Бисеров застана пред съда, не разбирал защо го обвиняват

Софийският градски съд ще обяви присъдата срещу бившия зам.-председател на парламента Христо Бисеров в 11 ч. във вторник. Прокуратурата поиска 4 г. затвор.

Обратно в новината

Коментари - Бисеров застана пред съда, не разбирал защо го обвиняват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този тюфлек е превеждал пари по исис, когато се образуваше преди няколко години по сметките му са въртели големи пари през македония.... парите са идвали от тези които имат интерес исис да съществува....като например зетят на турскят премиер ердоган замесен с трансфера на петрол.....все пак някои е усетил и е вдигнал новината та се чуло чак на другата планета... не е излючено циреят на снимката да си е крадвал пари от сметките си докато са го усетили....

Я гледай . Горкия човечец. Да го съжалиш дори. Няма ли кой да му обясни?

ще се разиграе същото театро като със Цв.Цветанов! Вече ни е познато!

прочетох по диагонала и статията и форумите. Губене на време. Ама този какъв съд ще го съди - тези наши магистрати, които са за панделата повече от него? Не го защитавам, но ми е смешно и тъжно като си помисля кой ща го съди - някакви каки и батковци - всички долни мафиоти.

Като цяло политиката е законен начин за крадене ,контрабанда,пране на пари и каквото още се сетиш.Така ,че е ясно-невинен.Да не забравяме и "неподкупния" български съд.За огромно съжаление живота е безкрайно несправедлив!

За кражба на кола за 2000лв - Затвор. За явна кражба на пари от данъци и рушвети - може би, уф ама може и условно абе ако обещае да не прави повече така.....може и без.

От далече се вижда, че това е едно скалъпено обвинение за замазване очите на българите и ЕС, че високопоставен политик е осъден. Този кокошкар не плащал данъци, имал под един милион в чужбина, а ваички знаем имената на крадци, откраднали милиони и милиарди, които никой не закача.

този тюфлек е превеждал пари по исис, когато се образуваше преди няколко години по сметките му са въртели големи пари през македония.... парите са идвали от тези които имат интерес исис да съществува....като например зетят на турскят премиер ердоган замесен с трансфера на петрол.....все пак някои е усетил и е вдигнал новината та се чуло чак на другата планета... не е излючено циреят на снимката да си е крадвал пари от сметките си докато са го усетили....

И тоя боклук, и данчо ментата, и ахмед и цялото депасе са за панделата!

ДА АМА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

По принцип простите, а и наглите, трудно разбират когато ги обвинят в нещо. Но, така или иначе в края на краищата започват да "вдяват". Рано или късно, вдяват. И започват да рИвът, защото започва много да ги " боли, когато им вадят зъбките"...

ПРИСЪДАТА Е ЯСНА ОТСЕГА: НЕВИНЕН ПО ВСИЧКИ ОББВИНЕНИЯ. ХОРА ОТ НЕГОВИЯ РАГН КРАДЦИ НЕ ГИ СЪДИ СЪД. ПРОСТО ГИ УБИВАТ, КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО.....

Залагам 100лв ,че тоя крадец няма да влезе и за 1 ден в затвора.

Аз също не вярвам.

А Цв Цв,разбира ли за какво искат да го съдят???

Във всички случаи не като теб-за кражба на водка от магазина!

васко

Благо,Благовесте недей така бе???Кой е като тебе да казва Крадец какъвто си ти на евтин алкохол,дръжте крадеца,недей така признай си дядо ти,ако не беше досега къде щеше да си ти Благо а???

Абе боклук с боклука какво ти е откраднал Цветанов?? Че спря отвличанията, Килърите, Октопода, че респектираха малко организираната престъпност. Искахте да няма силно МВР ето сега няма и пак ревете!!!

БОЖЕ,БОЖЕ - ДОКОГА ЩЕ СЕ ТЪРПЯТ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ ?

После Станишев и Волен, нали!

