Коментари - Социалната комисия не прие вдигане на пенсиите с 11%, след като НОИ вече взе това решение | Днес.dir.bg

Социалната комисия не прие вдигане на пенсиите с 11%, след като НОИ вече взе това решение

Част от депутатите определиха днешното заседание като "безсмислено", тъй като Надзорният съвет на НОИ вече подкрепи това увеличение

Обратно в новината

Коментари - Социалната комисия не прие вдигане на пенсиите с 11%, след като НОИ вече взе това решение | Днес.dir.bg

Коментари

Послушната комисия каквото и кажат вредителите на народа това върши

Нема такъв ташак.Царя дава ,пъдаря не дава!

не разбраха ли че найвниците са на привършване вече .

ако му се гласува да се сети колко пъти бяха повишавани-/замразени 12 г/----- пенсиите при управлението на шайката.

За 12 години нищо не дадоха на пенсионерите а все говореха за мазнинка и на края посна пица за хората а мазнинката в джоба на рези които я събираха

Ние от квартала ( пенсионерите демек) предлагаме да не се вдигат пенсиите ! Ще чакаме да дойде еврото и тогава направо ще получаваме европейски пенсии.

Тез наште убавци, даже вече не знаят за какво точно заседават - че и утре пак ще има парламентарно заседание по темата. Гениално. Очаквам скоро да има заседание по въпроса за въртенето на Сатурн около слънцето или примерно за дълбочината на заешките дупки в Еквадор.

ако се изчисли сумата за заплати на депутати, министри, членове на комисии, мисирки, "медии", и още безброй знайни и незнайни държавни чиновници и бюрократи, само за времето на"дебати" и "медийно отразяване" на този въпрос, ще се получи число, много по-голямо от този жалък 1%. Или накратко - ПР за сметка на пенсионерите. Хайде гласувайте пак за същата сган!

ГИМНАСТИКИТЕ на бойкикев,гнома,киро педераси и с-ие ПОМИЯРИ са пълна ИНФАНТИЛНОСТ.За тези НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ - СМЪРТ !!!

Предизборна пропаганда - и на едните, и на другите - нищо повече. Като ги "изберем" или ни ги изберат ще се втурнат да оправят джоовете си и У-а, че да не пропадне келепират на ония зад барата и колективния З-д. Пък туй че не ни е оправено нищо у нас - ни за млади, ни за стари - последна грижа.

За старците и пенсионерите в американската колониална кочина България - една студена вода и в добавка - на коча мъдете! А за политическия продажен, крадлив и корумпиран боклук - пари на корем! За ТЯХ - благата, а за народа(раята) - ЛАЙНАТА! Неграмотната циганка на Сорос с двете мозъчни клетки от циганските гета около София си увеличи заплатата от 1000лв на 6000лв. Кога скъсаната мангалка е виждала толкоз пари накуп? Точно никога - виждала ги е само на снимка! Софийската кметица Кака Васка(ДС-Педераска) и тя си увеличи заплатата на 9000лв месечно. Мис Бони, хюмнето на Сорос, и то си наду заплатата. Всичките там лакоми, некадърни и крадливи паразити и дебелосерци и те си увеличиха заплатите. А вий, овце, яжте на Марко Тотев хуя и бъдете щастливи! И на 09.06.2024г тичайте през глава към урните отново да си ги изберете тези изроди, които ви убиха и загробиха!!!!

Шилo

"американската колониална кочина" казваш.... Да ти се чуди човек на акъла какви ги дрънкаш, след като от 1944 насам сме само и единствено руска колония. Да позная ли? Вгъзрожденец!

Ти си нагъл, тъп, нискоинтелигентен, нискобюджетен, евтин, американски трол от фондацията "Америка за България" или някой друг подобен НПО-екскремент! И си толкова тъп и задръстен, че си направо за Нобелова награда за тъпотия - не е задължително всички да са от "Възраждане"!

И Тиквата И прост Киро трябва да хранят персоналните си проститутки и копелетата си.Пък най добре е за тази цел да откраднат от пенсионерите.Тях кучетата ги яли.

