17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никаква оставка!!! Тоя трябва да бъде УВОЛНЕН !

В този форум повече юристи от lex.bg. Специалисти по всичко, какво да ви обяснявам. Нещо за Джокович, Дубай и футбола?Всезнайковци.А за lex,и там същото-незнайковци, на които да решиш проблем безплатно

Още от утре да те няма и се паркирай при Фандъкова .Тя приема без лимит хора от Шайката на Борисов, Има запазено място и за милиционера Каскета Гешев.

А КОГА Е ЕКЗЕКУЦИЯТА?

Гешеф, не се ослушвай!

Като го гледам охранените шопари цацаров, борисов, пеевски и гешев се сещам за поговорката : "По-добре недоволен човек, отколкото доволна свиня" ! Самозабравили се шопари, угоени с откраднатите от нас пари ! Предатели !

Бавно се случват нещата,Цацаров 1 март,Гешев още си на поста,ква корупция ще бориш Кире тогава с тия слуги на мафията.

Абе тумбак изчезвай бе,кой ще те чака до 1 март.

само така! Дано и много други прокурори последват примера Ви! Може и съдии, и ЧСИ-та.

Готово! Вече никой няма да проверява имотите на рашков.

Да не е подавал оставка, че да проверява още колкото си иска неустановени от НАП и каскетурата нарушения между приходите и разходите на Рашков.

Мълви се, че допускът на Цацаров е взет заради ЦУМ гейт. Тогава Сашо Дончев предаде на Цацаров една папчица с нещо написано. Още тогава ми се щеше да се публикува съдържанието на папката. От ръцете на мултака /Топенерджи/ Дончев няма как да съдържа нещо с гриф секретно. Освен това близко до ума е, че този, който носи папчицата е искал срещата. Сега се опитват да прокарат точно обратната теза. Медийна диктатура! За незнаещите - Сашо Дончев е в-к СЕГА, който пък е в групата на Дневник и Медиапул - "Съюз на издателите в Б-я" Преди време Дончев с Илия Павлав бяха в една фирма, а говорител и беше Сидеров - ето ви снимчица - http://bradva.bg/sites/default/files/4_54.jpg

за мафиотски папчици. Каква друга информация от това кой колко е откраднал може да има тука?

Трябва да има съд за Цацаров . Бездействие за КТБ , и за изгубените имоти на София , с уж фалшивите подписи на тиквата .

Аз не разбирам, тия само по слухове ли ръководят държавата? Ако е относно “Цумгейт”, от там няма записи, а и да има, не могат да се ползват. Не се знае кое е поискал срещата, принципно не е забранено главният прокурор да се среща с познати .според статии в нета, и тримата са членове на масонска ложа зора . Тоест няма престъпление . Може да има опит за оказване на влияние, обаче е трудно доказуемо, и няма обективни артефакти. С две думи, много шум за нищо.

Медийна диктатура. Писал съм малко след вас в 12.34

И ББ не е извършил нищо незаконно според прокуратурата, въпреки наличността в нощното му шкафче и ония записи и снимки, дето твърде много неща доказват какви идиотщини са се вършили в държавицата ни. Разбира се, според тях това се оказаха монтирани записи и снимки - нищо че независима американска експертиза доказа автентичността им. До тук само приказки на които олигофрени може да се хванат.

Хаха, ама банкнотите не са истински бе човек. Най- вероятно и кюлчетата. А и да има, мислиш ли че така ще ги държи ? Много сте прости бе :)

ги държа. На шкафчето слагам парите от дънките, да не ми паднат в тоалетната.

Изключително глупавите мързеливи прошляци им се внуши, че половин България е някаква вездесъща мафия, която ги краде. В последствие същите прошляци дадоха цялата власт на злобен бивш комплексиран военен, който коли и беси без съображения за закон и морал. Същите глупаци в момента се радват, че някакъв чиновник се маха и чакат другия чиновник да се махне и да дойде светлото обещано бъдеще. Борят се с мафията, реформират нещо, правят анализи, докато сърбат попара с хляб на светната една крушка. Купуват ви с клиширани приказки с добавка 75 лева бре. Толкова сте тъпи, че за подметки не ставате.

тов отдавна трябваше да е обесен

За какво?

Така става като настъпиш човек на Радко фъшкията. Много интересно!!! . След подаден сигнал за далаверата на кацаров (тоя мръсн боклук) за умешлено завишените и нищо не струващи тестове за деца в училищата, изведнъж намазаха ските на Цацата. Колко случайно, НАЛИ?? п.п Не ме цензурирайте ве dir-ници скапани!

