Социалната зам.-министърка подаде оставка с критично отворено писмо и обвинения

Десислава Стоянова заяви, че причината да напусне са "фалшиви обещания и неистина, облечени в "кухи" фрази с манипулирана информация"

Обратно в новината

Коментари - Социалната зам.-министърка подаде оставка с критично отворено писмо и обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай дубрутру, кой ти мисли за добруването на хората Стоянова......

Амин!

За това, което е написано в тази статия - похвала! Похвала и за жената! Достойно е да се махнеш, ако не можеш да помогнеш! Но ми прави впечатление, че всичката управа на БДЖ е настанена по държавни фирми и минситерства и то пак в управлението им!!!! БДЖ е съсипано от некадърност, какво да очакваме на новите им постве????

Тази "героиня" дали самата тя разбира какво е искала да напише? И ако беше експерт дали БДЖ-то ни, за което е работила толкова години щеше да е натози хал?

Ами че те фалшивите обещания и кухите фрази и манипулации идват директно от финансово ококорения ковчежник в територията! А оставка следваше да подаде министърката, а не заместничката й! Защото в качеството си на министър на социалната политика, тя просто прилага на практика девиза на финансиста от Харвард-а, че бедните ще духат супата!

Мяяяяуууууу

Сред лъжливи и лакоми женчовци. А сега трябва цялата сглобка да я последва, ако имат поне по една топка на двама, мотивите са на лице.

Браво , жена с достойнство , не като мършите алчни к.рви на Боко дето крадат до гроб ....

Тази не я познавам, но Иванка Шалапатова е пълен въздух под налягане. Говори само празни приказки и лозунги, без никакъв смисъл. Някакви "работни групи", "преливане от пусто в празно", балони, "европейски стандарти" и глупости. Нищо конкретно, нищо смислено. Ако и така работи - явно заместничката й правилно е подала оставка.

Шалапатова е поредната Родопска алергия, хахаха....

Браво .Все още се намират хора с достойнство

Все още има хора с чест

Всъщност от освен поредица общи и празни, но гръмогласни думи, нищо друго не прочетох. Някой да разбра какъв точно е проблемът?

Нали гласувайте Пеевски да ви управлява, наслаждавате се сега !

Това го казва човек работил години в БДЖ? Че имали по-корумпирана фирма тъдява

И аз не видях никаква конкретика в това писмо. Многословно, манипулативно и кухо. Къде са примерите? Защо не е завела дела, ако е свидетел на някаква нередност?

нали жива ще я изядат! не си наясно какво става в тези моинистерства, нали?

Достойно, но само общи думи.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Не ми трябва.Еба като нерез

направо спасение за жената от тази глутница откачалки начело с мрънкалото . Сигурно ще черпи...

Това е истински пример за управленски морал, недостижим за мутри хора от типа на ПростоКирето!

Мръсница! Дадохме й власт, а тя ни плюе! Анатема! Тази е УРВА ахахаахах Нека сега докаже противното ахахахаха Само ДПС, да живее г-н Пеевски!

Писнало и е на жената, като е гледала какви ги вършат...

Не може да се справи и беж ----------

Не бре. Просто не са я поканили на софрата... А не може да преживява само от едни огризки...

Била ли е в сглобката? Била е. Значи е същият боклук като всички останали

Прогледнал идеалист, който вярвал, че може да промени системата отвътре.

В спортното министерство - корупционен скандал. В това за електронно управление - скандал с изнудване от партийни лидери. В социалното министерство - скандал поради липса на приоритети и симулация на дейност. Във финансовото министерство - хаос с таксата за газа. Сглобени от кол и въже...

Най-големият хаос е в софийската община. Нито кметът е кмет като хората, нито има общински съвет.

Може още сега да си изберат - на кола или на въжето, за всичко сторено или пропуснато. После няма да има промоции!

Една достойна и смела постъпка на Стоянова,която разбра падението и антибългарските интереси на сглобката ДПС,ГЕРБ и ППДБ. Оставка на Академика ,правителството и нови избори на тези лузери слугинажи на чужди интереси.

Защо не се радвате, че за вас се грижи нашата Аналена Шматкова? Освен бъкли, вежди, ресници и грим е пълна и с празни приказки ин лозунги... Защо не реализира до ссега, допреди да стане министър идеите и политиките си? Защото няма потенциала, за който претендира! Празнодумството е основната дейност. В допълнение със софри и командировки ..

Министърката да си смени фамилията, че много неприлично звучи.

звучи по добре А името на министърката как звучи

Днес ,,демократична" България се управлява от три посолства - на САЩ, на Украйна и на Турция. Към тях може да се прибавят и брюкселските бюрократи на Урсула. Това никога не е било в българската история, каквито и робства и тоталитаризми да сме преживели.

Гледах по телевизията как мутрите дават пример с олиото че инфлацията била 11%. Още март инфлацията беше официално 16%, а декември стана 11%?!?! Как така бе? Цените непрекъснато растат а инфлацията намалава?! Това е някакво мутренско икономическо чудо. И примера с олиото е много хубав, защото показва че цената му я надуха изкуствено със спекула, без каквито и да е предпоставки за поскъпване. От него става ясно какво ще се случи при преминаването към еврото. На мутрафоните много им хареса да ни грабят и затова напоследък започнаха толкова да се напъват да минем на евро. И сега след като на всички стана ясно че цената на олиото я надуха спекулативно вместо да се установят виновните и да се накажат, ни го дават за пример как няма инфлация. Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Може да сме равни пред закона,но равни по знания и заплата не можем да бъдем.