лошото е че ББ И ДПС идват на власт и пенсионерите и не само те ще ядат големия уй както през миналите години кога бяха на власт

Не разбирам какво е социалното на тази комисия!? Като загрижена за социума, тя трябва да иска увеличение примерно ...от 15%, а не намаление. Намаление ще искат други комисии, които отчитат наличието на пари в хазната... Тези са пълни дебили и не знанят за какво са комисия! Това е като, примерно някой адвокат, вместо да пледира невинен за клиента си да иска смъртно наказание!

"Без подкрепа в социалната комисия остана предложението на ПП-ДБ пенсиите да бъдат осъвременени с 11%, защото решението вече е факт." "Председателят Деница Сачева заяви, че свикването на комисията е загуба на време, тъй като размерът на скок при пенсиите вече е определен. От ПП-ДБ се оправдаха, че имали за цел да успокоят българските пенсионери, че няма да има ощетяване" "Георги Гьоков от БСП отбеляза, че сме в предизборна кампания. По думите му заседанието на НС утре и днешаната комисия са излишни."

И сега че ги дигат ли пенциите или нема??

Никаква специална комисия не е приела нищо. Тя не може да приема. Какви са те че ще "приемат"....без да са им казали какво да приемат и какво да не приемат. автократска клептокрация Бугаристан управляват 3-ма човека (Доган, Пеев и Боко). Всички останали са мъпети- които са сложени за да слушат. Каквто кажат от върха на държавното ОПГ това правят държавните комисии, агенции, регулатори, съдилища, прокуратура, ВСС, ДАНС, КПКОНПИ, КФН, НАП, МВР, министерства, медии,...... всичко.

Цирк! Апропо, 6ой беше шеф на тая комисия? Дали не беше Данчо Гюзума?

Калинката Деница!

Стига са унижавали българските пенсионери. Колко пъти ще решават за процента на увеличение?

Гербави

А одобряват ли банкерската спекула и икономическият растеж на цените на тока, горивата и храните? Мършата до кога ще търпи тоя ционистко-масонски геноцид дето и прилагат от 34 години? Най-умиращата мърша глобално. Дори и след сечта в Украйна тука сте лидери по смъртност и депопулация.

Вдигай се и поведи останалите, кои са "Мършата"?? Ако ти си изключението и се чувстваш силен достатъчно, за да промениш нещо - давай, направи нещо! Много диванни революционери в туй БГ.

Събрали се на безсмислено извънредно заседание да вземат по едни 500-600 лв. за извънреден труд.

Управляват ни абсолютни тъпанари ! Това процентно увеличение на пенсиите само разтваря още повече ножицата ! Да приемем, че един пенсионер има пенсия 1500 лв, а друг -500 лв и разликата между двете пенсии е 1000 лева. При 10%-тно увеличение, първият пенсионер ще получава 1650 лв, а втория - 550 лв и разликата ще е 1100 лв ! Ние сме единствената държава в Европа, в която ножицата между най-високите и най-ниските заплати и пенсии е най-широко отворена ! В Швеция, например, разликата е около 30%, а при нас - 300 % !!!

Напълно нормално е, ако имам пълен стаж и съм се осигурявал на максимума, да взимам поне три пъти по-висока пенсия от някой, който цял живот се е осигурявал на минимума или въобще не се е осигурявал. Дори това е малка разлика.

Разликата е че аз съм се осигурявал сам, и сам съм си плащам, а на тебе като служител в администрацията, парламента, полицията, съда и прокуратурата и хилядите ведомства, министерства и т.н, като директор на селско даскало с 20 деца циганета - на тебе държавата ти е плащала. Разбра ли умнико къде е разликата. Едно е да плащаш от джоба си с пари които лично си изкарал, друго е на кърмилката цел живот на дебела заплата и осигуровки и накрая - 100 бона обещетение за изпроводнак и 1500 кинта пенсия за държания плазмодии

Съгласен с първия ред. Нататък - куца ти логиката. И аз и ти се осигуряваме - ама аз на минимума, ти на максимума. Налели сме бая различни пари във фондовете, защо да получаваме практически еднакви пенсии? И защо да няма ножица? Не желая даържавата да финансира разни тарикати за моя сметка.

"Надзорния съвет на НОИ одобри увеличението на пенсиите да бъде с 11%. Надзорният съвет е органът, който взима решение с колко да се осъвременят пенсиите".А за какво беше патърдията на про100 кирето и кокорчо?!?

Пъчат се пред електората дано гласува за тях!