Същия дето със същото ръководство и същите служители е извършил същата проверка и август месец и не е намерило някакви проблеми. Цацаров е извършил нарушение на закона. Сега, след като според ДАНС има нарушения на закона a1 да предадат съответните заключения подплатени с документи и факти на прокуратурата за повдигане на дело. И респективно, поради високия обществен интерес да дадат и съответния публичен достъп. Да видиме ние всички дали има някакво друго доказателство освен дежурните една баба каза?

Сменяме Цацаров с Мацаров и кво, винаги е било, е и ще бъде следното: да си тръгват ваште да идат наште, т.е за едни ще може за други не

Всичко е ясно/ Цсцаров и Гешее трябва да се майнат , а слд тях и потоп! Бикой не се интересува че няма бюджет , че бознеса изнемогва заради високоте цени на тока , че инфлацията е двуцифрена! Вяжно е двамата да се изчегъртат и правителството доминирано от олигарсите , да си действа безпроблемно!

Не разбира се, никой не си мисли, че кризите са отминали, напротив борбата сега започва, но това не означава, че хора като Гешев и Цацаров трябва да се оставят на спокойствие. Мафиотския модел трябва да бъде разбит от -до!

А девет месеца досега какво правихте? Гръцки приказки по телевизията без абсолютно никакви доказателства Ама тя в борбата сега започвала? Борбата за какво за кокала?

Треска ги тресе от Президентската партия от отчета на Цацаров. Софиянски, Масларова, Христо Бисеров, Прокопиев с Трайков и Дянков вече са оправдани от съда. Само тройката на Прокопиев не се е откачила от КОНПИ. А на опашката са Цветан Василев, Васил Божков, Миньо Стайков, Баневи... Много работа ги чака от президентската партия и евентуално съда да отърват кожите на спонсорите си. Да си знаете.

Значи този извършил нарушение, а оня надут петел дето се прави на премиер, не е извършил като е подписал подвеждаща декларация. НЯМАМ ДУМИ!!!!

Крайно време е, и за Рашков Битовата престъпност в България, Нараства, а отговорността е негова.

Този си мисли, че застрахован и длъжността му, е пожизнена. Пенсионер е, все пак!

Нали гешев обеща че ще сложи край на битовата престъпност за 1 г.И какво направи тоя милиционер.Залови крадци на 500 гр арпаджик.Даже по телевизията го даваха.Не тои е виновен Рашков.Глупостта ти е виновна, а тя е до гроб.

Мая Общата ли ще го замени или Хаджигейов?

Спецов може да заеме поста! Малко са му бонусите за миналата година

Бамаааааааааму, в БГ почнаха да се подават оставки ... Откога такава съвест, такова зряло гражданско отношение :Д

А Мунчо Зеленото Чорапче кога?

Мунчо,излезе на избори,бре Трол

Какви избори, бе трол, когато става дума за машинките на Мадуро?

като му изтече мандата.

Пенсионер е, нали има чистка в България

Лошава рапта за Простите Подменящи. Брюксел не спи...

А Гешев кога?

Когато му изтече мандата! Изчакай, има си ред

Какво стана с "чувалите" от Хемус? Нали и за тях имахте "доказателства"? Нещо се затрая работата... Първо бяха откраднати, после "обвинението" се промени на укриване на данъци, а сега се замълча...? С Цацаров ми се струва, че ще стане същото... След като го обвинявате, съдете го и докажете, че е извършил престъпление. Но ако се окаже, че не можете да го осъдите, значи вие извършвате престъпление, като набеждавате невинни хора и манипулиране общественото мнение.

Е и сега след като махнахте Цацаров с тъпи аргументи по поръчка на Радев,Рашков и олигарси, по-добре ли ви стана!?Това реши ли Ковид и енергийната криза,стопли ли и нахрани ли българите,напълни ли хладилниците,плати ли им сметките!?

Напоследък доста герберастки физиономии си смениха наглите усмивчици с навъсени притеснени гримаси. Гешефта, Отличника, Цацата, всичките почнаха да гледат все едно са получили запек и болен зъб едновременно. Боко превключи на маймунски гримаси, но то при него открай време е трудно да се направи разликата.

Споко, и твоето време ще дойде.

Важното е че вашето време мина. И дойде на бай Ставри.

Там ли искаш да ходиш?

