната специалистка за ИТН. Ама що, ма моме? Ако са напуснали , защото нещо не е било наред, защо да не преговарят, да изяснят нешата и ако се разберат - да продължат. Ама май и ти си голо вода инфантил, дрън дрън със самочувствие, че много разбираш нещата. А акъл не ти стига нито как се преговаря, нито как се действа.

Не разбирам защо постоянно се дава изява на хора, мнението на който не струва и стотинка?

Глупава жена ! Няма значение , че този вот е първият успешен ! Мотивите му доказват колко са беззъби опозицията ! Ако бяха иска вот заради ГАЗПРОМ и сбъркана външна политика щеше да е друго ! Това с икономиката беше поредното безсилие на ГЕРБ ! Те хем искат да покажат сбърканата външна политика хем ги е страх , че няма да са прекало евроатлантици !