Софийските адвокати възмутени от обиски в кантора и домове

Този репресивен подход буди сериозно съмнение за нарушаване на адвокатската тайна, пише в декларация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво е да си адвокат ама никой не знае каква отговорност поема... И ако не ти плащат какво следва това... Кой ще издържа човек с гарантиран доход, как се плащат задължителни данъци и осигуровки ако няма приход и никой не иска да дава а само взема?

От какво се възмущават.Те не могат ли да бъдат проверявани.По закон -ДА ,на практика -НЕ.Те се считат за недосегаеми.Алчноста им е пословична.Те са в основата на всички афери и не само те

Северна Корея!!!!!!!!!!!

Действията по претърсване и изземване са законни . Най - вече когато се цели някакво изопачаване на действителността или изкористяване на правото . Трябвало е да има и арестувани адвокати поне . Аз съм доволен .

А на закона - майната му ?

Гневът ви трябва да се насочи кйм"нормотворците " които избрахте и тъпите им закони,а не към адвокатите и съдиите, които само ги прилагат. Тук не е америка,няма заседатели да решават .

"Недосегаемите" в настъпление! Нахалници! Сигурно има защо да им претърсват канторите и жилищата. У нас се оказва, че представители на съдебната система се заиграват с подопечните си /естествено срещу нещо голамо!/ и затова няма осъдени знакови фигури-престъпвници и у хората няма чувство за справедливост. Още проверки трябват и ефективно осъдени от горепосочените представители на съдебната власт.

Утре като закъсаш и те подгони който и да е отиди при Цвъки да те спасява.Дано да не опираш до съдебните органи и ,като дървен филисоф се затитавай сам.Правото се учи цял живот .Доколкото ми е ясно също няма и почивен ден и се работи и по празници и събота и неделя.Няма адвокат с имущество като Генчо Начев ,който взима по седемстотин лева за преглед.Има и само 27 апартамента и около милион евра скътани по банки.Като ти опре ножа в кокала и кенефа в ареста не е като домашния ще опреш и ти до адвокат.На добър час и весели празници.И мисли с горната глава а не с долната.

Газ до дупка !

По-противно племе от адвокатите няма. Трябва да им се отнеме всяка възможност да нарушават законно закона.

Както адвокатите, ЧСИ, нотариуси мачкат българите с такси, хонорари и пладнешки грабежи, както лекарите изцеждат болните до последната стотинка, така и до останалите ще дойде възмездието от само себе си - ето адвокатите вече ги репресират, подлагат ги на бял терор, лекарите традиционно ги бият мургавите ни сънародници. И тези репресии ще се увеличават и задълбочават защото сме всеки за себе си щом някой надуши печалба и лесни пари. Но естествения подбор под формата на терор се явява обратната връзка. Това е методика на мутрите - разделени един по един да ни унищожават!

Като не могат по нормален начин и забележете с целия репресивен апарат на държавните структури да изкарат само един човек виновен за фалита на разграбваната от Борисов, Пеевски и Доган КТБ, за да замажат корумпираността си в очите на простите ни сънародници, то те прибягват до репресия на адвокатите по защитата. С всеки ден грабителите предвождани от ББ и ЦЦ се чудят какво още има за разграбване и опоскване в държавата ни, от която чуждите фирми масово бягат и вече почти никой не иска да инвестира..... Следващия може да бъде всеки от нас, който ще е подложен на репресии, така че опомнете се и да скачаме да ги изритаме тези прости боклуци, които искат да управляват по-умните от тях с репресии сами, защото са тъпи!!!

Адвокат ли е, когато и да го утрепеш все ще е късно! Но и за говно да го размениш, все ще си се минал!

Това мнение на КОЙ е?

Тези, дето плюят по адвокатите са платени от Пеевски.

Обвинението и защитата имат равни права и се състезават. Не е допустимо която и от двете страни да получи предимство, като се снабди с информация от противниковата страна., т.е. обиск на адвокатска кантора е абсолютно съпоставим с проникване със взлем в прокуратурата и кражба на документи. По -долу има коментар, че ако обискът би спомогнал за установяване на обективната истина , то тогава той би бил оправдан. А проникването със взлом в прокуратурата и кражбата на документи оправдани ли ще са, ако това би спомогнало за изясняване на обективната истина? Или още някои са склонни да смятат, че държавата може да има леееееко предимство пред гражданина в съдебното състезание!

Герберастията нарушава Конституцията още от противоконституцинната кражба на двата милиарда лева от парите за здраве, но кел файда. ОПГ-то посяга на здравето и на шефове на НЗОК, и на кметици, и на адвокати... Българоубийци! ПП: Дираджии, "поздрави" за заглавието! Ако бяхте вмъкнали името на КТБ, новината ви щеше да стане водеща. Но ви е страх да си развалите орталъка/спонсорството с ГЕПА-джиите...

Трябва да таращат жилищата на Боко Тъпото и Цецо Пъпешоглавият. Те са част от сценария за източване на КТБ. Планът беше изготвен по време на правителството на Тъпото, Тъпото подаде оставка, за да дойде Орешарски и той да опере пешкира. При управлението на Тъпото беше наредено на държавните фирми да прехвърлят парите си в КТБ иавоарите на тази банка от 1.3 млрд лева, набъбнаха до 6 млрд.лева. Нима това е случайност, защо не се разследва Тъпото и компания за този грабеж, а много удобно беше набеден Цв.Василев?

