Коментари - Държавата намери пари за международна експертиза за КТБ | Днес.dir.bg

Държавата намери пари за международна експертиза за КТБ

До края на месеца ще бъде назначена счетоводна експертиза за КТБ с участието на международни експерти, осигурени са пари, обяви главният прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Държавата намери пари за международна експертиза за КТБ | Днес.dir.bg

Коментари

В началото бяха 206 милиона в чували. После бяха 5 милиарда дупка, раздадени на свързани фирми. После се оказа, че има някакви разписки за 206 милиона от Цветан Василев. Общо взето до ден днешен освен лъжи и демагогия НЯМА едно налично доказателство за липса на 1 лев от КТБ. Но лъжите на Цаца и Искра никой не разследва. В КТБ са съкратени хад 100 човека до днес, и СА НАЗНАЧЕНИ над 60 от синдиците. Назначена е една баба за Директор Клонова мрежа със заплата 3500 лева. Назначен е човек да сменя крушките със заплата 1700 лева. КОЙ ще провери действията на синдиците, които назначават свои хора да ОГРАБВАТ останалите пари?

В началото бяха 206 милиона в чували. После бяха 5 милиарда дупка, раздадени на свързани фирми. После се оказа, че има някакви разписки за 206 милиона от Цветан Василев. Общо взето до ден днешен освен лъжи и демагогия НЯМА едно налично доказателство за липса на 1 лев от КТБ. Но лъжите на Цаца и Искра никой не разследва. В КТБ са съкратени хад 100 човека до днес, и СА НАЗНАЧЕНИ над 60 от синдиците. Назначена е една баба за Директор Клонова мрежа със заплата 3500 лева. Назначен е човек да сменя крушките със заплата 1700 лева. КОЙ ще провери действията на синдиците, които назначават свои хора да ОГРАБВАТ останалите пари?

,,"Трябваше да бъдат осигурени средства за възнаграждението на експертите, а те вече са намерени, но става дума за средства, които са по-различни от тези, които се плащат при нормална съдебно счетоводна експертиза",,??? значи няколко милиона!!! прилича ми на ,,чистачите,, дето идват след едно ,,престъпление,, да покрият всички улики!!! както се казва:,,ако не можеш да ,,скриеш,, не кради,,!!!

една година по касно нищо за какво са тези експерти като то се знае че виновни няма

Едно време платихме куп пари,за да се докаже дали Тодор Живков е луд,после куп пари-дали Петър Младенов е казаЛ "ДА дойдат танковете".Е....................?!

Ние наредихме: Не пипайте там, дето не ви е работа! Така сме поискали да стане! И сега ще скалъпим нещо за през хората, за да им затворим устата! Проверяващите са наши хора, не се надявайте на нищо съществено!

И на края Дебелянчо, чист като сълза! Той пак ще е невинен!

А какво стан с фирмата, която щеше да "гони" парите по света? Или все още се страхуват, че ще взема да ги намери?

Под "вещото" ръководство на масончето Сотирчо, доразгромяването на КТБ продължава! Вместо до момента да имаше договор с фирма за проследяване на финансовите потоци, вместо в контекста на приетите изменения в Закона за банковата тайна да бяха изнесени имената на физическите и юридически лица излапали многомилионните необезпечени кредите, Цацаратурата ще прави екпертизи! Колкото осъдиха Христо Бисеров, толкова ще има осъдени и по тази афера!

Да се досетим ли сами,че тези "експерти" ще са хора,които също са лапнали сладък мед от кацата наречена КТБ?Сега ще се усвоят още една сума пари и нещата пак ще са в изходно положение.

Този като че ли до сега е нямало пари за външен одит от 07.2014г., ами защото той от тази банка пари няма да възстановява. Всичките му депозити са при големя скаут. Много са долни и лицемерни, тези наши представители на народната власт.

Ей голям тирикат тоя Ганьо бе , особено на властова служба.Хем краде , хем експертизи и то международни назначава , хем държавната пара пилее , а квото може и в джоба от това прибира.

това с ктб е нищо в сравнение с ограбването на народа ни в продължение на 71 години ,и продължава.с помощта на болшевишкия ссср се извършва преврат и начело на власта застават група крадци и бандити и започва ограбването на България.избива се и се конфискува имуществото на българската интелигенция(не се чудете защо на върха на държавата сега стоят прости тикви и това личи от състоянието на държавата) в продължение на 71 години под вещото ръководство на бкп и пряко от нейните ръководители г. димитров,в. червенков, т.живков,п. стоянов,г. първанов,б. тиквата,и. костов,б. сидер,а. доган, лютви местан,в. симеонов,р.кънев,цв.цв ,б.великов и стотиците знайни и незнайни членове на бкп.един ден(не след много време) в историята на света ще бъде записано че държавата България изчезва от картата на света благодарение на алчните управници под контрола и препоръките на бкп.бкп е жива,управлява и ще управлява докато има България.