ТОВА ДЕТО СЕ ПУЛИШ, КАТО ИДИОТ НА ЦРУ И МОСАД НЕ ИМ МИНАВА, ТАВАРИШ БИСЕРОВ!!! ...ЖАЛКО, ЧЕ И ТЕБ НЕ ТЕ ГРЪМНАХА!

А защо не са 40?

И 40 са му малко,поне 400 .

Питам се как почти всички седесари от първото СДС се оказаха мошеници????? Нали уж дойдоха в името на демокрацията? А те просто са обикновени криминални престъпници!!!!!! Жалко за похабената народна енергия......

Как международни правни институции го обвиняват и сигнализират България, /тъй нареченият зам.председател на Народното събрание/ в пране на пари, нашата съдебна система/прокуратура/ го обвинява в кокушкарски неща......СРАМ И ДЕМАГОГИЯ.....ДПС няма що...

ДА ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ БЪЛ.-СЪД! СЛАВА НА ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ! И СЛАВА НА ВКИСНАТИТЕ ОТ БЪЛ.-СЪД!!!

Ще измъчат колегата като мен! И на мен ми поискаха 4 год., та се наложи 4 год. плащане по съдебни инстанции, плащане яко! Ама сега съм Невинен и не ми пука!

Колкото осъдиха Цветанов , толкова ще осъдят и тоя ! Имаш ли парички - обичан си от всички ! И най-вече от корумпираните магистрати !

То и на някои други са им искали по 4 години затвор, ама нищо не е станало, защото всичките сме равин, но някои са по-равни... Въобще не вярвам в българския съд и ефективни присъди за тези, дето ги заслужават

Не сме равни, Ангеле,не сме...Зад Цецо крадеца стои ББ,"тъста и тъщата",а зад Хр. Бисеров-една партия под" прицел".

както тръгва още от сега го виждам делото след 5г. ще бъде осъден условно и с административна глоба от 1000лв.

А Цв Цв,кога???а Онзи-крадецо на алкохол,кога???

След теб, крадецо-Благовест Кирилов!

Хаха. За всичко това само 4 години поискали. Ами да започваме всички като Бисеров тогава. Явно ни стимулират

Не е само укриване на доходи. До колкото знам за три основни неща го съдиха, 1-вото ПРАНЕ НА ПАРИ, 2-рото корупция, и 3-то предателство някакво спрямо държавата ощетяване с държавни пари държавата и т.н. Т.Е. той ЦЯЛ ЖИВОТ Е КРАЛ ДЪРЖАВАТА И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД а накрая само 4 години затвор?!?! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ПРОСТО!!! Ето затова НИКОГА няма да се оправим !!!!! В САЩ за НЕГОВИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ щяха да му дадат МИНИМУМ 40 ГОДИНИ ако не и доживотен затвор !!!! Или пък ако беше в някоя скандинавска държава също..........

+ взимане на цялото му имущество в полза на държавата.

ПАРИТЕ МУ СА ОТ САРАИТЕ!!!!!!!!!!!!!!

а от теб и мен .

Туй зъболекаря ли беше? Я... а защо само за това го съдят? Американците нещо за пране на пари споменаха, навремето... А откъде ги има тези пари няма ли "независимата" прокуратура да се самозапита??

Не го прибирайте, преди да мине през зъболекаря, че да му оправят зъбките.

Ми те и на цецо крадецо му дадоха 4г. пък ко стана?

Бисеров и жената му, тази Мария, са изпечени мошеници......

Най-после затвор за седесаро-депесарските мафиоти!

Актуално този е депесаро-бесепарски. Поеже този резултат произведе именно, когато БСП продаде парче от българската баница на ДСП. СДС никога не е продало българско на турците! По време на СДС не се говореше на турски в български министерства! :-) Никой не може да е предател, както комунисти и фашисти!

Кой беше кадровика на СДС и контролираше митниците-Бисеров! Коя партия беше сред учредителите на ОДС- ДПС!

В ТАЗИ "държава" Е ПО-ЛЕСНО ДА БЪДЕШ ОСЪДЕН ЗА НЕПЛАТЕНА СМЕТКА ЗА ПАРНО ОТ 50.00 ЛЕВА ОТКОЛКОТО ЗА ВАЛУТНИ И ДАНЪЧНИ ИЗМАМИ.

