СОС отново не избра председател, Терзиев праща нови покани до партиите

Следващото заседание е насрочено за 30 ноември, решиха с гласуване 59 общинските съветници, които бяха "за"

Обратно в новината

Коментари - СОС отново не избра председател, Терзиев праща нови покани до партиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първото решение на кмета Терзиев, Бе обляно в кръв! На крилете на ДС службите, В България всичко е възможно! ДС дава Крииилеее...

Бонев е само един надут пуяк, който е влюбен в себе си. Нищо добро не ни чака ако бъде избран.

Канят ме мамо на тежка сватба ... Без Борис Бонев, който се оказа най-прецакан на последните избори.

По думите на Б. Бонев, той 14 години е работил "градски активист", каквото и да значи това. Хубаво е някой да го попита що за работа е това, к.ой и откъде му е плщал заплата.

вероятно.

Държава си имаме. По цял ден ни занимават с перуки , ченгета , педали и т.н

Може би Лилков ще бъде един балансиран избор.

Прав си! ПП ДБ да се държат като политици! Както се държаха като политици при избора на сглобката, да продължат така, щото никой не ги долюбва. С арогантното си отношение останаха самотни.

Тези не разбраха ли че ако предложат друг от ппдб ще го изберат…тук проблема е лицето Бонев никой не ще да го свързват с гейове освен ппдб бойко за гей няма да гласува за друг може и да се съгласи да е шеф на сос ама тия тропкат с краче и искат все тяхното да мине

Бонев има да си отмъщава на ГЕРБ ! Затова е всичко ! Реваншизъм !

.. стига сте лягали на мутрите на чекмеджан и поне един път се дръжте като политици които държите на ценности и обещания, мутрите на барселонски искат да накажат софиянци за техния избор,затова нови избори за да останете честни

Като не искат да лягат на мутрите , ще легнат на столетницата или на копейкин. Имат право на избор ПП ДБ.

докато се водят от идеята да си отмъщават нищо няма да се случи !

Само кретени могат да очакват от едни и същи действие различни резултати.

Да. Дори и маймуна да беше на мястото на Бони щеше да се усети. Явно разчитат да умилостивят Баце или от посолството да му набият канчето. Обаче Баце доста бой изяде и едва ли пак ще клекне.

Сбогом , серяндури и не се връщайте!!

Тая работа не е като оная работа, господа от "Промяната"! Може би в някое посолство да са ви "назначили" за новите управляващи в България. Може с машинации, манипулации и откривенно изнудване и заплахи да ви проправят пътя напред! Но "на терен" ще срещате съпротива на всяка крачка. Баце не беше цвете за мирисане. Прост факт. Може и да е бил мутра, но това не е доказано. Засега. Но това, което всички виждахме е, че успя да подреди страната по мутренски. Главния беше един и каквото кажеше всички се опитваха да постигнат. И всички пътища свършваха при него. И да - България се беше превърнала в територия управлявана от ОПГ. Така че Баце може и да беше мутра. Но си беше наша мутра. Българска мутра. От Своге!. Т.е. от Банкя. А това, което ни се предлага сега са някакви лошо съшити, отдалече привнесени кукли на много дебели конци. И то меки кукли. Такива, които без конците и кукловодите си дори не могат да стоят изправени. И понеже за 12 години всичко читаво или се изнесе, или се завъртя покрай Баце, сега куклите, за да съберат отбор трябва да вадят хора от нафталина или да преравят мазета, канали и тавани и да се мъчат да работят с каквото са изровили. Е, как да стане?! Не съм вярвал, че ще дойде време Баце да ми стане симпатичен?

Един обратен стига.

А заплатата си върви с по 1 заседание на седмица

Долу ДС, КДС, КГБ, ФСБ и всички агенти на Путин!

виж копейките как ти се хвърлиха хахахахаха :), проруски сайт, платен от мутрофанова.... да не говорим, че повече от половината копейки наистина са руслямци, само като им видиш IP-тата и випиените :)

ГЕРБ не могат да се помирят,че загубиха София и сега саботират всичко,за да кажат,че тяхното управление е било по-добро.Ще има нови избори за общински съветници и тогава да няма изненадани.

