Социалният министър в Студио Dir за цената на кризата (видео)

Деница Сачева за цената на кризата, безработицата, мерките срещу нея и това, което остава скрито за широката публика

Обратно в новината

Коментари - Социалният министър в Студио Dir за цената на кризата (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато гербопитек ти каже нещо, реалностите са 100% различни. Тази не прави изключение - няма изключения в Гербопитек ЕООД.

За непроизведените все още морално остарели F 16, За стари блокове, санирани с най-евтини и некачествени материали, За глоби на Европейски съд, през койте бе осъдена държава България заради некадърни съдии, полицаи, следствие и прокурори? За действия и бездействия на некадърни урравляващи, които прахосват/крадат б`джетни пари??????? Всички тези горе споменати милиарди отскубнати от нас, с което ни обрекохте на кучешки мизерен живот, в нито една европейска държава нчма толкова ниски пенсии по инвалидност и по старост.

тази е социален министър ,колкото куцо пиле с сдомат в човката.

това недорузомение на еволюцията да се скрие в миша дупка

Направо да знаете ще да си загубим времето да и слушаме плямпанията на тази дето говорейки си вярва че ние ''не'' вярваме на очите си с на тях...

Защо защитава Закона за Социалните услуги който дава право на чужди НПОта да решават съдбата на Българските деца. След влизането на закона на 1 юли всеки може да докладва анонимно че не си добър родител и да вземат детето без проверка. Как може да бъде нормално това. Как може хора които са изкарали 2 месеца курс да решават съдбата на децата? Защо се дават пари на приемни родители минали курс а не на бедни но истински родители.

По-грозна от смъртта пак се появи. Махнете това грозно лелище злобно. Пратете го у ЕС евродупетатка.

И за там ще е грозна. И за Швейцария, където кравите били по-красиви от жените, пак е грозна. Това женище има рядко отвратително излъчване и визия, соито едва ли компенсира с вътрешна красота.

Най-грозни и най-тъпи. Позор!

Тая лелка дебела, грозна и нагла не мога да я гледам ни на живо, ни на омряло. Тя в долнопробна герберска мисирка.

Както се изразяваше един биФш министър : "Егати държавата , щом и аз станах министър '' !

А спрямо сегашните е нива отгоре. Последната е подигравка с народа. Нагла и проста, ама верна суджуклийка на тиквата.

Каква социална политика? Какви антикризисни мерки? Нима е нормално днес, в страна от Европейския съюз, да има стотици хиляди пенсионери с по 35-40 годишен трудов стаж, които бедстват с унизителните 250-300 лева месечна пенсия!? Не е ли това геноцид чиста проба!? И това безумие, този абсурд, продължава вече десетки години. С пълното безхаберие на управляващи и опозиция и без ни най-малка реакция от страна на нашите "благодетели" от Запад.

Какъв геноцид, глупако? 30 години си бачкал за 100 лева, внасял си по 20 на месец ибсега с цялатабсиннаглост искаш по 1000 ли???

Които са родили такъв изрод като теб!

Днес е 2-ри юни - Ден на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България от турско робство! Вечна слава и поклон пред десетките и стотици хиляди българи, загубили живота си от османския ятаган през вековете робство!!! Нито дума от финансирания от Турция сайт - Dir.bg относно това. Както и нито дума от тях за годишнината от Априлското въстание или за 3-ти март!

А ФЪФ КОНСТИТУЦИЯТА , КВО ПИШЕ : ''ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ Е БЕЗПЛАТНО '' ... Там не срещнах да пише , за ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА !?!? КАК ЩЕ ГО ТЪЛКУВАМЕ , МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА СЕ ИЗКИХА , ДА НИ ОТВОРИ ?

В България , лъжата и човешкият живот го НЯМАТ ЗА НИЩО !

Ето това пише в конституцията. Прочетете внимателно ал.2, а не само 1. Чл. 52. (1) Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон. (2) Здравеопазването на гражданите се финансира от държавния бюджет, от работодателите, от лични и колективни осигурителни вноски и от други източници при условия и по ред, определени със закон.

Какво да се коментира ?

''Като няма чеп за зеле , става и какалашка '' ! И тая КАЛИНКА е спала на мокри вестници , както и останалите министри от кабинета .. Има ли разлика м/у СОЦА и сегашното време ? По времето на СОЦА имаше миностри , зам. министри , и ПАРТИЙНИ секретари , а сега са : Партиен секретар /министър/ , зам. министър - партиен секретар , и останалите -ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ ! ОЩЕ ПО-ЛОШО СТАНА !

От това страда държавата , от ПАРТИЙНИ НАЗНАЧЕНИЯ , нищо не министърът на здравето е икономист , важното е че е партиец , нищо че Нено Димов и цялото министерство не знаят какво е кран за вода ....ТРАГЕДИЯ !

държавата не страда , те са си имат пълна ясла и отгоре , страдат хората , и то буквално мизеруват от крадливите ;закони;

Слушах тази госпожа преди 2-3 седмици, като обявяваше някакви нови социални мерки. Разказа как като удължат неплатеният отпуск признат за стаж от 30 на 60 дни лицата няма да губят здравноосигурителните си права. Въпросната промяна има отношение към социалното осигуряване (стажа за пенсия) и няма нищо общо със здравното осигуряване. Кажете ми, може ли социалният министър да не познава такива базови неща в осигурителната ни система? Да не може да прави разлика между социално и здравно осигуряване? Покрай извънредното положение на доста министри им лъсна неграмотността, но тази и земеделската министърка чупят тъпомера.

Да я гледам или да не я гледам тази , тя е пробутана на тази Длъжност от ДПС ! Мрази Българите в чарвата си и вярва в алах , баща и е някакъв Онбашия в ДПС , ще чакаме Борисов да си подаде Оставката и тогава и тази и всички от Правителството ще ги подкараме в СЦЗ , дано Господ Българския е с нас , АМИН !

Какви ги дрънкаш , да ни противопоставяш .Турци,помаци българи , кой какъв е няма значение има хора свестни и не .

До кога госпожата смята да държи като заложници хората от старческите домове? Вече 3 месеца не им се разрешава да излязат от домовете, затвор да беше щеше да е по-лек режима. Това просто не е човешко! ! !

Не ни занимавайте с простотии, а вземете публикувайте извадките от Божков. Нали огранизирахте конкурси за чиста журналистика, нещо ми се струва, че сте бая далеч от нея. Жалкари.

лъжци и пак лъжци

Коя ще бъде следващата партия, която тази калинка ще щурмува?

Доле шайката

Как смята г-жа Сачева: ако управляващото мнозинство не приемаше лобистки закони за данъчно облагане на хазарта срещу 20% рушвет, дали би могло да се разчита на по-големи приходи в бюджета, а опттам и на по-добри социални услуги?