Съдът освободи Чеци от ареста срещу 15 000 лева

Софийският градски съд промени мярката за неотклонение на Николай Русинов-Чеци от задържане под стража в парична гаранция, съобщи БТА. Мъжът бе арестуван за втори път в края на април за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина и ще излезе от ареста срещу 15 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Съдът освободи Чеци от ареста срещу 15 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Чеци като го гледам с това шкембе едва ли му става. Той е напълно импотентен-това е на сто прлоцента повярвайте. Тези с големите кореми са качили инструментите отдзавна на тавана. Бил роднина на Петър Младенов, дали " Имаше един К. Русинов навремето във Енергетиката и Външна търговия. Дали не му е татко. И ония беше връзкар.

Това е българското правораздаване и закони, и законите и съда и прокуратурата работят изцяло в полза на мафията, убийците, измамниците и крадците. Съгласно НК прокуратура и следствие защитават пострадалите, но реално само престъпниците имат права. До там стигнаха корумпираните депутати, че Т. Дончева прокара закона"Ванко-1", с които извади от затвора единствения осъден сводник в България, а съдиите за пари ще пуснат под гаранция и Чикатило.

Никой не оспорва, че въпросният Чеци е правил секс с убитата. НО както се каза, сексът е бил доброволен. И изведнъж зяпнахте - убиецът бил на свобода.. Как решихте, че е убиец?! Щото некадърното МВР го е казало? А доказателства??? Или щом Цв Цв е казал, че някой е убиец, значи е такъв? Наясно ли сте, че когато случай влезе в съда, той се води за разкрит и затова некадърните дознатели посочват някакви престъпници, без да имат доказателства и после съдът бил корумпиран, защото ги пускал! Б*аси параноята! Тоя, като го гледате, смятате ли, че е има възможност да подкупва съдии?

Никой убиец не е убиец, ако Цв.Цв. го разследва. Ерго, докато Цв.Цв. е Министър, никой убиец всъщност не е убивал...КОМУНОИДНА ви работа, МАЛОГРАМОТНА!

Mekong Delta

Герберасткото зомби пак се изходило по някаква тема! Абе, животинснки рядък вид - не ти ли ПИСНА В КОМЕНТАРИТЕ ЗА ВСЯКА НОВИНА ДА ВКАРВАШ КОМУНОИДИ, СЕРГЕЙ ИЛИ НЯКАКВИ ТАКИВА ДЕБИЛЩИНИ? Станала катастрофа, станал пожар, вдигнали се цените, Бойко пр*нал - нашият интелектуалец с две гънки все едно и също дъвче! Та, моето момиче - последните две години се оказва, че всички са виновни до доказване на противното! Винаги се оказва, че няма доказателства, ама за едно нещо се задържат 5 човек, които не знаят за какво става дума. А защо бе, хамстер къдрав пуснаха Ганчеви тия дни? Къде са Маргините, които комуноидите вкараха в ареста, а Боцко ги освободи, м? Примери още - искаш ли??

КОИ КЪДЕ СА УЧИЛИ? КОЙ КАКВО Е ЧЕЛ? КЪДЕ ЖИВЕЕМ ВСИЧКИ НИЕ? Чували ли сте, че "НАШ ЧОВЕК", който е бил на разположение на полицията и е "информирал" изпълнителната власт в затвор няма дя влезе.

"Правосъдие" по български!Убиецът-на свобода.После ще го гонят,както сега търсят Галеви,след като ги пуснаха.

Проверка на съдия Марков!!! И вън от съда - а бащата на жертвата да го застреля пред Съдебната палата, за да знаят останалите, че съдиите не са богоизбрани!

Бащата да беше научил щерка си къде ходи, с кого, какво употребява и как не се ляга с всеки на поляната. Жалко за лмадия живот, но още по жалко че такъе живот се харесва на все по голяма част от младежта ни.

Ха сега да видим откъде ще изкара 15 хилки за гаранция

Какви доказателства искат още? Колко платихме ние данъкоплатците, за да изпратят тези седем косъма в най-престижните лаборатории за анализ? Та нали беше доказано , че космите са от горните, средните, долните части на тази горила, да ме прощават животните! Другият, Пламен Трифонов, без анализираните косми, само защото приличали на негови, го държаха половин година. А този, доказал с всичките си постъпки, отделно космите, че е бил до последно с Яна, нямало доказателства!?

Тогава защо беше нужен този цирк, хващат го-пускат го и пак отново докато избяга или утрепе някои друг,ами по добре да му купат билет за самолет та да се маха докато е време.Не знам ако бях на мястото на тези родители как щях да постъпя,може бищях да го гръмна

I nego ste go nameryat v nyakoi park i tova e,kato nyama pravosudie!

Eвалааааа на правосадието....убиец на свобода

Чеци вече веднъж изчезва в Турция... Сега, ако изчезне някъде в Африка, Цв.Цв. ли ще е виновен?

Eeee, те все пак много го държаха. Въпросът не е дали, а кога.

как може е бахти сада некадарни и подкупни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като знам каква ни е съдебната система, нищо чудно и да не влезе в затвора.

Убиец ! В затвора ще се погрижат за теб да не ти е самотно !

Какъв затвор? Пуснали го човечеца, щото нямал мотив да убие. Въпреки, че понякога и едното (извратено) желание е достатъчно.

Ей го бе, убиец на свобода срещу 15 хилки ... найс,а ?