абе 123 години гроб

Абе, ДИР, що се пънете да лансирате идеята на ПП-ДБ за извънредно заседание на НС ??? Не е имало заседание на парламентарната комисия, НЯМА да има и заседание на НС. Парче някакво от парламентарна комисия се сбрало на кафе в НС... Аре скрийте се.

Поименно тези, които са гласували против! Разкарайте украинците, за да има за българите!

А ако разкараш слугите на руснаците от България, тук ще стане Швейцария... ма на вас, блядките, украинците ви пречат...

Кои са слугите на руснаците, като изключим тези, които ги виждаш под леглото си всяка вечер :))

ти не си "хе хе", ти си "ТЪП ТЪП"

Украинците в активна възвраст са навлеци и взимат от залъка на на ощетените бг певсионери управлявайки нови коли и почивайки в скъпи бг-курорти.В Зааадна У крайна няма военни действия.а ВСУ изритва остра нужда от кадри..

галфони се занимават с глупости!

Защо така говориш? Знаеш ли този 1% колко икономия за бюджета ще осигури /демек за усвояване де !/ ?

Ви идиотска

Сега! Те пенсионерите нямат нужда от повече пари, тези 250 евро на месец им стигат! За какво са им нужни повече! Иначе трябва да си разбутаме 80те милиарда, които откраднахме, а са ни нацяло!

Кви 250 бе, дай им по сто евро и да се оправят!

мног са !

де!

Добре дошли в сета на Доган и негите пророци Шиши и Боко. Съвсем скоро ще си спомните всичките им мантри. Пари нема - действайте!

И за тия безсмиленици ли пак ще гласуваме?

Те сега едва почват. Вероятно ще им стигнат гласовете за 121 депутата, дори без Слави. Е те тогава ще ни такова таковата.

Имахме невероятна бутикова държава до 2021, всичко беше цветя и рози и после дойде Асен Василев, вдигна пенсиите и фалира държавата! А можеше премиер да ни е Мутафчийски или Костадин Ангелов, а не Киро!

Кирчо и Кокорчо са виновни!!! А, чакай, те не управляват ...

Въртоглав Киро да свика НС и за цената на налъмите на Марс!

Коментари - Социалната комисия не прие вдигане на пенсиите с 11%, след като НОИ вече взе това решение | Днес.dir.bg

Социалната комисия не прие вдигане на пенсиите с 11%, след като НОИ вече взе това решение

Част от депутатите определиха днешното заседание като "безсмислено", тъй като Надзорният съвет на НОИ вече подкрепи това увеличение

Обратно в новината

Коментари - Социалната комисия не прие вдигане на пенсиите с 11%, след като НОИ вече взе това решение | Днес.dir.bg

Коментари

Послушната комисия каквото и кажат вредителите на народа това върши

Нема такъв ташак.Царя дава ,пъдаря не дава!

не разбраха ли че найвниците са на привършване вече .

ако му се гласува да се сети колко пъти бяха повишавани-/замразени 12 г/----- пенсиите при управлението на шайката.

За 12 години нищо не дадоха на пенсионерите а все говореха за мазнинка и на края посна пица за хората а мазнинката в джоба на рези които я събираха

Ние от квартала ( пенсионерите демек) предлагаме да не се вдигат пенсиите ! Ще чакаме да дойде еврото и тогава направо ще получаваме европейски пенсии.

Тез наште убавци, даже вече не знаят за какво точно заседават - че и утре пак ще има парламентарно заседание по темата. Гениално. Очаквам скоро да има заседание по въпроса за въртенето на Сатурн около слънцето или примерно за дълбочината на заешките дупки в Еквадор.

ако се изчисли сумата за заплати на депутати, министри, членове на комисии, мисирки, "медии", и още безброй знайни и незнайни държавни чиновници и бюрократи, само за времето на"дебати" и "медийно отразяване" на този въпрос, ще се получи число, много по-голямо от този жалък 1%. Или накратко - ПР за сметка на пенсионерите. Хайде гласувайте пак за същата сган!

ГИМНАСТИКИТЕ на бойкикев,гнома,киро педераси и с-ие ПОМИЯРИ са пълна ИНФАНТИЛНОСТ.За тези НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ - СМЪРТ !!!