В лицето на групата-Бонев ни прочетоха "дребния шрифт" за данък сгради по пазарни цени..... никой не ги иска вече! А за празните апартаменти пък.....нямам думи! Що не ги казвахте тия работеипреди изборите бе момчета???

Единственото решение е нови избори за общински съвет и софиянци да решават какво искат.Промяна или както е било до сега.

Още не започнал същинската работа, видяхме що за стока е и кмета. Новите избори плашат най-вече него и хората му, щото нито той ще издържи финансово още едно капаро, нито тези шарлатани ще доближат сегашната си бройка

освен полИтика , разбират от аржентинска инфлация , разхерметизирване на парни котли , а сега и от София !

което не се купува с пари, се купува с много пари - справка: следващото заседание на 30.11

Да вземат да гласуват с машини, за да може най накрая да се избере ръководител на ЛБГТ общността в СОС. Шарлатаните знаят как това се прави.

ПП ДБ стават втори на парламентарните избори и заявяват, че отговорността е на първият и те няма никога да ги подкрепят, а ГЕРБ дасс подкрепи вторите и само тогава възела ще се развърже и гербаджиит го правят. Сега в софия ПП ДБ са първи, но отново другите трябва да направят отстъпки за да има общински съвет. Тоест , всички трябва да правят отстъпки за дебилите, пардон красивите и умните, това не ви ли звучи шизофренно ? Махнете този некадърник Бонев и ще има СОС, ама не, или ние или потоп. Честито на тъпите СОфиянци, 3 години некадърниците газят България и тъпчем на едно място, а и даже задлъжняваме, та сега на ред са те, дето си ги избраха

Тоя новия кмет е много бос и неук .НИШО НЕ е научил от влиятелните си ДС роднини,майка,баща дедовци чичовци Заедно с уроците по Информатика /паскал и фортран/ да беше ВЗЕЛ УРОЦИ по ЧЕНГЕДЖИЙСКИ методи 1 УРОК който добре е научил и усвоил бивши кмет на София Бойко Борисов а именно НАПРАВИ КОМПРОМАТ най-добре 2 бр компромати за ВСЕКИ твой служител около твоето обкръжение БЕЗгрешни хора няма но всеки може да бъде ХВАНАТ с ГЕЙкомпромат СИН/Дъшеря наркомани Леко ПТП Педофилия Тежък битов Алкохолизъм срамна болест ,наркотична зависимост Млада любовница/к НЕплатено ДДС ,ДДСизмама фирмена задлъжнялост КЪЩА имот купен на сиилно ЗАНИЖЕНА стойност НА Всеки общински съветник правиш му 2 КОМПРОМАТА и да видиш колко Благ ,мек,конструктивен ЛЮБЕЗЕН И УСЛЪЖЛИВ става

това председател на СОС, нямаше такава длъжност , опозиция само за цвят и мирис.... и всичко си вървеше по нотите

Ами вървеше си с Йорданка, разбира се. Сравни София каквато е сега и каквато беше преди Йорданка. Жените могат, ама ние ще умрем, но няма да си го признаем. Бонев е само един надут пуяк, който е влюбен в себе си.

Обратен с грешна самооценка е Бонка.

2023-11-20 14:39:12 Ха! (нерегистриран) Браво на ГЕРБ. Не подкрепят никого, но и не предлагат никого! --------- ДА ПОДКРЕПЯТ НЯКОГО ?!? . НАЛИ ДС-УНУКАТА БИЛ "ПАБЕДИЛ" ...С 15% ...АЙ СЕГА ДА ВИДИМ КВО ШЕ НАПРАВИ "ПАБЕДИТЕЛЯ" НА МУТРОФАНОВА !

Невалидни бюлетини! Да гласуват с машини!

