Пирати отвлякоха кораб с 5-ма българи на борда

Сомалийските пирати отвлякоха британски танкер, превозващ химикали, заяви представител на морските власти.

Обратно в новината

Коментари - Пирати отвлякоха кораб с 5-ма българи на борда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

5-tiq e ot ruse cccccccc

бушко отиде в ирак, че садамито бил кофти, а тук некакви прошляци отклоняват кораб на нв кравата и то под умния поглед на нейните солдати накатерени на военен кораб??? кво става ???

Аденския залив не е единственото място в света където още има пирати, но там май наистина играят и застрахователи защото корабите и екипажите се връщат след плащането на откупа за разлика от Малакския проток където единствената следа понякога от изчезналите кораби са единствено труповете на избития екипажа . А това е прясноотвлечения кораб: http://www.m

triabva i nie da sformirame piratski flot krai bosfora pone da zahranim malko nashata skapana ikonomika :)))

До аз: Абе боклук долен как можеш така да наричаш хора които са оставили семействата си и са отишли да работят ,да плащат данъци за да изхранват такива боклуци като теб

Американските спец. части за броени минути ще се справят с пиратите, но явно САЩ не са заинтересовани. Горко на похитените и техните семейства.

баси, има спътници от горе и могата да видят от 500 км. от космоса номер на автомобил, един пиратски кораб не могат да видят и да им пуснат една ракета ...за мен това е подигравка с хората...могат да ги смачкат за 2 часа но така им отърва на някои да има напрежение по различни места на света.....айде де

Aman ot tezi maimuni,koito uvazavat samo sebe si!Marzelivi,gladni ,al4ni!Evropeicite gi nenavizdat!

Не я ли виждате, приликата между сомалийските пирати, и нашите магистрални обирджии. Така, както много кораби не минават от там заради риска така много чужденци не припарват през България, заради нашите магистрални обирджии. Трябва да се гордеем, че и ние сме известни с нещо по света., същите сме, като СОМАЛИЙЦИТЕ. Трябва да се обединим.

Пак ще плащаме за поредните измекяри, тръгнали да си дирят белата, което си е тяхно право.Но ние какво общо имаме...

защото ти е малко умът, сега бате гойко ще им види сметката на пиратите

Няколко ядрени бомби по крайбрежието на Сомалия и проблемът завинаги е разрешен.

Яхък ! Химикаловоз (както много точно описа МА (29.12.2009 г. 10:59ч.) ) само с 26 души екипаж !? И все от такива, известни морепавателски страни !? И какво биха взели тези сомалийци ли са, аджамийци или кудошлийци ли, точно от/чрез такъв кораб !? .... освен ако не са под-изпълнители за застрахователни шмекерии (да вземат пък да се окажат с гореописани месторождения ....)

Защо международните сили не им дадат да се разберат на тия пирати?Смърт за тях!

След среща в частен дом в Банкя се взе решение:Цецо и групата за проникване да отпътуват към мястото на инцидента така,че до няколко часа всичко ще е ОК.....

далавери... далавери...

Не трябваше да посягат на българи. Това е края на тази система.

Това са от Наглите - Море! Не се бойте, ЦЦ и ББ ще ви оправят!

Заглавие - Сомалийските пирати отвлякоха британски танкер, превозващ химикали ....... Т съобщи за БТА говорителят на МВнР Драговест Горанов. Похитеният плавателен съд е контейнеровоз, уточни той. Е сега последно контейнеровоз ли е или е танкер ? Да го наречем просто кораб, че ме спуквате от смях.

Какво има да го побира? Има интерес това да е така и не се прави необходимото! То е ясно, че при съвременната система за комуникации и сателитни наблюдения, както и всевъзможни модерни оръжия, тези копилетия, които са въоръжени с прашки, могат да бъдат спряни и разпердушинени с лекота!!!

eeeeeeeeeeeeeee

Хайде де, къде са международните сили, които дежурят в този район? От спътника всичко се наблюдава. Вижда се точно местото на кораба. Няма ли да реагират?

На някого май му изнася да има пиратски нападения там. Иначе досега да са опукали неграмотните чернилки.

ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НАШИТЕ МОРЯЦИ СА ОТВЛЕКЛИ КОРАБА И СЕГА ИСКАТ КОЛЕДНО-НОВОГОДИШЕН ОТКУП .....:)

a cthestito :) pone si durzat na biznesa hehe

Време е да се осъзнае, че пирати днес няма. Има наемници, отвличащи хора и вещи с цел откуп, застрахователни измами или пране на огромни суми пари. Просто и ясно. Не случайно ги толерират.

и след като са установили контакт със семействата на нашите моряци, как так не знаят петия от кой град е???????????????????

Умът ми не може да го побере.В 21 век,шепа мизерни полухора,въоръжени с калашници,да превземат кораб.Какво чака светът?Чудо ли да стане?Не е ли време,да се пуснат кораби с въоръжени екипажи,които да изтребят нападателите.Или на някой им изнася,това да продължава?

Абсолютно грешно инфо - кораба е танкер химикаловоз

А това е прясноотвлечения кораб: http://www.m

А това е прясноотвлечения кораб: http://www.m

http://www.marinetra

за първи път ли се случва ? -не ООН да плаща!

тея нямат нефт инак брадарите хамерикански да съм напукали канчетата. а бойко ся стяга кризиТния щаб- рота снежанки и двама дядо мразовци/втора употреба/

Нашите политици и медии са пълни бездарници!Хора преди да кажете или напишете нещо,просто го проверете!!!Корабът е химикаловоз-повече данни за него има в нета...http://www.zo

контейнеровоз ли е или танкер???

Хем танкер,хем контейнеровоз????