Предизборна пропаганда - и на едните, и на другите - нищо повече. Като ги "изберем" или ни ги изберат ще се втурнат да оправят джоовете си и У-а, че да не пропадне келепират на ония зад барата и колективния З-д. Пък туй че не ни е оправено нищо у нас - ни за млади, ни за стари - последна грижа.

За старците и пенсионерите в американската колониална кочина България - една студена вода и в добавка - на коча мъдете! А за политическия продажен, крадлив и корумпиран боклук - пари на корем! За ТЯХ - благата, а за народа(раята) - ЛАЙНАТА! Неграмотната циганка на Сорос с двете мозъчни клетки от циганските гета около София си увеличи заплатата от 1000лв на 6000лв. Кога скъсаната мангалка е виждала толкоз пари накуп? Точно никога - виждала ги е само на снимка! Софийската кметица Кака Васка(ДС-Педераска) и тя си увеличи заплатата на 9000лв месечно. Мис Бони, хюмнето на Сорос, и то си наду заплатата. Всичките там лакоми, некадърни и крадливи паразити и дебелосерци и те си увеличиха заплатите. А вий, овце, яжте на Марко Тотев хуя и бъдете щастливи! И на 09.06.2024г тичайте през глава към урните отново да си ги изберете тези изроди, които ви убиха и загробиха!!!!

Шилo

"американската колониална кочина" казваш.... Да ти се чуди човек на акъла какви ги дрънкаш, след като от 1944 насам сме само и единствено руска колония. Да позная ли? Вгъзрожденец!

Ти си нагъл, тъп, нискоинтелигентен, нискобюджетен, евтин, американски трол от фондацията "Америка за България" или някой друг подобен НПО-екскремент! И си толкова тъп и задръстен, че си направо за Нобелова награда за тъпотия - не е задължително всички да са от "Възраждане"!

И Тиквата И прост Киро трябва да хранят персоналните си проститутки и копелетата си.Пък най добре е за тази цел да откраднат от пенсионерите.Тях кучетата ги яли.

лошото е че ББ И ДПС идват на власт и пенсионерите и не само те ще ядат големия уй както през миналите години кога бяха на власт

Не разбирам какво е социалното на тази комисия!? Като загрижена за социума, тя трябва да иска увеличение примерно ...от 15%, а не намаление. Намаление ще искат други комисии, които отчитат наличието на пари в хазната... Тези са пълни дебили и не знанят за какво са комисия! Това е като, примерно някой адвокат, вместо да пледира невинен за клиента си да иска смъртно наказание!

"Без подкрепа в социалната комисия остана предложението на ПП-ДБ пенсиите да бъдат осъвременени с 11%, защото решението вече е факт." "Председателят Деница Сачева заяви, че свикването на комисията е загуба на време, тъй като размерът на скок при пенсиите вече е определен. От ПП-ДБ се оправдаха, че имали за цел да успокоят българските пенсионери, че няма да има ощетяване" "Георги Гьоков от БСП отбеляза, че сме в предизборна кампания. По думите му заседанието на НС утре и днешаната комисия са излишни."

И сега че ги дигат ли пенциите или нема??

Никаква специална комисия не е приела нищо. Тя не може да приема. Какви са те че ще "приемат"....без да са им казали какво да приемат и какво да не приемат. автократска клептокрация Бугаристан управляват 3-ма човека (Доган, Пеев и Боко). Всички останали са мъпети- които са сложени за да слушат. Каквто кажат от върха на държавното ОПГ това правят държавните комисии, агенции, регулатори, съдилища, прокуратура, ВСС, ДАНС, КПКОНПИ, КФН, НАП, МВР, министерства, медии,...... всичко.

Цирк! Апропо, 6ой беше шеф на тая комисия? Дали не беше Данчо Гюзума?

Калинката Деница!

Стига са унижавали българските пенсионери. Колко пъти ще решават за процента на увеличение?

Гербави

А одобряват ли банкерската спекула и икономическият растеж на цените на тока, горивата и храните? Мършата до кога ще търпи тоя ционистко-масонски геноцид дето и прилагат от 34 години? Най-умиращата мърша глобално. Дори и след сечта в Украйна тука сте лидери по смъртност и депопулация.

Вдигай се и поведи останалите, кои са "Мършата"?? Ако ти си изключението и се чувстваш силен достатъчно, за да промениш нещо - давай, направи нещо! Много диванни революционери в туй БГ.