трябват и международни прокурори и международни съдии. Иначе няма как, да се опрявят нещата на полигона .

А останало ли е все още нещо незаметено за експертизата.Не употребявайте фриволно ''Държавата'' - държавните чиновници и администрация не са държавата , макар в случая с ''намерените'' пари дори да не става въпрос за техни лични , а за държавни. Тия тунеядци просто ще ги профукат за нищо , както обикновено се случва.Експертиза след толкова време и не само време ами и метене е равно на прахосани пари.

Всички доклади ДОСЕГА за България ,от ЕК на ЕС са: ---''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ,...ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,НА ВСИЧКИ НИВА"....

международна експертиза - много добре, но след това трябва да намерим международни прокурори и международен съд.

Е то е ясно, че истината ще се разплете в международния съд. Сега като излезе решението за обявяване на КТБ в несъстоятелност, акционерите ще заведат дело срещу държавата за умишлен фалит на банката!

А кой наду балона на банката, кой задължи държавните заводи да държат там парите? Какъв е този механизъм? Политическата корупция кой ще разследва?

За 25 години се намериха за много неща пари, само откраднатите - не!

Не международна а междупланетна да направите,парите са откраднати и вие много добре знаете от кого,но тази шия не е от туршия нали!!!!!!!!!!

Е и ? И Какво като кажат че парите са откраднати от еди кой си , да не би да го върне ?! Ще покажат къде са парите и ще си вземат тлъстите хонорари !

Всяка банка има две функции . Да взема пари (депозит) и да дава пари (кредит) . Колко ли чуждестранен експерт трябва да бъдеш за да разграничиш двете функции ? . Но понеже присвоените милиарди са далеч по-малко от външният дълг на Гърция значи че спокойно можем да отделим още някои милион за одит които може да направи всяка счетоводителка .

След като в Бг няма професионалисти ,да се разпусне Бг-СЪД.СИТЕМА.

Нашенската форма на аутсорсинг- ти ми даваш работа,аз я давам на експерт. Ти плащаш и на двама ни.Найс,а?

Ей, нищо не можем сами да свършим.

Спестете тия пари и просто отидете при магнолията в Банкя.

Пак прах в очите на хората. Истината за КТБ никога няма са бъде казана публично. Спестете поне тези пари на данъкоплатеца, за да бъдат похарчени за нещо наистина съществено.

Само да крият експертите, да не ги намерят бетонирани в Москва-река или кремълските грабители на катебе да им спретнат някое атентатче като на немцов

Самолетчетата са язвими машинки. Питай Путин

баце е кремълски...а да верно,че преди време получи награди от ФСБ на Русия.....бях забравил.

цаца,следите остават дори и след вашето голямо почистване някъде,някога е останала следа която един ден ще те хване и ще увиснеш на кукичката.

Олигарски ... Искров ... Цацаров ...

МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ,ТЯ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ.МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,СКОРО МУ ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С ДПС,ТОВА МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА В ПЛОВДИВ НО И В ДЪРЖАВАТА Е СЪЩОТО,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС .ЗАД 70% ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ СТОЯТ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И СА ВИНОВНИ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА

ако не докажеш простотиите които изплю ще трябва да заекваш и хълцаш пред Менда Стоянова,или мислиш че ще ти се размине?

Прочетох само първите редове на буламача, че зад Стоянова стояла фамилията Стоянови, а не Петрови или Георгиеви! Мъдро!

ти да не заплашваш или действаш по заповед на вис-2 или ипон,мръсни мутри,само куршума за миндила ще докаже правотата на ИСТИНАТА.миндила си намери адвокат.

Браво на Главния прокурор! Ако повечето си гледаха като него работата, щеше да е далеч по-добре обществото.

!!!!?????

Нямаш ли чувство за хумор или си жена? "Ал Капоне, бъди мъж! На думата си дръж."

