Първа присъда за пиратство в САЩ от 150 години

За първи път от 150 години в американски съд се произнася обвинителна присъда за пиратство.

Обратно в новината

Коментари - Първа присъда за пиратство в САЩ от 150 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грешка, грешка, обърках вратата, голяяяма грешка. :Пак американците са постъпили хуманно, не са ги застреляли и хвърлили във водата ами са ги дали на съд пък да си ги колят в затвора :)

абе,то бива,бива тъпотия,ама да нападнеш военен кораб....!!!!

В някои дни е по-добре да не се става от кревата...

търся да купя лодка на старо, кука и превръзка за око..

Свидителите не са призовани редвоно, няма събрани достатъчно доказателства по реда, определен в НПК, събраните доказателства дават основание да се предположи, че военният кораб е атакувал беззащитната рибарска лодка за да и отнеме улова, породи което съдът реши: да се освободи нещастният рибар като невинен и пострадал от варварско нападение от страна на военен кораб, конфискува военния кораб и същият да се предаде на рибаря заедно с екипажа като компенсация за претърпени неимуществени вреди - страх, уплаха, очерняне на името и тялото, накърена репутация. Решението е окончателно, подлежи на незабавно изпълнение и не подлежи на обжалване.

Иронинията ти е точно на място - у нас така щеше да бъде. :(

Е то не щеше, то си е!

В една стара младежка песен се пееше: Но хванат бе пиратът във измама, обесен бе пред всичкит там ,за срама, увисна още млад-зелен,остави труп обезглавен,човекът що презираше смърттааааа.......

ех,къде и унас такива закони

Хахаха! По-често правете такива грешки - нападайте боини кораби и това ще ви изяде главата.