СОС призова: ВиК проектът на София да се върне в плана за възстановяване

Общинските съветници от СОС излизат с обща декларация във връзка с Националния план за възстановяване и устойчивост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви канализационни системи, оправете си първо устройствонети планове, на база на които ще ги полагете. Само този за Кокаляне има над 300 възражения от местните жители! Всичко Мара втасала, само до усвояване на пари за тръби опряла!

- По Европейски програми 2014 - 2020 имаше стотици милиони за ВиК. Къде беше СОС - БЕЗДЕЙСТВАШВ!!!! СОС на СЪД за безсдействие. - не виждам какво има общо КОВИД с ВиК!

Основната цел на Плана за възстановяване и устойчивост е да способства за икономическото и социално възстановяване от кризата, породена от COVID-19 пандемията. Не е редно ВиК проектът на София да се присламчва паразитно към плана за възстановяване от кризата, породена от COVID-19 пандемията, където не му е мястото, въпреки мераците на СОС.

Поддръжката, както и изграждане на ВиК системата на гр.София е задължение на Концесионерът на Софийска вода, а именно Веолия! Да се опитват да взимат субсидии за това е престъпление!!

При 40 - 50 процента загуби, които всички плащаме, нали се сещаш, че на Веолия хич не и дреме да отделя пари и да прави нещо извънредно, освен спешни ремонти, за да тече все пак нещо от чешмата. Ако отпуснат пари, които да откраднат за да построят канализация или да подменят водопровод със съмнително качество, няма да откажат, но не очаквай някаква инициатива от тях. Голям проблем е, че всички пари отиват за центъра на София и южните квартали. Половината села около София нямат канализация и явно няма и да имат никога. Някои от тези села са с броя на жителите на някои провинциални градове. Всички заслужават да живеят нормално, но няма да се случи.

Не само селата около София - и във в.з. Малинова долина, един от скъпите квартали на града, няма нито сметоизвозване, нито канализация. Обаче данъци и такси си плащаме като тези, които имат!

Тъпунгерите от служебното правителство махат парите не само за канализацията в София, а също и за напоителните системи в цяла България. Те са вредни за родината. Махайте се веднага!

Жалки индивиди... Да се отцепят от България, ако щат, баа...

Националният план е за възстановяване на националната икономика след вирусите, не е план за канализация в Ботунец.

Боже, колко тъпи коментари чета тук!!!! Ама те са точна проекция на интелектуалното състояние на тези които са ги изказали. С прости думи ............. провинция!

Не стига, че метрото, което няма никаква работа в тоя план им го пуснаха, айде сега и канализацията. После се чудим що цяла България е в София.... Ами ей заради това, всичко се налива в столицата, която вече мяза на бразилско гето, "столичани" не искат нови "столичани" ъ.н.

много си тъп, Гоше

Дървен философ с три букви ?

Я мое съм тъп, ама проблема с канализацията на шопите е отпреди COVID-19. А тия пари са да се подпомогне икономиката пострадала от пандемията. Тъй, че Гоше, не са тъпи шопите, хитри са и искат с чужда пита майчин помен да правят.

Хайде стига изливахте пари само в София