лъзгав,като риба.... работи ,ама не съвсем. залавя,ама не съвсем. осъжда ,ама не съвсем. Правилния човек на правилните хора

Нямат нито 1 /едно/ доказателство срещу Цацаров Ако имаха даже и най-нищожното нарушение- примерно че е паркирал на забранено РАШКОВ щеше да се развява като цветарка из телевизийте и да го громи. Всичко им е ИЗФАБРИКУВАНО защото ЦАЦАТА конфискува имущество къщи яхти коли и злато за МИЛИАРДИ от Черепа и ПРОКОПИЕВ

Конфискувал е на Дядо Муро.....Ето ти едно престъпление, което направи: изпрати прокурори и маскирани полицаи в КТБ. От това се създаде допълнителна паника и хората се наредиха на опашка да си теглят парите.

доказателството е корупцията по високите етажи,което се вижда от Хемус, Алепу, Росенец, Язовири и обществени поръчки... вижда се в имиграцията на българина и липсата на деца

Браво на него! А сега наследникът му ще конфискува милиарди от Тиквата и Прасето.

Довиждане! Следва Гешев! Дано да има и някой осъден!

Тепърва ще следват продължения, само че на вас умнокрасивите няма да ви харесат. Ти не мисли, че това, дето плува, е риба. Не е риба, плувай, плувай.

Цацаров е един от най-достойните българи в управлението на държавата. Жалко че му изтече мандата. Не искам и да си помислям сега управляваяата хунта каква калинка ще назначат на негово място...

Може и така да е, но се е продал на герб и край с достойнството му.

Да, така искат да мислиш Радев, Прокопиев и останалите от хунтата. И ти повтаряш ли повтаряш опорките им в като в несвяст. А после ще се чудиш, защо нищо не се е променило, и в глупостта си пак ще виниш политиците.

След следващите избори Май месец единствена цел позорен импийчмънт на Радев.

цацата боцна кирето с 200 :):):) кичо се гласеше да прецака цацата , но се случи обратното - с две думи кичо пак го ошамариха без да се усети. то това да не е като да се хилиш като П в нови гащи - ъук играта е истинска не е комп симулация или тренажор за наивници

Държавата се управлява пародийно от група клоуни, които работят на принципа кърпим нещо от ден до пладне.

Скоро Божков ще се завърне. Все пак заради Цацаров и Гешев в момента е в Дубай. А привържениците на Радев да продължават да му искат оставката. Както се вийда, лека по-лека олигарсите се зарвръщат и то НЕ защото Гешев е виновен, а защото има вратички в закона, който не е ресор на Гешев. Вместо министърката и всичките там лакеи да ни занимават с Гешев, да помислят как да направят по-ефективни законите. И на финал, трагедията с Милен Цветков, престъпление по-учебник. Прокуратурата си е свършила работата, НО човекът е под-домашен арест. Защо? Защото такива са законите , които се ковът в парламента и вкл. и от министърката. Министърката и всичките лакеи, бкл и г-н Сиромахов да си гледат работа , ако обичат.

Ауууу, какаа голвма победа?! Властта премахна един чиновник. И сега какъв прекрасен живот ще настане!

Гешев докога ще държи... Чистката трябва да продължи! Днес тотото, утре агенциите, директорите на предприятия и големи държавни компании трябва да месец да изчезнат. Така или иначе са в процес на замазване на следите и се унищожават документи и доказателства за престъпната шайка на Боко... Надявам се този индивид никога да не помирише власт, животът му трябва да продължи в Банкя и да сади картофи и тикви до живот! Може и в БарЦелона да го пратим...пожизнено. Може и Барозу да му пратим да си пият ракията

Гишев ще държи до 10,2025 година Кире Фалшивия ще държи до извънредните избори април

Щом имате ДОКАЗАТЕЛСТВА - съдете ЦАЦАРОВ и го вкарайте в ЗАТВОРА За да му отнемете ДОСТЪПА значи имате доказателства Ако не го съдите че е предал България, излиза че вие сте ПРЕДАТЕЛИ и сте ИЗФАБРИКУВАЛИ въпросните измислени обвинения Кире, длъжен си да го СЪДИШ щом имаш ДОКАЗАТЕЛСТВА Иначе ти КИРЕ си ЛЪЖЕЦ и КАНАДСКИ ИЗМАМНИК

Последнотое доказано от Конституционния съд...

доКога ще търпим мафиотската сбирщина на харвардите и роднините им, кумовете им, любовниците им а и зелените чорапи на хунтата. Скоро ще си събират партакешите - инфлацията, кризите , некомпетентността ще ги погуби съвсем скоро !

Депозира я и змина да си харчи награбеното.

Не харесвам Цацаров . Но той с нищо не е по лош от Рашков от Хр Иванов . Нещата придобиват вид от 1965 г . Репресии - мачкане - остава да си върнем и Белене.

Ти от първа ръка ли знаеш какво е било '65?

ДА

Кога и Гешев?

Je suis Sotir!