Адвокатската мафия е по-силна от всяка друга мафия. Вижте ги как дебнат като чакали за мърша около съдилищата, за да докопат наивни бедняци, роднини на пострадали в катастрофи, или следствени за престъпления, обещавайки им солидни суми, които ще спечелят от делото срещу заможен човек, замесен в случая. Започва се един театър, манипулации, фалшификации и натиск върху бедните нещастни роднини на пострадалия или покойния, с обещания от типа “лъжа-мажа”... И в крайна сметка алчният адвокат си пълни ненаситната гуша, а на роднините подхвърля трохи... Всеки, който е имал нещастието да се докосне до тази мафия, е усетил колко гнусно, нагло, гадно и безпардонно е манипулиран и ограбен, материално и най-вече психически.

Абе, тези съвсем изперкаха! Няма що-годе нормална държава, в която адвокати да бъдат арестувани или обискирани (те, офисите или домовете им) без лично да са обвинени в конкретно престъпление.

Що, бе, Дядо, адвокатите да не са нещо по-специално от нас, останалите, та да се ползват с привилегии? Каквото за всички, това и за "гол адвокат" (Хасан)! Хайде де!

Те са от другата страна! Така обвинението може да получи предимство!

Адвокатите на дявола ли са?

най ми е гот да чета как разни невежи оценяват неща от които ама нищичко не разбират...за фунционална и институционална грамотност да не говорим!

Да, да, тя и твоята грамотност е една... остави се! Човек като ти чете писането му изглеждаш много "вежа"! ;-)

tonk11

Ами да ги почват. Първо с онзи убавец Марковски дето е 180 кила и няма спечелено дело, ама на всички е защитник. Да проверят как па един здрав клиент няма бе. Как го земат и веднага се разболяват. Ама болести ти казвам, нема майтап. От тумор нагоре почва.

На адвокат каквото и да му се случи ще е малко!

а ако утре на теб ти потрябва адвокат кво прайм

щото е с цървули и не може да си плати.

Когато и да му се случи, все ще е късно!

Ако, в статията не бяха написали(просто, умишлено да бяха пропуснали), че тези адвокати, са защитници по делото КТБ, по друг начин щяха да "Mанипулират" общественото мнение, HO.... с посочването на този факт , вероятно обществото ще зададе въпросите,... КОЙ,..... има интерес да няма защита по това дело и ЗАЩО ???????? А пък и отговорите стават вече по-лесни : Истинските КРАДЦИ участвали в "Oбира на ВЕКА" , и ЗАЩОТО,.... се Hасират от Cтрах, да не ги накарат да "ПО-ВРЪЩАТ" откраднатото!!!!;))

Няма тоталитарна власт,на която адвокатурата да не и пречи. Кога бг индивида ще разбере,че който посяга на адвокатурата посяга на възможността да се защитим от произвола на властта

Защитата от произвола става с метеж, не с циркове и сапунки.

абе видехме КОЙ защитавате , защо бе една адвокатска колегия не защити хората от престъпното 65+ ??? защо не протестирахте срещу ;закона; позволяващ феодалите да ползват без да плащат труда ??? а сега искате хората да ви защитават срещу власта ? бих облякъл жълта жилетка и във ваша защита макар че много от вас не го заслужават

Точно при метежи има най много произвол. Закон,лош но закон и трябва да се спазва.

Вече се оляха.Това е пълно безобразията Позволяват си всичко Те са над всички закони.Който е против в ареста при Иванчева.Къде сте АДВОКАТИ ?!Защо не реагирате?!И вас ли ви е страх ?! Тогава за къде сме

Приказваш ей така.Преди, през ония 45 години , адвокатурата следваше стриктно линията на партията.

Явно не си спомняш, че през онези 45 години адвокатурата беше смачкана. Адвокатите се занимаваха само с бракоразводни дела и с делби. А на партията й беше през оная работа за разводите и делбите. И изобщо не се интересуваше от адвокатурата. И адвокати ставаха хората, които не успяваха да започнат някъде като юрисконсулти.

е , и аз съм възмутен , от обезщетенията за цял цигански квартал , които ми увеличават съвсем не основателно застраховката , така че ако участват в престъпни схеми е нормално да ги обискират

да де, ама тогава вкарваха в затвора за 100 лева и никой не би си помислил за подобна кражба или схема.

адвокат и евреин като ги видиш им бий по един шамар по двете бузи,и ако питат защо пак ги удари по гъзерете и тогава им искай услугите да се сетят защо ако имат народен акъл а не лаком

Затова сте роби. Щото нямате мозък. Най-много до трол да стигнете, а те имат пари. Завист злобна на глупака.

клечиш пред козяк,щото там има храна и еврейска мисъл,и щото там имат пари,но парите не са за теб бедното просяче,а за тях които имат и те владеят понеже си безроден предател

много тънко обидни бе

възмутени адвокати,а като зимат пари защо не се възмущават че големите им плащат милиони

Нали това им е работата бе гьотфирен. Полицията и прокуратурата да доказват обратното. Поне кино не си ли гледал бе примат. И другите такива дето ти се радват.Колкото до парите да си учил и да упрекваш баща ти дето не те е изтръскал на хасъра.

баце и си вервай

Дебил си ти!? Работата на всички е да се установи обективната истина,а адвокатите много често пречат на това мислейки че по този начин защитават някого. Айде бе!!!! и без петел се съмва.

Прав си 100%,но се пише гьотверен(дупедавец)! Не се засягай!