Закакво са прокуратурата и следствието? Ако се назначи чужда компания да извърши експертиза, това няма да е нищо повече от един одит, какъвто банката следва да има. Но чуждата компанията няма да има правата да извърши разпити и "да търси парите до дупка". Не е ли това бягане от отговорност и замитане на проблема? Целта е парите да се върнат в държавата. Прокуратурата или чуждата фирма може и следва да ги търси и връща?

Каквото и да правим все даваме едни пари.

Цацаров. След като изигра основна роля в театъра миналата година, с една година закъснение реши да поработиш. Надеждно ли изчистихте следите вече?

ОЩЕ 3-4 ГОДИНИ КАТО ПРАВЯТ ЕКСПЕРТИЗИ...И ЩЕ СЕ ЗАБРАВИ КАКВО Е БИЛО И КАК ПЛАТИХА 5 МИЛИАРДА ОТ ДЖОБОВЕТЕ НИ - СТАРА ИЗПИТАНА ПРАКТИКА...ДРУГО НЕМА!

Не мога да разбера логиката, защо се плаща предварително, а не % от върнатите пари? Какъв им е стимула освен да замажат нещата така както искат тези кото плащат! Скапана работа!

защото отначалото е ясно, че върнати пари няма да има

Още малко да се потуткат и само Господ ще може да си разкрие истината.

ще има стонове, сълзи и скърцане със зъби. Така, че внимавайте какво си пожелавате, защото то скоро започне да става на мига.

Ще дадем едни народни пари на едни чичковци и лелички от чужбина, които най-накрая ще си умият ръцете и ще кажат: "Пийте по една студена вода!". Интересно, този който е разрешил това, колко ли рушвет е взел?

Цацаров ни казва: "Пийте по една студена вода и забравете, че цяла година се шматкам за да може парите да отидат по офшорките и ФЕД. Нали сме свръх богати, защо да не финансираме с още някой милиард евро, след като 25 години до сега сме в пасив от над 80 милиарда."

наши и да искаме НЕМА!И у складо нема!

От кво му е душата на цаци??? Хем да угажда на Пеевски и Серж, хем да прилича на безпристрастен и независим обвинител - трудна задача, ама на него не му пука че стана за смях. То да се смееш ли, да плачеш ли...

Много сме жалки!!!!!!!!!! Как една система няма работеща в тая държава. Как нищо и никой не е виновен, няма наказани, няма платили си задълженията, докога така.

Коментари - Държавата намери пари за международна експертиза за КТБ | Днес.dir.bg

Държавата намери пари за международна експертиза за КТБ

До края на месеца ще бъде назначена счетоводна експертиза за КТБ с участието на международни експерти, осигурени са пари, обяви главният прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Държавата намери пари за международна експертиза за КТБ | Днес.dir.bg

Коментари

В началото бяха 206 милиона в чували. После бяха 5 милиарда дупка, раздадени на свързани фирми. После се оказа, че има някакви разписки за 206 милиона от Цветан Василев. Общо взето до ден днешен освен лъжи и демагогия НЯМА едно налично доказателство за липса на 1 лев от КТБ. Но лъжите на Цаца и Искра никой не разследва. В КТБ са съкратени хад 100 човека до днес, и СА НАЗНАЧЕНИ над 60 от синдиците. Назначена е една баба за Директор Клонова мрежа със заплата 3500 лева. Назначен е човек да сменя крушките със заплата 1700 лева. КОЙ ще провери действията на синдиците, които назначават свои хора да ОГРАБВАТ останалите пари?

В началото бяха 206 милиона в чували. После бяха 5 милиарда дупка, раздадени на свързани фирми. После се оказа, че има някакви разписки за 206 милиона от Цветан Василев. Общо взето до ден днешен освен лъжи и демагогия НЯМА едно налично доказателство за липса на 1 лев от КТБ. Но лъжите на Цаца и Искра никой не разследва. В КТБ са съкратени хад 100 човека до днес, и СА НАЗНАЧЕНИ над 60 от синдиците. Назначена е една баба за Директор Клонова мрежа със заплата 3500 лева. Назначен е човек да сменя крушките със заплата 1700 лева. КОЙ ще провери действията на синдиците, които назначават свои хора да ОГРАБВАТ останалите пари?

,,"Трябваше да бъдат осигурени средства за възнаграждението на експертите, а те вече са намерени, но става дума за средства, които са по-различни от тези, които се плащат при нормална съдебно счетоводна експертиза",,??? значи няколко милиона!!! прилича ми на ,,чистачите,, дето идват след едно ,,престъпление,, да покрият всички улики!!! както се казва:,,ако не можеш да ,,скриеш,, не кради,,!!!