като тоя неприятен човек да ги окошарят и им конфискуват заграбенота от българският народ.Не ги е срам мръсните тюфлеци,да не са по-умни от всички останали българи ,та ще ми го раздават "багати""елит""бизнесмени"Изроди мръсни ,дано Бог ги накаже до 9 коляно,мръсниците ограбили народеца.Сега ми се пъчат с имоти, сметки,самолетчета,яхтички,оръжейници/дали изобщо знаят как се стреля/,разни физкултурници безмозъчни.Да изгният в затворите дано.

Една година условно, и да върне малко джобни.И всичко това след няколко години.

Разбирал в какво го обвиняват, но не разбирал защо. Ама да краде, да прави далавери разбира, пък сега нищо не разбира. Ей колко удобно!

4 години е срамно малко за тези престъпления!

Мафията си е гласивала закони, които да не я притисняват. Не е виновен прокурора, че по закон може да иска толкова. не е виновен и съдията, че накрая ще го осъди условно, ако изобщо го осъди.

ДА! 4 ГОДИНИ Е ТВЪРДЕ МАЛКО ЗА ТАКЪВ ИЗПЕЧЕН МОШЕННИК!ПРИСЪДАТА НЕ ТРЯБВА ДА Е ПО-МАЛКО ОТ 15 ГОДИНИ!

Няма значение колко години затвор , на такива трябва да им се вземе и последната открадната стотинка , глоба и да ги пуснат да живеят на заеми , ако има изобщо някой който да им даде !

Как да се тълкува"Разбирам в какво ме обвиняват ,но не виждам защо"Според мен той се е издължил към тези които го обвиняват и остава учуден.бисеров ненаситни са.Кожата ще ти съдерат ,защото знаят ,че имаш още много откраднато.

В този и вид Съдебната система никога няма да осъди човек на ДПС. Гражданското общество трябва да направи така, че реформата в Съдебната система да се случи. Иначе жална ни майка на всички :(

Бедни ми бедни Бисеров! Ако си беше съхранил краденото у някоя бг банка, сега нямаше да береш ядове - истината за твоите трансфери щеше да си остане "стаена", както деликатно се изразяват от прокуратурата! Ама на - - не случи на банка- от де да знаеш, че швейцарските трансфери се наблюдават от "партньорските ни служби"?! Щото нашите служби нищо такова не наблюдават - те гледат само в една посока - в пъпа си;о))) А

Те на всички от ДПС им дават по 4г. Да нямат фирмено споразумение нещо?!? А на другите партии и толкова не са дали...а заслужават и те хората!

на простия народ - прах в очите! Ще се проточат десетилетия-две отлагане на делото, обжалване и накрая - нищо! Дори и условна присъда няма да има! Надявам се на оня, справедливия, от небето!

И христо бисеров като ал капоне:за неплащане на данъци.а за пране нв пари?щом пита за какво го съдят значи всичко е замазал.болят ли като ви еадят зъб гн бисеров?крадец мръсен!

Само толкова ли???

заедно с болен

Че много му искат,бе?!...

Така ли крадецо на Алкохол,на теб колко ти дадоха Благо,преди Дядо ти да те измъкне а???

Крадеца си ти-Благовест Кирилов!

ПРИ ТЕЗИ ОБВИНЕНИЯ ДЕЛОТО ЗАВЪРШВА С УСЛОВНА ПРИСЪДА И/ИЛИ ОПРАВДАНИЕ ПО (АБСОЛЮТНА0 ДАВНОСТ !!

Мислиха го,мислиха го и накрая неплащане на данъци!:-)За пране на пари нито дума!Ако имате пари и убиете някого с нож,обвинението би било:неправомерно движение на тялото към мобилно хладо оръжие,предполагам!

Ал Капоне също го вкараха за неплатени данъци. Няма значение за какво, важното да го опандизят.

Защо не покопаят в делата на Местан, Доган и останалите от върхушката на турската партия. Всички те са престъпници.