Ако синчето на полковник от ДС и внуче на генерсла от ДС , Васил Терзиев, продължава да упорства с кандидатурата на Педала Борис Бонев за шеф на СОС, може и да се стигне до нови избори за състав на СОС. Ясно е че никой не го ще Борис Бонев. Дали защото бебпедераст, дали защото като човек е много неприятен, но ебочевидно че нямада го изберат за шеф на СОС А има просто решение. Предлагат от ПП ДБ Вили Лилков и ще бъде избран веднага. Освен че има опит, той е и консенсусна фигура. И ГЕРб ще го подкрепят. Е, Борис Бонев ще остане с пръст вбустата. Илинв гъза, там принпедалите е малко по особено. Но....такъв е живота Просто тоя боклук Бонев трябва да го махнат, за да тръгнат работите

МЪЖКАТА любов ръжда не хваща А ЛЮБОВТА е СИЛА в случая май е мека сила

Нови избори и ДС вън.

2023-11-20 14:31:07 Хм (нерегистриран) Няма по-големи наглеци от ДС отрочето и Мис Бани. ------------ ГИ МРАЗЯТ В ЧЕРВАТА ! . МАФИЯТА ПО ТРУДНИЯ НАЧИН ЩЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ НОМЕРАТА НА КОИТО ГИ УЧАТ БЛЯДАВЕТЕ - ТУК НЕ ВЪРВЯТ ! . НИТО МУНЧО НЯКОЙ ГО ХАРЕСВА И БЕШЕ "ИЗБРАН" САМО С 23% ОТ ВСИЧКИ! . НИТО ПРЕЗИДЕНСКТАТА ГУБЕРНИЯ УСПЯ ДА БЪДЕ ПРОКАРАНА КАТО ИДЕЯ ПРЕД ОВЦЕТЕ ... . НИТО ИЗРАЖДЕНА, КАКТО И ВМРО И БАТАКА - УСПЯХА ДА НАДСКОЧАТ ТАВАНА ОТ 15% ! . НИЩО НЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ ОТ ПЛАНОВЕНЕ НА РЕШЕТНИКОВ ! . С МНОГО ЗОР, МАНИПУЛАЦИИ И МАШИНКИТЕ УСПЯХА ДА ПЛАСИРАТ ПЕПЙЦИТЕ И ДС-УНУКАТА ....НО ЗАД ВСИЧКО ТОВА - НЯМА НАРОДНА МАСА! Т.Е. ХОРАТА НЕГЛАСНО, МЪЛЧАЛИВО СА ПРОТИВ ВСИЧКО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ ДЪРЖИ ЗАРОБЕНИ ЗА МОСКАЛИТЕ !

да прати призовки , ако не , по-добре .... да дойдат !

Браво на ГЕРБ. Не подкрепят никого, но и не предлагат никого! Това се казва :отговорна" позиция. Накратко ни казват: "Не избрахте наш кмет, сега ще таковаме мамата на града" Не, че и до сега не го правеха чрез Фандъчката :)

Яли, пили и веселили, накрая ГЕРб виновен, че не могат да платят сметката...

Какво ще прави Борко сега, като пак не го избират за председател на СОС? А толкова смело заявяваше миналата седмица, че освен него никой друг не може да бъде председател! Смешко! Има ли някой да му каже колко смешно изглежда отстрани?

Всъщност никой от общинските съветници не е заявявал това, което твърдите. Нито "Борко" нито някой друг. Иначе се радвам, че ситуацията Ви забавлява. След нас и потоп.

сглобката бе ДС - кмет , Боне -спасителят - директор , ама заради чистачката се обърка схемата , а и ереванчето е безработен !

Борко остана с пръст в уста. Имаше прекрасната възможност да се противопостави на правителството на шарлатаните и мутрите и да издигне собствената си кандидатура за кмет. И можеше да спечели още на първи тур. А също партията му щеше да стане първа политическа сила. Вместо това той предпочете да лиже задника на самозванеца Терзиев. Така е когато държиш принципите си в гащите.

С Шиши са направили договорка, утвърдена от Козяк да го правят Президент, ако купят още малко остарели оръжия от САЩ на двойна цена. Шиши щял да e първият изваден от списъка Магнитски, понеже бил станал руски евроатлантик.