една година по касно нищо за какво са тези експерти като то се знае че виновни няма

Едно време платихме куп пари,за да се докаже дали Тодор Живков е луд,после куп пари-дали Петър Младенов е казаЛ "ДА дойдат танковете".Е....................?!

Ние наредихме: Не пипайте там, дето не ви е работа! Така сме поискали да стане! И сега ще скалъпим нещо за през хората, за да им затворим устата! Проверяващите са наши хора, не се надявайте на нищо съществено!

И на края Дебелянчо, чист като сълза! Той пак ще е невинен!

А какво стан с фирмата, която щеше да "гони" парите по света? Или все още се страхуват, че ще взема да ги намери?

Под "вещото" ръководство на масончето Сотирчо, доразгромяването на КТБ продължава! Вместо до момента да имаше договор с фирма за проследяване на финансовите потоци, вместо в контекста на приетите изменения в Закона за банковата тайна да бяха изнесени имената на физическите и юридически лица излапали многомилионните необезпечени кредите, Цацаратурата ще прави екпертизи! Колкото осъдиха Христо Бисеров, толкова ще има осъдени и по тази афера!

Да се досетим ли сами,че тези "експерти" ще са хора,които също са лапнали сладък мед от кацата наречена КТБ?Сега ще се усвоят още една сума пари и нещата пак ще са в изходно положение.

Този като че ли до сега е нямало пари за външен одит от 07.2014г., ами защото той от тази банка пари няма да възстановява. Всичките му депозити са при големя скаут. Много са долни и лицемерни, тези наши представители на народната власт.

Ей голям тирикат тоя Ганьо бе , особено на властова служба.Хем краде , хем експертизи и то международни назначава , хем държавната пара пилее , а квото може и в джоба от това прибира.

това с ктб е нищо в сравнение с ограбването на народа ни в продължение на 71 години ,и продължава.с помощта на болшевишкия ссср се извършва преврат и начело на власта застават група крадци и бандити и започва ограбването на България.избива се и се конфискува имуществото на българската интелигенция(не се чудете защо на върха на държавата сега стоят прости тикви и това личи от състоянието на държавата) в продължение на 71 години под вещото ръководство на бкп и пряко от нейните ръководители г. димитров,в. червенков, т.живков,п. стоянов,г. първанов,б. тиквата,и. костов,б. сидер,а. доган, лютви местан,в. симеонов,р.кънев,цв.цв ,б.великов и стотиците знайни и незнайни членове на бкп.един ден(не след много време) в историята на света ще бъде записано че държавата България изчезва от картата на света благодарение на алчните управници под контрола и препоръките на бкп.бкп е жива,управлява и ще управлява докато има България.

трябват и международни прокурори и международни съдии. Иначе няма как, да се опрявят нещата на полигона .

А останало ли е все още нещо незаметено за експертизата.Не употребявайте фриволно ''Държавата'' - държавните чиновници и администрация не са държавата , макар в случая с ''намерените'' пари дори да не става въпрос за техни лични , а за държавни. Тия тунеядци просто ще ги профукат за нищо , както обикновено се случва.Експертиза след толкова време и не само време ами и метене е равно на прахосани пари.

Всички доклади ДОСЕГА за България ,от ЕК на ЕС са: ---''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ,...ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,НА ВСИЧКИ НИВА"....

международна експертиза - много добре, но след това трябва да намерим международни прокурори и международен съд.

Е то е ясно, че истината ще се разплете в международния съд. Сега като излезе решението за обявяване на КТБ в несъстоятелност, акционерите ще заведат дело срещу държавата за умишлен фалит на банката!

А кой наду балона на банката, кой задължи държавните заводи да държат там парите? Какъв е този механизъм? Политическата корупция кой ще разследва?

За 25 години се намериха за много неща пари, само откраднатите - не!

Не международна а междупланетна да направите,парите са откраднати и вие много добре знаете от кого,но тази шия не е от туршия нали!!!!!!!!!!

Е и ? И Какво като кажат че парите са откраднати от еди кой си , да не би да го върне ?! Ще покажат къде са парите и ще си вземат тлъстите хонорари !

Всяка банка има две функции . Да взема пари (депозит) и да дава пари (кредит) . Колко ли чуждестранен експерт трябва да бъдеш за да разграничиш двете функции ? . Но понеже присвоените милиарди са далеч по-малко от външният дълг на Гърция значи че спокойно можем да отделим още някои милион за одит които може да направи всяка счетоводителка .

