Софийският апелативен съд прекрати делото за хакерската атака срещу НАП

С определението на съда от 05.06.2023 г. производството е върнато на прокуратурата за отстраняване на допуснати съществени нарушения и процесуални правила

Обратно в новината

Коментари - Софийският апелативен съд прекрати делото за хакерската атака срещу НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пише че е върнато за отстраняване на.......следователно след като отстранят пак го внасят в съда. Окончателно е решеннието за връщането. Абе как може да пишете заглавието ,а нещото вътра съвсем друго. научете се, като пишете за съдебна тематика, какво е спиране ,връщане ,прекратяване

Хайде за изтеглите лични данни кой ще компенсира хората?!

В друга държава тия бизнесмени щяха да са съдени за държавна измяна и тероризъм, заедно с прокурорите.. Вече се убеждавам ,че сме най-скапаната държава -евър. Направо продавам квото имам и отивам на някой остров в Гърция. И жената я продавам даже.

То, това се очакваше. И така ще свърши де. Ама, некой, ако се сеща, кво сътвори НАП за подсигуряване на данните на хората.. Ми, за всички, които не помнят - задължиха ги да сложат още една автентикация освен ЕГН, за влизане в системата. И, кво сътвориха НАП?!? Заложиха, освен ЕГН да си пишеш и рождената дата, като втора парола...хитро, а ? ...естествен интелект...

Явно кой е бил зад атаката. И данните ще се използват за да се шантажират българите. Интересно дали е на обединените посолства или на Посолството.

4 години разследване, ама друг път... Изобщо не са разследвали, нито експертизи качествени има, ни експерти в тая област, просто чакаха да видят, на къде ще повее вятъра и след като видяха, прекратиха делото, слеьват милиони обезщетения на наш гръб. Същото ще стане с Нексо, там също липсва разследване, а сега при това правителство ще прекратят и това дело, а народа ще плати над милиард обезщетение!

Макяаааа - а ги затвориха на практика .... колко ще плащаме заради бибитковото гешефтурче ....

Аз ли нещо не разбирам, или тези юнаци НЕ са обвинени в незаконно приникване в чужда инфраструктура, за което май има член в НК, а са обвинени за разпространението на информацията, с което са целяли да внесат паника в обществото?!?

Ами не чети само заглавието. Върнато заради пропуски. Като ги отстранят трябва да се внесе пак в съд.

функционално неграмотен, журналиста е наредил механично няколко изречения без да осъзнава за какво пише

Проникването едва ли може да се докаже, а разпространението - сигурно може, след като са намерили данните на компютера им.