Коментари - Социалният климатичен фонд и дефиницията за енергийната бедност ще са новите проблемни точки за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радан е един от много повярвалите си евродепутати. Толкова много си е повярвал, че живее в някакъв си негов собствен брюкселски свят. Хубавото е, че скоро ще има твърд сблъсък със земята. Самозабравил се гьонсурат е това.

Социалния климатичен фонд ! Оха, мама, нова каца с мед. Ох, точа зъбки и съм приготвил големия черпак.

Рамадане, к'во се правиш на загрижен, бе? Ти нали отдавна си в еврозоната. Клептиш по 30-40 хилки в евро всеки месец, щото уж работиш нещо, докато евродепутатстваш. Я стига си се правил, че ти пука за леваците, дето си броят парите, независимо дали са в лева или в евро. Ти си толкова високо на "стълбата", че със сигурност не ги чуваш.

Раданка е много хубава жена.

За какво им е на европейците такава кочина като нашата управлявана от леви либерални Дженди.

тая па карикатура от къде излезна.. иначе ако това ще ни извади от еврозоната дано никога не я рязреши...

Радане, нали вие съсипахте стабилността в държавата, докарахте Канадеца и Ококорения, избрахте Муунчо, съюзихте се с БСП и за една бройка не направихте Мая Манолова кмет на София. Ами Истанбулската конвенция и меките китки?

А,КОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ БЪРЗАМЕ ? МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

Пише,че България не е готова за еврозоната и приемането на еврото ще предизвика хиперинфлация.

Това е абсолютна лъжау а ти си шибан трол! Пише точно обратното и е посочвано многокротно от гуверньора на БНБ. В доклада на БАН също пише обратното на тролските ти глупости, мишко кремълска!

А България.В момента цари хаос в държавата и света,политиците ни са нехранимайковци.Председателя на НС го избираха 3 дни,правителство още нама.Парламента се занимава с Македония и Украйна, и при тези управници да се откажем от валутния борд ,да приемем еврото за да теглят безконтролно кредити трябва да сме луди.

Имам чувството, че само Радан Кънев, знае за чий хуй ни е еврозоната....

ЗНАЕ, ЗНАЕ

Има ли кандидати да опънат тоя педал.

Не, но за майка ти сме много, въпроки че е горзна и глупава (все пак те е родила)! Педал кремълски!

Коя криза, Рамаданееее? Нали промяната продължава?

Всякое нашенско существо, поотърквайки се за година-две върху европския калдъръм почва да го дава малко ала-франга. Зер вече не потребява чесън и лук, а ракийката почва да му горчи. И начнува да поучава простий болгарский род, как е по Европата, туйцък онуйцък. Брей, жив да не бях Радане, да те слушам харно да ми хортуваш!

Дълбокова...

Продажниците на България да се махат! България е незаеисина страна и има национална валута БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ !

Такива като теб ! Предатели искат да влезем в тъпата еврозона !

Тоя само се произнася там де никой не го пита.

Малка стъпка за настройка на обществото към коалицията: ГЕРБ + ПП + ДБ

ЕС е затъващ кораб, с продънен корпус... ние да бързаме да се качваме там, е в наш ущърб!!!!!!!!Пълен анализ на доц. Сарийски: https://www.youtube.com/watch?v=oKwMTMaBGls

Радка дълбоката отдавна не я бяха показвали.

Ей педигрипал, през оная ми работа ми е за еврозоната ти. Първо това подобие на съюз трябва да се реформира и наистина да бъде съюз ако не , вън от еврогейското подобие на съюз. А за тази зона не ние трябва да се натидкаме а еврогейтаците да ни се молят.

голям зор, има си и някой предимства да не си в еврозоната

Остава малко над 300Е минималната заплата.Каква еврозона?

еми кажи го на Ристьо и Кире. Радко поумне , поне привидно. Ама отрочетата му все още се шляят.

С достатъчен брой умнокрасиви боклуци ни занимават, че да включват и този, айде няма нужда!

Прост Маймун с Връзки попаднал в ЕП ! Не давай акъл на Умните и Мълчащи Българи ! Не ни трябва Еврозона , Българския ЛЕВ е стабилен !

Да я разреши с такива олигофрени, като теб, Ристьо-Маджото и Гнома?

Ами вие за чии ми сте в Европейския съвет - да си чешете оная работа . Все някой друг трябва да свърши това или онова а вие да си гушкате по 15000 ЕВРО.

А моята скромна прогноза е,че ако България не се отърве от продажни боклуци като вас няма да има значение от това дали сме влезли в еврозоната или не!

Иска да лапа тоя педерас!

Никаква еврозона, преди да се проведе РЕФЕРЕНДУМ по въпроса!

Най-вероятно е по-добре да не влизаме... А що се отнася до правителствата ми се струва, че за посреднитете над 35 г. всяко следващо правителство е по-слабо и вредно за България от предишното... Предвид това се страхувам, че следващото правителсво ще ископае ново дъно.

Рада дълбоката пак се обажда! Кой те пита тебе бе пе..ал. Кътай си заплатката от 15 бона в евро и не си отваряй човката,гъзолизец нещастен!

Ние не бързаме да влизаме в твоята еврозона , а за теб ни е все тая.