След като в Бг няма професионалисти ,да се разпусне Бг-СЪД.СИТЕМА.

Нашенската форма на аутсорсинг- ти ми даваш работа,аз я давам на експерт. Ти плащаш и на двама ни.Найс,а?

Ей, нищо не можем сами да свършим.

Спестете тия пари и просто отидете при магнолията в Банкя.

Пак прах в очите на хората. Истината за КТБ никога няма са бъде казана публично. Спестете поне тези пари на данъкоплатеца, за да бъдат похарчени за нещо наистина съществено.

Само да крият експертите, да не ги намерят бетонирани в Москва-река или кремълските грабители на катебе да им спретнат някое атентатче като на немцов

Самолетчетата са язвими машинки. Питай Путин

баце е кремълски...а да верно,че преди време получи награди от ФСБ на Русия.....бях забравил.

цаца,следите остават дори и след вашето голямо почистване някъде,някога е останала следа която един ден ще те хване и ще увиснеш на кукичката.

Олигарски ... Искров ... Цацаров ...

МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ,ТЯ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ.МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,СКОРО МУ ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С ДПС,ТОВА МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА В ПЛОВДИВ НО И В ДЪРЖАВАТА Е СЪЩОТО,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС .ЗАД 70% ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ СТОЯТ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И СА ВИНОВНИ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА

ако не докажеш простотиите които изплю ще трябва да заекваш и хълцаш пред Менда Стоянова,или мислиш че ще ти се размине?

Прочетох само първите редове на буламача, че зад Стоянова стояла фамилията Стоянови, а не Петрови или Георгиеви! Мъдро!

ти да не заплашваш или действаш по заповед на вис-2 или ипон,мръсни мутри,само куршума за миндила ще докаже правотата на ИСТИНАТА.миндила си намери адвокат.

Браво на Главния прокурор! Ако повечето си гледаха като него работата, щеше да е далеч по-добре обществото.

!!!!?????

Нямаш ли чувство за хумор или си жена? "Ал Капоне, бъди мъж! На думата си дръж."

Закакво са прокуратурата и следствието? Ако се назначи чужда компания да извърши експертиза, това няма да е нищо повече от един одит, какъвто банката следва да има. Но чуждата компанията няма да има правата да извърши разпити и "да търси парите до дупка". Не е ли това бягане от отговорност и замитане на проблема? Целта е парите да се върнат в държавата. Прокуратурата или чуждата фирма може и следва да ги търси и връща?

Каквото и да правим все даваме едни пари.

Цацаров. След като изигра основна роля в театъра миналата година, с една година закъснение реши да поработиш. Надеждно ли изчистихте следите вече?

ОЩЕ 3-4 ГОДИНИ КАТО ПРАВЯТ ЕКСПЕРТИЗИ...И ЩЕ СЕ ЗАБРАВИ КАКВО Е БИЛО И КАК ПЛАТИХА 5 МИЛИАРДА ОТ ДЖОБОВЕТЕ НИ - СТАРА ИЗПИТАНА ПРАКТИКА...ДРУГО НЕМА!

Не мога да разбера логиката, защо се плаща предварително, а не % от върнатите пари? Какъв им е стимула освен да замажат нещата така както искат тези кото плащат! Скапана работа!

защото отначалото е ясно, че върнати пари няма да има

Още малко да се потуткат и само Господ ще може да си разкрие истината.

ще има стонове, сълзи и скърцане със зъби. Така, че внимавайте какво си пожелавате, защото то скоро започне да става на мига.

Ще дадем едни народни пари на едни чичковци и лелички от чужбина, които най-накрая ще си умият ръцете и ще кажат: "Пийте по една студена вода!". Интересно, този който е разрешил това, колко ли рушвет е взел?

Цацаров ни казва: "Пийте по една студена вода и забравете, че цяла година се шматкам за да може парите да отидат по офшорките и ФЕД. Нали сме свръх богати, защо да не финансираме с още някой милиард евро, след като 25 години до сега сме в пасив от над 80 милиарда."

наши и да искаме НЕМА!И у складо нема!

От кво му е душата на цаци??? Хем да угажда на Пеевски и Серж, хем да прилича на безпристрастен и независим обвинител - трудна задача, ама на него не му пука че стана за смях. То да се смееш ли, да плачеш ли...

Много сме жалки!!!!!!!!!! Как една система няма работеща в тая държава. Как нищо и никой не е виновен, няма наказани, няма платили си задълженията, докога така.