Събрали се на безсмислено извънредно заседание да вземат по едни 500-600 лв. за извънреден труд.

Управляват ни абсолютни тъпанари ! Това процентно увеличение на пенсиите само разтваря още повече ножицата ! Да приемем, че един пенсионер има пенсия 1500 лв, а друг -500 лв и разликата между двете пенсии е 1000 лева. При 10%-тно увеличение, първият пенсионер ще получава 1650 лв, а втория - 550 лв и разликата ще е 1100 лв ! Ние сме единствената държава в Европа, в която ножицата между най-високите и най-ниските заплати и пенсии е най-широко отворена ! В Швеция, например, разликата е около 30%, а при нас - 300 % !!!

Напълно нормално е, ако имам пълен стаж и съм се осигурявал на максимума, да взимам поне три пъти по-висока пенсия от някой, който цял живот се е осигурявал на минимума или въобще не се е осигурявал. Дори това е малка разлика.

Разликата е че аз съм се осигурявал сам, и сам съм си плащам, а на тебе като служител в администрацията, парламента, полицията, съда и прокуратурата и хилядите ведомства, министерства и т.н, като директор на селско даскало с 20 деца циганета - на тебе държавата ти е плащала. Разбра ли умнико къде е разликата. Едно е да плащаш от джоба си с пари които лично си изкарал, друго е на кърмилката цел живот на дебела заплата и осигуровки и накрая - 100 бона обещетение за изпроводнак и 1500 кинта пенсия за държания плазмодии

Съгласен с първия ред. Нататък - куца ти логиката. И аз и ти се осигуряваме - ама аз на минимума, ти на максимума. Налели сме бая различни пари във фондовете, защо да получаваме практически еднакви пенсии? И защо да няма ножица? Не желая даържавата да финансира разни тарикати за моя сметка.

"Надзорния съвет на НОИ одобри увеличението на пенсиите да бъде с 11%. Надзорният съвет е органът, който взима решение с колко да се осъвременят пенсиите".А за какво беше патърдията на про100 кирето и кокорчо?!?

Пъчат се пред електората дано гласува за тях!

абе 123 години гроб

Абе, ДИР, що се пънете да лансирате идеята на ПП-ДБ за извънредно заседание на НС ??? Не е имало заседание на парламентарната комисия, НЯМА да има и заседание на НС. Парче някакво от парламентарна комисия се сбрало на кафе в НС... Аре скрийте се.

Поименно тези, които са гласували против! Разкарайте украинците, за да има за българите!

А ако разкараш слугите на руснаците от България, тук ще стане Швейцария... ма на вас, блядките, украинците ви пречат...

Кои са слугите на руснаците, като изключим тези, които ги виждаш под леглото си всяка вечер :))

ти не си "хе хе", ти си "ТЪП ТЪП"

Украинците в активна възвраст са навлеци и взимат от залъка на на ощетените бг певсионери управлявайки нови коли и почивайки в скъпи бг-курорти.В Зааадна У крайна няма военни действия.а ВСУ изритва остра нужда от кадри..

галфони се занимават с глупости!

Защо така говориш? Знаеш ли този 1% колко икономия за бюджета ще осигури /демек за усвояване де !/ ?

Ви идиотска

Сега! Те пенсионерите нямат нужда от повече пари, тези 250 евро на месец им стигат! За какво са им нужни повече! Иначе трябва да си разбутаме 80те милиарда, които откраднахме, а са ни нацяло!

Кви 250 бе, дай им по сто евро и да се оправят!

мног са !

де!

Добре дошли в сета на Доган и негите пророци Шиши и Боко. Съвсем скоро ще си спомните всичките им мантри. Пари нема - действайте!

И за тия безсмиленици ли пак ще гласуваме?

Те сега едва почват. Вероятно ще им стигнат гласовете за 121 депутата, дори без Слави. Е те тогава ще ни такова таковата.

Имахме невероятна бутикова държава до 2021, всичко беше цветя и рози и после дойде Асен Василев, вдигна пенсиите и фалира държавата! А можеше премиер да ни е Мутафчийски или Костадин Ангелов, а не Киро!

Кирчо и Кокорчо са виновни!!! А, чакай, те не управляват ...

Въртоглав Киро да свика НС и за цената на налъмите на Марс!