Тая гнусна и грозна русофилистична мутра пак се изходи,че друго до сега не е сътворил-отрепки от миналото,НЕ ВИ БРОИМ ЗА ЖИВИ-ПОНЯЛИ?

Копейкин? Ти ли си братче? Нищо не помага, зарежи глупостите. Вземи свърши нещо. Стига си рушал

Явно е много неблагодарна тази работа и съветниците не искат никого да прецакат и да го направят председател.

Няма по-големи наглеци от ДС отрочето и Мис Бани.

A iима има Значи скалата е Нагъл,много много нагъл,супер нагъл,ГЕРБаджия ,арменец от ДС КГБ

Софиянци, дойде време да се запознаете с живота по територия извън големите градове, на ваша почва...

Очевидно е, че всички освен ПП-ДБ искат нови избори за общински съвет. :-)

Ами да направят ротация пак. Даже може един генгбенг да ни направят на всички столичани. Междудругото, да ви предупредя, че да не ви изненада пак снега.

Терзиев и Бонев искат цялата власт в София, а нямат никакво основание за това. Разбирам ПП-ДБ да имаха пълно мнозинство в СОС и да си сложат любимия, ама йок. На втори тур пък гласовете за Терзиев и Григорова са разпределени почти по равно. Идиотия до шия.

Нещастна сган. Не разбрахте ли, че хората не ви искат.

Не стига, че работа за 2 лева не са свършили в държавата с това продажно правителство, ами сега и София ще провалят!!!! Тези, ако имаха срам и съвет, щяха сами да си тръгнат!!! Уви, за алчността и простотията човешка няма почивен ден и край!!!!

ЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА БЪДЕ ДОАЙЕНЪТ! СТИГА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ... ЗАПЛАТИТЕ НА СЪВЕТНИЦИТЕ ВЪРВЯТ... ВРЕМЕ Е ЗА РАБОТА, ДАМИ И ГОСПОДА, А НЕ ЗА СКАНДАЛИ!

Само питам.$ Спаси София от кого спасява София. От каква помощ за спасение се нуждае София.Кой я потопи та сега заве за помощ SOS

Важното е украинското знаме да остане на фасадата! Другото е второстепенно, ако не ми вярвате питайте Тагаренко.

Да допълня: знамето на ЛГБТ същоэе важно да окачат, ако няма място в никакъв случай да не махат украинското, а българското...Зер, какъв е този национализъм..

Тоя кмет за кво го избрахме ченге, бе?! Ми да организира два-три концлагера около София и да видим ше посмее ли некой да не гласува както требва! :(

ДС-то кажи им че ще ги пратиш в Белене, покажи че си достойто синче на кръвожадни отрепки. Да живей жълтопаветната измет и техния пророк терзийчо кръвожадни

Смее ли баща му, да не ги прати в Белене. БСПто ( БКПто) веднага него ще пратят.

имах работа и затова не можах да дойда на работа.

Пак не избраха "талантливият" мистър Рипли!

Григорова: "40 мин ПП-ДБ-СС бранят Терзиев от настояванията да присъства на заседанието на СОС, каквито са правилата. Чакаме го още половин час да дойде и да каже какви разговори е водил за подкрепа през уикенда и с кого. Идва, казва 3 изречения, председателстващата от ПП-ДБ-СС не позволява да му се зададат въпроси. Общински съветници все пак го обграждат и той заявява, че ще отговори. И че е поканил всички партии на разговор. Включвам се и казвам, че това не е вярно. Нашата група е група на коалиция, не на партия и е редно след почти 40 дни кампания поне това да е разбрал. Отговор с най-притеснения вид, който съм виждала от политическо лице: "Не ми се карайте, г-жо Григорова." https://www.facebook.com/vgrigorova/posts/10232853533829061?ref=embed_post И няма по-явно от това "тайно " гласуване . всяка група гласува за своята номинация и нищо повече.

Да предлагаш все Бонев, да ти казват все "НЕ" и ти пак да го правиш.....не е нито бизнесменски,нито милионерски.