В държава, която 45 години е била под Руско Робство, има Водеща Партия на Поробителите Руснаци - Възраждане ! Какво заключение си правиш Българино, КАКВО ???

Дращи неверни неща с хъс....за центове де

За 45години "робство" 6 блока АЕЦ, двама космонавти, космическа програма, ЗЗУ-Стара Загора, завод за компютри, ПАВЕЦ, хиляди язовири.. За 30години демокрация МИНУС 4 блока АЕЦ......... няма смисъл да изборявам

Кой окупатор прави на на окупирания 200000 души армия и н борави военни бази. Сега америте ликвидираха армията ни и я направиха бутафорна.Храниш техни военни в 5 бази. Подписа договор че не можеш да съдиш техни военни, дори да са извършили убийство Влязоха в цеха Оризаре и робите по очи на земята. Марш на фронта кух боклук

В Държава която 500 година е била под Турско Робство има Водеща Партия на Поробителите Турци -ДПС ! Какво заключение си правиш Българино ??? КАКВО ??????? Министърката е Българка и не желае Сульо и Пульо от Посолството да Унижават Българите !

А има и втори въпрос към министърката с фантазийте и оргазмите.. може ли да напуска някой който реално не е съществувал?

"Когато "управлението на политиките" се заменя с "управление на нещата" бавно се покваряват стандартите и човек започва да сипе фалшиви обещания и неистини, облечени в "кухи" фрази с манипулирана информация", добавя Стоянова. За съжаление и отвореното писмо на Стоянова е пълно с кухи фрази,общи морални категории,зад които прозира всичко друго , но не и честност.

"фалшиви обещания и неистини, облечени в кухи фрази с манипулирана информация" Ами да, това са ПП. Добре че тази жена най-после го е осъзнала. Браво за смелостта!

Че от ПП друго освен "кухи фрази и фалшиви обещания" има ли? Няма.

Чудно, един безделник по - малко на софрата ...

тези страхливи плъхове ще режат глави

Май хората са страхливи, не се вдигат, както и да ги мачкат.

Шайката лъжци, крадци, измамници се разпада. Предвидливите бягат, преди корабът да е потънал

Управляващите избират лоялни хора, а професионалните качества не ги интерисуват.

Бе да напишеш кой точно подхвърля тези кухи фрази Според мен това е твоята началничка Шалапова минала през не брои неправителствени организации

Как кой си служи с кухи фрази? Къдравата министърка,, която нищо не произвежда нищо друго освен празнословие, научено в школите на Сорос. Но прави истински банкети-пиршества в скъпи ресторанти.

Браво ! Оставка на Достоен човек , който разбра че не е хубаво да се лъжат бедните Хора и напусна !

Достойно! За сегашните управляващи моралът е ретро. За тях е достатъчно само извратените им действия да са облечени в правова рамка, а истината изобщо не ги интересува

Не в правова - в медийна.

Има защо да е недоволна. Във време когато няма да има добавки за пенсионерите, Шалапатова прави царски прием в Шератон за 350 човека: https://pik.bg/ексклузивно-в-пик-и-министерството-на-туризма-гуляе-в-шератон-зарица-динкова-цъфна-по-пень-news1207735.html Като сме толкова богата държава, защо няма за пенсионерите и хората със специални потребности, а чиновниците се правят на крале с чужди пари?

18 милиона от добавките за пенсионерите заминаха като помощ за Усрайна

Ти за един прием на въпрос го правиш. Преди седмица дариха 16.6 милиона евро на Украйна.

Горкият Денков, като шеф на пицарията таман привърши с постната пица, и сега ново 20!

Мале, от БДЖто, та в НСто! Интересно ми е, какви са социалните и финансови придобивки, за които е работила и се е борила в БДЖ тая жецица?!!!

100%

Винаги съм смятал, че министърът представлява политическото ръководство в дадено министерство, а заместниците му са професионалисти. Т.е. министърът прокарва политиките, а заместниците ... му удрят спирачките ... изпълняват в професионално направление изпълнимите давления, без да следват сляпо неизпълнимите (юридически, финансово или в друг аспект) изисквания. И ако един заместник-министър се чувства измамен, предаден и докаран до невъзможност да си върши работата, то значи политиката се опитва да вземе връх над държавността, правото и морала.

Никакво достойнство няма тази. Щом веднъж е била в сглобката, щял живот това е петно

Много лесно е като нищо не си свършил да критикуваш. Като толкова ти пука за хората, защо все още са ниски пенсиите? Защо като влизаш в град, в центъра вместо библиотека има 3 казина и всяка реклама е на нещо-си-бет?

Щото сте демократи и решихте да разпрострете простотията, ниския си интелект и липсата на ценностна система върху цялото общество. Още ви се опъваме, ама каквото можахте съсипахте и разрушихте, останалото продадохте на спонсорите си като ЕфБет.

Факта че е била в сглобката говори че и тя е искала да се облажи. Ама явно не се е получило

Тази извратена оргия, наречена сглобка, в което едно прасе, една тиква, про100, кокорчо и спънджбоб се навеждат и пред Доган и пред посолството, не е нищо повече от каймака на падението за целия преход! Или иначе казано - всичко в едно, на половин цена! Всеки, който им служи, е само и единствено съучастник! Това не е правителство, това не е парламент, това не е държава, нито институции - това е фарс и подмяна! Кадифен преврат му се казва!!! Властта с най-ниския рейтинг на доверие в историята на България! Затворите ни са пълни с много по-достойни хора...

Цвета на нацията...също като преди 9ти Септември...

Точно

Единствената мъжка постъпка от много време насам.